Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
eu cu prietemul meu vrem sa jucam rummy dar ne lipseste un 6 negru. Cum putem sa il inlocuim? Daca punem o hartie ne-am da seama ca ar fi 6ele negru. Idei?
Ce sa fac cand sunt acasa si ma plictisesc?
Vreau sa merg cu masina in vacanta si vreau sa stiu ce trebuie sa am la mine in caz de se strica, ce mancare sa-mi iau pentru 5 persoane si cati bani trebuie sa am la mine. Ofer funda!
Vreau niste obiective turistice, biserici frumoase din Suceava, Botosani, Iasi, Piatra -Neamt, Harghita, Bistrita Nasaud. Va multumesc. Ofer funda!
Unde se găsesc bile hidrofile in Oradea?
Am auzit acum cateva zile o melodie care- mi place enorm, canta o fata rap american, si pe fundal o alta tipa mai pop, asa. Parea putin comerciala. Partea de rap parea putin Iggy Azalea sau Nicki Minaj....? (mai mult)
Salut TPU, detin un calculator care în minecraft (dau un exemplu, pentru ca doar acolo stiam cate FPS- uri aveam), îmi mergea în 150 de FPS în versiune (1.8.4) setări buni cele si cu Optifine.Dar...? (mai mult)
Daca am 14 ani(si am buletin) figurez ca adult sau copil la biletele de avion?
La ce restaurant sau local din Bucuresti se mananca clatite bune?
Buna ma ajuta cineva? de ce nu-mi merg jocurile unuti d pe facebook? adica acelea ce sunt compatibile si pe android........plisss
Hey, (sper sa nu sune prostesc :)) ) nu stiti ce cursuri de dans se predau in Radauti si mai exact unde? Nu de dans popular, altceva... poate street dance sau ceva asemanator. Am cam mult timp liber ...? (mai mult)
Era unu cu green screen in spate si zicea ca nu trebuie sa te dai batut in engleza si nu mai stiu ce. imi dati linkul de la filmulet? ala bun are funda :)
Vreau sa inchiriez o cabina foto pentru un eveniment in Cluj. Pe cine recomandati?
Hey am si eu o carte pe wattpad (https://www.wattpad.com/story/62189849- prohibited- love- l- s) si da este depre larry stylinson si idk am mult prea putin cititori adica cred ca nimeni nu o citeste ..as...? (mai mult)
Vreau si eu conturi IMVU care nu le mai vreti :*
Cum fac plastelină farã sare?
Unde găsesc povesti terminate dar frumoase?
Eu fac vlog de doua luni si am doar 38 de abonati.Cum sa fac sa fiu mai cunoscut? Si cati abonati ar fi trebuit sa am dupa atata timp? P.S. Nu prea am dislike-uri
Unde sa merg primavara daca sunt plictisit?(funda)
Unde sa ma duc primavara cand sunt plictisit?(funda"!")
Caut prieten de skype,cu care sa ma joc samp, etc.
Mi s-a rupt un dinte din fata ( din aia mari ) si as vrea sa stiu daca pot pune un dinte provizoriu pe durata lucrari, ca sa nu stau asa si cam cat ar costa un dinte preventiv. Help
TPU! Am nevoie de un sfat, parinti spun non-stop sa ma indragostesc, dar eu nu simt sentimente, ce sa fac? Un sfat, va rog! :D :)) =))
In Grecia si Portugalia este iarna?
Niste idei de poze cu iubitul de pus in rama? Funda :)
Buna O intrebare pentru cei care joaca IMVU. Cum se mai fac credite? eu am un cont de 4 ani. si m-am gandit sa mai intru si eu putin pe el. Help me care se indura sa ma ajute :)) Dau fundita :)
Bugna ziua. As vrea sa stiu daca la telefonul Samsung galaxy grand neo plus se poate face root fara a folosi calculatorul.Va rog daca stiti sa raspundeti si sa spuneti linkul. Multimedia anticipat.
Stie cineva cand apare sezonul 3 din Tokyo ghoul si Kamisama hajimemashita? Multumesc :)
Imi poate spune si mie cineva cat costa revista Bravo girl?
Dati-mi idei de jocuri/aplicatii/chestii pe care le pot juca pe PC, nu din acelea de pe siteuri cu grafica de **** :). Funda.
Azi e vineri si maine e week-end.Ce planuri aveti?
Cine stie unde pot gasi un bichon maltese cu pretul sub 300 de lei?
Buna TPU. M- am decis sa scriu o poveste si sa o public pe wattpad. Initial am vrut sa o public pe facebook, insa cred ca aici voi avea mai mult succes cu ea. Imi puteti da cateva sfaturi legate de...? (mai mult)
M-am plictisit foarte rau si afara ploua. Ce sa fac?
De unde pot cumpara un selfie stick coca cola? Funda!
Heiii TPU! Stie cineva cum e in Predeal? E zapada? Pe partie mai ales, e zapada?
Am o pagina de fb si nu pot sa etichetez persoane in pozele care le postez, uitati o poza http://tinypic.com/r/vh9mjb/9
In fiecare zi merg la liceu cu parul desprins sau intr-o coada si m-am plictisit. Imi puteti da niste idei noi de aranjare a parului? Funda :)
Aș dori să-mi recomandați câteva aplicații (de calitate, preferabil) pentru laptop. (am Windows 8). Mulțumesc!
Vreau niste site-uri care m-ar ajuta in realizarea unui bilet la pariuri cat mai bun. Ceva idei?
Daca am comandat bilete de pe eventim.ro si am ales sa le ridic de la sediul lor, care este nr maxim de zile in care ma pot duce sa le iau? multumesc
Cu avionul de la Aeroportul Henri Coandă un traseu de 3 ore în Europa? În ce țară ajunge avionul? În acea țară fusul orar este diferit de cel al României cu două ore.
Cum pun fete pe snapchat?
Draga TPU, vreau remedii pentru raceala! 1
Imi spuneti si mie cum se joaca jocul, , cruce drep" de la AGGR(asociatia gizilor si ghidelor din Romania ) Jocul e cu o foaie pe care este trasata o cruce si pusa in mijloc si tot spunem...? (mai mult)
Trebuie sa fac un proiect la fizica (suntem 4 in grup) nu avem cum in timpul scolii deci trebuie sa ne intalnim in weekend, iar asta inseamna ca nu putem la biblioteca scolii. Nu ne putem...? (mai mult)
:) Puteti, va rog, sa imi dati niste provocari pentru colegii mei de clasa (pe care sa le faca in timpul programului scolar)? Fundita o primeste cel care da cele mai amuzante provocari.
De unde ii inspirata piesa asta? Mi se pare foarte cunoscut refrenul https://www.youtube.com/watch?v=qmDmcb3BwgM
Voi ce faceti in saptamana altfel? stiu ca ii cam de vreme intrebarea...
Spuneti- mi si mie cateva lucruri pe care le poti face manual (jurnale, jucarii etc) usor de facut si sa nu iti trebuieasca multe unelte. Puteti pune si site- uri sau pagini de Facebook. Funda+ raspuns...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...