Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 4 Martie 2025 sunt:
la bac, la romana la subiectul 3, poate veni sa prezentam relatia incipit-final?
Imi dati si mie niste bancuri de genu : Stii bancu cu! Dau funda
imi poate spune(/da) cineva un skateboard(/link) special pentru scheme, de calitate, sau macar deck-ul Multumesc
Buna,de ce nu pot sterge pe cineva din grup pe mess facebook, imi scrie unable to perform request action.Something went wrong...multumesc
Cum se numeste melodia actula difuzata de Coca-Cola? ziceti plizz DAU F U N D A!
Mi s-a parut mie sau aseara la indemnul patriarhului sa venim sa luam lumina, s-a racnit "Demisia"? Ma asteptam la un "Doamne miluieste", dar iata ca textele sfinte au fost updatate!
Cine imi face un banner(poza de coperta)pentru acest canal de YOUTUBE:https://www.youtube.com/LEGOTeoCreator? Dau la schimb 50$! Prin paypal!
Cand se termina vacanta de paste? Merci.
Buna,am fost stearsa din greseala dintr-un grup pe mess facebook,grupul nu apare la search pe facebook, si daca ma adauga cineva nu imi apare, ce trebuie sa fac? multumesc
Mi- am instalat de curand un port usb 3.0. ca sa pot instala windows- uri direct de pe usb 3.0.pROBLEMA ESTE CA NU imi arata in bios stick- ul. Ce as putea face in acest...? (mai mult)
Buna Ziua! Am o intrebare:Unde pot gasi amidon lichid in Bucuresti? As dori sa fac slime dar nu se gaseste "Borax". Daca nu se gaseste nici amidonul, unde pot gasi "barrel o slime"? Multumesc...? (mai mult)
Vreau sa ii fac o surpriza iubitei mele si sa merg 10- 14 zile intr- un loc superb, unde sa o impresionez. Eu am f. multi bani ca tata e inginer in construcții, iar mama medic chirurg pediatru....? (mai mult)
Urmează ziua mea de naștere și nu am idee ce sa fac! Îmi puteti da câteva idei? Am 16 ani și aș vrea să petrec ziua cu câteva prieteni dar nu știu cum! Dau funda! P.S. Ziua mea e ...? (mai mult)
Un sistem pc pana in 1200 de lei?
Salutare tuturor! O sa intampin in Bucuresti un student strain care va sta trei luni si cu care ma inteleg bine...I- am luat cate ceva, drep un cadou sau suvenir, sa zic asa. Cand ar fi mai potrivit...? (mai mult)
Am si eu o problema nu mi se mai deschide clash of clans. Nu mi se mai deschide jocul, e din cauza la joc si imi face la fel chear daca in dezinstalez si il instlez din nou. Cum pot sa il fac sa...? (mai mult)
Hey, oameni buni.M- am gandit ca vara asta nu o sa mai lenevesc, asa ca imi caut un loc de munca.Am 17 ani, sunt eleva la liceu in Brasov, am rezulate foarte bune.Sunt o fire energica, ambitioasa si...? (mai mult)
planuiesc sa imi cumpar un nou skateboard, de freestyle.Dar nu gasesc site- uri si din pacate, in orasul in care locuiesc (Suceava) nu sunt skate shop- uri. Imi puteti da cateva site- uri,...? (mai mult)
Vreau si eu sa va intreb cum decurge examenul psihologic care se da in momentul in care dai pentru admitere la institutiile MAI ( politie, popieri, jandarmi). Pe mine in principal ma intereseaza...? (mai mult)
Vrea si eu sa va intreb cum este cu LICHIDAREA la locul de munca. Stiu ca daca vrei sa iti dai demisia este un preaviz stabilit de angajator, de regula 20 de zile. In cazul in care vrei sa iti...? (mai mult)
Pentru cei care sunt cu skate- urile, ce parere aveti depre pennyboard fosforescent WORKER lumy 22? site- ul de unde mi l- am luat http://sport- mag.ro/pennyboard/5691- pennyboard- fosforescent- worker-...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar Meteor Hammer asemanator ca in filmul Kill Bill (vol.1)? Va rog sa imi comentati.
Deci incepe sa ma sune un numar necunooscut din 5 in 5 minute? N-am nimic cu asta da cum sa ii stiu numarul? Marca telefonului e Alcatel, iar numele Pixi 3. Ce sa fac?
Mai exista in Galaţi vreun internet Café sau o sala de jocuri in care sa mă pot juca jocuri online cu prietenii gen LoL Starcraft sau cs 1.6? Fără biblioteci care au săli de calculatoare ddeoarec...? (mai mult)
Am cu casetofon SkyWay model GM-4300 NAVI... Imi da eroare la CD si Usb, Radio merge. Ce trb sa-i fac?
Cum imi pot face cont pe bookzone?
Am si eu o intrebare pentru cine stie. Am inteles ca din Aeroportul din Bucuresti este ceva firma ce face transport in toata tara, iar firma are niste microbuze sau autocare rosii. Cine imi poate...? (mai mult)
Cum vi se pare filmul Midnight Special (2016)? Eu l-am vazut si mi-a placut
In cateva saptamani imi iau la revedere de la orasul meu natal. totusi acolo am crescut si mi-e foarte greu sa ma acomodez cu alta zona, alta locuinta ..plus ca este si la tara.Ce ar trebui sa fac?
Acum credeti ca este mai real ce scrie in cele 2 articole de aici? https://dragosvasilescu.wordpress.com/2016/04/24/ce- ne- asteapta- s- a- instalat- deja- noua- ordine- mondiala- de- la- 1- mai- 2016-...? (mai mult)
cei care cunoasteti Timisoara, imi puteti spune niste locuri faine pentru facut poze? Nu vreau in parcuri sau pe malul Begai unde merge toata lumea, de altfel nici in centru. Poate un loc ...? (mai mult)
Tequila Bowling din Afi Palace Cotroceni s-a redeschis?
Am inregistrat un video cu tv tunner-ul doar ca sa inregistrat la o calitate mai naspa.As vrea sa stiu cum pot sa encodez acel clip in asa fel incat sa se vada mai bine
Ce va place sa faceti tot timpul in timpul liber?
Care este videoclipul cu cele mai multe vizualizari de pe Youtube?
Cum vi se pare filmul Chasing Ghosts (2014)?
As vrea sa invat sa ma dau pe skate dar nu stiu ce sa aleg dintre pennyboard si skateboard. Asadar ce sa- mi iau? Un pennyboard sau un skateboard? De ce? Mai multi mi- au zis skate deoarece ...? (mai mult)
Ceva idei amuzante pentru vloguri? Dau funda
Caut o persoana care joaca metin2ro noul server, vreau sa fim prieteni,facem bani impregnated, lasati skype-ul
Pun aceasta "intrebare", de fapt nu e intrebare e o amintire a regulilor site- ului Tpu.ro. De ce fac asta? Pentru ca eu cred ca 60% nu au citit reguliile site- ului. Iata reguliile: 1.Respecta ...? (mai mult)
Ce sa fac in vacants in timpul liber?
Salut, era odata la moda chestia aia pe Fb cu cele 4 poze... Un exemplu cu Maria Carneci / Maria Ciuperci / Maria Mi- o freci si Maria Berbeci... sau cu Dani Mocanu, Dani Curcanu chestii. Vreau sa...? (mai mult)
Ce sa urmaresc in aceasta seara la TV?
Am 19 ani si in momentul de fata lucrez la un hypermarket din oras. Pe perioada de vara eu am un contract de lucru in strainatae ( cam 2- 2 luni jumatate). As vrea sa va intreb cum as putea ...? (mai mult)
Bună seara, TPU! Cum se mănânca fructul Karambole Cum se taie? Mulțumesc
Hei.am de 3 zile un longboard surf fish, iar azi cand i.am desfacut axele dupa ceva timp a inceput sa scartaie tare cand viram.ce sa fac sa nu mai scartaie?
Care este cea mai buna aplicatie de editat poze pentru android?
Hey. Tocmai am văzut 2 filme şi anume 12 years of slave şi ondskan ( diabolicul ). Faza e că ambele sunt capodopere, după părerea mea. Îmi plac enorm filmele de genul, în care cineva încearcă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?