Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei, TPU! Am o intrebare legata de twitter...in ce consta un solo dm cu o vedeta? Adica eu cum pot vedea daca aceasta mi-a raspuns la mesaj? Primesc notificare?
De câtva timp am dureri groaznice de spate. Nu ma doare oriunde, ci deasupra rinichilor. Stiti cum sunt rinichi unul intr- o parte unul intr- o parte ma doare pe mijloc, cum ar veni. Între...? (mai mult)
Imi ziceti niste nume bune pentru canale de youtube? Dau funda la cele mai bune!
Hei! Vreu sa merg la strandul Cara, dar cand am dat sa vad preturile am dat de asta - - > http://www.strandtitan.ro/#PRETURI. Dar eu nu vreau sezlong sau altceva, vreau doar acces la piscina. Se poate...? (mai mult)
Maine vreau sa merg la Starbucks sa beau un frappuchino. Nu am mai intrat pana acum intr- un Starbucks si vreau sa va intreb daca au sortimentul Vanilla frappuchino si daca da cam cat costa unul de marime...? (mai mult)
Ce pot face la o petrecere in pijamale? ( vreau cele mai distractive idei)!
In scurt timp fac 18 ani si m- am gandit sa- mi fac majoratul intr- un club din Pitesti.O sa am 20- 30 de persoane.Cum sa procedez? Sa inchiriez o parte din club? La ce suma credeti ca o sa ajung?(Daca...? (mai mult)
Ce jocuri si gustari as putea face pentru o petrecere in pijamale? Please dați-mi idei site-uri etc.
Hey! Imi poate da cineva lista cu preturile de la bowling din Mega Mall?
Peste cateva zile implinesc 16 ani si chiar nu stiu cum sa imi sarbatoresc ziua, ma puteti ajuta cu cateva idei/sfaturi/pareri? PS: sunt fata si stau in Bucuresti (asta pentru a va face o idee) ...? (mai mult)
Vreau si eu niste jokuri in carti care se poate de jukat... Vreau si regulile.Dau fundita
Cum va petreceti vacanta? Plecati pe undeva? Va plictisiti?
Pentru cei care sunt din Botosani, unde as putea sa merg la piscina si cat costa intrarea? Iar daca in pretul intrarii intra si sezlongul si bauturile? Si am auzit ca sunt piscine unde poti intra...? (mai mult)
Stiti niste activitati distractive de facut seara cu amicii cand facem furcarie?(porumb fiert) :D Multumesc.
am stat astazi (plictisit fiind) si ma gandeam la tot ce faceam cand eram mai mic. pe la 8- 13 ani. (stateam afara de dimineata pana seara..la 8 eram afara si mai intram la 10 seara fiind ora...? (mai mult)
Stie careva cand va mai avea loc chase the sun? (Iasi)
Am o problema. Am 11 ani si in curând va fi ziua mea de nastere. Ma gandisem sa mi- o fac la piscina, dar problema este ca cele mai bune prietene ale mele nu suporta piscinele publice si eu...? (mai mult)
Ce activitati mai deosebite as putea face vara asta?
TPU! Am descoperit recent o noua pagina pe Facebook, doar ca are putine postari... Daca va place, nu ezitati sa apreciati.Multumesc anticipat! Ce alte pagini frecventati?...? (mai mult)
Salut toti membri TPU. Am 12 ani si nu mai atiu ce sa fac! Ma plictisesc enorm! Am incercat sa desenez, sa pictez, sa practic gimnastica, sa compun cantece, dar nimic! Ma satur repede de lucrurile ...? (mai mult)
Exista costume de baie pentru barbati care acopera spatele, sau daca merg la strand sa merg in apa cu un tricou pentru ca ma ard foarte repede ca am pielea foarte alba oricata creama protectoare...? (mai mult)
Ce festivaluri sunt weekendul acesta in zona Moldovei?
Salll TPU ce sa mai fac m-am plictisit afara nu pot sa ies ca este cald. Dati-mi idei ce sa mai fac. Ma topesc de cald.
Cati bani se castiga pe twich?
Am 11 ani si vreau sa fac exercitii pt masa musculara dar nu stiu ce exercitii sa fac. Daca ati putea sa mi spuneti si mie cateva as fi foarte multumit. Inafara de flotari pe asta o stiu :3....? (mai mult)
Aveti idee cat e pretul de intrare in strandul Moghioros?
Cam în cât timp ajunge o comandă de la eMag? Dacă am comandat doar o pereche de căști și o boxă portabilă, credeți că sunt șanse să vină în mai puțin de 7 zile?
Voi cand sunteti plictisiti ce faceti?
M-am gandit foarte tarziu sa merg la formula 1 la Hungaroring si nu mai sunt bilete de vanzare pe site, se poate merge si intra pe spatiul verde sau undeva platind acolo intrarea?
Salut, scuze daca am gresit categorial.Deci: Am 15 ani, azi au venit niste "smardoi" la mine sa se ia de mine :)). Bun erau 4, doar 2 se bagau(nu sunt mari) unu e vanit in fata si mi- a zis ba ma ...? (mai mult)
Unde pot gasit o locatie, preferabil nu club, in Bucuresti, pentru a serba o zi de nastere, unde sa pot sa imi aleg eu muzica pe care vreau sa o ascult si sa am si un ring de dans? As vrea,...? (mai mult)
Stie cineva cat este pretul de intrare la plage otopeni, preturi suc etc?
an un elicopter Double Horse VOLITATION, dar nu stiu sa il pilotez. Niste sfaturi?
Salut tuturor! Nu stiu ce sa pictez in aceata vara asa ca am nevoie de 4 titluri pentru picturi. P.S. clasa a 6-a :) Dau funda! :D
Care este diferența dintre ediția de buzunar și volumul propriu-zis? Mulțumesc! :)
Stie cineva daca la Regina Maria de langa big se face doppler venos? Daca nu, unde as putea face? Va rog sa-mi raspundeti, e urgent!
Vreau si eu sa fluier FARA degete. Ma tot chinui intruna dar nu- mi iese. Stiu sa fluier in degete, dar vreau fara. Ma poate invata cineva? Primul raspuns CORECT primeste FUNDA PS : Nu incepeti...? (mai mult)
Hey guys, am şi eu o curiozitate! Dar pentru că sunt un leneş, nu o să caut pe google, şi o să vă întreb pe voi ( cunoscătorii). Puteţi să- mi spuneţi şi mie cât câştigă un youtuber...? (mai mult)
Hei... imi poate spune si mie cineva pe ude as putea sa ies sa cu prietenele mele? Daca stiti ceva locaruri in Cluj... P.S. avem in jur de 14 ani daca conteaza.
Pe parcursul unei zi mă plictisesc foarte repede, așa că vă rog să îmi dați idei de făcut ca plictiseala să dispară. Fundiță!
Bună ziua. Aș avea nevoie de niște sugestii de cluburi/restaurante unde aș putea să îmi aniversez majoratul (fac 18 ani pe la mijlocul lunii august). Ideea este că vreau să chem aproximativ 30 ...? (mai mult)
În câteva luni o să fie ziua mea și o să îmi invit cei mai buni prieteni, iar după o să o petrec cu familia, dar mă rezum doar la partea cu cei mai buni prieteni. Tema petrecerii aș...? (mai mult)
Cine stie vreun strand in Bucuresti, sectorul 2?
Buna TPU Intreb ce faceți in vacanta? (Intrebare adresata tuturor persoanelor pana in 18 ani)
Hey. E mijlocul lui iulie şi simt că trece vara iar eu nu fac absolut nimic :)). Am 14 ani şi habar n- am ce să fac. Eu vreau doar distracţie. Să ies, petreceri, distracţii, muzică, mare. Dar...? (mai mult)
Heiii TPU! Voi cum va distrați vara asta? V-ati propus să faci ceva anume? Care sunt cele mai tari lucruri pe care le poți face vara?
Stie cineva daca la strandul moghioros se poate intra cu mancare si suc?
Salut, am o intrebare, pot sa fac poza cu animatoarea in club, adica zice cineva ceva? dau funda :D
Cine stie locuri dubioase din Suceava?
Salut, aș dori să știu ceva păreri despre ștrandul berceni, acela din zonă Brâncoveanu - șoseaua luica. Dacă ați fost acolo. Dacă e ok pt copii. Ceva recomandări de ștranduri în București...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!