Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut tuturor, am nervi numai pot... Imi vine sa plang de la cati nervi am, numai rezist, numai tigani ratati. Vreau sfaturi sa am tupeu la bataie sa dau in ei, dracu au venit 2 tigani sa se ia de ...? (mai mult)
Sunt in clasa 9 si vreau sa fiu vicepresedinte! Propuneri pentru un discurs? Ce as putea sa fac ca vicepresedinte? funda!
Care materie vi se pare mai usoara la biologie, materia de 9- 10 sau 11- 12? din ce a- ti da voi bac- ul? as vrea sa ma ajutati si pe mine sa ma decid. ( tinand cont ca eu nu am idee despre nici...? (mai mult)
Acum am intrat in clasa a9- a si vine balul bobocilor. Stiu ca se fac preselectii si se aleg mister si miss... Cand se face asta si unde? Exista doua evenimente ca sa le zic asa, balul separat si afterparty...? (mai mult)
Voi cum va petreceti timpul liber? Eu il pierd in fata pc-ului si as vrea sa fac ceva constructiv in timpul meu liber.
Hey TPU.Imi spuneti ce pot face la DreamHack? :D Funda!
Heii Vreau sa mi schimb numele pe Facebook si nu stiu cum. ma cheama FRANCESCA. Nu vreau sa mi pun numele de familie pt ca e penibil. Pls ideei de nume dar nu de pițipoance. Help
Salut.Unde pot gasi jocul Ninja Legend pt android, ca pe google play mai scos.Multumesc anticipat
Ce-as putea sa mai desenez fiindca am ramas in pana de idei... vreo sugestie
Hey, TPU. Soră- mea vrea să se ducă în Mall cu o prietenă să vadă un film la cinema. Nici una nu are buletin. Eu nu pot merge cu ele. Ar putea totuși să se ducă la cinema singure? Adică fără...? (mai mult)
Hei...anul asta sunt organizatoare la bal..regizorul a propus tema "mafia" iar noi organizatorii tebuie sa venit cu idei cum ar fi decorul, probe, momente artistice, etc...imi puteti da niste idei? funda...? (mai mult)
ajutati-ma va rog ca vreau sa fac un manmanechin (usor de facut) ca sa ma joc WRESTLING cu el!!! Dau FUNDita la cel mai bun raspuns!
Salutar TPU Vreau sa ma apuc de skate si nu stiu ce placa sa imi aleg port marimea 38 si nu ma pricep la marimea placi am bugetul de 500 lei si nu condeaza cum e placa (completa/piese) Dau...? (mai mult)
imi puteti spune o carte care sa cuprinda tot ceea ce trebuie sa stiu la subiectul I la bac, la romana, profil filologie.
Stie cineva cand se incep cursurile de dans la palatul copiilor anul acesta sau cand s-au inceput in anii trecuti? Urgent funda mareee!
Vreau sa organizez balul bobocilor anul asta la liceul meu, cum pot gasi sponsori..cum ar trebui sa le vorbesc? (P.S daca va ajuta cu ceva sunt din Iasi) Dau fundita :)
Buna Sunt clasa a 12 si as vrea sa stiu, cei care au dat bac- ul la biologie ( si l- au luat, desigur ) dupa ce carte de bac ati invatat? Si dupa parerea voastra care materie e mai usoara? 9- 10 sau...? (mai mult)
Hei. stie cineva vreun fotograf de treaba, bun cu preturi accesibile pentru album de cls 12 sonete etc din cluj? imi dati va rog un nr de tel
știe cineva daca se mai organizează astăzi vreun concert in piata Constituției cu ocazia zilelor Bucureștiului cum a fost aseara?
Stie cineva cu ce program se pot face asa pozele? http://weheartit.com/entry/199779183/search?context_type=search&context_user=hennixx&page=5&query=stele P.s Dau funda
Hei Timisoreni! Urmeaza sa ma mut la Timisoara, nu ca studenta la facultate ci pentru a locui insa nu cunosc orasul prea bine si nu am prieteni acolo. Mi- as dori sa imi fac o prietena sau mai multi...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste jocuri? ...Pentru ca stau cu prietenii si nu stim ce sa ne jucam.
am nevoie de niste idei de subiecte pentru o revista, nu idei politici sau chestii deastea, ceva pentru adolescenti! funda :-)
Heiii TPU... Daca pun pe cineva admin la pagina mea in dreptul meu trebuie sa acrie "admin" si la ea la fel? Intreb pt ca ma gandesc ca poate din greaseala am pus- o manager daca si la mine scrie la fel...? (mai mult)
in urma cu 3 ani s-a format un grup si administratorul initial a parasit grupul. Acum suntem doar noi, membrii dar nici un administrator. Ce putem face? Cum se poate adauga unul?
Salut, imi puteti spune si mie va rog unde pot vedea filmul "Matei copil miner" online, sa il descarc sau daca este pe vreo aplicatie sau daca va mai fi la TV? Funda. :)
Ziceti-mi si mie ceva de facut ca ma plictisesc enorm!;)
Am o problema de destul de mult timp. Eu nu pot sta serioasa. Cand imi vorbeste cineva eu zambesc, chiar daca vorbim despre ceva serios eu zambesc. Nu stiu de ce, ma intimidez sau ceva. Cum...? (mai mult)
Vreu sa stiu daca pot imperechea un porumbel voltat cu unul voiajor. Multumesc!
Imi puteti spune si mie care sunt diferentele dintre o big yamba si un cruiser?
Https://www.facebook.com/neverlandcraiova?ref=hl Este un loc de joaca superb?
Știe cineva dacă pot sa găsesc un loc în București unde să se vândă Bubble Tea?
Pot participa la Balul Bobocilor si la alte licee in afara de cel al liceului meu? Adica platesc biletul de intrare si pot merge si la altele sau cum merg lucrurile? Multumesc anticipat
Unde este tir de tras(poligon tragere) in Romania de preferabil in sau langa Bucuresti, si nu doar pentru politie?
Am 13 ani si nu sunt foarte inalt(sunt scund chiar) si as vrea sa ma apuc de parkour dar nu stiu de unde sa fac rost de un profesor, aplicatie sau canal youtube... Si as vrea sa im spuneti daca nu e bine...? (mai mult)
Salut, TPU maine incepe scoala..eu sunt boboc in clasa a 9- a. nu cunosc pe nimeni de la mine din clasa, scoala.voi cum ati facut cunostinta cu noii colegi? la ce ora este deschiderea? Cum o sa imi gasesc...? (mai mult)
Cine isi mai aduce aminte cum se joaca Bakugan?
Ce locuri interesante cunoasteti in Brasov si pe langa acesta, in afara de cele foarte cunoscute si pe care le gasesti pe internet?
Azi o sa merg la o nunta al unui vecin de bloc, cu parintii mei. Am telefon luat acum 35 de ore, nou- nout. Ce sa fac la nunta ca sa nu ma plictisesc? Precizez faptul ca am 11 ani jumate si...? (mai mult)
Buna sunt din campulung moldovenesc o localitate din judetul Suceava. Orasul nu este foarte mare...As vrea sa fac voluntariat dar nu stiu unde as putea sa fac si de la ce varsta se poate face.Pareri?...? (mai mult)
Ma plictisesc tare in timpul zilei! Ce as utea sa mai fac? Mentionez ca eu seara stau pe net, facebook si citesc pana pe la ora 12 noaptea sau ascult muzica la casti...pareri?
Pana in ce zi va fi Circo Las Vegas in Brasov? Si la ce ore?
În curînd se va sărbători Ziua bunicuțelor. Sunt șeful clasei și vrem să le felicităm pe Profesoarele, care au devenit bunicuțe! Ceva simbolic, în afară de flori(nu prea avem bani în fondul...? (mai mult)
Voua ce casa de pe breasla minerilor va place mai mult, casa moderna a lui Andy inspirata dupa ce- a mai populara casa moderna de pe youtube cu curtea din spate sau casa koderna a lui Rafael si Xslayder...? (mai mult)
Pe 27 septembrie fac 13 ani si nu stiu unde sa- mi petrec ziua de nastere.Sunt din Chisinau. Ziua mea e duminica, dar m- am gandit ca ar fi mai bine sa organizez o zi doar cu prietenii, si deja pe 27...? (mai mult)
cine stie sa imi dea un cfg pentru cs Ceva cu no recoil si no spread dar sa nu fie fake care chiar merge Cine imi da unul bun care merge are funda multumesc anticipat!
Ce ati alege intre : Majorat la restaurant si majorat la cabana. As vrea sa si argumentati.
In scurt timp o sa fie ziua mea de nastere ( 20 de ani), unde mi- as putea- o face? ( locatii din Bucuresti ) Suntem in jur de 15- 20 de persoane si dispun de un buget de maxim 1000 ron, idei? Vrem sa...? (mai mult)
Imi puteti spune niste jocuri,pentru ca am intalnire cu o parte din colegii din generala si as vrea sa facem ceva frumos, in afara de Adevar si Provocare mai aveti ideii? Fundaa
Unde as putea sa imi fac ziua de nastere intre familie / prieteni? Stau la bloc deci la mine nu ii pot invita, sunt 3 cupluri adica 7 persoane cu mine inclusa. Bani nu dispun de prea multi dar as vrea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!