Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut,imi zice si mie cum se numea desenele animate,era un personaj care facea DAAAAAAA,dar nu mai stiu cum se numeste.Ori Ed Edd si Eddy, ori Scooby Doo.Dau funda la cel care imi zice.Multumesc
Cunoaște cineva vreun poligon de tragere în Roman, Bacău, Piatra Neamț sau Iași? Scuze dacă am greșit categoria.
sunt din Braila, mama ma bate la cap sa- mi gasesc un sport ceva, eu as vrea la cv de auto aparare, lupte chestii de genu, care stiti cluburi din astea gen kickboxing sau nu stiu, datimile...? (mai mult)
Cum aș putea gasii de muncă? Nu am vârsta legala ca sa ma angajez. Stau la țară, dar totusi nu am nici o idee cum as putea gasii de lucru. Aș intreba oameni mai batrani, daca nu au nevoie de...? (mai mult)
Vreau sa imi ziceti de ce seara pe la ora 1 sau 2 ma infierbat puternic se umfla toate venele pe mine capat foarte multa energie simt ca fierb si am si foarte multa forta, dar energie am o ...? (mai mult)
Stie cineva cat costa sa faci tenis la palatul copiilor din cluj-napoca? am cautat pe net dar nu gasesc. FUNDA
Este cineva pasionat de blogging pe aici? as vrea sa discutam ceva despre bloguri :) daca da, va rog sa imi trimiteti un mesaj pe email: dj_remus95@yahoo.com sau pe skype: info.maxteam
Unde pot gasi un cutit Butterfly ieftin in Romania, de preferat de antrenament (adica fara lama ascutita)? P.S. Am cautat pe OLX si pe Okazii
ce medie imi iese cu urmatoarele note: 5, 4, 4 si 6 in teza?
Daca nu-mi pot face viber la tableta ce trebuie sa fac?
Cum sa vopsesc camera? ce scule'mi trebuie?
Spuneti-mi si mie va rog niste activitati pe care as putea sa le fac atunci cand ma plictisesc. Dau funda la cel mai complet raspuns cu cele mai multe activitati!
Hey,TPU! Stie cineva cand o sa apara partea a doua din,, The mortal instruments"? *Funda
Cati youtuberi (probabil am gresit) din ro au peste 100k subscriberi?
1) Spuneti- mi ce muzica frumoasa (nu manele) 2)Ce sa fac cand ma plictisesc? 3)Cum sa imi decorez camera? 4)Vreau sa imi cumpar un telefon si nu stiu care sa aleg dintre s6 edge sau s6 ...? (mai mult)
stie cineva de ce nu-mi merge omegle-ul?
Salut, fac parkour in timpul liber imi poate da cineva sfaturi pt miscarea beak flip. Nu am facut- o niciodata si as vrea niste sfaturi. Dau funda, si cine vrea sa fie pr cu mn pe facebook ADD AlexChp...? (mai mult)
Salut, eu fac parkour in timpul liber cine imi poate da sfaturi pt miscarea side flip si pt wall flip?
Hello dragi prieteni! Caut sponsor youtube! A un canal de youtube de 4000 abonati! Sau cine stie un site care e sponsor etc... Astept raspuns urgent
Ce filme horror in genul lui "The ring" imi recomandati?
Hei! Eu am un blog pe tumblr unde postez la cererea fanilor fanfiction- uri Kuroko no Basket in engleza (reader- insert). Insa uneori nu prea pot sa postez si as avea nevoie de 2 admini sa ma ajute. Cine...? (mai mult)
Salut, eu in timpul meu liber mai ies pe afara si fac parkour imi dati niste ponturi care o sa ma ajute la realizarea miscari front flip?
de curand mi.am luat traktor 2 demo m.am obijnuit cu el, dar cum integistrez o melodie ca sa o pot salva in calculator. Cum inregistrez un mix defapt si sa.l pot salva in calculator, mix facut...? (mai mult)
Datele prolemei - Clasa a 4a tabara sfarsit iulie inceput august - incepem pe 31 iulie, pe 1 sau 2 este ziua invatatoarei si pe 13 august este ziua doamnei de germana care vine cu noi in tabara.Dar ...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare... stie cineva cum se numeste al doilea film din video-ul asta : https://www.youtube.com/watch?v=SY7PSg3ypgE
De ce nu pot vedea toate comentariile la videoclipurile postate pe youtube? Pe canal la statistici imi apare ca am la o piesa 7 comentarii si cand dau sa vad cate comentarii am imi arata doar 5.Si imi ...? (mai mult)
La ce filme imi recomandati sa ma uit in aceasta seara? Ce carti sa citesc? Ce jocuri sa ma joc? (Nu pe pc tableta sau telefon) Cel mai bun raspuns primeste funditza!
Pentru cei/cele care au participat/participă la photo shooting- uri, aș avea nevoie de niște informații anume. Cum nu am participat de muuultă vreme (de mic copil) și cum cred că ar fi o experiență...? (mai mult)
Fratele meu mai mic face în martie 5 ani si nu aş ştii ce cadou să îi iau
Cand este SIAB 2016(salonul international auto Bucuresti) si ce este SAM si cand are loc?
Ce trebuie sa iti iei la tine dacă vei merge la o petrecere in pijamale? * Dau Funda* :)
Cum si unde pot sa ajut /sfatuiesc oamenii pe internet in timpul liber?(in afara de TPU)Ce site- uri de ajutor reciproc, intrebari, raspunsuri mai stiti? Stiu totusi ca niciunul nu intrece TPU- ul.dar...? (mai mult)
as vrea sa imi spuneti niste restaurante, pizzeri, fast-food etc de unde ati comandat la domiciliu si va satisfacut vreau si eu numele firmelor sa imi comand si eu va multumesc
Va rog ini puteti spune ce jocuri s- ar putea juca la o zi de nastere cam pentru 14 ani? Daca vreti spuneti- mi cat de multe doriti dar nu gen Adevar sau provocare, sau altele care sunt ...? (mai mult)
Un prieten de al meu de o varsta cu mine emite foarte usor o voce a unui personaj din desene de exemplu rasul lui Goofy l- am rugat sa ma invete dar imi cere bani poate stiti voi vreo metoda...? (mai mult)
Caut loc de joaca in BRASOV potrivit varstelor 11-17 ani. Va rog mult!
Salut,vreau si eu un Metin 2 Privat care sa nu aiba swichbot si sa fie pana in lvl 150 Multumesc.
Ideea e urmatoarea: o colega de clasa m- a invitat la ziua ei de nastere care- i maine. Ei, eu vreau sa ma duc. Maica- mea a zis sa nu fac prostii si taica- meu cu 'Obligatoriu te duci, neaparat!'...? (mai mult)
Am cumparat in blender cu 2lame, so fresh sa fac bauturi energizante dar fara lapte, so nu stiu ce fructe sa pun in el.
vreau și eu niște imagini de genul dacă se poate :3 http://imgur.com/35YRqdC tot cu league of legends :3 Mulțumesc anticipat. :)
Ce tigari mai de calitate imi recomandati? am fost fumator inrait dar acuma fumez foarte rar 2 tigari la 2 zile si doresc ceva mai de calitate sa aiba mai mult tutun in compozitie un exemplu ar fi black...? (mai mult)
Stie cineva de ce nu mai fac Ramo si Codin la cafea? Eu nu urmaresc foarte mult streamul de seara si nu am aflat inca.
Datele prolemei - Clasa a 4a tabara sfarsit iulie inceput august - incepem pe 31 iulie, pe 1 sau 2 este ziua invatatoarei si pe 13 august este ziua doamnei de germana care vine cu noi in tabara.Dar...? (mai mult)
Hei salutare. Fratele meu e plecat in alta tara si in aprilie o sa vina aici, in Romania. Mi- a zis sa fac o lista cu lucruri pe care sa le facem. Puteti sa imi dati o lista cu lucruri pe care sa le facem?...? (mai mult)
Salut, am o problema. Sunt student la iasi, si stau intr- un camin studentesc cu inca 2 baieti in camera, problema e ca unu din ei mereu isi bate joc de mine, aici in camin avem un grup de prieteni,...? (mai mult)
Ce fac daca nu merge sa dau pe,, be romantic" in Sims FreePlay? Ofer fundaa! Multumesc
Https://www.youtube.com/watch?v=CIYIhV6m2rw - Stie cineva ce a spus acolo... la ora 1:03:26? Aia in franceza. Cum se citeste si cum se scrie si ce inseamna... Funda!
Am parul mediu, vreau sa ma tund si vreau sa imi fac o tunsoare emo(doar acel breton). Imi puteti spune cei care sunteti din Medgidia cat m-ar costa la un frizer, dar la un salon?
Ziua mea de nastere este peste 2 saptamani si 5 zile.Inca nu m- am hotarat cum s- o organizez. Am nevoie de un sfat despre ce jocuri m- as putea juca dar sa fie distractive gen scaunele muzicale,...? (mai mult)
Buna tuturor. Caut si eu un server de metin nou, pvm easy, populat, cu swicth, fara lycan. Lvl max. 105 sau 250, cu sau fara 6, 7. Preferabil lvl max 105 cu 6/7 dar fara moduri si deschis recent...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!