Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am o întrebare. Știți flori asemănătoare păpădiei? Dau fundă dacă merită răspunsul.
Stiti unde pot gasi pufuletii Cheetos in Bucuresti? Sau au fost scosi :?
Hei, TPU! In primul rand : scuze pentru categorie, dar nu stiam ce sa pun. In al doilea rand: HELP ME! Deci, ma plictisesc si nu stiu ce sa mai fac. Oricum o sa ma intalnesc mai tarziu cu amicii,...? (mai mult)
Ce planuri aveti pentru Valentine's Day?
Hey...daca ati citit cartea TUNELE - 3 - IN CĂDEREA LIBERĂ ..imi puteti face un rezumat (nu foarte lung si sa nu imi dati descrierea cartii)..si sa fie facut de voi. FUNDA.
Legat de manga haru matsu bokura.am citit pana la capitolul 15, inclusiv, in engleza si din cate am inteles manga continua.Stiti cumva un site pe care il continua macar in engleza? Multumesc ...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog cand a inceput sau incepe eurovision? atat national cat si cel final international si la ce ora? eu tat uit
Am de organizat un carnaval la fundatia la care activez ca si voluntar, pe tema multiculturaliate si nu stiu ce titlu si ce slogan sa aleg. Imi dati voi putin ajutor? :D
Hey! Recent am fost invitata la ziua unei colege care imi este si BFF si ea este mai populara decat mine. Cand am intrebat- o cine mai vine a zis ca inca 2fete(una e colega mea ) si 2 baieti. Chestia ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva filme facute dupa carti romanesti plzz FUNDA
Hey. Am început o 'carte' pe wattpad. Ce ar trebui să schimb, adaug? Vreau nişte păreri sincere. Ştiu continuarea, dar aştept să se strângă persoane care să îmi vadă capitolele până acum....? (mai mult)
Vreau sa promovez canalul meu de Youtube! Cine ma ajuta cu un subscribe? pace http://www.youtube.com/c/dragoo04
Imi puteti spune niste emisiuni tv din america/uk la care merita sa ma uit? Sa fie amuzante si cu invitati speciali de marca (aici nu ma refer la invitati gen maruta/acces direct, care nu stiu sa se...? (mai mult)
Cum dau distributie la o carte de pe Wattpad?
Mama vrea sa faca excursie si sunt 24 de persoan in total care merg. Problema este ca nu gasesc cazare in Busteni unde sa aiba si camere single pentru sofer si insotitori, iar pentru restul vrea...? (mai mult)
Hey! Cine stie de unde pot comanda pizza din Suceava, dar sa mi- o aduca calda? De cate ori comandam, era rece. Vreau un site in care pot vedea tipul de pizza si sa aiba nr. de telefon. Multumesc! Ofer...? (mai mult)
Doream să vă întreb dacă cunoașteți vreo platformă în care clienții postează ca "un fel de topic sau status", la care programatorii raspund, fac o înțelegere cu clientul și în funcție...? (mai mult)
In seara asta dorm la mine o verisoara si un verisor. Ce activitati putem avea? PS:sunt fata.
In aceasta seara vine sa doarma la mine o verisoara si un verisor... ce activitati putem avea?
eu cu prietemul meu vrem sa jucam rummy dar ne lipseste un 6 negru. Cum putem sa il inlocuim? Daca punem o hartie ne-am da seama ca ar fi 6ele negru. Idei?
Ce sa fac cand sunt acasa si ma plictisesc?
Vreau sa merg cu masina in vacanta si vreau sa stiu ce trebuie sa am la mine in caz de se strica, ce mancare sa-mi iau pentru 5 persoane si cati bani trebuie sa am la mine. Ofer funda!
Vreau niste obiective turistice, biserici frumoase din Suceava, Botosani, Iasi, Piatra -Neamt, Harghita, Bistrita Nasaud. Va multumesc. Ofer funda!
Unde se găsesc bile hidrofile in Oradea?
Am auzit acum cateva zile o melodie care- mi place enorm, canta o fata rap american, si pe fundal o alta tipa mai pop, asa. Parea putin comerciala. Partea de rap parea putin Iggy Azalea sau Nicki Minaj....? (mai mult)
Salut TPU, detin un calculator care în minecraft (dau un exemplu, pentru ca doar acolo stiam cate FPS- uri aveam), îmi mergea în 150 de FPS în versiune (1.8.4) setări buni cele si cu Optifine.Dar...? (mai mult)
Daca am 14 ani(si am buletin) figurez ca adult sau copil la biletele de avion?
La ce restaurant sau local din Bucuresti se mananca clatite bune?
Buna ma ajuta cineva? de ce nu-mi merg jocurile unuti d pe facebook? adica acelea ce sunt compatibile si pe android........plisss
Hey, (sper sa nu sune prostesc :)) ) nu stiti ce cursuri de dans se predau in Radauti si mai exact unde? Nu de dans popular, altceva... poate street dance sau ceva asemanator. Am cam mult timp liber ...? (mai mult)
Era unu cu green screen in spate si zicea ca nu trebuie sa te dai batut in engleza si nu mai stiu ce. imi dati linkul de la filmulet? ala bun are funda :)
Vreau sa inchiriez o cabina foto pentru un eveniment in Cluj. Pe cine recomandati?
Hey am si eu o carte pe wattpad (https://www.wattpad.com/story/62189849- prohibited- love- l- s) si da este depre larry stylinson si idk am mult prea putin cititori adica cred ca nimeni nu o citeste ..as...? (mai mult)
Vreau si eu conturi IMVU care nu le mai vreti :*
Cum fac plastelină farã sare?
Unde găsesc povesti terminate dar frumoase?
Eu fac vlog de doua luni si am doar 38 de abonati.Cum sa fac sa fiu mai cunoscut? Si cati abonati ar fi trebuit sa am dupa atata timp? P.S. Nu prea am dislike-uri
Unde sa merg primavara daca sunt plictisit?(funda)
Unde sa ma duc primavara cand sunt plictisit?(funda"!")
Caut prieten de skype,cu care sa ma joc samp, etc.
Mi s-a rupt un dinte din fata ( din aia mari ) si as vrea sa stiu daca pot pune un dinte provizoriu pe durata lucrari, ca sa nu stau asa si cam cat ar costa un dinte preventiv. Help
TPU! Am nevoie de un sfat, parinti spun non-stop sa ma indragostesc, dar eu nu simt sentimente, ce sa fac? Un sfat, va rog! :D :)) =))
In Grecia si Portugalia este iarna?
Niste idei de poze cu iubitul de pus in rama? Funda :)
Buna O intrebare pentru cei care joaca IMVU. Cum se mai fac credite? eu am un cont de 4 ani. si m-am gandit sa mai intru si eu putin pe el. Help me care se indura sa ma ajute :)) Dau fundita :)
Bugna ziua. As vrea sa stiu daca la telefonul Samsung galaxy grand neo plus se poate face root fara a folosi calculatorul.Va rog daca stiti sa raspundeti si sa spuneti linkul. Multimedia anticipat.
Stie cineva cand apare sezonul 3 din Tokyo ghoul si Kamisama hajimemashita? Multumesc :)
Imi poate spune si mie cineva cat costa revista Bravo girl?
Dati-mi idei de jocuri/aplicatii/chestii pe care le pot juca pe PC, nu din acelea de pe siteuri cu grafica de **** :). Funda.
Azi e vineri si maine e week-end.Ce planuri aveti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?