Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Peste 3 luni voi implini 18 ani si vreua sa- mi fac majoratul! Singura problema e localul. Vreu ceva frumos, curat, cu un aspect decent. In princiupiu as vrea ca dj- ul, mancarea si bautura...? (mai mult)
In trei luni voi implini 18 ani asa ca vreau sa- mi fac majoratul. As prefera un club sau un restaurant, dar care sa arate decent, ci nu ostentativ si impopotonat ca la nunta (ceva mai tineresc). Vreau...? (mai mult)
Heey! Mai e puțin până fac 14 ani și nu știu ce să fac de ziua mea! Un lucru e sigur: o să îmi invit 2 dintre cele mai bune prietene. Dar ce să fac? Fundaa
In cateva zile o sa fie ziua mea si nu o sa mi-o fac acasa. Eu as vrea sa scot niste prieteni undeva sa le fac cinste, dar unde sa ii duc la un pub, la o pizzerie.?
Ce canale de pe youtube îmi recomandati? Cineva care posteaza: Farse Despre câini, pisici Adevăr si provocare Lucruri de facut Origami Deserturi usoare si gustoase Vreau sa precizati si despre...? (mai mult)
Dau funda, locuri pentru poze artistice in Craiova, in afara de centru vechi si parcuri stiti?
Lucruri de făcut în Bucovina în după- amiezile de la sfârșitul lunii noiembrie cu un străin? Activități plăcute, ca mersul la piscine înăuntru, vizitat cetatea de scaun, restaurante tradiționale...? (mai mult)
Hi TPU! Ce să fac ca sa nu ma mai plictisesc?
In cateva zile implinesc 18 ani si vreau sa- mi sarbatoresc majoratul, doar ca nu stiu unde. Precizez ca as vrea sa am in jur de 15 invitati, iar meniul de persoana sa nu depaseasca 60 de lei. As prefera...? (mai mult)
Întrebari distractive cu umor și raspunsuri, jocuri distractive referitor la serbarea de Halloween, cît mai mullte idei pentru alcatuirea unui scenariu faimos și foarte interesant. Mulțumesc pentru...? (mai mult)
Ce pot face în timpul liber?
In ultimul timp nu prea am ce face! Ma cam plictisesc enorm! Intrebarea mea este : Ce pot sa fac cand sunt plictisita? Apropo sunt fata!
Adresez aceasta intrebare doar cunoscatorilor. Mie nu prea imi place sa ma deplasez pe jos deasta folosesc bicicleta. As vrea sa ma apuc de parckour dar nu am pe nimeni care sa ma invete. Sper ca un practicant...? (mai mult)
Imi puteti da niste idei? Ce pot sa fac in timp ce citesc fara sa ma plictisesc?
Cine imi poate recomanda melodii gen:"Sam Hunt- take your time" si "R.City- locked away"? Imi plac mult cele doua si as vrea sa ascult cat mai multe! Puteti sa imi recomandati si melodii care va...? (mai mult)
Dati-mi si mie filmulte pe youtube gen "Luzarii de pe Elecrolizei" sau "ROboti".
Îmi puteți spune, va rog frumos preturile la MC donalds in Galați?
Vreau sa ma pictez pe fata dar nu stiu daca trebuie neaparat vopsea speciala...adica pot folosi si tempera? E toxic sau ceva de genu?
Niste idei pt o farsa de neuitat? Farsa asta as vrea sa o fac intr-o excursie
Am 13 ani, aproape 14 ani, vreau sa fac rost de bani.Sunt de la tara. este toamna m- am gandit sa ma duc la vecini si sa ii rog sa le matur frunzele de pe jos, dar problema este ca imi este Rusine si...? (mai mult)
Sal TPU, pe ce data e halloween?, funda
Salut eu cu niste prieteni(suntem 20) vrem sa facem un airsoft war, vreau sa- mi spuneti cu ce trag armele airsoft(ce munitie folosesc), ce echipament trebuie etc.Noi stam la tara (Bran, pe langa castel)deci...? (mai mult)
Ce pot sa ma joc singura acasa cu jucarii, foi, caiete, plusuri etc.?
Funda! Unde găsesc în Constanța cursuri de mânuit bokken/katana? Am 15 ani. Știți cumva dacă la aceste cursuri învăț și rotiri specifice samurailor?
Salu! Ma puteti ajuta cu plictiseala? ce sa fac cand ma plictisesc?
Ieri m- am plictisit enorm! Mi.am făcut temele dar nu mi.a trecut plictiseala! Apoi mi.am sunat prietenii dar....ba unu era la cineva în vizită ba una avea musafiri și tot asa! va rog spuneți.mi...? (mai mult)
Cine stie un club sau o discoteca din IASI unde intarea e libera, te distrezi pe cinste, poti agata fete si paznici nu te dau afara pe motive banale. Dau fundita.!
Cine stie un club sau o discoteca din IASI unde intarea e libera, te distrezi pe cinste, poti agata fete si paznici nu te dau afara pe motive banale.
Imi puteti recomanda o sala pentru un majorat in Iasi? (si pretul daca se poate) Funda! :D
Cine stie un club sau o discoteca din IASI unde intarea e libera, te distrezi pe cinste, poti agata fete si paznicii nu te dau afara pe motive banale.
Cand se deschide patinoarul Gepex Park in Bacau?
Vreau sa imi iau abonamente la east european comic con de pe Eventim si stiu ca sunt putin mai scumpe decat daca le iei dintr-un magazin. Stie cineva cu cat(un abonament e 59 lei)?
cu ce sa-mi ocup timpul liber adica de ex un coleg de al meu face poze si lucreaza in photoshop altii sunt cu gamingul, dati-mi niste sfaturi.
Buna Seara! care este melodia originala din aceasta inregistrare, nu se aude bine, dar as vrea sa stiu melodia originala, o canta Alina Eremia (cover)https://cdn.fbsbx.com/hphotos- xpt1/v/t59.2708-...? (mai mult)
Buna! Imi puteti spune cand e reluarea la Xfactor?
A fost cineva la pensiunea Diana din Făgăraș? Au internet acolo?
Heey...Buna. Se apropie vacanta de toamna cea de 2 zile. As vrea sa plec in sat la bunei, dar din pacate nu ii am. Sugerati-mi idei ce sa fac in vacanta!
Stie cineva un loc in Craiova unde pot sa merg cu bmx-ul iarna?
Hei... Știe cineva de unde as putea sa îmi cumpăr un Tech deck online?
Îmi dati va rog niste canale de pe youtube amuzante, frumoase etc. care sunt populare si super! Multumesc! Ofer funda celor mai multe canale si celor mai bune. Daca puteti datimi si linkurile.
Ce faceti voi acasa acele zile cand pe la ora 9- 11 noaptea sunteti singuri?(nu va canditi la prostii, neaparat)? gen, cum valorificati acel timp linistit, in care sunteti singuri? Mie imi place sa...? (mai mult)
Ce faceți voi în timpul liber? în afară de joaca...pe laptop,telefon, calculator...etc.
Puteti sa-mi dati si mie exemple de reviste pentru copii cu varsta cuprinsa intre 9 si 13 ani va rog?
Plec într-o excursie de 2 zile cu clasa si as vrea sa stiu cam ce mi-ar trebui. Cel mai complet răspuns va primi funda.
Sall la toti, va rog frumos sa ma ajutati.Imi puteți spune regulile la şeptica cu carti unguresti si ce inseamna fiecare carte
Imi puteti spune niste reviste la care as putea fi reprezentanta? Dar nu de cosmetice ca Avon, Oriflame, Lady's. Sa aiba diverse lucruri.
Heii! Am 14 ani si as vrea sa castig niste bani, dar nu ma pot inca angaja pentru ca sunt prea mica :( cum credeti ca as putea face bani din ceva munca?
Heyy, TPU! :D Voi merge intr- o tabara de ski. Am fost si anul trecut si vreau sa ma distrez mai mult. Ce lucruri pot face impreuna cu prietenele mele? Farse si activitati... Ce sa imi iau in bagaj?...? (mai mult)
Buna, Ce excursie imi puteti recomanda pentru weekend- ul 1 dec? Conditii: - pentru un cuplu - buget 1500 - 2000 ron - in tara - de preferat nu ski - sa putem ajunge cu trenu, nu dispunem...? (mai mult)
Spuneti-mi intrebări și răspunsuri cu umor pentru serbarea de Halloween, jocuri distractive etc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
Effy35 întreabă:
Thelostlover întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!