Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 8 Februarie 2025 sunt:
Cibe stie de unde pot cumpara niste ventuze din cauciuc pentru un voln pc? Sunt in genul celor de la cruciulitele pentru masini. Ofer FUNDA+VOT
Ce inseamna Charlie charlie game? Nu am inteles sensul jocului.https://youtu.be/7pTr4ftZLvY
in ultima vreme m- am cam plictisit in timpul liber, asa ca asi vrea sa îmi spuneti ceva filme nu neapărat horror, ceva gen " Carry" sau " Tarata in iad". Azi vrea sa ma uit cu prietena mea....? (mai mult)
Stie cineva daca s-a deschis aqua-parc-ul din Rep.Moldova?
Vara asta ma duc in Spania la prietena mea cea mai buna.Problema e ca nu prea stiu ce o sa facem ca sa nu ne plictisim. Mentionez ca orasul are iesire la mare :D si are si munte.Idei de joculete...? (mai mult)
Auziti nu stiti la cat se deschide Bega?
spuneti-mi si mie va rog niste bauturi/coktailuri ar trebui sa consume un baiat la un pub sau o cafenea gen irish coffe, va rog, dau funda!
Buna TPU :) 1. Unde gasesc si eu o limonada buna in Iasi? 2. Unde gasesc un loc bun de balaceala la vremea actuala in Iasi? Multumesc anticipat :3 Fundita
Cine stie niste restaurante in Bucuresti in care platesti odata si mananci cat vrei. ( de preferat in sectorul 6)
Stie cineva vand mai face martina tinicam anul acesta? In iunie?
Stie cineva daca m- ar ajunge mult sa fac botezul copilului la Castel Breazu Iasi avand in vedere ca nu am chiar multi invitati? A mai facut cineva vreo petrecere, banchet, majorat, nunta, botez, ...? (mai mult)
stiti ca la mare sunt skyjeturi cum as putea sa ii fac sa il lase singur pe un baiat de 13 ani? dau funda
Stie cineva ce parc de distractii din Targu Mures umbla asa prin orase? Numele m- ar interesa. De exemplu si saptamana trecuta au fost cu ceva care se invarte in Valea lui Mihai. M- ar interesa foarte ...? (mai mult)
In ce parc din Moldova se gaseste Aleea Dragostei?
Cine poate sa-mi spuna cum se joaca ELASTICUL
La jocul UNO, in cazul in care am 2 carti 4+ in mana si dau una dintre ele jos, iar adversarul imi cere sa arat cartile, cine ia cele 6 carti, avand in vedere ca eu mai am inca o carte 4+ in mana...? (mai mult)
Imi dati o idee ce sa fac acum ca sa nu ma mai plictisesc? Sunt foarte plictist si nu am ce face
Care sunt cateva localuri din Centrul Vechi in care se pune muzica buna de petrecere, unde se poate dansa, canta? Mersii!
Se poate inchiria si in weekend biciclete din Politehnica? Si daca da, poate oricine sau trebuie sa fii student din zona?
Heii! Pe 17 iunie e ziua mea si fac 12 ani.Unde as putea sa imi fac ziua? Nu vreau acasa ca o sa facem mizerie si nu vreau sa cotrobaie prin lucrurile mele. Vreau sa invit 2 fete la o pizza, un suc si...? (mai mult)
Daca ati fi stapanii lumii pentru 1 saptamana ce a-ti schimba sa va faceti orasul, tara, lumea mai frumoasa? (Ideile cele mai originale, amuzante, inventive primesc funda)
Salutari...am un ceas STAINLESS ..mecanizat, rezistent la apa..si i sa dat rotita peste cap. ...adica uneori merge alte- ori nu...nu vreau sa il duc la ceasornicarie... daca asa se scrie :)) in fine ce...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca in cazul in care am primit un cadou pe ask.fm, cum fac sa il salvez sau daca se poate recupera dupa ce il sterg(atunci când apare pe ecran când intri pe cont) Repede va...? (mai mult)
Un loc de munca pe perioada vacantei va rog. sunt clasa a 11 si am 17 ani.
Hei! As vrea sa ies maine pe afara, dar nu am cu cine, si as vrea sa ies singura. Ce as putea sa fac singura pe afara? :)) Funda!
Dati- mi cateva idei tari! Vreau sa imi aniversez ziua acasa, vreau niste idei trasnite de care sa se bucure prietenii mei ca in filme, poate! (Suntem peste 18 ani) cele mai tari idei care ...? (mai mult)
Salut TPU imi puteti spune care este cel mai ieftin local pentru organizarea unui banchet in Galati? Ofer funda!
Ce jocuri gen Sudoku mai stiti?
Salut,stie cineva daca va mai fi Nijikon in 2015 in Romania?
Buna TPU ♡.♡ Vreau sa va intreb care sunt activitatile/hobby-urile pe care le practicati in timpul liber? De preferat activitati practicate vara...ca tot se apropie.
La vara merg in Bucuresti la matusa mea si nu vreau sa ma plictisesc acolo. ce locuri as putea sa vizitez?
Hey... pe 5 iunie fac 12 ani Ideea e ca nu am chiar nici o idee Imi puteti spune niste localuri in cluj napoca unde sa nu fie scump? Multumesc anticipat
Ce poti face un weekend in Oradea? :)
Am 15 ani, anul asta fac 16, daca este cineva din Arad care ar avea un loc de munca, sau ceva job unde as putea face rost de bani ar fi foarte bine. Am si eu nevoie de bani, si as vrea...? (mai mult)
Am câștigat o invitație dubla la Comic Con pentru mâine și nu am cu cine sa merg.E cineva interesat? Nu trebuie sa platiti biletul. Dacă ești si din Constanța e perfect
cum pot da scan la o hartie cu un document in imprimanta? Am imprimanta Canon MF3200. Ajutor pls si driverele nu prea merg. Ajutor repeded
In ce parc din Moldova se gaseste Aleea Dragostei
Vreau sa îmi cumpăr un tricou Pink Floyd, sa îl am pe întâi iulie la Judas Priest.Am căutat un pic pe net și am constatat trei categorii de preturi, în jur de 100, de 40 și de 25 de lei. Care...? (mai mult)
Cine este din Timisoara si vrea sa mi se alature la o iesire pe role?
Imi puteti spune care sunt toate tipurile de Poker (ca Texas Hold'em sau Omaha hi/lo) si cum se joaca? Dau funda! P.S.: Scuze daca am gresit categoria.
Exista vreun poligon sau ceva unde pot inchiria si trage cu arme?
Hai la Live Session Bass Turbat si Gojira & Planet H pe terasa McDonald’s Romana
Hei buna! sunt din Constanta si vreau sa stiu daca a fost cineva la restaurantul New Angelli din Constanta si ce parere are despre el. Si din punct de vedere al preturilor si al servirii. Multumesc...? (mai mult)
Mai sunt 34 de zile de scoala pana la vacanta de vara. Cum sa fac sa zboara timpul cat mai repede? Dau funda
Hei,stiti cumva la Otaku festival cand mergem sa luam insignele de participare avem nevoie de costum? Cine participa la Otaku imi poate da un sms? :D
Unde poti sa iti pentreci ziua de nastere! Moldova Chisinau
Ce faceti eu ma plictisesc si cred ca am sa ma culc deja
Buna TPU sunt in Germania, Traunstein la 30 km de Austria. as vrea sa merg la o discoteca romaneasca cu manele, muzica de petrecere etc. Stiti careva ceva prin apropiere? dar nu in München ca am...? (mai mult)
Sugerati-mi niste activitati pentru plictiseala.
Buna Cei care au calatorit pana acuma cu avionul (WizzAir sau altele) Cum ati transportat laptopurile sau alte aparate (ati avut voie cu ele la bord sau trebuia sa le lasati in bagajul de cala)? Am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!