Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am vazut pe telefonul altcuiva acum ceva timp o bratara handmade. Era facuta din ata cerata, avea culorile tricolorului si un pandantiv cu forma romaniei din argint. Dar nu mai reusesc sa gasesc bratara...? (mai mult)
Stie cineva ce patinoare sunt deschie in 2015 in Constanta?
Am nevoie de un site asemanator cu www.leakforums.net daca stiti pentru ca mi-am luat ban pe IP sau daca stiti cum sa fac un cont nou, deoarece nu pot pentru ca am ban pe IP. Multumesc. FUNDA!?
Care e cel mai scump local din Braila sau pub
Hey am nevoie urgent de o prezentare pentru balul bobocilor...asta nu ar fi o problema dar prezentarea ar trebui sa fie in rime...si trebuie sa apara lucruri despre mine sunt creata, prietenoasa si o ...? (mai mult)
Salut, deci am o mică problemă sa zic așa. Nu am mai fost niciodată la un majorat, și am fost invitata de curând la unul. Dar nu știu cum se desfășoară unul. Îmi dați câteva detalii...? (mai mult)
Am nevoie de niste jocuri, concursuri distractive pe care sa le incerccu prietenii mei. Avem 14 ani si ne cam plictisim. Va rog mult, dau funda! :*
Imi puteti recomanda si mie o cafenea care sa aiba canapele, si care sa aiba o masa asa intr-un ungheras sa nu ma vada chiar toti, in Iasi.
Imi puteti recomanda si mie o cafenea care sa aiba canapele, si care sa aiba o masa asa itrun ungheras sa nu ma vada chiar toti.
Cat e intrarea in club one regie?
Ce faceți voi când sunt plictisiți?
Cine stie niste jocuri psihologice tari? Jocuri nu teste.Dau fundita
Salut, este o reclama la antena1 la bomboanele ferreo rocher (2015) si are o noua melodiee de fundal si nu pot sa imi dau seama cine o canta(canta o femeie cu un ton foarte ridicat si se aude si instrumentalul...? (mai mult)
Stie cineva unde pot face lectii de cantat in Galati? Imi place mult si imi pare rau ca nu am putut sa o fac de cand eram mic.
Ce sa faci intr-o zi ploioasa in casa?
Sunt atat de plictisit.Afara e urat.Pe pc nu mai am ce sa ma joc.Am incercat sa mi gasesc un hobby dar nu ma pricep la nimic =)).Ce pot face sa nu mai fiu asa plictisit (fara:stai pe facebook, deseneaza...? (mai mult)
Stie cineva cat costa o prajitura la cofetaria paradis?
Astăzi trebuie să- mi petrec timpul cu bunica mea. O femeie bătrână şi destul de bolnavă, însă cu o imensă poftă de viaţă! Vreau să îi ocup această zi cu diverse activităţi, încât...? (mai mult)
Vreau sa fac o macheta din carton, un tanc mai exact tiger 1 sau altul cunoscut. unde gasesc si eu o schita sau un model macar cu o parte din cote. ofer funda
Sal TPU. dimineata cand am deschis pc- ul, coolerul scoatea un sunet de zici ca scartaia. l- am desfacut, toate piesele si am observat ca placa de baza avea ceva desprins. l- am prins la loc, l- am ...? (mai mult)
Va salut! Pe centrul orasului in care stau eu se plimba multa lume pentru ca e pietonala acolo si e plin de magazine, cafenele, restaurante, etc.Ideea este ca de fiecare data cand ma plimb pe acolo vad...? (mai mult)
Cine mă poate adaugă pe grup-i-l Junimea Mare de pe Facebook, acel grup secret?
Mie mi-ar place sa fac drumetii, dar nu prea sctiu exact de ce as avea nevoie pentru aceste drumetii. Ati putea sa imi spuneti de ce as aveaa nevoie?
Bună seara, cât te costa o vacanță iarna la munte de sărbători?
Astazi mi- am spart ecranul doar pe jumatate sus la difuzorul frontal si camera frontala. Inlocuirea touch- ului costa 58 de lei si am cautat mai multe site- uri. Spuneau ca daca nu sunt din...? (mai mult)
Locatii mai frumoase si elegante in Constanta pentru banchet clasa a-8-a?
Hei de unde as putea sa iau vata de zahar din galati? In afara de faleza
Cum pot face niște decorațiuni pt crăciun?
Ce sa fac cand mor de plictiseala?
Ce sa fac in timpul liber? P.S. Acasa
Ma plictisesccc! Mi- am terminat temele de la 2, am mers la mall, am mers si am avut grija de copilul vecinei mele ( timp liber) si acum e aproape 5 si eu moooor de plictiseala... ce pot da fac? DAU...? (mai mult)
vreau si eu poze cu statusuri despre viata, iubire, tristete etc... funda :*
Cum sa fac ca zilele sa treaca mai repede? Peste 2 saptamni vine Mos Nicolae.Nu mai am rabdare! Cum sa fac ca aceste zile sa treaca mai repede? Funda! Repede ca ma plictisesc.
Festivalul "Christmas Fest" din Buzău? Știe cineva daca se mai tine anul acesta? Si unde? Cine imi poate oferi mai multe detalii. Mulțumesc! (Fundă)
Sal TPU. nu stiu cum sa incep. este vorba de o fata. o fata cu care eu am fost intr- un fel cu ea, bine nu eram oficial, dar vorbeam si faceam aproape tot impreuna, cu care n- am mai vorbit de mult ...? (mai mult)
Am vazut ca jetix Romania cei care vroiau sa puna jetix pe 1 decembrie au inchis contul de ce? A fost jmecherie ca sa se joace cu mintile noastre?
scuzati categoria, nu am fost foarte sigur. Treaba sta in felul urmator: Am cumparat acum foarte mult timp, cand eram eu mic (nu mai tin exact minte cand) un pistol Nerf revolver cu gloante...? (mai mult)
Buna ma poate ajuta cineva cu metoda Jacobi. Nu am inteles cum se pun in matrice. Multumesc
Am o intrebare pentru cei care au fost si/sau se duc la East European Comic Con. Pe eventim sunt doua categorii de bilete: cele cu acces general(abonamentul pe 3 zile) si cele la Mark Pellegrino(cu autograf/photo)....? (mai mult)
Vreau sa imi schimb si eu parola de pe Wattpad, dar nu mi-o pot aminti pe cea veche. Ma poate ajuta cineva, ce as putea face?
Am si eu câteva întrebări pentru cei din Târgoviște. Peste o săptămână e ziua mea şi nu am idee unde sa o fac. Asa vrea într- un loc unde sa putem dansa, unde sa ne distrăm de minune....? (mai mult)
Cum fac sa nu mai arate HTTP taiat? http://imgur.com/EL9Ri4a Funda
De ce nu merge instalat Java? http://imgur.com/96YYzs2 Funda
Ştie cineva de ce nu pot instala Microsoft Net Frameowrk? Uitaţi mai jos un print http://imgur.com/a/wmOdS Fundă!
Stiti cumva tabere pentru elevi ai gimnaziului sau ai liceului in Iasi sau nu prea departe de Iasi? Gen tabere militare, tabere pentru cercetasi( ca in filme gen), tabere de calarie? Pe care le...? (mai mult)
Voiam sa va intreb daca exista cluburi in Sinaia, as vrea sa merg in vacanta de Craciun pe acolo, si voiam sa stiu daca exista astfel de puburi/ cluburi unde sa dansezi...
Peste o luna este ziua iubitului meu, implineste 29 de ani.Ma gandeam ca si cadou sa merg cu el in acea zi la un centru spa /masaj/sauna gen. Stiti locuri de acest gen cu preturi ok? Sa zicem 60 lei/pers...? (mai mult)
Eu am ore dupa amiaza si imi termin repede temele.Intre timp nu am ce face imi dati va rog niste idei?
Am o intrebare:la cinema city trebe neaparat sa fac rezervare sau imi pot lua bilet de acolo?
Cine stie cat costa intrarea la Cetatea Oradea? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
MarianStanca întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.