Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 8 Februarie 2025 sunt:
S_A_L_U_T,dacă am majoratu iarna ce băutură se servește?
Sall TPU,Ce dracu sa mai fac, nu mai stiu pe calculator ma plictisesc afara cu prieteni nu pot sa merg pentru ca plouaa
Exista club de karaoke in Bucuresti cu sali individuale doar pentru un grup de exemplu in care iti pui melodiile care le vrei tu fara a fi nevoit sa imparti sala cu alte persoane.
Daca merg in Waterpark si imi iau mancare si bautura de acasa, ma controleaza sa vada daca am ceva la mine?(Sa.mi raspunda cei care au fost acolo). Multumesc.
Acum vreo 10 ani, in orasul meu (Constanta) era foarte frecvent un anumit afis ce reprezenta o mana care iesea din gura unui crocodil. Am impresia ca era o reclama la o bautura sau un parfum. Isi...? (mai mult)
Ar fi cineva sa imi poata spuna ce as putea face vara asta pentru o fetita de 10-11 ani? Dau coroana! Ce pot sa fac vara asta?
M-am plictisit dati-mi si mie idei de ce as putea sa fac, acasa. Cele mai bune si cele mai lungi idei primesc funda! $:)
Salut, in EDENLAND PARK poti sa vii si cu bicicleta de la tine de acasa sau este obligatoriu sa inchiriezi una de la ei?
Salut, stie cineva o scoala de tango argentinian in Iasi? si sa aiba si pachetul oferit pe site? (pretul)
Cat costa o ora de bowling in Afi Palace Cotroceni, in Promenada sau in Mega Mall? Funda
Ce sa fac cand ma plictisesc?
Neata! Ce as putea face vara asta? Efectiv am prea mult timp. Fac inot, baschet, ies cu prietenii, ma joc orice vreau...dar tot nu pot sa-mi ocup timpul... Niste idei?
Unde pot manca burgeri in Bucuresti? Dar cu pui sa fie. Multumesc!
Credeti ca 24 26 grade celsius sunt bune pentru a merge la piscina? :D
Credeti ca 20, 26 grade celsius e o vreme buna pentru a merge la piscina?
Hey TPU...as vrea sa va intreb... ce pot sa fac fiindca ma plictisesc... Adica...pc n- am...internet pentru youtube n- am ...prietenii sau mutat...iar eu mor de plictiseaalaa...la tv nu e nimic interesant...? (mai mult)
Ce jocuri gen vati-ascunselea stiti? :')
Stie cineva daca s-a dat drumul la barci pe lacul herastrau? Sau daca nu, cand le va da drumul?
Am 11 ani si vine ziua mea deci as vrea o petrecere de 12 ani. As vrea sa fie in aer liber pentru ca am fost pe la alti prieteni la petreceri si nu m- am simtit bine intr- un spatiu mic ca o camera....? (mai mult)
La ce aqua parc e mai distractiv sa merg cu prietenii si cu familia?
Daca ma duc la piscina si vreau sa imi iau sort trebuie sa imi iau si slip?
Hei, TPU :).Ce preturi sunt in Oraselul copiilor din Bucuresti in saptamana aceasta? Macar este deschis? As vrea sa merg cu 2 fete si 2 baieti. Care este cea mai periculoasa "jucarie" de acolo? :)) Multumesc...? (mai mult)
Poate ca o sa vii se para ciudat intrebarea mea dar nah. Cum e vacanta de vara incep sa ma plictisesc, prin vecini nu sunt copii de varsta mea, si cea mai apropiata prietena sta la 4- 5 km...? (mai mult)
Ce sa fac sa nu ma plictisesc cand sunt singur in timpul verii? Cine imi da cele mai bune si multe idei primeste funda
Stie cineva in Timisoara niste locatii bune pentru majorate? Daca da imi spuneti va rog si daca stiti si niste preturi cu aprox ar fi super. Multumesc mult! Dau si funda daca...? (mai mult)
Hei TPU, aveți idee unde aș putea organiza o petrecere aniversară însă cu un buget fix în București. La mine acasă e prea mic pentru o petrecere. (Țineți cont de faptul ca nu am deloc experiență...? (mai mult)
Idei super pentru vara? Chiar nu stiu ce sa fac vara asta :((
Imi poate spune si mie cineva,la Iasi, in vara asta(2015) cand se vor organiza Zilele Prieteniei Bergenbier sau Ursus Evolution?
Un site FOARTE bun pentru prognoza meteo? Sa nu fie vrajeala, sa-l fi incercat si voi si sa se fi adeverit ce spunea acolo. Va rog! Multumesc.
Hei :) Ma puteti ajuta cu un local/pensiune unde as putea sa imi tin majoratul? (Brasov)
Ce este mai exact festivalul yulin si ce parere aveti despre el?
Ne puteti spune cum sa ne petrecem distractiv vacanta?
Buna TPU :* Ce planuri / activități aveți pentru aceasta vara? Dau funda celor mai fainee :*
unde as putea invata in afara casei, ma refer altundeva decat la adresa unde locuiesc (fiindca este foarte foarte mult zgomot de copii, masini, muzica), de preferabil daca imi puteti spune un...? (mai mult)
pot merge la biblioteca Astra (Sibiu) cu cartile mele sa invat acolo?
Stiti vreun strand (sau piscina) in Iasi?
ce sa aleg intre un penny board si o trotineta freestyle? nu vreau raspunsuri gen alege tu!
Ce as putea sa fac in vacanta asta?
vreau sa ma angajez pe timpul verii si nu stiu unde, am 17 ani, sunt baiat, ceva idei? ( stau aproape de Bucuresti )
Ăstia care dau capacitatea luni Ce opera credeti ca va pica?
As vrea sa ma angajez vara asta ca distribuitor pliante/ziare de preferat la Kaufland. Cum as putea lua contactul cu ei? Locuiesc in Bucuresti, sector 5.
Stiti vreun site unde pot citi comic book-uri ca The Walking Dead sau Marvel (DC)
Hey, dati-mi niste idei: ce as putea face vara asta singura fara ca sa ma plictisesc, voi ce faceti? :)
Hey tpu...ma poate ajuta cineva cu un rs? Vreau sa ma duc la strand si tinand cont ca am fost mai plinuta nu am mai fost niciodata si nu stiu sa inot...stie cineva daca la strandul din gura humorului au...? (mai mult)
Buna :) Sunt din Iasi si as vrea sa merg sa vad o piesa la Teatrul National. M- am uitat pe program, insa nu prea ma pricep la piese de teatru. Aveti vreo recomandare? Multumesc mult, funda pentru cea...? (mai mult)
Hey, imi puteti spune 5 zile insorite (consecutive) in prioada 25.06-20.07? Vreau sa merg la mare si nu vreau ploaie :) (Eforie)
ma poate ajuta cineva cu niste idei pentru ziua mea de nastere? fac 17 ani pe 30 iunie! si nu stiu ce sa fac! multumesc
pe 30 iunie este ziua mea de nastere si fac 17 ani! nu stiu ce sa fac de ziua mea! multumesc!
Cine știe cat costa rezervarea la Loft Mamaia? Sau cum se procedează ca sa intri? Iti trebuie rezervare? Si cat costa? Funda celui mai bun răspuns!
Cine știe cat costa șezlongul la plajele puro, ipanera si Crazy? Vreau cat mai multe răspunsuri! DAU FUNDA
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?