Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Imi poate spune si mie cineva ce semnificatie ar avea acest tatuaj? http://imgur.com/Wy03VTb
La sfarsitul lunii este ziua unui prieten de al meu si isi sarbatoreste ziua intr- un cazinou. Imi puteti da niste ponturi cum pot castiga la aparate (pacanele) adica pe ce miza trebuie sa joci (10 bani,...? (mai mult)
Vreau sa invat si eu programare(html, css, php, java.script) si tot caut video/tutoriale in care sa invat(eu zic ca din video- uri inveti mai bine) Daca aveti niste sugestii, as ramane dator,...? (mai mult)
De ce majoritatea baietilor sunt infumurati, iar fetele fitoase? Adica au o atitudine dezagreabila si se cred niste animale feroce. Glumele lor sunt inca neevoluate, iar in general provin ...? (mai mult)
Puteti sa imi dati niste recomandari pentru ziua mea de naștere.Voi ce ati face? P.S. Implinesc 13 ani;))
Ce sa fac cand am prea mult timp liber? M- am saturat sa stau ore intregi pe calculator, sau sa stau degeaba cand am prea mult timp liber. Adica in timpul scolii nu- mi mai vad capul de treburi si iesiri...? (mai mult)
Ce site-uri gen Prizee.com stiti? Acum pe Prizee nu mai trimit cadouri in Romania si la fel inkazee etc. Multumesc. FUNDA!
Cum credeti ca ar arata lumea dupa ce TOTI oamenii din TOATE puscariile ar fi eliberati pentru 7 zile? ( dupa care toti ar fi pusi la loc ). S-ar schimba ceva in 7 zile?
Bumă TPU! Oameni buni, credeți că e bine să dormi cu muzică, cu căștile în urechi? Se poate odihni organismul normal? Păreri și argumente vă rog, mulțumesc!
Cine i-mi poate da mai multe siteuri in care sa gasesc poze cu Selena Gomez, Sabrina Carpenter, Dove Cameron si Olivia Holt. Ofer funda celui care i-mi da mai multe siteuri.
Cine ma poate ajuta cu versurile melodiei "Miss you - Tobi Ibitoye"?
Am un canal de YouTube, pana acum am filmat cu bandicam, am vrut sa filmez cu OBS, totul ok, inrrcistreaza sunetul, fara lag, dar daca opresc filmarea si ma uit la clip, tot clipul arata...? (mai mult)
as vrea sa invat o limba europeana dar care sa nu fie latina inafara de maghiara, rusa, sarba si germana. va rog dati- mi idei...si sa fie o limba nu foarte grea. astept raspunsuri rapide. multumesc...? (mai mult)
Vreau să știu care sunt top 10 melodii folosite de youtuberi. Ofer panglica.
Ce comentarii ati adauga la ceasta poza https://www.google.ro/search?sa=G&hl=ro&q=lion+ king+ everything+ the+ light+ touches&tbm=isch&tbs=simg:CAQSjAEaiQELEKjU2AQaBAgFCAsMCxCwjKcIGmAKXggDEiYusA6FC4cLLa8OiAuGC9wZsQ66N-...? (mai mult)
Cum descarc desene animate?
Tocmai scriu la o carte si sper sa fie destul de intersanta. Cum as putea sa o lansez? Cat m- ar costa chestia asta si coperta, editura, scris etc. Ma intereseaza costurile.Si vreau sa fie tradusa...? (mai mult)
Stie cineva vreun loc din Romania de unde se poate cumpara bere Ottakringer? mersi.
Imi puteti spune va rog frumos in cat timp livreza PC Garage 1 produs? Ps: Dau funda
Hello, so am un calculator vechi la care ma gandeam sa fac upgrade placii video Placa video la care ma gandeam este http://www.emag.ro/placa- video- asus- nvidia- geforce- gt- 730- 2048mb- ddr3- 128bit-...? (mai mult)
Cine îmi spune si mie câteva nr de telefon ale vedetelor din România?
Intrebare paradoxala: Aceasta propozitie este falsa. Adevarat (A). sau. Fals (F) Daca raspunsul este A atunci iseamna ca este adevarat si ca propozitia este defapt F adica falsa. Daca...? (mai mult)
De ce poti spune cuvantul de ce ca raspuns la orice? :)
Cum mai pot juca remy royal? Nu mai am puncte pentru distractie, , nu se mai da bonus zilnic, , nu joc pe bani reali Am trimis intrebare la suport - nici un raspuns Stiti cum pot face sa mai pot juca?...? (mai mult)
Aveti suficient timp liber?
Vi s-a intamplat vreodata sa mergeti in club si atunci cand vreti sa vorbiti cu cineva sa nu intelegeti ce spune din cauza ca se aude muzica tare?
Stiti ceva tabere la munte organizate pentru tineri in vara asta? Mi-ar placea sa merg undeva in munti cu cortul, sa stau la foc de tabara...
Am nevoie de ajutor legat de Youtube. As vrea sa imi fac un canal dar nu stiu de ce fel, gaming, vlogging... si asa mai departe ca mai sunt. INFO: Calculatorul meu este praf cu jocurile deci...? (mai mult)
am o intrebare legata de jocul mercenaries 2 inferno di fuco Care este tasta pe care apas sa iau grenada de pe om si sa i-o bag in tanc. Este misiunea 2 P.S am nevoie urgent de raspuns
FUNDA- > Ce foloseste fata din acest video' https://www.youtube.com/watch?v=JB5EfAcLfAs Pentru a face pantalonii sa fie atat de albi? P.s.- > As prefera un produs care se gaseste si in magazinele din...? (mai mult)
Stiti vreun Joc Hack'n'slash fain dar sa nu fie rpg sau multyplayer (online) ceva cu sabii si magii caracter cu puteri supranaturlae Multumesc Anticipat P.S fara darksiders sau dmc (astea le- am...? (mai mult)
Salut as dori sa ma uit la un serial. Am ales intre: Game of Thrones, Teen Wolf, Vikings, American horror story. In mare parte as dori sa fac in mare parte concurenta intre Game of Thrones si Vikings,...? (mai mult)
Uitati in octobrie este ziua surorii mele care implineste 18 ani. As vrea sa ii iau un cadou special. M- am gandit sa fac un film cu poze deale ei. Si as mai vrea sa ii cumpar ceva, Dar nu stiu ce, Ma...? (mai mult)
Buna as vrea si jocuri gen lady popular... my cherry lady... imvu sau webkinz cele mai multe primesc fundita
Cum vi se pare acest blog http://razvanblogblog.wordpress.com Astept pareri, dar si sfaturi. Funda! Multumesc!
Imi puteti recomanda un film de actiune si mister, poate SF!
Am un telefon Utok 500D si nu il pot reseta... Am intrat in BIOS si nu merge... Am incercat din setari si nu merge... Nu l- as fi resetat dar cand il deschid i- mi apare o eroare... Google.process.gapps...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie niste subiecte de discutat pentru noul meu vlog :D Multumesc!
Https://www.google.ro/search?q=Banner+ de+ forum+ metin2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiGkeaIzo3KAhUBWhQKHY8TCNsQ_AUIBigB#imgrc=elfdXrT5S7FZQM%3A Stie cineva cum se cheama ambele...? (mai mult)
Buna STAR RIDERS ce inseamna this area is only open to star riders please turn back visit www.starstabl.com to learn how you become a star rider ce pot face?
Salut tuturor! Am doua intrebari. Doresc sa imi cumpar un bilet la Untold Festival 2016 ( ESTE VIP ). Dar am doar 14 ani; este o problema sau am voie sa intru cu bilet vip? Ce facilitati primesc in...? (mai mult)
Unde găsesc un plan de îngrijire pentru greață și vărsături? Va rog să mă ajutați.
Am un router Netis WF 2411 150 Mbps, cum pot scoate persoanele de pe internet? Am intrat pe site-ul router-ului dar nu stiu cum sa-i dau afara, funda.
Dupa revelion mi-am stricat programul si nu mai pot sa dorm noapte si incep sa ma culc ziua, ce sa fac?
Imi dati si mie cateva idei de poze artistice? Vreau idei originale :) Raspunsul cel mai rapid si bun primeste fundita
Am o drujba care nu o mai folosesc. As putea sa o folosesc la un kart facut acasa pe post de motor?
Hei buna seara:)) Vreau sa- mi DEschid putin nuanță parului. Acum il am saten inchis, as vrea un saten deschis, Putin mai deschis ca acum. Nu blond:)). Este buna apa oxigenata pentru asta? Stiu ca distruge...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie ce sa iau cu mine in vacanta la multe de revelion? Avand in vedere ca acolo se fac si petreceri aproape in fiecare seara si sunt fata(15 ani).Si o sa si iesim pe partie.Mersi!
Am un xbox 360 modat stricat si vreau sa il repar si sa cumpar un kinect pentru el. Intrebarea mea este: merge kinectul pe un xbox modat?
Daca mi-am adaugat o poza pe facebook (nu am pus-o la profil) cum pot sa o pun, dar sa am tot like-urile care le-am avut?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!