Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Se inchid granițele in Romania? Trebuie sa plec joi in Ungaria. Si nu stiu ce restricții se vor pune. Daca am vaccinul făcut pot sa plec oricând? Ştie cineva?
Salut! Poți sa stai pe terasa de la mall Promenada dacă nu ești vaccinat?
Buna, sambata, pe 23, e ziua mea, fac 21 de ani:))) Ce ar fi de facut in Bucuresti? Locuri, lucruri... va pup si va multumesc daca o sa ma aleg cu videoclipuri amuzante dupa sambata.
Salut utilizatori! Imi spune si mie cineva, va rog, daca exista o sala de jiu jitsu brazilian(club serios, nu karate kid) in Suceava? Sau daca nu, o sala de MMA? Stiam de Ursul Carpatin, dar nu stiu...? (mai mult)
Salutări TPU! Îmi place foarte mult sa dansez, nu îmi dau seama însă exact ce dans, știu doar că îmi place sa dansez pe muzica electro, pop, dans modern cred. Aș vrea să îmi recomandați...? (mai mult)
Buna seara, am si eu o intrebare daca se poate. Am cumparat o trotineta electrica Lenovo M2 de o luna jumatate si deja am trimis- o in garantie. Zis si facut. Au trecut cele 15 zile care sant scrise in...? (mai mult)
Ce e cu clima asta afara? Anu trecut pe 12 octombrie mergeam în pantaloni scurți și acum e frig de mori. Ne- am întors în luna mai- iunie când ploua non stop. Mi- e frica ce o sa fie din noiembrie...? (mai mult)
Cine știe cati ani are noua iubita a lui Laurențiu Reghecampf!?
Cine este din ROMÂNIA. Cum ați făcut și dacă ați putut face sa va cumpărați bilete la o finala de UCL, UEL, WC, EURO? Și de pe ce site ați cumpărat biletele!?
Este neobisnuit ca cineva sa mearga singur la cinema (nu am fost niciodata)?
Știe cineva ce aș putea să fac de ziua cuiva în Județul Iași?(încă nu m-am vaccinat)
Salut TPU! Am si eu nevoie de o parere cu privire la o bicicleta. In momentul de fata, bugetul nu- mi permite sa cheltui mai mult de 5500 lei pe ea, dar totusi speram sa gasesc una full suspension pana...? (mai mult)
10 cursuri pentru o toamnă Zen
Ce va place cel mai mult sa faceți în Parcul De Distracții? Mie sa conduc mașinuțele cu accidente! Vouă!?
Am văzut o scenă gravă de agresiune în colectiv, dar nici agresiune nu mai era, era o sălbăticie. Aduc aminte despre o situație prin care am trecut, inclusiv eu, în liceu, adică prin bullying....? (mai mult)
Salut, acum ca au inceput sa ceara vaccinul cand intru in anumite locatii, cum il arat? Este o aplicatie ceva sau trebuie sa merg cu foaia? Am inteles ca ei au zis ca o sa imi trimita o copie ceva pe...? (mai mult)
Trebuie să primesc astăzi un colet de la Fan Courier si vreau să știu dacă am de plătit ceva înainte să ajungă coletul. Eu nu am primit nici pana acum sms- ul și nu știu daca este si alta posibilitate...? (mai mult)
Pentru cei ce merg la meciuri și sunt pasionați de Fotbal. (Ca zi mine ). Care sunt mai frumoase și mai importante? Fularele de la Meciurile de colecție sau Fanioanele? Eu zic ca Fanioanele. Voi ce...? (mai mult)
Dacă vreau sa cumpăr bilet de tren online dar încă nu am aflat ID de student deoarece facultatea nu a confirmat către CFR calitatea de student pot sa pun numărul legitimației sau CNP sau altceva?...? (mai mult)
Salut! Am o sita extra carp iar cand trec nada prin sita se lipeste de ochiuri si se infunda. Stie cineva ce ii pot face? Dau funda
Salut! Am cateva butelii din alea mici pentru camping, le tin intr- o cutie de carton, dar nu stiu daca nu cumva vreuna rasufla... ca nu- mi place cum miroase :( si mi- e teama sa le tin si in casa. ...? (mai mult)
Aveam mai demult niște Maimutele de Jucarie din plastic... Nu mai stiu exact cum se numeau Maimutele Ciro/Jiro/Giro ceva de genul acesta. Știe cineva. A fost si un serial cu ele parca. FUNDA!
Ce alte semnificații mai are steaua polară în afara faptului că e folosită pentru ghidare? Ca orice stea care arde continuu, la un moment dat steaua polară nu- și va consuma întreaga energie? ...? (mai mult)
Are cineva idee cum pot sa ma infiltrez pe scena de la Romexpo in culise? Nici macar planuri de cladire nu gasesc pe undeva. (Nu e nimic ilegal, vreau sa intru sa vorbesc 10 secunde cu un artist sa imi...? (mai mult)
Reducerile elevilor și studenților se aplică și la curse internaționale? Cu trenul de exemplu.
Salut! Câți inch ar trebui să aibă o bicicletă pentru adulți? De bărbați?
Un loc unde pot juca tenis de masa in Constanta? Gen sala de jocuri sau ceva de genu urgent, dau funda
Vești bune de toamnă: Fundația Calea Victoriei lansează cursuri noi
Salut, am parul cam de 10 cm in partea de sus a capului si in parti il am scurt, ideea e ca vreau sa il las si in parti ceva de genul https://images.app.goo.gl/qyjBygPdpdxs3AJ37, pentru ca vreau sa ...? (mai mult)
Cum se foloseste discord? Cine ma poate invata si pe mine?
Care este diferența dintre pescuitul spininng si cel staționar, nu ma refer la momeala, ci la modul de pescuire La care se arunca momeala in larg si la care aștepți sa miște pluta?
Care firma de pizza este cea mai buna parerea voastra!?
Voi ce preferați să faceți în timpul liber? Eu prefer să citesc.
Încărcătorul de la telefonul mobil. De exemplu pot sa vad cu ajutorul lui ce vad pe Telefon sa vad pe TV!?
Stie cineva cum se numea si mai ales cum se juca exact jocul ala de se punea lumea in cerc si se numără din 1 in 1 si parca la 6 si multiplu din cifra aia se zicea zing si se schimba sensul pana se încurca...? (mai mult)
Ce parere aveti despre siteul VIAGOGO!? Vin biletele de pe el prin e mail sau personal prin fan curier!? În cât timp ajung? Întreabare pentru cei ce au comandat de acolo bilete pentru diferite...? (mai mult)
Cum te poti distra fara bani? Enumerati mai multe modalitati.
Bună, ce sumă ar trebui să pună două persoane la majorat, nu avem datorie mergem la un prieten apropiat și nu am mai participat la așa ceva? Mulțumesc anticipat ….
Bună ziua, aș dori dacă știe cineva locuri înalte, blocuri, clădiri pe care sa te poti urca și sa ai o priveliște frumoasă noaptea! Cât mai multe locuri posibile!
Ma duc la bunici la Ploiești... Știe cineva dacă sunt trotinete electrice Lime prin oraș?
Cat costa intrarea la Loft Mamaia?
Care sunt datele probabile si oficiale ale începutului lunilor de Iarna, Primăvara, Vara Toamna!?
Bună:) știe cineva unde se găsesc partyuri de techno/house/dnb pe litoral? De preferat în Costinești
Bună ziua. Vai deci de cand a început pandemia la orice serial ma uit, niciunul nu îmi place. Am încercat vreo 6 seriale și nu mi-au placut.Ce sa fac?
Cei care locuiesc în Judetul Sibiu. La ce cofetărie va faceți comanda la Tortul de Ziua de Naștere? La Torturi cu desene complicate vorbesc!?
Salut, Stie cineva la ce adresa pot gasi localul lui Luis Stan?
Hello! Știe cineva ce fotografi au fost la Marșul Bucharest Pride 2021? Era unul tanar cu ochi verzi sau albastri si nu stiu cum sa- i gasesc pozele. Pana acum, am gasit poze de la pride de la bettsme,...? (mai mult)
Am 13 ani. Ma dau cu bicicleta in km5 caut pe cineva sa se dea cu mine.
Salut! La sfarsitul lunii septembrie fac 17 ani si caut un local cu muzica si mancare ok, unde pot sa dansez si sa ma distrez cu prietenii mei. Ce local imi recomandati?
As vrea un longboard, știu sa ma dau pe skate sau pennyboard.E același lucru? Merge bine pe asfaltul de țară? MULTUMESC
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?