Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
A mai comandat cineva de la Media Galaxy? A fost ok? În cât timp v-a sosit comanda?
Ce filme sunt mâine la Cinema City? (Shopping City Timisoara)
As vrea sa incep sa joc la ruleta. De inceput spunem sa depun 250 ron, dar inca sunt in dubiu daca sa incep sau nu, daca sa risc. Ce parere aveti?
Niste pitesteni vorbitori de engleza interesati de o productie mica? Gen un film/scurt-metraj?
Dacă mama a avut un loc de munca acum 30 de ani de la care a plecat, dar nu şi-a luat cartea de muncă de acolo o mai poate lua acum după atâția ani? Vă mulțumesc.
Cum ragusesc rapid dau funda pentru cei care ma ajuta si nu pot sa tip nu e meci dimineata si cand ajung la scoala trebuie sa ragusesc!
Cei care au intrat la un liceu de arte nu apar la admitere pe edu.ro? Daca nu, unde apar? Ofer vot si funda răspunsului ajutator.
Cum se cheama acea imagine care atunci cand o misti vezi alta image?
Buna seara cine cunoaste filmul : https://www.facebook.com/HistoriasByPabloBellor/videos/561417037373744/?autoplay_reason=gatekeeper&video_container_type=0&app_id=2392950137 poate puteti sa mi ziceti ...? (mai mult)
Am un vonino jax Q de cateva luni! Ce jocuri si aplicatii imi recomandati pentru el? (Minim 10, jocuri si minim 10, aplicatii) Ce site-uri interesante stiti? Cel mai bun raspuns are funda!
Cum sa iti imbunatatesti ziua singur?
sunt baiat, si as vrea sa aflu cat mai multe despre cum sa frizezi, tutoriale din care pot invata cum se face.Si instructiuni despre cum as putea friza in mai multe feluri, sa invat cum sa...? (mai mult)
Buna TPU imi poate explica cineva cum se fac trucurile de genul : vine la inceputul spectacolului cu o valiza si o da cuiva, dupa intreaba persoane la nimereala cate ceva iar cand deschide valiza exact...? (mai mult)
Bună TPU, am și eu o întrebare pentru cunoscători. Am 13 ani și de curând am terminat un roman pe care intenționez sa îl public. Ştie cineva concursuri pentru manuscrise? Sau câteva edituri ...? (mai mult)
Stie cineva cum se tund terenurile de fotbal ca sa arate cu dungile acelea? Un raspuns detaliat pls.
Marijuana provoaca dependenta? Vreau opiniile cunoscatorilor.
Cum ajung de la metrou aparatorii Patriei pana la Mega Image Ion Mihalache 92? Tot cu metroul,daca se poate, va rog frumos! Multumesc!
Acum realizez ca am ajuns in stadiul de plictisela cronica si nu ma simt deloc bine asa. Nu gasesc nimic de facut sau poate nu mai vad eu nimic interesant in toate lucrurile pe care le mai fac. Simt cum...? (mai mult)
Am o mare dilema. Nu stiu daca sa imi cumpar pennyboard, longboard sau skateboard. Il vreau ca sa parcurg distante intr- un timp mai scurt, dar si sa ma plimb. Care e mai usor de carat, cred...? (mai mult)
A facut cineva drumul asta mai recent cu masina: Budapesta - Szolnok - Oradea? Vreau sa stiu starea drumului si daca e mai convenabil decat pe autostrada. Budapesta - Kecskemet - Arad
Cati ani are Cristi Munteanu?( de pe youtube)
Am și eu o nelămurire legată de pariurile sportive. De ceva vreme, bag bilete la pariuri, la superbet. Încă nu am împlinit 18 ani, dar pun pe altcineva major să- mi pună biletele. ...? (mai mult)
era un film, in acest weekend la nu mai stiu ce televiziune, cu un tip in Mexic cu o chitara, cu droguri si cu o melodie faina rau la inceput, cum se numeste filmul.
Maine dau test la franceza din pronumele posesiv...si n-am inteles lectia.Imi puteti spune toate pronumele posesive in franceza si traducerea lor.vă rog
Hei,o intrebare adresata fetelor, cum vedeti un baiat de 17 ani cu inaltimea de 1.88?
Sambata e ziua unei colege si implineste 15 ani si i-am zis ca ii fac o surpriza dar habar nu am ce surpriza sa ii fac. Idei?
Cum vi s-a parut filmul A perfect day (2015)? Ca o sa ma uit si eu la el dupa ce se descarca
Heii... Vreau, va rog, niste povesti de groaza pe care le - ati trait... Fundaa
Stie cineva unde ma pot uita la "nichijou" (anime) complet rosub?
Hei! Poate vă rog frumos să îmi spună cineva un program de editat video- uri pe telefon? Dar să nu îmi arate de ce aplicație a fost creat, logo- ul aplicației! Eu vreau să postez pe youtube ...? (mai mult)
Din ce anime e imagine? : http://fanuldeseneloranimate.sunphoto.ro/Anime_girl_vampire/103011117 Am impresia ca il stiu...
Am decis sa imi iau sims 4 dar nu din magazin de pe Olx.Respectivul mi- a dat datele contului de Origin si apoi m- am jucat.Dar azi am vrut sa intru in joc dar nu merge fara datele contului....? (mai mult)
Peste cateva saptamani este ziua mea si vreau sa imi invit colegii de clasa doar ca nu stiu ce sa facem in afara sa mancam si cativa dintre noi sa danseze. Vreau ceva ce putem face toti(sau...? (mai mult)
Cum se joaca 21 de pedepse?
Colegii mei din clasa vor sa vin cu ei la sala, deoarece nu sunt asa bine facut, etc.Sunt mai slab de fel..Colegii mei au 175, 180+ , eu de abia am 1.68 jumate.Eu nu vreau sa merg la sala, pentru...? (mai mult)
Atunci cand merg un timp indelungat pe jos, pe picioare si ajung acasa(merg foarte mult pe jos). Cand indoi genunchiul se aude un sunet din- auntru lui(mai ales la cel drept). Oare de ce? Daca...? (mai mult)
Cine imi poate explica cum se joaca bingo?
Salut Tpu..am nevoie de putin ajutor...care din urmatoarele doua pc- uri ar fi mai bun pentru jocuri decente (cs go, minecraft, call of duty, fifa 11, outlast)... https://m.diabloscomputer.ro/calculatoare-...? (mai mult)
Hei... Deci sa incep. Poate o sa vi se para stupid dar ceea ce urmeaza sa va spun este cat se poate de real. Miercuri eram afara si dintr.o data a trecut o lumina alba pe langa mine so ieri stateam la ...? (mai mult)
vreau sa va intreb daca stiti daca s-au deschis centrele de biciclete la pedale din Herastrau, si in caz contrar cand se deschid?
De ce spun totii ca avem o tara frumoasa? Ce avem atat de frumos aici care ne deozebeste de alte tari? Si de ce Romania e o tara atat de putin vizitata?
Buna, am nevoie de putin ajutor... vreau sa ma inscriu la Neata te desteapta de la emisiunea cu Razvan si Dani vreau sa- i fac unui prieten o surpriza si nu stiu daca se mai tine concursul.....imi puteti...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de vines, ce ponturi mi-ati da?
Vreau si eu niste idei pentru canal de youtube! Si in engleza daca stiti.
Cand sunt suparat scriu, ma las dus de val si scriu ceea ce imi trece prin cap, stiind ca mai e putin si incep inscrierile la bac am inceput sa scriu experienta de anul trecut. Totusi in ultimul ani...? (mai mult)
Vreu sa imi iau o bicicleta hardtail cu roti de 27.5", buget pana in 15 milioane. Am vazut: http://www.dragzone.ro/mtb- hardtail/11277- bicicleta- drag- 7r- pro- 2015.html http://www.bicicleteploiesti.ro/Biciclete_SHOLICHIDARE_DE_STOCCKBLAZE/DEVRON_RIDDLE_H0.7?sort=p.price&order=ASC...? (mai mult
Salut,unde sunt carbuni si arome narghilea in baia mare?
Am nevoie de cateva sfaturi! As vrea sa ma apuc de vloging. Ce credeti? Titlul ar fi, , Distractie peste tot" dar nu stiu cu ce sa incep. Puteti sa imi dati idei despre ce va place voua sa...? (mai mult)
Hei. Deci am inceput sa merg la un centru unde sunt copii mici abandonati si mi s- a spus ca daca vine acus Pastele, sa aduc povestioare legate de iepurasul de Paste:de unde vine, ce unde a aparut si...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de vloging si nu prea stiu cu ce sa incep! Va rog datimi idei, pareri si alte chestii despre ce ati vrea sa vorbesc, ce sa va spun despre mine, ce sa fac pe afara si orice altceva ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.