Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce filme horror in genul lui "The ring" imi recomandati?
Hei! Eu am un blog pe tumblr unde postez la cererea fanilor fanfiction- uri Kuroko no Basket in engleza (reader- insert). Insa uneori nu prea pot sa postez si as avea nevoie de 2 admini sa ma ajute. Cine...? (mai mult)
Salut, eu in timpul meu liber mai ies pe afara si fac parkour imi dati niste ponturi care o sa ma ajute la realizarea miscari front flip?
de curand mi.am luat traktor 2 demo m.am obijnuit cu el, dar cum integistrez o melodie ca sa o pot salva in calculator. Cum inregistrez un mix defapt si sa.l pot salva in calculator, mix facut...? (mai mult)
Datele prolemei - Clasa a 4a tabara sfarsit iulie inceput august - incepem pe 31 iulie, pe 1 sau 2 este ziua invatatoarei si pe 13 august este ziua doamnei de germana care vine cu noi in tabara.Dar ...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare... stie cineva cum se numeste al doilea film din video-ul asta : https://www.youtube.com/watch?v=SY7PSg3ypgE
De ce nu pot vedea toate comentariile la videoclipurile postate pe youtube? Pe canal la statistici imi apare ca am la o piesa 7 comentarii si cand dau sa vad cate comentarii am imi arata doar 5.Si imi ...? (mai mult)
La ce filme imi recomandati sa ma uit in aceasta seara? Ce carti sa citesc? Ce jocuri sa ma joc? (Nu pe pc tableta sau telefon) Cel mai bun raspuns primeste funditza!
Pentru cei/cele care au participat/participă la photo shooting- uri, aș avea nevoie de niște informații anume. Cum nu am participat de muuultă vreme (de mic copil) și cum cred că ar fi o experiență...? (mai mult)
Fratele meu mai mic face în martie 5 ani si nu aş ştii ce cadou să îi iau
Cand este SIAB 2016(salonul international auto Bucuresti) si ce este SAM si cand are loc?
Ce trebuie sa iti iei la tine dacă vei merge la o petrecere in pijamale? * Dau Funda* :)
Cum si unde pot sa ajut /sfatuiesc oamenii pe internet in timpul liber?(in afara de TPU)Ce site- uri de ajutor reciproc, intrebari, raspunsuri mai stiti? Stiu totusi ca niciunul nu intrece TPU- ul.dar...? (mai mult)
as vrea sa imi spuneti niste restaurante, pizzeri, fast-food etc de unde ati comandat la domiciliu si va satisfacut vreau si eu numele firmelor sa imi comand si eu va multumesc
Va rog ini puteti spune ce jocuri s- ar putea juca la o zi de nastere cam pentru 14 ani? Daca vreti spuneti- mi cat de multe doriti dar nu gen Adevar sau provocare, sau altele care sunt ...? (mai mult)
Un prieten de al meu de o varsta cu mine emite foarte usor o voce a unui personaj din desene de exemplu rasul lui Goofy l- am rugat sa ma invete dar imi cere bani poate stiti voi vreo metoda...? (mai mult)
Caut loc de joaca in BRASOV potrivit varstelor 11-17 ani. Va rog mult!
Salut,vreau si eu un Metin 2 Privat care sa nu aiba swichbot si sa fie pana in lvl 150 Multumesc.
Ideea e urmatoarea: o colega de clasa m- a invitat la ziua ei de nastere care- i maine. Ei, eu vreau sa ma duc. Maica- mea a zis sa nu fac prostii si taica- meu cu 'Obligatoriu te duci, neaparat!'...? (mai mult)
Am cumparat in blender cu 2lame, so fresh sa fac bauturi energizante dar fara lapte, so nu stiu ce fructe sa pun in el.
vreau și eu niște imagini de genul dacă se poate :3 http://imgur.com/35YRqdC tot cu league of legends :3 Mulțumesc anticipat. :)
Ce tigari mai de calitate imi recomandati? am fost fumator inrait dar acuma fumez foarte rar 2 tigari la 2 zile si doresc ceva mai de calitate sa aiba mai mult tutun in compozitie un exemplu ar fi black...? (mai mult)
Stie cineva de ce nu mai fac Ramo si Codin la cafea? Eu nu urmaresc foarte mult streamul de seara si nu am aflat inca.
Datele prolemei - Clasa a 4a tabara sfarsit iulie inceput august - incepem pe 31 iulie, pe 1 sau 2 este ziua invatatoarei si pe 13 august este ziua doamnei de germana care vine cu noi in tabara.Dar...? (mai mult)
Hei salutare. Fratele meu e plecat in alta tara si in aprilie o sa vina aici, in Romania. Mi- a zis sa fac o lista cu lucruri pe care sa le facem. Puteti sa imi dati o lista cu lucruri pe care sa le facem?...? (mai mult)
Salut, am o problema. Sunt student la iasi, si stau intr- un camin studentesc cu inca 2 baieti in camera, problema e ca unu din ei mereu isi bate joc de mine, aici in camin avem un grup de prieteni,...? (mai mult)
Ce fac daca nu merge sa dau pe,, be romantic" in Sims FreePlay? Ofer fundaa! Multumesc
Https://www.youtube.com/watch?v=CIYIhV6m2rw - Stie cineva ce a spus acolo... la ora 1:03:26? Aia in franceza. Cum se citeste si cum se scrie si ce inseamna... Funda!
Am parul mediu, vreau sa ma tund si vreau sa imi fac o tunsoare emo(doar acel breton). Imi puteti spune cei care sunteti din Medgidia cat m-ar costa la un frizer, dar la un salon?
Ziua mea de nastere este peste 2 saptamani si 5 zile.Inca nu m- am hotarat cum s- o organizez. Am nevoie de un sfat despre ce jocuri m- as putea juca dar sa fie distractive gen scaunele muzicale,...? (mai mult)
Buna tuturor. Caut si eu un server de metin nou, pvm easy, populat, cu swicth, fara lycan. Lvl max. 105 sau 250, cu sau fara 6, 7. Preferabil lvl max 105 cu 6/7 dar fara moduri si deschis recent...? (mai mult)
As vrea sa imi ziceti o tema pentru un party. In orasul meu este Consiliul Local al Tinerilor (CLT). Si vremsa organizam un party. Orice idee este bine venita
De unde pot sa cumpar felicitari mai deosebite? Stiti vreun magazin de felicitari in Bucuresti sau unul online?
Salutare. Am observat ca bet365 nu mai merge in Romania. Nu pariam online ci imi placea cum afisa la diferite meciuri in dreapta in colt sus desfasurarea meciului. Nu stiti alt site sa mearga in RO asemanator...? (mai mult)
Am nevoie urgent de ajutor...stie cineva ce inaltime are bazinul de inot de la Grand Hotel Severus Zalau?
azi am mai auzit de la cativa oameni ca maine nu se face scoala asa ca va intreb si pe voi tinand cont ca eu stau in Bucuresti. Deci scolile sunt inchise maine? (dau funda ) Multumesc...? (mai mult)
A cumparat cineva pana acum de pe site- ul FastTech? Tocmai mi- am comandat un mod pentru o tigara electronica si nu stiu daca e o copie sau chiar originalul! Multumesc! Dau funda!...? (mai mult)
Ce pot sa fac in impul meu liber? =]]]]]
Unde putem face schimb carduri LIGA 1 2015/2016?
Trebuie sa-mi aleg o atractie dintr-un parc de distractii( de ex. un carusel) si sa-l reprezint in miniatura- trebuie sa si functioneza. Ce as putea face?
De unde pot lua accesorii/kituri de scrapbooking? Sa nu fie ft scumpe
Salut Raspunsul e DA! Cum ar suna intrebarea? ps: raspunsul e de la viata sau cineva... nu de la mine
Salut stie cineva o aplicatie gen Just Dance now (adica sa ai nevoie si de PC si de smarthphone)
am auzit de asa-zisele aplicatii pentru a face bani.As dori si eu cateva, in afara de WOWAPP.Care sa fie eficiente si de preferat sa pot scoate banii cu paysafe.Dau FUNDA, multumesc.
Ce parere aveti de calitatea serviciilor oferite de cei de la aeroclubul Romaniei? am vAzut ca ofera cursuri gratuite pentru optinerea licentei de pilot ULM.
Trebuie sa imi vina un colet din alta tara. Vine la posta vamala, nu? Unde o gasesc? E in acelasi loc cu cea obisnuita sau e separat?
Am 11 ani.Ce cursuri pot face ca sa fiu in prezenta animalelor, in afara de echitatie? Multumesc :)
Are cineva switchbot by padmak?
Cand ati fost ultima oara la Gradina Botanica/Zoologica?
Salut TPU, Saptamana viitoare ma duc in cantonament (fotbal). Am inceput de saptamana asta sa intram in "perioada de pregatire" si facem foarte multa forta. Ce proteine imi recomandati pentru cresterea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!