Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Pentru cei care sunt cu skate- urile, ce parere aveti depre pennyboard fosforescent WORKER lumy 22? site- ul de unde mi l- am luat http://sport- mag.ro/pennyboard/5691- pennyboard- fosforescent- worker-...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar Meteor Hammer asemanator ca in filmul Kill Bill (vol.1)? Va rog sa imi comentati.
Deci incepe sa ma sune un numar necunooscut din 5 in 5 minute? N-am nimic cu asta da cum sa ii stiu numarul? Marca telefonului e Alcatel, iar numele Pixi 3. Ce sa fac?
Mai exista in Galaţi vreun internet Café sau o sala de jocuri in care sa mă pot juca jocuri online cu prietenii gen LoL Starcraft sau cs 1.6? Fără biblioteci care au săli de calculatoare ddeoarec...? (mai mult)
Am cu casetofon SkyWay model GM-4300 NAVI... Imi da eroare la CD si Usb, Radio merge. Ce trb sa-i fac?
Cum imi pot face cont pe bookzone?
Am si eu o intrebare pentru cine stie. Am inteles ca din Aeroportul din Bucuresti este ceva firma ce face transport in toata tara, iar firma are niste microbuze sau autocare rosii. Cine imi poate...? (mai mult)
Cum vi se pare filmul Midnight Special (2016)? Eu l-am vazut si mi-a placut
In cateva saptamani imi iau la revedere de la orasul meu natal. totusi acolo am crescut si mi-e foarte greu sa ma acomodez cu alta zona, alta locuinta ..plus ca este si la tara.Ce ar trebui sa fac?
Acum credeti ca este mai real ce scrie in cele 2 articole de aici? https://dragosvasilescu.wordpress.com/2016/04/24/ce- ne- asteapta- s- a- instalat- deja- noua- ordine- mondiala- de- la- 1- mai- 2016-...? (mai mult)
cei care cunoasteti Timisoara, imi puteti spune niste locuri faine pentru facut poze? Nu vreau in parcuri sau pe malul Begai unde merge toata lumea, de altfel nici in centru. Poate un loc ...? (mai mult)
Tequila Bowling din Afi Palace Cotroceni s-a redeschis?
Am inregistrat un video cu tv tunner-ul doar ca sa inregistrat la o calitate mai naspa.As vrea sa stiu cum pot sa encodez acel clip in asa fel incat sa se vada mai bine
Ce va place sa faceti tot timpul in timpul liber?
Care este videoclipul cu cele mai multe vizualizari de pe Youtube?
Cum vi se pare filmul Chasing Ghosts (2014)?
As vrea sa invat sa ma dau pe skate dar nu stiu ce sa aleg dintre pennyboard si skateboard. Asadar ce sa- mi iau? Un pennyboard sau un skateboard? De ce? Mai multi mi- au zis skate deoarece ...? (mai mult)
Ceva idei amuzante pentru vloguri? Dau funda
Caut o persoana care joaca metin2ro noul server, vreau sa fim prieteni,facem bani impregnated, lasati skype-ul
Pun aceasta "intrebare", de fapt nu e intrebare e o amintire a regulilor site- ului Tpu.ro. De ce fac asta? Pentru ca eu cred ca 60% nu au citit reguliile site- ului. Iata reguliile: 1.Respecta ...? (mai mult)
Ce sa fac in vacants in timpul liber?
Salut, era odata la moda chestia aia pe Fb cu cele 4 poze... Un exemplu cu Maria Carneci / Maria Ciuperci / Maria Mi- o freci si Maria Berbeci... sau cu Dani Mocanu, Dani Curcanu chestii. Vreau sa...? (mai mult)
Ce sa urmaresc in aceasta seara la TV?
Am 19 ani si in momentul de fata lucrez la un hypermarket din oras. Pe perioada de vara eu am un contract de lucru in strainatae ( cam 2- 2 luni jumatate). As vrea sa va intreb cum as putea ...? (mai mult)
Bună seara, TPU! Cum se mănânca fructul Karambole Cum se taie? Mulțumesc
Hei.am de 3 zile un longboard surf fish, iar azi cand i.am desfacut axele dupa ceva timp a inceput sa scartaie tare cand viram.ce sa fac sa nu mai scartaie?
Care este cea mai buna aplicatie de editat poze pentru android?
Hey. Tocmai am văzut 2 filme şi anume 12 years of slave şi ondskan ( diabolicul ). Faza e că ambele sunt capodopere, după părerea mea. Îmi plac enorm filmele de genul, în care cineva încearcă...? (mai mult)
De ceva vreme ma gandesc sa- mi iau un skateboard.Am aflat de curand si de pennyboard. 1.Ce imi recomandati, un pennyboard sau un skateboard? 2.De ce? P.S.:Sunt incepator,...? (mai mult)
Cum sa imi personalizez telefonul? Cele mai bune raspunsuri primesc fundita!☺☺☺
De ceva vreme ma gandesc sa- mi iau un skateboard.Am aflat de curand si de pennyboard. 1.Ce imi recomandati, un pennyboard sau un skateboard? 2.De ce? P.S.:Sunt incepator, nu stiu...? (mai mult)
Cum vi se pare filmul Another Earth (2011)?
Este legal pescuitul la țaparină?
Ce ar trebui sa faceti ca sa va simtiti bine?
Ce parere aveti? Este adevarat sau nu? Credeti ca se va intampla tot ce scrie acolo? http://infoalert.ro/2016/04/18/de-la-1-mai-2016-ni-se-pregateste-ceva-monstruos-lumea-nu-va-ma-fi-la-fel/
Nu ma intrebati cum, dar catelusa mea mi- a ros putin buletinul si acum are mici "gropite". Intrebarea mea este: are ceva? Scrisul se intelege perfect, la fel si imaginea. Stiu ca e vina mea si...? (mai mult)
scuzati- ma ca va deranjez. De la colegii mei am aflat ca este un program care functioneaza asa :Iti face un selfie si dupa dai O.K : o sa iti apara un scurt filmulet in care selfiul tau este...? (mai mult)
Cum se joaca Macao?
Sal, as vrea sa incep sa devin youtuber si as avea nevoie de un nume. PS as dori sa fac videoclipuri despre jocuri gen Minecraft.
Obisnuiti sa cititi ziare?
Azi e o zi nasoala, ploioasa, etc... Ce film imi recomandati sa vad? :>
Cum vi se pare filmul Dirty Grandpa (2016)?
Unde as putea manca sushi in romania?
As vrea sa incep sa joc la ruleta si nu stiu ce sa fac :)) Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi? Multumesc si o seara buna
Ce sa faci cand te plictisesti pe net?
eu am o fobie, mai exact fobie de șoareci, deci mie chiar mi- e frica de ei, rau, când văd un șoarece incep sa plâng si ma urc pe ceva, plssss help me, ajutati- ma cu un sfat sa scap ...? (mai mult)
.. Urmatorul pc este bun pentru jocuri modeste? ( fifa, gta v, outlast, minecraft, call of duty, sims 4... ) http://www.pcgarage.ro/sisteme- pc- garage/pc- garage/business- advantage- v6- intel-...? (mai mult)
ce tari straine ne cred rromi si de ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?