Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Are cineva un cont de metin 2 calliope pe care nu-l mai folosește?
Salut Prieteni ...imi poate da si mie cineva un sistem sau o formula pentru meciurile pauza/final am inteles ca sunt cateva formule.DAU FUNDA!
Am nevoie urgent de ajutor! Imi trebuie o uratura pentru rude.Sa fie o uratura frumoasa nu prea lunga si nici prea scurta (sa fie potrivita).Am 12 ani si de aceea am nevoie de o uratura frumoasa. ...? (mai mult)
Sa presupunem ca ai 3 agende. Despre ce ai alege sa scrii in fiecare dintre ele? Incep eu: prima sa fie cu citate din cartile pe care le citesti, eventual paginile la care ai citit ceva interesant. Celelalte...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi iau permisul auto, la sfarsitul lunii viitoare ma voi inscrie la scoala de soferi, dar am o problema. Am mai mers cu masina pe " camp " cum se zice, si nu pot rezolva o problema,...? (mai mult)
Laptop sau calculator care e mai bun dacă au ezact aceeași parte tehnică şi de ce? Eu vreau să-l folosesc pentru jocuri
Este gratis daca vizionez filme pe siteul filmebune.net pe telefon? Va rog sa imi raspundeti daca stiti;) O zi frumoasa!
Buna am o intrebare vreau sa cumpar 2 produse de pe eMAG si imi arata cost de transport pentru fiecare in parte. Produsele fac sub 150 de lei
Hei TPU, nu am mai folosit de foarte mult timp site ul asta dar acum este o urgenta. Vreau sa imi fac majoratul la un restaurant/trattoria/pub in zona sectorului 3, am in jur de 25 de invitati deci...? (mai mult)
De curand mi-am luat un aparat foto Nikon l340.am un card de memorie de 8gb, si filmeaza in jur de 30 min. Averi idee cat poate filma daca imi iau un card de 32 saau 64gb?
Ajutati-ma imi trebuie niste porunci haioase pentru familie in seara de Anul Nou
Hei, vreau si eu niste sfaturi in legatura cu genele false. Mi- am aplicat genele acum 4 zile, manunchiuri... a fost usor cat a fost cea mai buna prietena a mea acasa caci ma spala pe cap, am evitat...? (mai mult)
Buna sunt din Valcea, si ma intereseaza sa cumpar niste petarde ca se apropie revelionul, as vrea sa - mi spuneti si mie niste locuri unde pot gasi, va multumesc mult.
Ziua 28- probabilitatea de a petrece revelionul cu Dan Negru creste semnificativ =)) care a fost cel mai frumos revelion pentru voi? (povesteste mai pe larg si ai funda)
Am si eu o intrebare. Am descarcat de pe Magazin Play programul Runtastic, program care masoara cat alergi, distanta, calorii, timp etc. Intrebarea ar fi: cum/unde trebuie tinut telefonul pentru...? (mai mult)
Cat costa biletul de tren din Bucuresti Nord-Sinaia cu trenurile zapezi?
Vreau si eu sugestii de carti pentru fete de 13- 14 ani. Va rog mult nu scrieti carti gen "La Medeleni", "Singur pe lume" etc. Am citit multe carti de genul acesta (autori romani din secolul trecut,...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca acest site cu survey este fake adia daca completez oferta merge sau e fake: http://freegiftcodegenerator.com/DownloadSW.html.
Am si eu o intrebare despre narghilea. Ce iti trebuie pentru o narghilea ca sa fie completa? carbuni, mustiuce si mai ce? Si daca imi puteti da vreun sfat cum as putea sa o folosesc. Mi- am...? (mai mult)
Voi ce facet pe net cand n-aveti la ce va uita?
Stie cineva daca, caravana Coca- Cola cea care a fost anul asta prin tara cu Pop- up store- ul o sa mai fie/vina si anul viitor, am vrut sa ajung anul asta dar n- am apucat. Si sunt din Bucuresti, deci...? (mai mult)
Hei TPU; - ; Ce chestii poti face la o petrecere in pijamale?:c Adica, nu vreau lucruri din alea clasice "karaoke, machiat, filme, mancare" etcetcetc Ceva mai interesant.Sau imi puteti spune niste jocuri...? (mai mult)
Salutare, TPU! Recent, mi- a venit ideea sa achizitionez un longboard. Si, avand in vedere ca bugetul meu e foarte limitat, cam pana in 200 de lei, am gasit pe un site, niste longboard- uri de la...? (mai mult)
Stiti cumva, in Piatra Neamt, daca este vreun patinoar sau ceva amuzant pe acolo?
Bună seara, nu sunt din Brașov însă as vrea să ies la o narghilea aici. Ma învârt de mai mult de o ora în căutarea unui pub care să ofere asa ceva. Știți vreunul aproape de centrul vechi? ...? (mai mult)
Salut,TPU! Gasesc artificii in piata sajan din Bucuresti? Ma refer la acelea care explodeaza in aer nu la petarde.
Cum trebuie sa inveti sa mergi pe snowboard? E usor sau nu? Daca mergi pe o partie de schi au si instructorii care sa te invete?
Salut.Am cativa bani stransi si as vrea sa ii inmultesc.As vrea prin pariuri sportive sau nu stiu ceva de genu.Cei care se pricep la pariuri ce sfaturi dati?
am o problema cu PC- ul imi merge putin sacadat numai pe internet ci si in jocuri! Am scanat cu antivirusul AVG am depistat cativa virusi, i- a eliminat dar tot greu imi merge! Am o saptamana...? (mai mult)
Buna! Dau o petrecere în pijamale de revelion cu cea mai buna prietene.As vrea niște idei ce sa facem, ce sa mâncăm, ce sa bem... orice. FUNDA! Dacă ma ajuta răspunsul.:))))
Atunci cand ma joc, imi apare bara de task peste imaginea jocului si ma incurca. In ce fel pot rezolva problema? Multumesc!
Idei de vloguri?
Cine vrea sa-mi traduca si mie din spaniola ce scrie aici? http://s23.postimg.org/i2f3if8qz/12239979_1547682758886200_2076223434932535868_n.jpg
Cine stie spaniola si doreste sa imi traduca si mie ce scrie aici? http://s23.postimg.org/qw5zzivpn/12278808_742993242511970_7259606946448145672_n.jpg Va rog nu folositi translate de la google ca...? (mai mult)
in primul rand scuzati categoria. vreau sa ma apuc de trucuri cu carti trucate si din cate am vazut cele mai bune sunt bicycle eu m- am gandit la bicycle blue gaff sau Bicycle Black Arcane Gaff....? (mai mult)
Sal TPU, maine sunt deschise cinematografele?
Cine ma ajuta sa imi scriu numele in limba araba? [ numele fiind Denis Ionut ]
se poate anula fisa pe care o persoana o are facuta la biblioteca si nu mai are nevoie de ea? Dau funda :D
Care sunt cele mai tari faze/farse facute de voi? care sunt cele pe care ati vrea sa le faceti cuiva?
Niste site-uri cu manuale scolare in format pdf?
Buna ziua TPU, In Turcia se comercializeaza brazi naturali de Craciun pentru minoritatea de Crestini? Multumesc
Se apropie revelionul si mie imi plac mult artificiile (doar sa le admir). Cum pot sa fac o poza frumoasa fara sa iasa miscata, mereu incerc dar nu iese nici una buna asa ca de multe ori am renuntat. ...? (mai mult)
1ce parere aveti de traditiile romanesti? 2ce traditii sunt pe la voi/la bunicii vostri (la tara ca la oras hmm). 3ce parere aveti despre pastrarea lor? oare le vor cunoaste si copii nostri (peste 10...? (mai mult)
Hello.te rog completeaza chestionarul privind calitatea serviciilor din spitale pe www.calitatespitale.ro si astfel participi la dezvoltarea primului Booking.com al spitalelor din Romania. Mersi
Hei! Am o nelămurire... Peste o luna e ziua mea(fac 18) și as vrea sa mi- o fac într- un pub. Băutura as vrea sa o cumpăr eu, dintr- un supermarket adică vreo doua trei sticle de vodka și câteva...? (mai mult)
Am o problema la un scuter (motor 150, 4timpi). Sunt foarte nemultumit de lumina farului. Am scos becul actual, un bec de ala tip para, de pe timpuri, cu 2 faze, 12v 35w. Acum incerc sa ii...? (mai mult)
Am un canal YouTube si sunt la inceput. Am canalul de cateva luni si doar 19 abonati. Canalul are tema sportiva. Ma poate ajuta cineva cu niste idei pentru noi videoclipuri?
Unde și cum verific un bilet de pariuri de la Lotto sport?
Unde pot viziona TOT serialul Generator Rex in romana sau subtitrat. Cel mai bun site => FUNDA! P.S.: fara peteava sau deseneanime pentru ca nu merge
Unde gasesc bomboane Twix,Snickers,Bounty, Milkyway vrac in Ploiesti? Urgent! Dau funda! Multumesc anticipat:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!