Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salu! Am o intrebare referitoare la neversea pentru cei care au luat parte in anii trecuti la acest festival. Ce "servicii" ofera un bilet normal fata de unul vip? Cat de explicit se poate! Multumesc! ...? (mai mult)
Ce trebuie să conțină în rucsacul de munte?
Salut! As avea de făcut un drum mai lung cu trenul și as vrea sa merg într- un vagon ce dispune de masa (as vrea sa lucrez în drumul asta) Stiu ca exista, am mers cu astfel de trenuri, dar as vrea...? (mai mult)
Buna! Ce tip de skateboard este cel mai recomandat pentru un incepator? Eu ma uitam intre astea: https://www.sportisimo.ro/reaper/write/191197/?versiune=1190027...? (mai mult)
Salut! Ce bicicleta imi recomandati la 1000 de lei?
Salut! Știe cineva dacă mai circula autobuzul Therme in București? Dacă da, se mai poate lua de la Victoriei sau Piața Romana?
Ați vizitat vreodată București? E un oraș frumos?
Buna ziua,patinoarul din shopping City Timișoara încă este deschis? Va rog raspundeti repede, este urgent! Mulțumesc mult
Haideți sa ne găsim la un joc de wist (de cărți) ca pe vremurile anilor din trecut. Random undeva :) De unde sunteți?
A vizitat careva orașul Corabia din județul Olt? Dacă da, ce impresie va făcut?
Buna TPU. Am permis auto luat de la 18 ani, insa din cauza unei probleme la masina nu mai pot conduce pentru o perioada. Asa ca ma mai incumet sa fac cu mana la ocazii. Intruna din zilele astea a oprit...? (mai mult)
Din ce cauza în buletin unele cifre sunt trecute cu culoarea roșie iar altele cu culoarea albastra ( cifrele din CNP!)
Salut. La vara vreau sa merg pe munte. Sunt incepator si as vrea sa-mi dati cateva sfaturi pentru ca vreau sa merg cu cortul.
Ce brand recomandați pentru camping, drumeții și alte ieșiri în natură? De la briceaguri, până la rucsacuri, saci de dormit și corturi! Care vi-se pare cel mai bun calitate-preț?
Bună, îmi puteți recomanda un sac bun de dormit, comod, care păstrează bine căldura? Maximul de buget până în 1400ron!
Care sunt cele mai frumoase parcuri din București? Lăsați- mă cu topurile găsite pe google, acolo am cautat și eu. Vreau părerea voastră, cei care ați fost în București sau cei care locuiți...? (mai mult)
Salut! Aveti idee daca se practica prin tara activitati de grup cu scopul crearii unor prietenii? De exemplu sa se cazeze mai multi oameni intr- un loc si sa mearga impreuna sa urce un munte sau sa faca...? (mai mult)
Pot merge in salina de la Slanic cu un prieten daca suntem amandoi minori? (17 ani)
Buna buna. Stie cineva care sunt gramajele pentru nachosul si popcornul de la cinema city? Ma intereseaza in principiu pentru mic/mediu dar daca le stiti la toate marimile cu atat mai bine :) si sosul ...? (mai mult)
Salut! Este cineva care merge la cursuri de chitara la Centru de activitati Odiseea Botosani? As vrea si eu sa merg dar nu stiu cum e.Astept pareri
Salut.As dori sa ma mut in Cluj- Napoca si sa fac Glovo doar cu autobuzele si as dori sa stiu cum pot sa imi fac un traseu sa vad cate statii am? In Bucuresti daca te ducei pe STB pe site iti arata la ...? (mai mult)
Salut... Ceva distractiv de făcut în orașul Rădăuți? Mulțumesc șumahăr
Are ceva daca nu ma duc la scoala din cauza la niste oameni, nu dau nume, ca nea scurtat vacanta din cauza ca ne- a dat doua saptamani fara sa vrem in octombrie? Adica pa bune incepem anul nou cu nasul...? (mai mult)
Salut TPU, Cum sunteti in aceasta prima zi din an? Eu sunt putin dezamagit ca nu e Revelion si azi :)) Ma invatasem sa vad oameni veseli. Incet incet se revine la normal. Gata cu colindele, urarile,...? (mai mult)
Buna seara La Focusat daca ai modul ci poți utiliza cu. cartela de la decodor care al ai deja sau trebui să-l eu cu tot cu, cartela acel modul CI?
Salut.Este cineva pe aici care se ocupa cu copywrting? Daca da imi puteti da mai multe detalii despre acest domeniu?
1. La mulți ani! 2. Cu cine fac bătrânii revelionu,sau mai bine zis la ce post TV se uita,Antena,TVR, Pro TV, Kanal D? Apropo se mai uita cineva la TVR?))
Vreau sa creez un blog, dar nu stiu ce tema sa aleg.Imi puteti da niste sugestii?
Heyaa cine e din Campulung Mold? :3
Mai sunt spectacole in aer liber de Anul Nou in capitala? Piata Constitutiei, Revolutiei, artificii, muzica comerciala de prost gust, artificii etc... ca pe vremuri. Sau nici anul asta?
Buna! Că tot vine Anul Nou, am o întrebare. Fetele pot merge cu capra?
Care este adictia ta de sarbatori? :D Cozonac, sarmale, piftie, boeuf, carnati? Sau cele clasice - jocuri, Youtube, munca?
Salut, știe cineva niște urături pentru ursul de anul nou? Cu prostii neapărat! Amuzante și cu prostii! Mtumesc????
Buna, voi posta aici ca este singurul lucru care îmi poate aduce un pic de alinare și poate cineva o sa ma facă sa ma simt mai bine cu câteva vorbe, nu reusesc sa fac nimic bine ma simt trist, neputincios,...? (mai mult)
Daca vreau să mă duc cu mașina în Italia luna viitoare îmi trebuie certificatul verde la granite?
Buna seara, in acest moment de fata avem voie sa circulam pe drum peste ora 22 cei nevaccinati? Multumesc.
Aveti colindatori care umbla pe strazi cu muzica la maxim? M- au trezit azi dimineata la 12. Ce urmaresc oamenii astia? Nu ii primeste nimeni si nici macar nu suna ca sa intre. Uneori mai iese cate un...? (mai mult)
Cate zile pe saptamana va treziti dimineata? Eu azi am reusit in sfarsit, adica la 11.45. Am facut cafeaua, am urmarit emisiunea preferata, am bagat la spalat, m- am imbaiat si acum plec la piscina. ...? (mai mult)
Daca vreau sa ma duc in Italia cu masina, imi trebuie certificat verde la granite dintre tari? Vreau sa ma duc in Venetia, cam cate ore fac pana acolo din Romania Bucuresti?
Salutare. Am nevoie de un sfat. Trec de vreo luna si jumătate printr- o perioada foarte ciudata si foarte nasoala. Ca sa încep cu inceputul, am fost vreo 2 ani cu o fata intr- o relatie după care ...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Doressc sa achizitionez o masina pentru Drift. Problema este ca sunt copil... Am un buget de 100 de lei si vreau sa iau de acesti bani un model cat mai rapid posibil. Imi dai va rog o idee...? (mai mult)
(Dacă nu ai canal de YT, nu răspunde) Bună ziua, Sunt Youtuber, deci: la ce categorie ar trebuie să Încadrez un videoclip despre un Unboxing la un telefon mobil? a) Știință și tehnologie ...? (mai mult)
Cu ce sa ma incalt la o petrecere?
Bună! Unde în CT poți intra in spații închise fără certificat verde și fără Test?
Salut TPU, Cum se joacă licitație cu carți?
Care este cel mai bun local de karaoke din București?
Buna. Imi poate spune cineva ce preturi is pe partia de la Paltinis? Multumesc
Buna ziua. As dori sa mă apuc de realizat ceva acasă, adică să realizez tehnica decoupage pe lemn.(tehnica șervețelului) Am citit m- am documentat, însă as dori sa îmi răspundă doar cine ...? (mai mult)
Buna, am si eu un card de vacanta si acum in ianuarie imi expira banii. Stie cineva daca in Buzau sunt restaurante care accepta card de vacanta sa poti comanda?
Salutare. Astazi 1 dec 2021 sunt deschise casele pentru studenti Metrorex? Merci!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!