Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut. Acum o luna aveam pe Youtube deasupra barii de progres grafice care aratau rata de vizionare a partilor din videoclip. Dar dupa mijlocul lui martie, acest feature a disparut? Cand va reaparea?
Bună seara, ce se întâmplă dacă am rupt un lanț la un bicicleta, lanțul acela cu lacăt care ținea bicicleta, era seara legata și am rupt lanțul acela, se poate întâmpla ceva? Gen cu...? (mai mult)
Hei! Cine locuiește în București și cum vi se pare orașul, zona în care locuiți, cum este experiența?
Știe cineva câteva exemple de localuri (restaurante, terase, cluburi...) din București care sunt pline de dimineața până seara?
Bună ziua, Vreau sa îmi cumpăr o tabla Ouija și vreau sa știu dacă a mai folosit cineva. Chiar poți contacta spirite sau este doar un fals ce vedem în filme și don auzite? Ce părere...? (mai mult)
Buna. Stie cineva grupuri de telegram cu multi membri sa fie de la 50.000 in sus? Ma refer grupuri unde poti sa vorbesti pe chat, nu canaluri. Nu conteaza tara de unde e.
De la ce ora(Ora României o sa aiba loc meciul în care boxează TYSON FURY. Din data de 23 -24 04 2022?
Buna TPU, cum as putea sa imi conving parintii sa merg intr-o excursie cu prietenii mei?
Cum e cu schimbările de la ora de iarna la ora de vara și invers?
Buna ziua TPU! Am fost plecat cu prietena mea la munte si am fost la un restaurant. La restaurant, am avut o consumatie de 105 lei. Aceasta s- a dus la baie, dar eu am crezut ca s- a dus sa plateasca....? (mai mult)
Militari Residence. Avem pe cineva de prin zonă pe aici? Voi pe unde mai ieșiți ca să învingeți plictiseala? :)
Bună tuturor! Îmi poate da, cineva exemple de locuri, nu ma potrivite pentru ședințe foto, pentru albumul de clasa a 12-a, în Timișoara sau Deta?
Salutare. Știe cineva daca si cum se poate ajunge cu masina in zona dintre lagunele Razim Sinoe si Marea Neagra? Nu ma refer neapărat la Gura Portiței. Ma gândesc ca se poate merge in nord dinspre ...? (mai mult)
La ce firme de livrat mancare gen glovo, tazz, takeaway, etc poti munci de la varsta de 17 ani?
Este cineva aici 100 la 100 stângaci?
Salut.Am și eu o întrebare și anume.Am cumpărat o Bicicleta MTB Mountain Bike Non- Electrică pentru livrări la Glovo 10 ore 7/7 in Bucuresti și am văzut o bicicleta Mountain Bike electrică care...? (mai mult)
Este cald in Arena Nationala?
A fost cineva cazat la Pensiunea Valea Șipotului? Mă interesează prețurile dacă sunt accesibile, și cam cât.
Spuneti si mie care este cel mai ieftin transport comun dintre Bucuresti - Slatina. (Autocar sau Tren sau etc.) Va rog frumos?
Buna tuturor! Am o întrebare, cei care stați in București sau cunoașteți, ce atracții turistice se afla pe lângă AFI Cotroceni? Am nevoie sa știu.
Bună! Vreau și eu câteva recomandări de restaurante la munte, pentru banchet, dacă știți, pls! Unul nici chiar foarte mare și preț accesibil.
Cat costa o calatorie cu Vaporetto in Timisoara? Pot cumpara bilete de la chioscurile STPT?
E cineva din Alexandria care stie shaormerii/fast fooduri cu mancare buna? Nu as vrea sa aleg random ca am avut experiente naspa. Mersi!
Salut. A fost cineva in luna mai la plaja Ghioroc? Cum e? A fost lume?
Salut! Sunt student la U.S.A.M.V și as dori sa aplic și pentru altfel de activități paralel pe lângă cel de studii. As dori sfaturi și sugestii pentru diverse activități legate de alimentație...? (mai mult)
Bună. Șeptica este un joc de noroc?
Drogurile legale de tip praf, care se vand pe strazi acum sunt mostre din cele care se vindeau in magazinele de vise sau sunt pur si simplu un mix de substante psihoactive random?
Salut. Mi- am propus sa caut in weekend Kurtos Kalacs si sa incerc din cat mai multe locuri, sa vad cum sunt. Incerc sa surprind pe cineva cu o zi gen Treasure Hunt. Ma puteti ajuta cu niste locatii...? (mai mult)
Salut, aș dori sa achiziționez un binoclu si am gasit unul cu 20×50 putere de marire si 100 lei credeți ca este o oferta buna?
De cați bani am nevoie pentru o vacantă in Grecia? Daca stau 4 zile, cred ca mi- ar ajunge 400 de euro pentru hotel + cheltuieli. Parinții mei se contrazic cu mine ca imi trebuie mai mulți bani,...? (mai mult)
Salu! Am o intrebare referitoare la neversea pentru cei care au luat parte in anii trecuti la acest festival. Ce "servicii" ofera un bilet normal fata de unul vip? Cat de explicit se poate! Multumesc! ...? (mai mult)
Ce trebuie să conțină în rucsacul de munte?
Salut! As avea de făcut un drum mai lung cu trenul și as vrea sa merg într- un vagon ce dispune de masa (as vrea sa lucrez în drumul asta) Stiu ca exista, am mers cu astfel de trenuri, dar as vrea...? (mai mult)
Buna! Ce tip de skateboard este cel mai recomandat pentru un incepator? Eu ma uitam intre astea: https://www.sportisimo.ro/reaper/write/191197/?versiune=1190027...? (mai mult)
Salut! Ce bicicleta imi recomandati la 1000 de lei?
Salut! Știe cineva dacă mai circula autobuzul Therme in București? Dacă da, se mai poate lua de la Victoriei sau Piața Romana?
Ați vizitat vreodată București? E un oraș frumos?
Buna ziua,patinoarul din shopping City Timișoara încă este deschis? Va rog raspundeti repede, este urgent! Mulțumesc mult
Haideți sa ne găsim la un joc de wist (de cărți) ca pe vremurile anilor din trecut. Random undeva :) De unde sunteți?
A vizitat careva orașul Corabia din județul Olt? Dacă da, ce impresie va făcut?
Buna TPU. Am permis auto luat de la 18 ani, insa din cauza unei probleme la masina nu mai pot conduce pentru o perioada. Asa ca ma mai incumet sa fac cu mana la ocazii. Intruna din zilele astea a oprit...? (mai mult)
Din ce cauza în buletin unele cifre sunt trecute cu culoarea roșie iar altele cu culoarea albastra ( cifrele din CNP!)
Salut. La vara vreau sa merg pe munte. Sunt incepator si as vrea sa-mi dati cateva sfaturi pentru ca vreau sa merg cu cortul.
Ce brand recomandați pentru camping, drumeții și alte ieșiri în natură? De la briceaguri, până la rucsacuri, saci de dormit și corturi! Care vi-se pare cel mai bun calitate-preț?
Bună, îmi puteți recomanda un sac bun de dormit, comod, care păstrează bine căldura? Maximul de buget până în 1400ron!
Care sunt cele mai frumoase parcuri din București? Lăsați- mă cu topurile găsite pe google, acolo am cautat și eu. Vreau părerea voastră, cei care ați fost în București sau cei care locuiți...? (mai mult)
Salut! Aveti idee daca se practica prin tara activitati de grup cu scopul crearii unor prietenii? De exemplu sa se cazeze mai multi oameni intr- un loc si sa mearga impreuna sa urce un munte sau sa faca...? (mai mult)
Pot merge in salina de la Slanic cu un prieten daca suntem amandoi minori? (17 ani)
Buna buna. Stie cineva care sunt gramajele pentru nachosul si popcornul de la cinema city? Ma intereseaza in principiu pentru mic/mediu dar daca le stiti la toate marimile cu atat mai bine :) si sosul ...? (mai mult)
Salut! Este cineva care merge la cursuri de chitara la Centru de activitati Odiseea Botosani? As vrea si eu sa merg dar nu stiu cum e.Astept pareri
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!