Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum pot face cat mai multe puncte pe snapchat?
Buna seara. inainte de vacanta, la scoala am facut o mica problema. In clasa am aruncat cu un ghiozdan in sus si am dat in neoane din greseala. Neoanele au cazut jos, si spre mirarea mea nu s- ...? (mai mult)
Hei, stie cineva povesti si legende de groaza?
Cum îmi pot șterge contul de ask.fm?
Un copil de 13 ani (adica frate-meo), care merge cu bicicleta cu viteza, trebuie sa mearga pe trotuar sau pe strada? Dar unul de 15 ani (adica eu)? Dau Funda?
Pentru cei care ati folosit benzile de albit dintii Crest Whitestrips, imi puteti spune daca afecteaza smaltul? Stiu ca in descrierea lor scrie ca nu il afecteaza, dar as vrea sa stiu sigur....? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu cum pot posta in Junimea! Nu sunt inscris in niciun grup de-al lor, dar "apreciez" pagina de Facebook, iar daca trimit o poza ca mesaj nu raspunde nimeni.
Salut am luat recent un Iphone 5c ios 9.2, cel ce la avut il avea decodat cu r- sim este codat pe ee uk si nu stiu imsi pentru Orange Romania, Si care este diferenta dintre r- sim si gevey Multumesc!...? (mai mult)
vreau sa imi dati cateva site-uri sa instructiuni sa imi personalizez chestiilt pentru scoala sau sa mi le creez manual. Funda!
Voi cate videoclipuri aveti apreciate in total pe youtube?
Adresez si eu o intrebare pentru cunoscatori de muzica populara, recunoasteti cumva versurile "vino bade seara in in gradina(sau gradinuta) sa iti dau gura(sau gutita). din pacate asta e tot...? (mai mult)
Dupa ce melodie a fost inspirata piesa asta? https://www.youtube.com/watch?v=57smZlxZ0nA
am un ps3 si as vrea sa imi cumpar gta5, intrebarea mea este daca o sa mearga bine, nu prea imi pasa de grafica ci doar sa nu aiba lag, deci o sa se miste bn fara lag
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu intrebarile de pe ro- rp? Funda! 1. Dacă ai un caracter cu vârsta de 16 ani, care dintre următoarele acțiuni le poți face? a) Am voie să îmi cumpăr o ...? (mai mult)
Caut un scripter sa imi faca un GM ca si GTA Pro Romania. Lasa-ti id-ul si vb.
Mai știe cineva jocul acela în care trasezi pe hârtie câte linii vrei pe 3 rânduri și după le tai câte 3 după rămânând 2, 1 sau nici măcar o linie și faci un anume cod, de exemplu...? (mai mult)
La scrabble (romana) regulamentul spune ca nu ai voie sa pui femininul/masculinul la un cuvant pus pe tabla. Este un cuvant pe tabla "direct" si intrebarea mea este daca se poate pune cuvantul "directa"...? (mai mult)
Nu prea stiu ce s- a intamplat (lmao par neroada) insa laptopul meu are ceva setare careia i- am uitat numele. Era ceva cu 'word' & 'key'. Am apasat din greseala pe ceva aleatoriu, necitind nimic...? (mai mult)
Sitie cineva daca este vreun concurs cu bilete untold 2016?
Salut vreau sa invat sa joc cs go si dau 10 euro la ala care ma invata skype bisbiavatar12 VA RORG AM NEVOIE DEAJUTOR CA RAD PRIETENII DE MINE
Stiti cumva cine a prezentat meteo in urma cu cateva minute? La PRO TV? Vreau raspunsul exact, stiti, atunci cand spune prezentatorul: "x ne va prezenta cum sta vremea in tara, buna seara x!", multumesc,...? (mai mult)
Dupa cat timp se schimba apa din narghilea?
Poți sa vezi cine ți-a vizualizat videoclipurile pe facebook? De exemplu când vezi undeva 200 views, poți sa vezi si cine?
Ce preturi sunt la bowling in Afi (Bucuresti) pentru elevi/studenti?
TPU! Am nevoie de ajutor de ajutor cu Cinema 4D cand intru in el se blocheaza si nici macar nu pot iesi din el nici nu dau click si se blocheza si nici nu imi apare acea casuta unde editezi obiectele\formele...? (mai mult)
Voiam sa va intreb daca stiti cumva cum pot traduce numele din romana in poloneza. Unei prietene i- a iesit din romana Andreea in poloneza Teresa si as vrea sa stiu cum. Cine stie "procedeul" îi...? (mai mult)
M-am certat cu cea mai buna prietena. Ce ar trebui sa fac?
Imi merge GTA V pe: Windows 10 4 gb RAM Procesor Intel Core i3-2370M CPU @ 2, 40 ghz Placa video Intel HD Graphics 3000?
Ce inseamna paysafecard
Buna! Știu ca este încă prea devreme dar îmi puteți da niste activități pe care le pot face la vară? Fundaaaaaaa!
Vreau sa-mi cumpar un modem de internet. De la ce operatori imi recomandati unul bun si cat m-ar costa modemul si un abonament la el pe luna? Dau funda, multumesc!
Ce jocuri /aplicatii aveti in telefon?
De ce în videoclipul ăsta Randy Orton se ia atât de tare de Seth? Ce s-a întâmplat între ei 2? https://www.youtube.com/watch?v=MVoW9fWS3lo
Caut un site unde se personalizează puzzle A3 cu minim 200 de piese, de preferabil cât mai multe :) Aștept sugestii. Funda :)
Era mai de mult, pe minimax un film cu o fata blonda si tatal ei care vrea sa se casatoreasca cu una care o uraste pe fată si vrea sa o trimita la internat Ştiţi cumva cum se numeşte filmul?
Frecvent, nu mai pot intra pe IMVU pentru ca "Error NSIS" nu ma lasa.Stii de ce si cum pot face sa reintru? Din aceasta cauza, trebuia sa- l dezinstalez. Va rog sa ma ajutati. Dau...? (mai mult)
Imi spuneti va rog este bun volanul acesta si vreau sa stiu daca are forcefedbek Volan + Pedale Gembird Shockforce-M (USB) PS:
Stie cineva cum pot schimba o voce care zice "salut" sa zica ce vreau eu? de exemplu "buna ce mai faci?" funda
Aseara am cumparat cafea ca nu-mi place fanta si dimienat am vomat de ce?
Salut. La cati frames per second o sa ruleze Smite cu placa video http://www.emag.ro/placa- video- asus- nvidia- geforce- gt- 730- 2048mb- ddr3- 128bit- hdmi- dvi- vga- dust- proof- fan- gt730- 2gd3/pd/DZ45BMBBM/? ...? (mai mult)
Ce este TARGUL DE FLOCI? Suna ciudat si nu vreau sa vorbesc urat...
Este bună sauna pentru slăbire? Dacă da, atunci de câte ori pe săptămână este recomandat de practicat? Mulțumesc!
Voi, ce partii de schi stiti voi in Romania?
Ce anime-uri de actiune, comedie imi recomandati? Am vazut deja one piece,dragon ball,inuyasha,yu yu hakusho,katekyo hitman reborn,fairy tail,one piece, hunter x hunter
Este bun acest skateboard? http://www.emag.ro/skateboard-spartan-canadian-maple-dec k-sp-290/pd/DFZYMYBBM/ Adica atunci cand incerc ceva pe el sa nu se rupa ax-ul sau ceva. Funda
Pot avea incredere sa-mi cumpar un jurnal de aici : https://www.breslo.ro/item/jurnal-a5-lady-desen-manual-tehnica-mixta-agenda-personalizata-1480465?
vreau un nume de facebook. Ma numesc Raul. ceva gen Raul Fynetze. dau funda.
Cine are un cont pe stardoll mai mare de 17
Imi poate spune si mie cineva ce semnificatie ar avea acest tatuaj? http://imgur.com/Wy03VTb
La sfarsitul lunii este ziua unui prieten de al meu si isi sarbatoreste ziua intr- un cazinou. Imi puteti da niste ponturi cum pot castiga la aparate (pacanele) adica pe ce miza trebuie sa joci (10 bani,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!