Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vreau si eu niste descrieri pentru poze, gen: funny si happy, pentru copii. Sunt bune descrierile si in romana si in engleza. Dau funda raspunsului cel mai cool.
Mă gândesc să mă apuc de skateboarding. De unde să- mi iau skateboard :))? Nu vreau unul genial şi profesionist, dar nici unul din plastic moale cu suzetă în set ( stiu ca nu exisa ...? (mai mult)
Imi plac foarte mult arcurile si as vrea sa- mi iau unul, problema este ca nu stiu de unde si de care. Nu vreau un compound deoarece costa foarte mult :D, vreau un recurv e. Imi puteti recomanda...? (mai mult)
m- am apucat de magie si acum ceva timp am indemanare la carti fac flourisho- uri dar as vrea niste tutoriale cu cart monezi etc dar nu de astea simple gen sa ii ghicesc cartea ca astea le stiu...? (mai mult)
Stiti cumva da exista beat-ul melodiei acesteia pe youtube? https://www.youtube.com/watch?v=wtNdHDewW_U Sau altele gen la fel.
Ce arma de airsoft imi recomandati, care sa fie pana in 700 de lei si sa fie full metal? De preferat arma de asalt.
Imo puteti lasa niste provocari si intrebari pentru blog! day fundã!
TPU vreau si eu niste jocuri amuzante si frumoase de jucat seara, vara cu prietenii VA ROG. Multumesc anticipat!
As vrea si eu o poveste terminata de pe facebook, dar una frumoasa. De exemplu, eu am terminat asta recent: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.247797738667133.53372.146818595431715&type=3...? (mai mult)
Stiti cumva unde pot vinde artworkuri pentru channele de youtube?
O sa raman singur acasa cam 4 zile si nu prea stiu ce sa fac. Mi- am propus ca aceste 4 zile sa le petrec cat mai singur si cat mai diferit. Adica sa fac lucruri pe care nu le- am mai ...? (mai mult)
Hey.Am o problema cu contul de Facebook.Imi zice ca e blocat pentru ca trebuie sa imi confirm identitatea.De ce? Si ce trebuie sa fac pentru ca mai trebuie sa astept puna am obtiunea de a recunoaste prieteni...? (mai mult)
Ce-aș putea face atunci când mă plictisesc? Dați-mi câteva idei, vă rog!
Salutari tuturor, as dori sa stiu o zona in Constanta unde se practica Paintball-ul, si, eventual, pretul acestuia. Multumesc anticipat, ofer funda! :)
O locatie pentru majorat in brasov?
afara este foarte cald. Ce aș putea face in casa ca sa nu ma plictisesc. FUNDA
Care dintre voi ati fost la Aprilia Park? Imi recomandati sa ma duc? Voua cum vi s-a parut? Funda!;)
Am o intrebare : Ce stranduri din Gorj cunoasteti? As vrea cat mai multe raspunsuri!; ) Raspunsul cu cele mai multe stranduri primeste funda!; ) P.S. Scuzati categoria, dar e cea mai vizitata....? (mai mult)
Imi explicati cum se joaca jocul ala cu ghicit obiect Black Magic se numea. Am auzit de el dar as vrea sa stiu cum se joaca... Funda
Ma intrebam daca a participat cineva la GISHWHES?
Se face drag race in Tulcea luna aceasta? Si daca da cand? Fundoi!
Buna ziua am si eu o intrebare? Cat ma costa un majorat modest in jur de 30 pers in zona berceni bucuresti sector4 urgent? !
Cine stie daca se poate inchiria biciclete in Arad..si daca se poate, de unde?
Hello! Stie cineva daca a inceput balciul de la Tecuci? Daca nu a inceput, cand incepe? Multumesc!
Salut.in curand va fi ziua mea, vreau sa mi- o fac in centru vechi din bucuresti, dar nu prea stiu unde sa merg. Vin cam 6- 7 persoane, iar bugetul meu este de 200- 250 de lei. Unde as putea merge pentru...? (mai mult)
Este prea frig la 24°C sa faci plaja? Apa marii este prea rece?
Hi! Am văzut mai demult un articol pe net al unui elev/student din România care a făcut o excursie în Japonia și Coreea de sud iar acolo și- a scris impresiile, cum a calatorit, șederea, ce a...? (mai mult)
Buna vreau sa organizez o petrecere cu prietenele pt ca asa facem noi inainte de a incepe scoala a venit randul meu idei mancare muzica jocuri activitati invitatii etc funda.
Hey ce pot face în timpul liber în afară de dans! Sunt fată am 9 ani țineți cont de asta! Ofer fundă la cel mai frumos răspuns.
Merg cu prietenii pe munte.Foc de tabara, chestii, trestii :)) Spuneti- mi, ce jocuri interesante stiti? De grup. Stiu cand fusesem intr- o tabara aia aveau jocuri super interesante, dar nu mai...? (mai mult)
Imi spuneti si mie niste jocuri statice care se pot juca afara (in afara de: adevar si provocare; flori, fete sau baieti...; portocalele; friptea; telefonul american si fara fir; zilele saptamanii;...? (mai mult)
Cam cat costa un majorat modest in sectorul 4 la o terasa restaurant?
Buna, doresc o parere legata de ce as dori eu sa fac saptamaniile urmatoare: Sunt baiat, nu am prietena, dar am avut in trecut, as dori sa cumpar niste trandafiri rosii frumosi, si vreau sa dau cate...? (mai mult)
Guys, cum imi scriu numele pe paharul de Starbucks. Am vazut la majoritatea care isi cumpara ceva de acolo? Ii spun celei de la casa sa imi scrie numele, sau mi- l scriu eu, sau cum? Habar n- am. Vaa...? (mai mult)
Ce să fac dacă mă plictisesc grav? Nu vreau să citesc pentru că lenea e mare, nu vreau să sun cu număr ascuns, fără origami, ceva originla?
Auziti, imi spuneti si mie ce mancaruri sunt la water park sj preturile, va rog!
Hei! Puteti sa imi da-ti si mie niste idei de jocuri sau ceva de facut? Sunt impreuna cu o prietena pe care o vad odata pe an si vreau sa fie ceva distractiv. Va rog!
Unde as putea gasi o sala de gaming in eforie nord, nu neaparat de gaming, dar sa fii cu calculatoare destul de perfomante.
Peste cateva luni o sa fie ziua mea de nastere ( 20 de ani), unde mi- as putea- o face? ( locatii din Bucuresti sau pe langa, ma gandeam sa inchiriez pentru o zi si o noapte o mica pensiune, sa ies ...? (mai mult)
Niste activitati de facut cand te plictisesti si astepti sa treaca vremea? Va rog mulyy
Stiu ca este cam devreme, insa ziua mea este in Decembrie si chiar nu stiu unde sa o serbez (Bucuresti), fac 14 ani si vreau sa fie frumos si special. Ma puteti ajuta, va rog, cu cateva idei?...? (mai mult)
Am foarte multa energie si nu am idee cum sa o consum :-(. Acum fiind vacanta sunt plecata la bunica si nu prea am prieteni aici... P.S. Funda celui mai bun raspuns :-)
Buna!,m-am plictisit vacanta asta de moarte ce mi-ati recomanda sa fac
Hei.Am auzit de grupul ăsta genial Junimea dar e secret. Mă poate ajuta cineva şi să mă adauge? Fundiţă.
Ce ati facut pana acum in vacanta? Eu am stat in pat la tv si m-am jucat pe tableta. Voi?
Pentru cei din Petrosani HD ....care ati fost la strand la keops... spuneti-mi si mie au vestiare? deusuri? eu am 1, 75 si nu stiu sa inot, e mai adanca de atat apa? respect petrosanenilor
Ce sa faci, cand te plictisesti rau de tot? Ajutoor! M-am saturat de calculator si alte tehnologii. Funda
Cum va petreceti timpul liber? :)
Care este varsta minima la care se poate duce cineva la strand fara un parinte?
Vara este pe terminate si nu am facut nimic interesant. HELP! IDEEEEIIII!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?