Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 8 Februarie 2025 sunt:
Ca pot sa fac în piscina ca sa nu ma plictisesc
Nu pot alege ce sa fac sa ma duc la Galati la film la gradina botanica si la planetarium sau sa ma duc la tara sa ma joc cu pisicuti cu catelusi si cu puisori de gaina? FUNDA?
Știți,jocurile acelea cu bătutul palmelor,as dori sa stiu mai multe,imi puteți spune și mie câteva, imi plac foarte mult. Funda!
Vineri ma duc la verisorul meu si as dori sa ne jucam niste jocuri (cum ar fi v- ati ascunselea sau maimutica pe pamant sau stafiile sau mamaliga cu malai...in fine ati inteles voi). Raspuns rapid...? (mai mult)
Care stie unde as putea sa imi tin majoratul? Am anul acesta, peste 3 luni si nu prea stiu unde sa mi- l tin. Eu ma gandeam la o cabana. Ce parere aveti? Si daca stiti, niste cabane, de preferat...? (mai mult)
Hei, Am aproape 14 ani și 63 de kg si înălțime 1, 60, eram slaba inainte dar am avut niste probleme cu ovarele si a trebuit sa i- au diane 35 si ma umflat tare, acum fac sala imi dat- i un antrenament...? (mai mult)
Sunt din Resita si vreau sa incerc o chestie, care trebuie incercata de oricine, sa sar cu parasuta. Intrebararile mele sunt:Unde este cel mai apropiat club de parasutism(am inteles ceva de ...? (mai mult)
Cum se numeste jocul ala in care trebuie sa bei un paharel de alcool, sa te invarti de 10 ori si apoi sa alergi?
as vrea sa va rog ceva. Joi am un eveniment la scoala(o petrecere) si as vrea sa fac cumva sa fac timpul sa treaca mai repede fiindca abia astept. Imi puteti da va rog niste activitati...? (mai mult)
Hei. Stiti cumva daca strandul din Piatra Neamt estedeschis astazi? Dau funda :)
Hei! Stie cineva cat costa inchirierea separeului de la Corso din Iasi?
Implinesc 11 ani. as vrea sa imi dati niste sfaturi unde pot sa imi organizez ziua? am 20 de invitati (si colegi). vreau undeva la are liber. unde pot sa ma joc cu colegii bedminton s.a... vreau sa fie...? (mai mult)
Hei TPU, intrebarea este pentru cei din Cluj-Napoca. S-a deschis strandul Clujana? Si daca nu, cand se deschide?
Saptamana asta sunt zilele Craiovei, sambata stie cinveva la ce ora incepe concertul?
Cat e pretul la strandul Playa Verde din Bucuresti (lac straulesti)? P.S.: Dau funda
Hei TPU:) Vara asta (20- 25 Iunie) vreau sa merg cu niște prieteni la Divertiland. Faza e ca avem toti 13 ani Inafara de o fata care fix vara asta face 18. Putem intra așa? Cand mergi iti cer acte ...? (mai mult)
Buna TPU stie cineva cand vori fii Zilele Valcii, zilele Ramnicului si zilele berii? si cand se va deschide strandul
Cei din Constanţa, cei care ştiţi despre Room Escape. Ştiţi cumva dacă e neapărat ca cei sub 14 ani să fie însoţiţi de un adult sau poate să fie însoţitor celor mai mici şi un copil de ...? (mai mult)
Stiti cumva vreo piscina in aer liber, in Bucuresti sau pe langa Bucuresti (in zona de nord), cu adancime mai mare de 2 m? Vreau sa merg undeva unde sa pot sa sar si sa inot, nu sa stau cu...? (mai mult)
Unde pot sa-mi sarbatoresc ziua de nastere
Am o mica problema si nu stiu ce sa fac. Deci. Cam de doua luni, m- am apucat de fitness, (workout) si muschii au inceput sa se contureze binisor, dar am 15 ani si am o greutate de 52 kg. Sunt...? (mai mult)
Hey! Imi ziceti si mie ce sa fac 3 zile intregi intr-un autocar? in curand ma duc in Spania si o sa ma plictisesc repede in autocar :(. Pliiiizzz helpp me :)!
:*! Vara asta ma duc in Spania la prietena mea cea mai buna.Problema e ca nu prea stiu ce o sa facem ca sa nu ne plictisim. Mentionez ca orasul are iesire la mare big grin si are si munte.Idei ...? (mai mult)
Vrea cineva sa joace ping pong gratis in Brasov sambata si/sau duminica? emailul meu : anakin600@yahoo.com oricine care nu e incepator
Pt cei din cj: Nu stiti cand se deschid strandurile?
Cum e la faza nationala a concursului Impuls Perpetuum? Imi puteti descrie cum sunt subiectele, cazarea etc.
Vi s-a intamplat recent(cam de vreo 3-4 sapt. pana acum) sa fiti atacati de ciori in zona universitatii Ovidius din Constanta(Bld.Mamaia)?... sper sa nu fiu eu cel "damned"
Hey! Abia s-a inceput vacanta si deja ma plictisesc. Poate sa-mi sugereze cineva ce pot sa fac in timpul meu liber (sau ce jocuri gratis ma pot juca pe calculator)?
Imi puteti spune si mie mai multe despre Sun Sensations Beach Club din Sun Plaza? Intrarea e gratis sau ce preturi sunt si cum e pe acolo?
Stie cinea vreun site gen wattpad?
Am un atv de 110 cm3. In curând vreau sa îmi cumpăr roti noi. Acestea pe care le am sunt de 6, a-s vrea sa stiu daca îi pot pune roti mai mari ( de 7 ) dau funda. Mulțumesc!
Am incercat Charlie Charlie Challenge cu fratele meu crezand ca nu merge, dar a functionat (da, tremur acum) si dupa aceea am ars foaia, am rupt creioanele dar nu am spus charlie charlie do...? (mai mult)
Sal era un film cu un terorist pe nume david daca imi aduc bine aminte, care se "indragostea:de una si pe rand ii omora vecinii si familia NU STIU DACA ERA ASA, DAR ACTORUL ERA MEL GIBSON! DAR REPET...? (mai mult)
Heii TPU! Am primit recomandare de la niște colege să mă uit la 3msc dar nu știu dacă merită. Vreau și eu o părere despre film și dacă merită văzut. vă roog! Mercii!
Buna ZIua, as vrea sa fac un video din poze, dar as vrea un program cu care as putea sa fac videoul mai spectaculos, cu intro si etc, imi puteti da un program cu care as putea face? sa fie ca in exemplul...? (mai mult)
Imi spune-ti ce licee din Timisoara au internat?
Am iphone 5S si cand fotografiez, poza se face in oglinda. cum schimb? multumesc frumos! :)
Vreau sa ii pregatesc ceva mamei. Pacat ca am 11 ani. Am fi mers la restaurant dar nupot sa fac rezervare ca sunt prea mica :(((. Vreau sa fie o surpriza. Ce sa fac? Nu am idei! Va rog fara chestii...? (mai mult)
Vreau si eu niste recomandari de carti SF de dragoste. Am citit toata seria "Amurg", "Oksa Pollock" si "Cronicile Lumii Pamantene". Ce carti de genul asta mai stiti?
Unde se gasesc cheile in mental hospital 3 android?
Îmi ziceți și mie un grup pe Facebook în care să faci schimb de like? Vă rog să nu faceți mișto Dau Fundiță
Hei! In vara imi voi face parul colorat. Dar inca nu sunt horatara cu ce si ce culoarea Am parul castaniu, si as vrea sa- mi spuneti ce culoare se potriveste pentru acesta si cu ce mi l- as putea colora,...? (mai mult)
De ce in ziua de azi aud copii la nici 11 ani care au iubiti/iubite. Nu se mai joaca si unii chiar neglijeaza scoala. Pfffff, cum s-a ajuns... :(
Ce as putea face în timpul liber? M-aş plimba cu bicicleta, dar dau de câteva ori și mi se face rău...
Hei TPU,cine poate sa-mi spuna un truc de magie, oricare truc dar sa fie atragator. FUNDA pentru cel mai tare truc!
Hei TPU.StIti cumva cand o sa apara urmatoarele episoade din Hightschool DxD?
Cine ma poate ajuta la heisturi pe gta 5? Joc pe ps 3.
Care e faza cu Charlie Charlie Challenge? Explicați-mi și mie.
Ce trebuie sa fac sa mi se inroseasca ochii? Vreau sa am ochii rosii ca atunci cand te trage curentul pentru a speria pe cineva.
Aveti idee de Parcuri de Distractii ( nu cu tobogane sau d-astea) sau stranduri in Roman?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!