Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 8 Februarie 2025 sunt:
Unde gasesc prin Cluj un studio foto care sa faca poze si sa le scoata pe loc? Multumesc anticipat!
Nu stiam ce categorie sa pun pentru intrebarea mea, deci am pus conversatii. Probabil ca e o intrebare ciudata, dar trebuie sa incerc, nu? Aproape in fiecare seara eu si cu un vecin stam...? (mai mult)
as vrea niste,, teme" pentru o petrecere in pijamale Dau funda
sunt noua si vreau sa organizez o petrecere in pijamale. Vreau,va rog, niste idei pentru petrecere. Dau funda
De unde se vede tot orasul Bacau? Adica de unde pot vedea orasul noaptea?
Ce pot face? ma plictisesc! :(
Salut,la cat incepe astazi enduro in centrul Sibiului?
Salut,la cat incepe enduro in centrul Sibiului?
Ce stranduri din timisoara stiti care sa aiba topogane cu apa faine Fundita
Heii. Ce jocuri sau activatati interesante poți face la o zi de naștere? P.S. pt copii de 14 ani
Hey, am nevoie de intrebari si provocari, cele mai tari vor primi funda
Ahm...credeti ca daca merg intr-o tabara unde transportul, masa, cazarea si masa pe drum imi sunt asigurate imi ajung aproximativ 200 de lei la mine?
Ce faceti in vacanta aceasta?
Salutare tuturor stie cineva daca mai sunt cursuri de inot in craiova? La laguna albastra stiu ca era da parca s-a inchis
Piscinele de la water-parc otopeni sunt adanci? Trebuie sa merg miercurea asta cu gagica-mea si nu stiu sa inot, deci sa mai merg sau nu?
Care este cel mai misto parc aventura din bucuresti? ( adventure park )
Ce ati facut astazi? Cum v-ati simtit?
Buna Este Vara. 10 Iulie. As vrea ca Vara asta sa nu ma plictisesc ca celelalte veri. As vrea ca Vara aceasta sa fac ceva de neuitat. Cine are idei sa mi le spuna si le voi primi cu maree placere....? (mai mult)
Cat costa cursurile de inot la bazinul Olimpia Vitan si la bazinul Dinamo?
M- ar interesa sa aflu preturile la Aqua Garden Militari (de la cine a fost si isi aminteste mai cu exactitate sau aproximativ). Spre exemplu la pizza, cocktail- uri, sucuri, bere, ...? (mai mult)
Se apropie majoratul meu. Nu stiu unde sa il fac, ce cantaret sa aduc. Ceva idei?
Salut ..nu am fost la strand niciodata...trebuie sa stiu sa inot eu am 1.75 inaltime? sunt dusuri, cad trebuie sa faci dus? vestiare? cum e acolo?
Ce activitati pot face in Bucuresti? Am fost deja la cinema, piscina, paintball, lasermaxx, escaperoom. Alte sugestii? Va rog, nu sugestii gen plimbare in parc.
Ce escape room din bucuresti vi se pare cel mai tare? Si ce camera de la acesta? Eu am fost in break-out la camera Sherlock pana acum.
Este cineva din grupul Junimea care sa-mi poata da o invitatie? Multumesc anticipat.
De unde pot sa cumpar inghetata in apropierea Parcului Venus, de langa Opera Bucuresti?
Vreau niste chestii interesante de facut vara asta :) :D. Aveti idei? Am 15 ani;)
Ce pot face vara sa nu ma plictisesc cand stau acasa.Raspunsul cu cele mai multe idei primeste funda
Salut, stiti vreo piscina cu tobogane din Ploiesti sau din Prahova?
Imi puteti spune cateva jocuri care se joaca in aer liber? Dau Funda!
Voi in vacanta faceti nopti albe?
Ce sa fac sa nu ma mai plictisesc? :(
Știți ceva de un Ștrand in Predeal? Si cam cat ar fi intrarea...
Cine poate sa imi recomande si mie niste piscine/straduri bune din Bucuresti? (acceptabile la pret )Multumes anticipat.
Cateva leacuri anti plictiseala in afara de lenevitul in fata calculatorului? Dau funda pentru cele mai multe si folositoare. :D
nu am fost pana acum la vreun strand, am mers tot timpul la mare ...si nu stiu mai nimic ...cum?, unde? te schimbi in costumul de baie. trebuie sa inchiriez sezlong?
Cum se foloseste zarul rapid la monopoly?
Hei! Poate cineva sa imi spuna ce faceti ca sa nu va plictisiti la drum lung?
In scurt timp imi tin ziua. Pe internet scrie ca pe timp de noapte vor fi min. 13°. Credeti ca ar fi prea frig pentru a sta pe terasa?
Intrebare pentru utilizatorii din Republica Moldova. Stie cineva daca vara asta e deschisa tabara "Andries"?
Hello! Imi puteti explica si mie cum sa joc remi? Am tot cautat si ce am gasit si am citit nu am inteles. Am vazut ca este si cu puncte dar eu nu vreau asa... Cel mai usor... Ma intereseaza mai mult partea...? (mai mult)
Care este cea mai apropiata piscina de gara de sud din Ploiesti? Si, ce mijloc de transport in comun as putea lua pana acolo?
Heey TPU vreau sa va intreb cum vi se pare temperatura la 21 de grade e buna pentru. plaja
Peste cateva zile e ziua mea si as vrea sa dau o "petrecere" cu vreo 5 persoane. Imi dati cateva idei cam ce am putea face sau unde sa mergem. Mersi! :D P.s Am 12 ani
va rog spuneti-mi si mie niste planuri sau idei nebunesti pentru vara. Vreau si eu sa traiesc fiecare clipa din plin, sa nu uit nici o zi. Multumesc anticipat! Funda.
Sfaturi impotriva plictiselii de vară. Mentionez ca nu am prieteni si nici posibilitatea de a mi face unii. Dau funda.
Există McDonald's în Buşteni?
Ce sa faci cand te plictisești? In liniște, in casa?
Heei TPU dati-mi niste idei cum sa "omor timpul" sa treaca mai repede niste ocupatii ceva sa nu ma plictisesc... Cele mai bune idei = FUNDĂ!
Sunt absolvent anul acesta de liceu, vreau să merg la facultate la Universitatea Ovidius din Constanța, cine și ce părere are despre ea? apropo nu știți cumva în orașu Constanța prețurile...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?