Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Saptamana viitoare voi avea o excursie de 2 zile la munte ( cu scoala ). Nu vreau sa uit nimic, asa ca va rog sa-mi dati cateva idei. Dau funda :*
Hey, salut. Ma poate ajuta cineva? Vreau sa fac ceva, adica sa confectionez.Imi poate da cineva idei? Sa fie simple dar draguta ca de exemplu de la canalul Minnie and you sau Paper Basket. Pentru cele...? (mai mult)
Fac 13 ani... Unde as putea sa ies cu prietenele in Timisoara? Multumesc anticipat!
Peste o saptamana e ziua mea... Unde as putea sa ies cu prietenele? Tinand cont ca stau in Timisoara. Multumesc anticipat.
Va rog sa ma ajutati.Mi- am sters lol- ul si vreau sa- l descarc iar dar nu ma lasa, ca sa- l instalez/reinstalez spune ca trebuie sa il sterg.Imi puteti spune cum sa- l regasesc va rog...am folosit si...? (mai mult)
Hei.TPU.As dori sa stiu ce fac francezii,englezii sau americanii intr-o zi obisnuita(sau in weekend)? Pot fii adulti sau copii, nu conteaza.
Hei,voi ce faceti in weekend uri? :) Ma plictisesc si d.aia intreb
Sunt din Iasi si am o intrebare destul de prosteasca... dar totusi... pentru devoratorii de stand up comedy care stiu ce se petrece in Club 99 Bucuresti la Open Mic. Exista asa si prin Iasi?...? (mai mult)
SAll TPU! Am cateva intrebari despre vama veche. 1:Costa sa iti montezi cort? daca da, cat? 2:sunt sanse sa te trezesti cu un boschet in cort? Se face aza cu randul in caz ca sunteti mai multi? 3:se gaseste...? (mai mult)
Pot intra in Control Club (București) dacă am sub 18 ani? Se cere buletinul?
Salut daca vreau sa cumpar ceva de pe OLX din Craiova si eu sunt din Bucuresti si daca imi trimite coletul prin posta trebuie sa platesc ceva din cate stiu eu nu trebuie sa platesc nimic... Si apropo...? (mai mult)
de mult ma tot tem de viitorul meu inainte ma gandeam cat de greu va fi la liceu, cum vor fi profesorii acum ma tem de bacalaureat, chiar daca invat bine ma tem de viitor, de tot daca imi ...? (mai mult)
Buna TPU.Stie cineva un restaurant in Brasov cu terasa? Eu cu colegii mei cautam un loc pentru banchetul de clasa a 4- a.Inca decidem unde sa il organizam, poate stiti un local la care ati fost voi la...? (mai mult)
as vrea sa va intreb. am 15 ani. aproape 16 si as vrea sa fac un sport. m- as apuca de sala (am 1.80 inaltime si 65 kg.) dar in acelasi timp as vrea sa practic taekwondo ce imi propuneti ce ...? (mai mult)
Help va rog....Acest monument este incredibil de frumos, are 38 de metri si a fost construit pe un deal. Unde s- ar fi putut duce Tedi sa vada o astfel de atractie turistica? Tedi nu a urcat cu telecabina...? (mai mult)
Salut, TPU! Am 23 de ani si nu stiu sa merg pe bicicleta :(. M- am gandit ca daca imi dau silinta pe masura voi reusi pana la urma. Am inchiriat o bicicleta in tineretului intr- o seara si am reusit...? (mai mult)
am vazut un video, un cantec. Se incepe cu,, Take me higher". De la inceput danseaza o fata, face tumbe etc. cum se numeste cantecul acela
Maine o sa merg la mine la cabana cu 2 prietenii si ma gandeam sa iau mingea de fotbal avem palete de ping-pong si betminton, dar ce sa mai iau? Multumesc de raspuns!
URGENT! Cum sa le demonstrez parintilor ca sunt destul de responsabila pentru a avea un porcusor de guineea...sa-l intretin singura fara ajutor...
Hey, am o pagina de + 1k dar nu am like si com la postari, cum sa fac fanii activi? Postez mereu chestii interesante, am concursuri si jocuri iar mai nou si o poveste insa tot nu sunt activi :( (Pagina...? (mai mult)
Stiti daca Palas Mall Iasi e deschis pe 1 mai?
Stiti cu totii ca vine 1 Mai si toata lumea merge la padure! Eu merg cu mama, un prieten si parintii lui. Ce as putea sa iau la mine pentru a nu ma plictisi?
Heii TPU :) Cand te duci la un pub, cafenea vine cineva sa ti ia comanda? Cum platesti ( Direct atunci cand comanzi sau cand termini si vrei sa pleci?
Buna TPU stie cineva unde te poti distra in Piatra Neamt(ceva special pentru un majorat)?
Salut TPU,stie cineva daca in padurea de la Magurele se pot face gratare? Si daca da, sunt amenajate locuri speciale sau trebuie sa te descurci tu? Multumesc anticipat!
Care este programul de 1 si 2 mai la Balif Ploiesti? Dau funda. URGENT!
Hei! :) Am nevoie de idei de activitati de facut in casa (atunci cand e vreme urata) si afara pentru cupluri. Tin sa mentionez ca nu suntem in oras (nu avem un cinema/teatru apropiat) si am incercat origami...? (mai mult)
Hey va salut pe toti! Vroiam sa va intreb de acele Jocuri Room Escape din Bucuresti! Eu sunt din Bucuresti si am gasit acest site https://misteryroom.ro/ si as vrea sa merg impreuna cu prietenii ...? (mai mult)
Buna Tpu.Stiti daca Jinx si Vi din League of legend sunt surori? Dau funda!
Cine imi poate spune cum se numeste fata brunete cu tatuaj pe bratul stang din videoclipul lui Silviu Pasca - 6 vieti. Multumesc anticipat. Dau funda pentru raspunsul corect. Pace.
Auziti, imi spune si mie cineva la ce foloseste zenmate?
De când mă stiu nu am fost bun la fotbal. Toți se luau de mine și eram ales ultimul (asta se întâmplă și acum). Sunt cel mai bun la baschet din clasa, dar nu pare sa intereseze pe nimeni....? (mai mult)
Vrea cineva sa cumpere jocuri pe steam? Am urmatoarele jocuri: - Theif la 20 de euro - The Elder Scrolls V: Skyrim la 10 euro - Don't Starve(SinglePlayer) la 10 euro Preturile sunt fixe,...? (mai mult)
Ce puteti sa imi spuneti despre vrajitoria in spatiul romanesc? :) dau funda la cel mai amplu raspuns. (Poate fi luat si de pe net :D)
M- am apucat sa invat si alte limbi in afara de engleza si as vrea sa- mi spuneti ce metode folositi voi pentru a retine cuvintele si expresiile. Eu le spun de multe ori in gand pana le retin...? (mai mult)
La ce este bun un modem? De exemplu, eu vreau sa iau laptop-ul la tara, unde nimeni nu are internet. Prin modem ma pot conecta la internet?
Cand vor fi zilele craiovei anul acesta?
As dorii sa stiu si eu cand sunt urmatoarele " Zile ale Buzaului ", "Festivalul berii Timișoareana ", etc. Diferite spectacole, cu concert si chestii de genu ÎN BUZAU pentru tot anul 2015....? (mai mult)
Buna,stiti cum o cheama pe fata de la creative mokey? https://youtu.be/KHRQfCYcAik vreau nume complet nu doar ramo sau cum o cheama.
Ma plictisesc de mor, ce sa fac? Nu vreau raspunsuri ca citeste sau uita-te la tv etc.
as dori sa merg intr- o zi cu 2 prieteni prin Timisoara, sa ne plimbam... sa mergem prin centru... sau in iulius mall Timisoara, cu ce ar fi mai sigur sa mergem cu trenu sau microbuz? Eu as...? (mai mult)
as dori sa merg vreo 50 de km cu bicicleta! Are ceva daca merg atata? cu cativa prieteni ( 2 ) Traseul este : Lugoj- Costei- Belint- Chizatau- Iosifalau- Topolavatu Mare- Sustra- Recas- Izvin-...? (mai mult)
Cum ma pot urca pe un bloc? Stiti cum multa lume isi face poze pe blocuri, dar cum ajung acolo?
Ce pot face ca sa nu ma mai plictisesc?
Salut am o intrebare : de 1 mai vreau sa plec cu parintii mei in Germania si ca sa plec am nevoie neaparat de pasaport sau pot si cu buletinul (nu sunt major)
Am si eu o rugaminte. Puteti da follow pe tumblr la niste pagini? Sunt ale unei prietene care isi doreste sa aiba cat mai multi followeri. Eu vreau sa ii indeplinesc visul. Ma puteti ajuta? Ar...? (mai mult)
Aseară mi-am băgat gura într-o cană din lipsă de ocupaţie, şi acum am o urmă împrejurul gurii, încă o am. M-am uns cu o crema dar nu trece. Ce aş putea face?
Care stie niste bancuri/glume care sa le placa profesorilor? Daca se poate sa nu fie porcoase. Dau funda :)
Spuneti-mi o/un aplicatie/site/program care afla adresa de email la un utilizator facebook (chiar daca o are pe privat) -_- Toate raspunsurile sunt bine venite =) Dau FUNDA + VOT! O=)
Imi face si mie cineva un blog pe blogspot? (numai daca pot schimba parola)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...