Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut, caut un server de SA:MP care cauta admini, helper/agenti,
am o intrebare si eu, cum pot sa imi fac un aparat de-acela din pix de tatuat... Mersi anticipat
Nu îmi place să fac farse, dar vreau să-mi dați o idee pentru cea mai mișto farsă. Ideea de farsă cea mai cool primește funda.
Poate o sa sune ciudat dar vreau sa va întreb ce as putea sa fac ca sa vina mai repede vacanta de vara si sa plec la mare ptc nu mai am rabdare parca timpul ar trece așa de greu.Nu vreau jigniri...? (mai mult)
imi puteti da un sfat. Care sunt cele mai bune proteine? pentru masa musculara
vreau sa imi dau comanda de un hoverboard Endivo Speedwheel si nu prea stiu cu ce se mananca... are cineva? E greu sa mergi pe el adica sa te inveti? Am citit pe niste forumuri ca nu e foarte...? (mai mult)
Buna TPU? Stiti cine e tipa din poza asta https://wanderer.sunphoto.ro//miss_Lucifer_s_daughter_QndA/105808002? Va rog daca stiti numele si contul de Instagram! Mersi &
Aplicatii pentru editarea videoclipurilor
In saptamana "scoala altfel" pot sa fac activitatile cu o alta scoala (o excursie)?
HEY! Cum as putea sa retin mai repede lucruri mai grele?
ieri mi- am cumparat o tigara electronica 100 de lei. s- a descarcat bateria si cand o bag la incarcat beculetul de la incarcator e albastru:/ si butonul de la baterie nu e aprins.Help! Funda de...? (mai mult)
Bună,îmi puteți spune cântece pentru jocurile din palme?(adică bătăile din palme)
Cu siguranta dacă ați fost anul trecut pe litoralul romanesc ați auzit de cocktailul "moartea iepurasului". Intrebarea mea este:știe cineva sigur din ce băuturi alcoolice este făcut?...? (mai mult)
Are cineva, cartonase Duel Masters pana in 50 de lei
Cine imi poate spune cum pun litera ca in clipul asta? https://www.youtube.com/watch?v=a9XcROaDfAI Litera ca in coltul din dreapta de jos si cand dai click pe ea te repartizeaza catre canalul lui. Dau...? (mai mult)
Cu ce program pot scoate un obiect dintr-o poza? Mentionez un program care il pot descarca de pe Magazin Play, pe telefon.
Hey! Am nevoie de putin ajutor. Vreau sa strang bani de un telefon nou (Iphone 5s) iar parintii mei nu prea sunt de acord doar daca il cumpar pe bani mei.Asa ca am inceput.In o saptamana si ceva am facut...? (mai mult)
Va rog, imi poate spune cineva cand incepe sezonul 2 din Prizoniera Dragostei pe Euforia? Va rog enorm. Dau si coroana =)) sau daca imi puteti da link-uri cu primele episoade din zezonul 2 SUBTITRATE.
Întrebări legate de xenofobie? Va rog, îmi trebuie pentru Erasmus+.
Vreau sa ma incep sa postez din nou pe youtube si nu stiu cu ce sa filmez, sa editez si ce sa joc(toate trebuie sa fie gratis cu exceptia jocurilor sau sa fie un site in...? (mai mult)
Cateva cluburi bunicele si nu foarte scumpe care sa aiba muzica buna si mancare, potrivite pt un majorat nu foarte "nebun", imi spune cineva, va rog? :)
Stie cineva unde pot gasi ceva tutoriale pentru desen? adica as vrea sa invat ceva mai bine sa desenez si nu stiu nuci o informatie de baza. imi puteti da un link ceva?
Va salut! Am si eu o intrebare, daca plec de la lujerului cu metroul si vreau sa ajung la titan, pot schimba la eroilor? Am auzit de la niste prieteni ca nu se mai poate. De obicei acolo schimbam. Multumesc...? (mai mult)
eu,-am apucat de inregistrat desene si nu ma prind care e faza cu scriptul.avs Dau funda
La pistoalele airsoft cu aprox.80m/s (viteza bilei), pe baza de CO2 cam cate bile sau cate cartuse pot trage cu o fiola de CO2 de 12? daca vedeti intrebarea si nu stiti raspunsul va rog, cautati.eu...? (mai mult)
Hey, stie cineva niste masti pentru cresterea parului, uleiuri ceva de genul.Eu am parul pana la umeri si las vrea mai lun, nu stiu ce masti sa fac ca sa imi creasca mai repede. intr- un am as putea...? (mai mult)
Hei hei TPU! Astăzi am ieșit afara si lângă blocul meu se afla un gardulet de aproximativ 50cm, având si 3 bări de sprijin. Din prostia mea, am facut "echilibristica" pe cea de a treia nefiind ...? (mai mult)
Hey daca are cineva oovoo sau skype lasati numele
Am cumpărat o Kendama Ozora neagră de pe Juggler.ro și verișoarei mele i- a plăcut. Mă gândeam să îi iau una de 8 Martie dar nu găsesc una vișinie ( e culoarea ei preferată ). Mă puteți ajuta?...? (mai mult)
Am impresia ca viata asta e plictisitoare indiferent ca ai familie sau nu, ca ai bani sau serviciul dorit sau prieteni/dusmani... parca as vrea sa nu mai exist dar nu ma pot autodistruge. Cateodata ma...? (mai mult)
Vreau sa- mi faceti o favoare daca vreti. M- ar interesa sa aud alte "cazuri" (reale\ireale) ce nu au putut fi explicate cu varcolaci, vampiri si tot ce tine de mitologia de pe intreg mapamondul....? (mai mult)
Am o întrebare. Știți flori asemănătoare păpădiei? Dau fundă dacă merită răspunsul.
Stiti unde pot gasi pufuletii Cheetos in Bucuresti? Sau au fost scosi :?
Hei, TPU! In primul rand : scuze pentru categorie, dar nu stiam ce sa pun. In al doilea rand: HELP ME! Deci, ma plictisesc si nu stiu ce sa mai fac. Oricum o sa ma intalnesc mai tarziu cu amicii,...? (mai mult)
Ce planuri aveti pentru Valentine's Day?
Hey...daca ati citit cartea TUNELE - 3 - IN CĂDEREA LIBERĂ ..imi puteti face un rezumat (nu foarte lung si sa nu imi dati descrierea cartii)..si sa fie facut de voi. FUNDA.
Legat de manga haru matsu bokura.am citit pana la capitolul 15, inclusiv, in engleza si din cate am inteles manga continua.Stiti cumva un site pe care il continua macar in engleza? Multumesc ...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog cand a inceput sau incepe eurovision? atat national cat si cel final international si la ce ora? eu tat uit
Am de organizat un carnaval la fundatia la care activez ca si voluntar, pe tema multiculturaliate si nu stiu ce titlu si ce slogan sa aleg. Imi dati voi putin ajutor? :D
Hey! Recent am fost invitata la ziua unei colege care imi este si BFF si ea este mai populara decat mine. Cand am intrebat- o cine mai vine a zis ca inca 2fete(una e colega mea ) si 2 baieti. Chestia ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva filme facute dupa carti romanesti plzz FUNDA
Hey. Am început o 'carte' pe wattpad. Ce ar trebui să schimb, adaug? Vreau nişte păreri sincere. Ştiu continuarea, dar aştept să se strângă persoane care să îmi vadă capitolele până acum....? (mai mult)
Vreau sa promovez canalul meu de Youtube! Cine ma ajuta cu un subscribe? pace http://www.youtube.com/c/dragoo04
Imi puteti spune niste emisiuni tv din america/uk la care merita sa ma uit? Sa fie amuzante si cu invitati speciali de marca (aici nu ma refer la invitati gen maruta/acces direct, care nu stiu sa se...? (mai mult)
Cum dau distributie la o carte de pe Wattpad?
Mama vrea sa faca excursie si sunt 24 de persoan in total care merg. Problema este ca nu gasesc cazare in Busteni unde sa aiba si camere single pentru sofer si insotitori, iar pentru restul vrea...? (mai mult)
Hey! Cine stie de unde pot comanda pizza din Suceava, dar sa mi- o aduca calda? De cate ori comandam, era rece. Vreau un site in care pot vedea tipul de pizza si sa aiba nr. de telefon. Multumesc! Ofer...? (mai mult)
Doream să vă întreb dacă cunoașteți vreo platformă în care clienții postează ca "un fel de topic sau status", la care programatorii raspund, fac o înțelegere cu clientul și în funcție...? (mai mult)
In seara asta dorm la mine o verisoara si un verisor. Ce activitati putem avea? PS:sunt fata.
In aceasta seara vine sa doarma la mine o verisoara si un verisor... ce activitati putem avea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!