Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut :D! Care ma poate ajuta in legatura cu paint tool sai? Vreau sa stiu cum pot face sa desenez si eu asa cu "pen" in paint tool sai? http://imgur.com/liCIriX Mentionez ca el face asta doar cu "pen"...? (mai mult)
Salut TPU! Asta este pentru toti cei carora le place Halloween- ul! Eu il ador! Anul asta vreau sa fac un fel de petrecere cu cativa colegi de- ai mei (3- 5) la mine si chiar daca pica sambata eu voi...? (mai mult)
Hei! Urmăresc OrangeBlue si ma intrebam daca nu stiti ceva de genul asta.Ceva cu inventii ori lucruri care exista si le face din lucruri ramase sau ceva din hârtie, carioci de genul asta.Poate sa fie...? (mai mult)
Salutare lume.Tocmai am intrat in clasa a IX- a si am 2 colegi care au invatat sa cante la chitara de pe net.M- am gandit si eu sa invat sa cant.Este greu sa inveti ( asa cat de cat la inceput) sa canti...? (mai mult)
Salut, sunt printre voi si adolescenti ( ma refer la 14- 17 ) ani care locuiesc in Stockholm, m- am mutat de curand si plictiseala e mare, eu am 15 ani si in feb fac 16 deci nu cred ca este o problema,...? (mai mult)
Sal TPU. am nevoie de niste idei pentru un proiect. initial, vreau sa editez un mini- clip, stiu sa editez gen ca si cum ar trage cineva cu arma, as vrea o poveste care sa contina mai multi prieteni....? (mai mult)
Spuneti- mi si mie un club de noapte in care sa nu fii batut de Bgs. Sa fie multe gagici. Sa nu fie inghesuiala foarte mare. Sa aiba o aerisire buna. Si sa fie modern...nu 10.000 inainte de...? (mai mult)
Recomandati-mi si mie un club de noapte din Bucuresti unde as putea sa agat si eu o tipa. vorbesc serios.
Ma puteti ajuta cu niste subiecte la concursul de matematica "Olimpic pentru o zi" clasa a VIII- a? Pe net le gasesc doar pe cele din 2014, dar m- ar interesa si din anii anteriori. Daca se...? (mai mult)
Stie cineva daca pentru vizionare filmelor online din Germania, pe site.uri romanesti se primeste amenda? multumesc! :*
Ma plictisec foarte tare in timpul liber.Tot ce fac este sa stau pe telefon, la tv, mai ies pe afara dar foarte rar pentru ca este vremea urata. Nu vreau ceva de gen:Joaca- te cu cainele pentru ca nu...? (mai mult)
Heyy. Stiti pana cand sta balciul in Iasi?
De Halloween ies cu gasca si nu stim ce sa facem. Idei?
Am o intrebare:Cum sa fac un arc si ce ata pot pune la el(ma gandeam la ata de balot)..Va rog sa ma ajutati.
Cum se numeste jocul ala de la balci la care ai 3 incercari trebuie a arunci cu mingii si sa darami conservele alea?
Stiu ca mai e ceva pana la holloween, dar vreau niște idei de costume. BFF a mea se costumeaza in Maleficent si as vrea si eu ceva in genul, deci vreau idei de personaje raufacatoare. Multumesc!
Bună seara! Am și eu o "mare" problemă... De când a început școala mă plictisesc, adică... sunt mort de plictiseală, am încercat să fac ce făceam și în vacanță, adică să ies pe afară,...? (mai mult)
Am mare nevoie de ajutor..este o magie cu un deget MARE fals si iti pui in pumn apa, sare, etc. si de fapt sarea se afla in degetul fals. ma puteti ajuta va rog, vreau sa aflu de unde as putea...? (mai mult)
Hei,facem petrecere de Halloween la scoala si as vrea cateva idei pentru decor, mancare si muzica.Cel mai bun primeste funda.
Salut in curind e ziua mea implinesc 14 ani, si vreau sa- mi fac ziua mea acasa (traiesc la casa pe pamint), vor veni 6 prieteni si nu stiu ce muzica sa ascultam, ce mincare sa pregatesc, poate un...? (mai mult)
Este cineva pe aici care a participat la East European comic con anii trecuti sau care stie de unde se pot cumpara bilete?
Hei, ma gandeam sa fac o petrecere in pajama cu o prietena foarte buna. Voiam sa fie una in gen SPA, imi puteti da idei?(de exemplu sa acoperim camera cu cearsafuri albe, facem minisandwishuri, creme...? (mai mult)
Ce sa fac cu iubita de ziua mea? Unde sa o scot ce sa facem etc Dau funda
Cand apare programa de bacalaureat la Filosofie?
Ce înseamnă "freakin' out"?
Salut,am nevoie de câteva site-uri de karaoke gratuite unde să pot cânta hituri de pe pc. Dau fundiță, mulțumesc.
In wwe God's Last e un suplex?
Salut Am trecut de vreo 2 saptamani de la telekom la Vodafone iar in abonament am 4g inclus.Telefonul e 4g (HTC one m8 si e luat de la Vodafone acum 1 an jum si e primit cadou) configurarile sunt facute...? (mai mult)
Unde pot gasi in Bucuresti un simulator de avion real?
La mine in clasa sa de o petrecere de Hallowen iar diriginta a spus sa nu inchirien costume ci sa le facem din hainele noastre si alte accesorii.Imi puteti da niste idei de costume si cum le- as ...? (mai mult)
Cat ar trebui sa doarma un copil de 12 ani si 8 luni? La ce ora ar trebui sa ma culc daca ma trezesc la 06:20?
unde imi pot tine ziua la 15 ani in timisoarA?
m-am plictisit... ce pot face?
Unde imi pot face petrecerea de 14 ani in Bucuresti?(nu acasa sau restaurant)
Un salon de hairstilisti pentru barbati in Bucuresti?
Fcaeti, va rog, un top 3 al mall-urilor din Bucuresti (de vizitat/facut cumparaturi/mancat etc).
Are cineva poza asta mai mare si mai clară? https://www.google.ro/search?q=vadim+ vlogs&biw=1280&bih=923&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMImMS6uLWwyAIVRdcaCh0XZAQ8#imgrc=SpCyKhvc46oBzM%3A ...? (mai mult)
Nu stiu ce sa mă joc cu sora mea. Tata ne-a cumpărat o tabla si niste creeta. Nu stim ce sa ne jucam pe ea! Funda
TPU! Plec intr o excursie de 3 zile cu clasa ( a 6 a) si nu prea stiu ce sa imi iau. Astept o lista cu aproape tot ce imi trebuie! Multumesc'
Hei.imi puteți spune care sunt prețurile pentru gymboland mega mall?:)
Va rog frumos sa imi spuneti si mie ce sa fac cand ma plictisesc sau niste jocuri pe calculator de FETE! Dau FUNDA! :)
Buna TPU urmeaza majoratul meu si nu stiu unde sa il fac. Lista de invitati nu e foarte mare (in jur de 30/40 de persoane) si chiar nu vreau sa il fac intr-un club
Hei.Imi puteți spune care sunt prețurile pentru gymboland din mega mall?:)
Sall TPU, peste foarte putin timp vine ziua mea de nastere! idei de decoratii manuale? funda ^_^
Urgent! Dau funda! Vreau și eu preturi de la bowling din afi palace cotroceni RAPID! Pentru un grup sau de persoana pentru weekend
Buna care sunt instructiunile lui Monopoly? Dau funda
Cine stie cum se numea un joc pentru android in care te plimbai cu bicicleta prin mai multe parti ale lumii, avea grafici cat de cat misto si faceai tot felul de scheme. Funda
Salut ba. Stie cineva cum imi pot adauga forta in brate si in picioare prin exercitii usoare? (mai mult pentru a ridica greutati) funda pentru cel mai complex raspuns.
Stau in Oradea, si as vrea sa imi spuneti ce fel de activitati se fac in weekend la Casa de Cultura a Sindicatelor. Multumesc!
Am o pagină cu handmade și vreau sa organizez pe facebook un concurs ca sponsor, caut o pagina mare și serioasa, cunoașteți asemenea pagini? Mulțumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!