Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum ti se pare zona in care stai?
Aş vrea să ştiu dacă sunt site-uri care te plătesc dacă faci articole /comentarii literare/ referate etc.Mi-aţi putea sugera câteva dacă sunt?
Stie cineva o aplicatie online sau un program pentru creat instrumentaluri?
Ce obiectiv imi recomandati pentru un Sony DSC-H200?
Voiam să vă intreb,există vreun site unde să-mi pun pozele,și unde,de pe urma lor să primesc bani? Dacă există, aștept să-mi detaliați. Multumesc. Dau fundăă.
as vrea sa invat engleza la perfectie stiu ceva pana acuma problema e ca nu inteleg daca cineva vorbeste sau cand e sa scriu o propozitie nu imi vine nimic in cap. in schimb cand e vorba de citit...? (mai mult)
Stiti unde gasesc si eu super robot monkey team hyper force go dublat sau subtitrat in romana?
Ati vrea sa mergeti in vizita la Cernobîl?
Uleiurile esentiale sunt parfumate (daca sunt din flori)?
Ma numesc Alex si am 14 ani! De cand sunt mic am niste probleme cu vorbirea, nu pot pronunta cuvintele ce au in componenta grupurile de sunete ge/gi si ce/ci. Am avut proleme si cu s- ul, ...? (mai mult)
Am un proiect la Biologie pentru luna padurii.Imi trebuie niste proverbe despre padure, gen: Padurea este aurul verde al planetei! Padurea, aurul verde, izvor de oxigen! Ma puteti ajuta? Dau...? (mai mult)
Ce actrite de la noi au aparut nud in filme?
Ce pot face cu BFF în două seri în excursie?
De cate ori pot sa imi bag mb cu aplicatia my heartbeats?
Cind si unde merge Next Star?!
ce părere aveți despre un cuțit Mora Campanion?
Caut un joc vechi de pe timpul comunismului, jucat de mai multi oameni, cu zarul, era foarte haios, numit Moare Calu'. Este cineva ce mai are jocul acela in casa? Ofer funda celui/celei ce posteaza...? (mai mult)
Salut, vreau sa- mi fac iar o gaura in ureche pentru ca am mai avut si inainte si imi satea bine dar s- a astupat Atunci imi facusem 6 gauri sa nimeresc una dreapta. Dar eram mic nu stiam eu prea multe....? (mai mult)
In urma cu cateva zile am racit si ma plictisesc foarte tare ca stau doar in casa. Va rog sa imi lasati idei ce pot face cand stau doar in casa pentru a nu ma plictisi.
Salut, Imi puteti recomanda vreo cafenea sau restaurant cu separeu in Iasi!
Cum se face o arbaleta?
De unde pot descarca un Intro Maker? FUNDA + VOT!
Era o secvenţă din copii de la 402, unde Besser e sunat la telefon de câteva ori şi el spune că nu a murit. Ştie cineva din ce episod era?
Există sezonul 2 al anime-ului Kaichou wa maid-sama? Sau va apărea sezonul 2? :((
Hei! In cluburile din Bucuresti se plateste intrarea daca nu sunt evenimente speciale, sau doar masa?
azi am mers la o casa de pariuri si am bagat 4 meciuri pe un bilet.Am pariat 2 lei.E prima data. Am ales 3 meciuri de tenis si un meci de fotbal.Meciul cu Atletico Madrid- PSV.Am pariat oe egal...? (mai mult)
Saluare TPU. Aș vrea să învăț stiluri noi de dans cu care să îmi mai ocput din timp, lente, mai energice, nu contează. Lăsați-mi câteva sugestii, măcar așa pot alege :D
De unde as putea cumpara un briceag?
Idei de vacanta? Ieftine si frumoase?
Salut care este numarul maxim de videoclipuri apreciate pe Youtube?
Hei...Am nevoie se niște idei de petreceri românești,sunt în Bruxelles și muncesc într-o cafenea de români, iar patronul mă pune pe mine sa organizez.
Am vazut la cateva persoane pe facebook ca si-au pus la pozele cu ele fata de catel. Cine stie cum pot sa imi pun si eu la pozele mele?
joi trebuie sa merg sa fac poze pentru album cls a 12-a, cu ce sa ma imbrac, restul din clasa nu stiu cu ce merg, dar nimeni la costum.
Ma duc in padure la explorare, cum sa ma pregatesc?
Am jocul virtual family 2, si normal,un cuplu. Au un copil, dar cand vreau sa mai faca unul spune ca nu se simt bine pt asta. Cum sa fac sa mai faca un copil?
Hei! Aş dori să devin reprezentant Avon.Sunt puțin cam derutata şi as vrea ca cineva răbdător să- mi explice fiecare amănunt.Țin să menționez că sunt elevă(sper ca asta nu mă va încurca). ...? (mai mult)
Hei. Sunt la o petrecere si nu avem idee ce sa facem, avand in vedere ca vrem sa facem ceva gen Romanii au talent sau ceva ce putem face cu un aparat foto (si filmeaza). FUNDA!
Vreau o deviza cu tematica 1 Aprilie echipa se numeste Minionii suntem 5 baieti
Ce programe gratuite pentru albume foto stiti? Dau funda *Atentie pozele cu fundal de album le voi scoate la imprimanta deci in trebuie ceva gen cum e programul Foto Color Album dar sa fie gratuit adica...? (mai mult)
Stit vreo pagina de Facebook in care se scrie povesti si cauta admine?:3 dau funda~
Hey~. Am inceput o noua carte pe Wattpad si poate imi puteti da o parere. https://www.wattpad.com/story/65572952-foolish-stars :: Greselile gramaticale vor fii editate pe parcurs. ::
Are cineva idee de ce manga în România e așa de scumpă? Spre exemplu, Sukitte Ii Na Yo e aproape 50 de lei la noi, iar pe Amazon am găsit-o la 20.
Cum as putea sa fac ca un fps sa dureze mai mult.Stiti ca atunci in videoclipuri cand e ingetata imaginea si sa mareste sau apar diferite efecte.De preferabil in Sony Vegas 11.Mersi.
Stie cineva cum se face acest truc? https://www.youtube.com/watch?v=NJjNJEDfuE4 Imi place foarte mult si chiar as vrea sa stiu cum se face. Ofer funda pentru cine imi explica
Heii:* va rog sa imi dati idei despre ce pot face pana la vara, abia astept sa vina vara, si chiar daca am scoala, ma plictisesc ingrozitor, ce as putea sa fac in timpul liber? Sau sa imi dati diy-...? (mai mult)
Stiti cumva o aplicatie pentru Microsoft sau andorid unde ma pot uita la anime- uri cu subtitrare in limba romana? Caut de ceva timp, o aplicatie unde ma pot uita la One Piece in limba romana, ...? (mai mult)
Imi dati si mie un site in format pdf la orice auxiliar de clasa VI. Va rog!
Am cumparat recent un selfie stick Bluetooth monopod mp-100 de la firma forever dar nu imi merge cu telefonul meu, trebuie vreo aplicatie? URGENT! DAU FUNDA!
Salut, As vrea sa stiu de la cati ani poti participa la emisiunea "Ce spun romanii".
recent mi- am facut acest tatuaj http://postimg.org/image/bc8jmuwa7/ (reprezinta initiala fostei iubite ) si acuma regret ca l- am facut. Imi puteti da o idee ce sa fac langa? orice va place...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
Johny12498 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?