Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stie careva cluburi/baruri din Bucuresti care sa aduca a atmosfera cu Vama Veche?
Iasi: Plaja "Purcica" este separata pentru barbati si pentru femei? cine poate sa imi dea mai multe detalii?
Sper ca am ales categoria potrivita. As vrea sa va intreb doua lucruri: 1) Eu seara ies in parc. Si nu prea am cu cine sa ma joc acolo. Ma dau pe leagan, un pic pe topogan, dar dupa ma plictisesc...? (mai mult)
Hei! De unde te poti arunca cu parasuta in Iasi? As vrea mai multe detalii, un site, un nr. de contact ceva. Multumesc!
Ce plictiseala! Sugerati-mi si mie ceva de facut :)
Buna : Imi puteti da idei de jocuri in afara de : TOMANAPT, paincile si spanzuratoarea
Ccine stie jocuri pentru serile de sarbatori? Funda castigatorului!
Hey TPU... Acum cateva saptamani am mers la un "Spectacol de magie", acolo era o Femeie care avea abilitiatea "Sa- ti spuna ce- ai scris pe bucata de hartie". Ideea este urmatoarea *pana acum am crezut...? (mai mult)
Cat costa un frappuccino la starbucks?
Saptamana viitoare vreau sa merg la Starbucks cu cateva prietene si as vrea sa stiu meniul dar si preturile, eu nu ma pot duce la Starbucks pentru ca cel mai apropiat Starbucks este la nu stiu cate...? (mai mult)
Hei, voiam sa va intreb care e treaba cu scrisul numelui pe paharele starbucks... si anume : de ce nu imi scrie si mie numele?:)) Adica imi cumpar de acolo, dar niciodata nu m- a intrebat de nume or ...? (mai mult)
La strandurile astea, gen Acua Parc sau oricare alt tip de strand, vestiarele sunt comune?
As vrea saptamana viitoare sa ma duc cu 3 prietene la piscina, dar parintii nu vor sa ma lase.Ei zic ca ca de ce sa mergem noi acolo singure, ca nu se stie ce putem pati.Eu stiu sa inot bine...? (mai mult)
Deci am o întrebare ciudata. : Este un talent ca, cu o arma airsoft(fără luneta) sa nimeresc o doza (cum se aduna doze de bere acasa le nimeresc pana cade partea de jos:))) si din 5 bile 4...? (mai mult)
Am vazut ca pe Minecraft Andy(Lectira de la a la z) ca a facut la breasla minerilor o casa moderna ca cea pe care eu inca o constriiesc si el a pus geamuri albastre si negre.dar eu la a mea nu am pus decat...? (mai mult)
Vreau sa personalizez un tricou, graffiti.ul se spala?
Daca bag un video pe YouTobe si strang multe vizualizari castig bani? Funda.
Stie cineva cand se pun in vanzare biletele pentru Untold 2016?
Hei, Vreau sa imi personalizez un tricou si nu stiu ce sa folosesc. Daca folosesc acuarele se duce la spalare? Sau poate sa folosesc un anumit tip de acuarele?
vreau sa fac adevăr si provocare. Îmi puteri da cat mai multe întrebări? Nu prea ma interesează provocările dar daca vreti puteți sa puneti. Si fără întrebări... Peste 18 ani
Am un pachet de carti din Italia SI nu stiu cum se joaca scopa
Salut, stiti unde pot gasi in Bucuresti zona sector 5 un aparat( pacanele) cu 3 linii? peste tot sunt doar cu 5
Vreau si eu sa fluier fara degete :D, Adica cum fluiera multi tineri, la spectacole.Nush cum isi fac buzele, le baga in gura si nu stiu daca pun limba pe dinti :)) Imi poate arata cineva? ...? (mai mult)
Stie cineva daca am concurat anul trecut pe www.voovu.net si am castigat in aparat foto pot sa ma inscriu si anul acesta?
vreau sa imi iau o pereche de role agresive si nu stiu pe care s- o aleg: http://www.insports.ro/articole- pe- roti/role/role/role- worker- aggresive.html sau http://www.insports.ro/role-...? (mai mult)
Imi ziceti niste jocuri ptr copialsi. In afara de astea clasice. Am nevoie beaparaaat. Va tog daca ma puteti ajuta va sunt recunoscatoare. Multumesc.
Plec intr-o tara straina cu autocarul, iar drumul dureaza cam o zi si jumatate. Ce pot face in tot acest timp? :)) Funda
Ai voie pe bicicleta la Mc drive
TPU! Aveti ceva idei pentru am lua mancare la scoala? Ceva cat mai rapid de facut si cat mai sanatos, pentru ca se apropie scoala si m- am gandit sa ma informez din timp. Dau fundita! Multumesc...? (mai mult)
Salut, am gasit aceasta poza pe internet http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.felicitarihandmade.com/images/marturie_botez_carucior.jpg&imgrefurl=http://www.felicitarihandmade.com/felicitare- ...? (mai mult)
As dori sa imi spuneti daca stiti legende horror gen Kuchisake-Ona, Bloody Mary si altele.Dar va rog fara raspunsuri cauta pe google! Funda garantat!
Am și eu o dilema, dacă cant la orga(pian) și fac box (dau la sac) cu manusi (protejat) poate sa-mi afecteze digitatia sau așa ceva?
Daca nu voi folosi programul adsense,adica nu pun videouri pe youtube, voi fi penalizat? In fiecare luna trebuie sa platesc un impozit catre adsense?
Voi pleca saptamana viitoare la castelul bran ( castelul lui dracula). Cu ce as putea ajunge acolo daca locuiesc in Chisinau. Dau funda celui mai util raspuns!
Hei TPU Inca ma gandesc cu ce o sa ma costumez de halloween la scoala.As vrea sa ma costumez in Cleopatra deoarece am peruca cu breton neagra, sau vreu sa imi dati niste idei de costume pe care le- as...? (mai mult)
Care este diferenta intre un pix normal si un pix roller?
Sall TPU, ati putea sa- mi faceti si mie va rog frumos un avatar personalizat cu urmatoarea poza http://www.girlshare.ro/35035893.2 si mai jos de gatul lui sa aiba numele „Leo" va rog foarte frumos,...? (mai mult)
Stiti vreo aplicatie pentru android unde pot suprapune 2 fisiere audio? Sa pot sa si salvez fisierul rezultat. Multumesc anticipat. ^^
Am o problema, imi tin cam putin respiratia in apa, adica cand inot pe la fund ies foarte repede deoarece nu imi tin mult timp respiratia. Cum pot sa fac sa imi tin mai mult timp respiratia...? (mai mult)
Hey, vreau ceva site-uri interesante pe care să nu te plictisești, ceva social sau de genu.
Voi ce faceti in timpul liber, vacanta?
Sambata o sa dau o petrecere de ziua mea. La inceput am vrut sa fac bataie cu baloane cu apa dar am vazut ca o sa fie frig si chiar o sa ploua. Am Dartz dar cred ca nu e de ajuns sa ne distram toti...? (mai mult)
Vreau idei de chestii care le- as putea face pe pc, dar nu chestii banale cum ar fi sa ascult muzica sau sa joc jocuri. eu vreau mai interesant, de exemplu, editat poze, facut video- uri, etc, chestii...? (mai mult)
Bai, nu se mai poate, deci sunt atat de plictisit si singur de mor. Deci sunt singur acasa pana pe data de 30 luna asta. Este vremea nasoala si sunt singur, am certuri cu iubita, etc. Acasa m- am plictisit...? (mai mult)
Ce pot sa fac pe o astfel de vreme. ma plictisesc! apropo sunt la tara
Ce pot face cand ma plictisesc (jocuri)?
Deci...sunt incepatoare dar as vrea sa particip la Otaku Fest ( ca la Nijikon nu o sa apuc)...si nu stiu niste chestii, gen : poti sa te schimbi acolo ..adica cum faci cu costumul?; e obligatoriu...? (mai mult)
Vreau sa dau o petrecere în pijamale cu prietena mea și nu știu ce sa facem.Dau fundita!!
Cu ce program de pe android pot modifica o poză astfel : să pot decupa cum vreau o fotografie, iar după să o lipesc pe o altă fotografie. Am văzut pe tumblr că sunt decupate statusurile ...? (mai mult)
Salut TPU, Am o problema. Vreau sa uploadez un filmulet de 30 secunde, are 9.78 MB. Cand vreau sa- l uploadez pe Youtube imi scrie ca trebuie sa stau 35 de minute :( De ce? Clipul e mic. Ceva setari?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?