Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut TPU Am 15 ani si imi caut un loc de munca sezoniel pe litoral Daca stie cineva pe cineva care cauta picolo sa imi lase aici un mesaj cu informatiile si eu o sa dau o funda! Mersi
Salut tuturor de pe TPU! As vrea sa ma angajez pe litoral (sezioner) si am 15 ani. La liceu sunt pe turism si alimentatie (profesionala/ospatar) Daca aveti sugestii unde m- as putea angaja sau unde ...? (mai mult)
Care este melodia care se aude la ZU Tv când este Hitman? Pe fundal?
Am auzit ca exista site-uri in care poti face rezumat la o carte si esti platit.Care sunt acele site-uri?
Saluutaree! Sper că am găsit categoria potrivită, dacă nu îmi cer scuze. Vreau să știu și eu cum se numește acest...? (mai mult)
Aveti idee cand, sau daca s-a deschis acele "puncte" de la care ai posibilitatea de a inchiria biciclete in Herastrau? (Vorbesc si despre cele verzi, si despre cele galbene)
Am un caine și vreau sa merg la microrezervatie în constanta sj mă întrebam dacă am voie sa- l iau și pe el. Dacă sunteți din Constanța și ați mai fost, aveți idee dacă pot? (Nu vreau...? (mai mult)
am 13 ani aproape 14 si vreau o bicicleta sa ma plimb cam 10km pe zi pt scoala plimbare si dispun de 400 lei (vreau una pentru adulti) de pe olx sau eMAG nu-mi pasa
Heii :) :*, daca ati fi in locul meu in clasa a8a ce ati alege dintre banchet si excursie la Brasov... dupa mine le-as alege pe amandoua dar nu se poate;) bye!
Ce sa fac ma plictisesc?:(
Vă rog să mă ajutați cu ceva păreri în legătură cu "problema" mea. De câtă băutură credeți ca e nevoie, asa in mare, pentru un majorat de vreo 30 de persoane, din care vreo 15 consuma...? (mai mult)
Cum te lasi de jocuri pe calculator? Simt ca ma plictisesc daca nu ma joc in timpul liber. Ceva hobbyuri in afara tehnologiei?
Știți cumva o cafenea din Timișoara bună? ceva într-o atmosferă mai intimă și populată.Sau unde ați fost voi și v-a plăcut. Mersi, Fundă
Salut.Vreau niste jocuri distractive, dar sa fie interesante si nu prea lungi
Cum pot să imi fac server de metin2 privat? Add >> lazanel.tk
am si eu nev de niste jocuri shooter(gen sniper elite) sau racing/action(gen gta). Am sitemu pe 32bit 4gb ram si procesoru Intel(R) Core(TM)2 Duo Cpu E8400 @ 3. 0GHz Asa ca daca stii jocuri...? (mai mult)
Salut, vreau sa invat sa dansez ca baiatul acela nu pantaloni negri https://www.youtube.com/watch?v=naH2hvEJX8s
Cine are aplicaţia de mail pe android "Conect to hotmail"? Am reusit să trimit la inceput două mailuri după care nu mai poate trimite nimic. Cand încearcă să trimită mail apare ...? (mai mult)
Ce activitati distractive/interesante putem desfasura impreuna cu clasa in Iasi, in saptamana scoala altfel?
Salut, as dori si eu sa stiu cu ce as putea modifica pozele de pe facebook cum isi fac altii care arata enorm de bine. gen vedetele. Loredana Chivu sau nu neaparat ea. toti care nu au imperfectiuni pe...? (mai mult)
Cine stie rusa imi poate traduce si mie aceste versuri? Fara google translate, va rog.Multumesc! Остаток слов и без эмоций иду по городу на ощупь. Ты не ...? (mai mult)
Am o problema la telefon care a inceput de azi cu camera. Nu pot sa schimb camera frontala pe cea din spate, efectiv nu- mi apare acel buton pe aplicatie, am incercat sa descarc alte aplicatii,...? (mai mult)
Joi merg intr.o excursie cu colegii de clasa si nu prea stim ce sa facem in autocar si dupa ce ajungem la hotel, in afara de dormit si TV...Idei?
Am 17 ani şi efectiv nu am ce să fac în timpul liber(nu neapărat în timpul liber), mă plictisesc de moarte. Daţi-mi ceva idei de activităţi, orice. Ofer fundă.
Am primit o cămașă roșie de ziua mea, dar un prieten mi-a zis că este de rrom. Ce părere aveți? Să o port?
Buna☺ stie cineva un loc frumos din Bacau unde poti sa stai linistit cu prietenii?
Am auzit că în Piața Unirii, din Iași, sunt blocuri care nu au acoperiș și poți urca să stai acolo. Îmi poate indica cineva unde sunt mai exact?
Buna seara tuturor!:* Imi puteti spune si mie cateva localuri din Bucuresti? Cam de 30-40 de persoane si la un pret cat de cat accesibil? Imi fac majoratul luna viitoare si sunt in pana de idei :|
Salut, vreau sa invat sa dansez pe manele (sunt baiat) am 16 ani nu stiu sa dansez pe nici o melodie. Fara raspunsuri gen: Sa beau ceva si o sa vina de la sine...
Heii Am un grup pe facebook despre creepypasta si vreau sa il cresc. Aveti idee cum? Multumesc.
Stie cineva care ar putea fi problema? http://postimg.org/image/ef0wkho1x/... Fundita Urgent va rog
Am un prieten pasionat de nautica si sailing care vine in tara la vara, si ar vrea sa stie daca este vreo firma in Constanta care produce diferite tipuri de pavilioane navale pentru ambarcatiuni?
Am o mica problema. Mi- a cazut ceva mai mult super- glue pe o pereche de blugi si nu stiu cum sa il scot. Materialul a ramas intarit in zona respectiva si se vede putin cum este patata zona....? (mai mult)
Dau funda! Eu am 12 ani si sora mea 13 si nu prea mai are chef de joaca dar a spus ca daca gasesc un joc foarte frumos poate se joaca cu mine! Va rog ajutati-ma!
Ce ar putea sa ne dea anul acesta la simularea de capacitate la Limba si Literatura Romana la subiectul 1, la argumentare?
Cum fac sa am curaj sa ii vorbesc unei fete de care sunt îndrăgostit? Pur si simplu ma pierd daca sunt in preajma ei
Cum sa fac sa ies in evidenta pentru o fata din liceu având in vedere ca nu prea vorbesc?
Stie cineva daca mai sunt disponibile bilete la Richard Clayderman in Brasov? Concertul din 7 martie... Si de unde pot cumpara?
Am nevoie urgenta de ajutor! Știe cineva site uri de unde pot descărca imagini de colorat pentru copiii? Dar sa fie clare, în mărime A4, ca sa le pot printa. Și dacă se poate sa fie cât mai multe...? (mai mult)
Buna TPU....Va rog sa imi dati un nume de Youtube sa fie smecher si sa nu fi folost si sa fie roman sau englez!
Cei de la compania blue air la bagajul de mana o sa ma puna sa platesc daca depaseste cu 1, 5 cm? este vorba despre o geanta nu un troler...pe cine am intrebat pana acum parerile sunt impartite, cei...? (mai mult)
Ce pot sa le arat unor turisti tineri in Bucuresti, ca sa ramana impresionati? Lucruri stiute, dar si lucruri mai putin cunoscute...Mersi anticipat!
Am văzut de curând o melodie la TV. În videoclip este vorba despre 2 care se întâlnesc la o sala sau ceva si încep să se îndrăgostească. Cei 2 sunt cam ghinioniști in video, iar ...? (mai mult)
Buna imi place de un baiat din scoala popular nu stiu daca si el ma place dar ma priveste in fiecare zi si deobicei mai pune tipi sa imi faca mie farse sau sa vb cu mn ca de fiecare data cand vb cu cineva...? (mai mult)
Daca mergi la un fast food si cumperi ceva iar vanzatoarea iti ia mai multi bani decat trebuia si iti pune alta mancare decat cea pe care ai comandat-o si ai si bonul, poti sa faci ceva?
ce faceți? Vouă nu vi se pare ca timpul trece greu? Mie da.Vreau sa stiu părerea voastră.Ce credeți ca ar trebui sa fac sa nu ma mai plictisesc pana la vara. Mersiii
As vrea sa- mi fac o boxa activa...deci am mai multe boxe asa mai micute si as vrea sa le pun toate pe o lada facuta de mine si apoi sa le leg cumva si sa ii fac un amplificator doar ca nu stiu ...? (mai mult)
Am 15 ani si am o matusa in Grecia, Atena. La vara vreau sa merg la ea pentru o luna., cu autocarul. As vrea sa stiu ce trebuie sa iau cu mine( haine, etc) ce mancare sa- mi iau pentru drum, cati...? (mai mult)
Imi place foarte mult sa explorez, sa cercetez, asa ca m- am gandit sa- mi fac o trusa de "supravietuire".Nu prea stiu ce sa bag in ea, am doar niste obiecte, acele sunt cremenele/amnar un ...? (mai mult)
Heii TPU, am o intrebare stupida... Cum se joaca Baleguta? Cred ca sunt singura care nu stie cum se joaca
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a