Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce părere aveți despre asta? https://youtu.be/2KO8FtprQXo
Cum pot sa vad toate pozele cuiva pe snapchat?
Dati-mi si mie va rog niste idei de retete culinare pentru revelion.
Are cineva Essence Avon parfum de barbati doresc sa cumpar?
V-ati facut vreodata un iubit\a doar sa nu fiti singuri de sarbatori? / v-ati intors la fostul/a tot pentru motivul de a nu fi singur de sarbatori?
De unde pot castiga premii sau bani? Dau funda celui mai bun raspuns
Hei! Sunt mutată de 3 ani în București și nu am apucat foarte bine să cunosc orașul. Îmi poate da cineva niște trasee pe care să le pot parcurge la pas sau pe bicicletă (vara, desigur), pentru...? (mai mult)
Hello TPU, imi puteti spune si mie niste intrebari gen.Cine a fost primul? Oul sau gaina? Chestii din astea amuzante please!
Salut, azi dimineata cand m- am trezit si am vrut sa ma ridic din pat an constatat ca am o durere foarte mare in partea stanga a gatului cand vreau sa imi misc capul spre stanga sa il aplec in fata sau...? (mai mult)
Sunt clasa a12a si m- am gandit serios la facultatea pe care vreau sa o urmez. Ideea e ca imi place sa comunic, sa dau sfaturi, m- ar incanta sa lucrez si ca educatoare, sa organizez ceva, ...? (mai mult)
Salut,TPU! Vreau să știu cum se numește o melodie, am auzit doar o fraza din ea "stinge lumina" era reggae si nu ma refer la melodia lui ruby! Ofer funda!
Buna dragilor as vrea sa- mi dati si mie niste sfaturi despre cum as putea invinge lenea, adica daca fac un lucru anume peste un timp imi vine sa numai fac nimic, sau daca e vorba sa fac ceva tot nu...? (mai mult)
Salut, puteţi vă rog să verificaţi care vă pricepeţi la laptop- uri să- mi spuneţi dacă laptopul "Lenovo model 80QQ" are WEB? Web- ul se vede aici pe el doar ca nu stiu cum sa il...? (mai mult)
Am cumparat un ghiveci plin cu trifoi cu 4 foi si nu stiu cum sa ingrijesc asa o planta.Adica:La cat timp trebuie sa o ud?, Cu cata apa sa o ud?, Unde trebuie tinuta:umbra sau soare?, Cate grade...? (mai mult)
Ce faceti cand sunteti tristi/nu aveti chef de nimic?
Sall tpu..imi spuneti si mie colindele in ordine(data si ziua).si ma ajutati si pe mine cu o sugestie..noi suntem 5 de colinde.ar fi mai bine sa ne despartim sau sa mergem toti. Multumesc!
Hei,stiti si voi povesti de pe wattpad gen "Boboaca"..adica baiatul rau care se indragosteste de fata cuminte
Ce jocuri cu magie stiti pentru pc ceva ce trebuie descarcat dar sa nu fie MMOrpg(in principal sa nu fie online)cava Personaj cu puteri supranaturale sabii magie iteme care pica etc...
spuneti-mi va rog niste jocuri pe care le pot organiza pentru un matineu..Multumesc anticipat!
Știe cineva dacă e deschis bazarul din Suceava, și dacă da, care e programul din următoarele zile?
:) Ce părere aveti despre jocul Twister? Merita cumpărat? Funda!;)
Credeti ca s-ar putea (cu sanse mici, intr-adevar) ca un adolescent in jur de 14 ani sa bata un adult?
Sal TPU. este vorba despre un copil mai prost care ma enerveaza tot timpul, este cu 4 ani mai mic, eu avand 13 ani. se baga mereu in vorba si se crede cel mai istet, si mereu le povesteste celorlalti...? (mai mult)
Mergeti la petreceri?
dau o petrecere in pijamale de Craciun cu inca 2 fete si 2 baieti. Vrem sa ne uitam la un film, sa pregatim gustari nocturne si sa jucam jocuri tari. aveti idei pentru aceste activitai?
Vreau sa imi cumpar un fingerboard (acel skateboard in miniatura pe care il controlezi cu degetele) si nu stiu de unde...stau in bucuresti!
Buna! In ianuarie fac 18 ani, vreau sa imi fac majoratul intr-un club. Sunt din Bucuresti, unde imi recomandati?
Heii TPU, am nevoie de un sfat, vine craciunul si chiar nu am ce face de craciun, nu pot sa merg la club pentru ca nu am cu cine merge si ma tem ca o sa fie un Craciun naspa in care o sa ma plictisesc...? (mai mult)
Ati fost vreodata la un spectacol de cabaret?
Ceau unde pot găsi în Timişoara un local decent unde se joacă ping-pong?
Am si eu o întrebare. Am un canal de youtube: 24online24. Până acum am doar gameplay, dar vreau sa fac o serie gen tutorial cu un cuțit butterfly/ balisong. Ce "fundal" ar fi potrivit pentru...? (mai mult)
Recomandati-mi va rog un loc (salon) in care se poate face sauna in Bucuresti la un pret bun.
exista in Ploiesti o cafenea unde te poti juca pe playstation sau pe xbox? Multumesc.
Salut imi puteti spune si mie nite jocuri de pc legate de masini? As prefera ca acele jocuri sa fie simulatoare. Imi puteti da orice legat de masini, mecanica, curse, tuning etc. Multumesc!
Bună TPU, de Crăciun vreau să îmi achiziționez o consolă. Acum dețin un xbox 360 și aș vrea să îmi iau ps4, dar și xbox one este o alegere. Am avut ps3, ps2 și după părerea mea x360 este...? (mai mult)
Salut m- am gandit sa imi iau un joc care sa ma joc cu bunul meu prieten un joc cu fotbal si unul kombat la fotbal nu sunt decis Pes 2015 sau fifa 2015 (jocurile din 2016 sunt de **** ) fifa 15 stiu ca...? (mai mult)
Ce planuri aveti pentru revelion?
Bunaaa! Stiu ca probabil ma veti crede o ciudata ca pun intrebarea asta, dar pentru cei care cred in asa ceva: Ce parere aveti despre asa numita Ouija Board ("tabla spiritelor")? Sincer am incercat,...? (mai mult)
Am o problema care imi da batai de cap de ceva vreme. Bicicletei mele i se tot desface pedala din stanga, cea fara foi, si oricat de tare as strange o, degeaba, se desface la loc. Stiti oare...? (mai mult)
Salutari TPU cand dau la the forest daca stiti jocul dau la singalplayer si dupa ce se incarca imi apare ecranul ros da pot sa merg sau altceva da este tat ecranul roz.Ce sa fac
daca stiti jocul the forest cu versiunea de v0.08 cand il deschid dau singalplayer si dupa ce se termina de incarcat imi apare ecranul roz.Ce sa fac?
Salut TPIU,vad ca pe youtube la videoclipuri arata o imagine de coperta adica in stanga numelui acelui video e o imagine, cum fac sa pn ce fotografie vreau eu? Dau Funda, mersi
se poate ajunge zilele acestea la Babele si Sfinx? si daca da...se merita acum sau e mai frumos vara?
Activitati inauntru si afara... avantaje si si dezavantaje
Obisnuiti sa mergeti in cluburi?
Salutare TPU stie cineva o cabana sau ceva pe langa Iasi de inchiriat pentru revelion?
Ce este un microrevelion? Care este diferenta dintre acesta si revelion? un raspuns cat mai raapid va roog
Hei TPU c: Merg intr- o tabara cu o prietena si vreau sa imi spuneti cateva activitati care sa ne omoare timpul. Poate alte chestii, nu adevar si provocare si sa jucam carti.- . Funda cele mai multe activitati...? (mai mult)
Ati fost vreodata in club de Revelion? Daca da, cum a fost? Sau daca va duceti anul acesta, unde?
vreau sa inchiriez o camera la un hotel.si ma costa 180lei pe noapte..intrebarea mea..cum e timpu asta? adica daca ajung dimineata la 11 si ma cazez la hotel..platesc pana cealalta zii la ora 11. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
MarianStanca întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?