Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stiti cumva niste statusuri/citate despre a alege intre o iubire sau o prietenie. Adica cineva va pune sa alegeti ori prietenia ori iubirea. Ceva de genul vreau.
Vreau sa- mi cumpar o Tarabana si am de ales intre Tarabana Masterworks 8 Suruburi si Tarabana ALexandria 6 Suruburi. Multi zic ca tarabanele Masterworks sunt Chinezaresti si chiar a adus un...? (mai mult)
Ce sanse sunt sa castige real madrid, bayern si gent?
Am o mica intrebare: Cand ma descoperit siteul Connected2me stiu ca gaseam in lista aceea de persoane conectate doar persoane din Romania, insa de la o vreme am vazut ca sunt amestecati si cu alte...? (mai mult)
as vrea si eu sa stiu ce capace imi trebuie pentru graffiti...adica ce imi recomandati pentru contur,fond, etc.mersi
Îmi puteri citi și mie carteahttp://w.tt/1Q26sgM de pe Wattpad! Se numește Clona| Justin Bieber și are doar 2 capitole pt ca am început sa scriu azi! Și părere va rog?! Mulțumesc
Buna dragele mele... Ma puteti ajuta? Vreaau sa intreb cunoscatoarele ca sa imi fac o manichiura cu gel. Mi am luat un kit de unghii dar de acolo folosesc doar culorile... Pt ca gelul de constructie mi...? (mai mult)
Sunt in clasa a VIII- a, la o scoala din Pitesti. Vrem cateva oferte de banchet cum ar fi in Bran, Cheile Gradistei, Azuga etc., oricum prin apropiere. Oferte care sa cuprinda: 2 nopti si...? (mai mult)
Am inceput un anime in care personajul principal doreste sa faca un joc sau ceva de genul si isi aduna o echipa cum se cheama animele daca stiti? P.S.
Am o problema mijlocie sa zicem:sunt foarte timida. Aastazi am iesit afara cu o colega si m- am mai intalnit cu inca o colega care era impreuna cu o fata si un baiat.Ne- a invitat sa mergem cu ei...? (mai mult)
Buna! Se poate scoate imprimeul de pe un tricou sau poate fi acoperit cu un alt imprimeu?
Daca am un zbor cu 2 escale din aeroportul Otopeni, pot sa-mi iau biletul din aeroport pentru toate cele 3 zboruri? Cu cate ore inainte de zbor pot sa imi iau biletul de la aeroport?
Am o intrebare pentru cei care locuiesc in Galati :stie cineva daca exista in oras vreun poligon de tragere?
este careva din jud. Arad, mai exact localitatea Santana care se stie la Trickshot-uri cu carti de joc sau la rezolvat cubul rubik?
Salut TPU,am o intrebare,in filmul The Hangover PT. 2, momentul cind ei intra in aeroport,adica personajele,cinta o piesa,ziceti va rog numele piesei, multumesc.
Stiti daca se organizeaza ceva tabere de chitara in vara asta in Romania?
Salut an o prietena cea mai buna))))si vrea sa se apuce de vlogging o cheama cornelia ..cum sasi puna denumirea pe you tube"""
Buna! In vara vreau sa merg la munte. Insa nu stiu unde sa aleg. Sugestii de locuri turistice in Moldova? Imi puteti da si o lista de preturi pentru pensiuni nu foarte scumpe?
Salutare. am ascultat o melodie pe zu tv „ Un om o cazut pe o masina si era cv din viitor.ca era lumea trista si o facut fericita Fundita :* :* :*
Cine se uita la WWE finisher- ul lui Daniel Bryan numit Yes Lock este de fapt Cross Face al lui Chris Benoit un wrestler care s- a retraz si era rival cu Brock Lesnar si Daniel Bryan i- a schimbat numele!...? (mai mult)
Sal TPU, am o problema. M- am certat inainte de vacanta de iarna cu BFF- ul meu. Eu fiind fata si el baiat. Noi ne- am promis ca o sa fim sinceri unu cu altu, dar dupa incepuse sa fie mai rece cu mine....? (mai mult)
Vreau si eu o vrajă pentru sărut. Sunt incepatoare daca contează sau nu asta, dau funda (dacă intereseaza pe cineva). Fara comentarii rautacioase daca se poate. Am nevoie in cel mai scurt timp daca...? (mai mult)
PARIURI SPORTIVE am pariat cu un coleg care pune foarte des la pariuri sportive ca eu o sa castig inaintea lui =))) (el nu prea castiga)... castigul trebuie sa depaseasca 75 ron, asa a vrut el. am...? (mai mult)
sunt din braila si as vrea sa ma apuc de un sport serios, eu as vrea kickboxing. stie care? a vreun club, si pretul pe luna va rog,
Salut voi ce spuneti sa cumpar sau sa nu cumpar acest laser pointer? Mini Green laser Pointer 1000 MW.Caracteristici: - Divergenta: sub 1.5 mrad. - Fascicolul laser este foarte vizibil si ziua si seara. ...? (mai mult)
ofer funda celui care ma ajuta sa- mi revina FB- ul. de 1 zi nu mai pot intra pe fb, de pe pc. Pe tell imi merge, am si windows 10 (pot intra de pe aplicatie fb, cine are windows 10 stie ce...? (mai mult)
Hei, acum 3 săptămâni am cumpărat o cartela Orange ( fără abonament). Mi- am înregistrat nr pe facebook și pe WhatsApp. Ieri am primit niște mesaje de la băieți și fete, și pe facebook și...? (mai mult)
Unde se tine Electric Castle anul acesta? :/
As avea nevoie de ajutor de la cineva care cunoaste armele airsoft. Vreau sa imi iau un pistol pe co2 revolver ruger super hawk 8 si am vazur ca ar avea 4jouli cred ca e destul de puternic ...? (mai mult)
Buna TPU.....Am o probleme cand vreau sa incarc un video pe youtube imi da o eroare dar doar la Game Of Thrones de ce? Fără o politică de generare de bani, nu se pot aplica formate de anunțuri...? (mai mult)
am 15 ani, iar peste o luna vom merge cu clasa intr- o excursie de vreo 3- 4 zile. Vreau ca aceasta excursie sa fie speciala deoarece sunt in clasa a 8- a si este ultima excursie cu ei. Vreau...? (mai mult)
Salut,imi zice si mie cum se numea desenele animate,era un personaj care facea DAAAAAAA,dar nu mai stiu cum se numeste.Ori Ed Edd si Eddy, ori Scooby Doo.Dau funda la cel care imi zice.Multumesc
Cunoaște cineva vreun poligon de tragere în Roman, Bacău, Piatra Neamț sau Iași? Scuze dacă am greșit categoria.
sunt din Braila, mama ma bate la cap sa- mi gasesc un sport ceva, eu as vrea la cv de auto aparare, lupte chestii de genu, care stiti cluburi din astea gen kickboxing sau nu stiu, datimile...? (mai mult)
Cum aș putea gasii de muncă? Nu am vârsta legala ca sa ma angajez. Stau la țară, dar totusi nu am nici o idee cum as putea gasii de lucru. Aș intreba oameni mai batrani, daca nu au nevoie de...? (mai mult)
Vreau sa imi ziceti de ce seara pe la ora 1 sau 2 ma infierbat puternic se umfla toate venele pe mine capat foarte multa energie simt ca fierb si am si foarte multa forta, dar energie am o ...? (mai mult)
Stie cineva cat costa sa faci tenis la palatul copiilor din cluj-napoca? am cautat pe net dar nu gasesc. FUNDA
Este cineva pasionat de blogging pe aici? as vrea sa discutam ceva despre bloguri :) daca da, va rog sa imi trimiteti un mesaj pe email: dj_remus95@yahoo.com sau pe skype: info.maxteam
Unde pot gasi un cutit Butterfly ieftin in Romania, de preferat de antrenament (adica fara lama ascutita)? P.S. Am cautat pe OLX si pe Okazii
ce medie imi iese cu urmatoarele note: 5, 4, 4 si 6 in teza?
Daca nu-mi pot face viber la tableta ce trebuie sa fac?
Cum sa vopsesc camera? ce scule'mi trebuie?
Spuneti-mi si mie va rog niste activitati pe care as putea sa le fac atunci cand ma plictisesc. Dau funda la cel mai complet raspuns cu cele mai multe activitati!
Hey,TPU! Stie cineva cand o sa apara partea a doua din,, The mortal instruments"? *Funda
Cati youtuberi (probabil am gresit) din ro au peste 100k subscriberi?
1) Spuneti- mi ce muzica frumoasa (nu manele) 2)Ce sa fac cand ma plictisesc? 3)Cum sa imi decorez camera? 4)Vreau sa imi cumpar un telefon si nu stiu care sa aleg dintre s6 edge sau s6 ...? (mai mult)
stie cineva de ce nu-mi merge omegle-ul?
Salut, fac parkour in timpul liber imi poate da cineva sfaturi pt miscarea beak flip. Nu am facut- o niciodata si as vrea niste sfaturi. Dau funda, si cine vrea sa fie pr cu mn pe facebook ADD AlexChp...? (mai mult)
Salut, eu fac parkour in timpul liber cine imi poate da sfaturi pt miscarea side flip si pt wall flip?
Hello dragi prieteni! Caut sponsor youtube! A un canal de youtube de 4000 abonati! Sau cine stie un site care e sponsor etc... Astept raspuns urgent
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!