Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vreau sa organizam o excursie cu clasa de aproximativ 2-3 zile, plecarea din Iasi. Imi lasati va rog niste site-uri cu trasee? FUNDA la cele mai multe :)
Stie cineva cand apare in Romania cartea a 6-a din seria Instrumente mortale a Cassandrei Clare?
Salut, am nevoie de cat mai multe completari a urmatorului chestionar. Este pentru disertatia la master si trebuie sa adun cat mai multe completari. Ma puteti ajuta? Raman recunoscator. Multumesc. Chestionar...? (mai mult)
Heyy. Puteti va rog sa imi spuneti cat mai multe nune de jocuri de carti? Nu conteza din ce tara provin, doar vreau sa imi spuneti foarte multe. Spuneti cum se joaca doar daca sunt jocuri inventate de...? (mai mult)
Bună ziua tuturor! Am o curiozitate : Cam câți bani se câștigă din clipurile video încărcate pe youtu.be? Cat înseamnă un milion de vizualizări în bani?
Pentru cei care au fost la clubul La Muse din București, cum este acolo? Mă refer Cum este acolo pentru un eveniment, un banchet.
Salut am si eu un incarcator de acumulatori AA si are un buton reglabil in stanga scrie NiCd iar in dreapta NiMH si vreau sa incarc niste acumulatori duracell in ce parte trebuie sa dau de buton. Dau ...? (mai mult)
Am nevoie de 2 lucruri : o ceainarie cu preturi modeste si un restaurant curat si de bun gust unde sa pot servi o ciorba buna..ambele din Bucuresti. Stie cineva?
Am ajuns in situatia de a cauta un hobbie, de nevoie nu din dorinta proprie, ceva ce sa ma ajute sa ma relaxez, si sa- mi ia gandurile de la lucrurile nasoale(altceva decat droguri si alcool adica:)))...? (mai mult)
buna, unde as putea sa ies cu mami sa ne distram sau sa vizitam
Buna,unde as putea sa ies cu mami sa ne distram sau sa vizitam in Timisoara?
Ce imi puteti propune pentru timpul liber? De exemplu: sa dansez pentru a deveni profesionista( Fac asta deja). Alte idei? Multumesc anticipat!
ma puteti ajuta? ma plictisesc in casa si afara ca stau la bloc si nu stiu ce sa fac funda la cel mai bun raspuns
Salut, Am si eu o intrebare! Recent am vazut un joc intre 2 persoane si nu stiu cum se numeste! Jocu este in felul urmator.:Fiecare jucator intinde o mana in fata strangand pumnul lipind cu pumnul adversarului...? (mai mult)
Cine poate sa-mi recomande niste croaziere pe mare? Ieftin si sa fie mai luxoase. Va log! :)
Stiti locuri ciudate gen cladiri vechi sau daramate, fabrici parasite, locuri pustii sau locuri deastea mai horror pt poze. Multumesc anticipat si dau fundita celui cu cele mai multe sugestii...? (mai mult)
salut! persoane creative? am nevoie de niste idei originale sa fac o plansa(carton duplex) cu 'desene' din acestea - atasez aici link uri ps trebuie sa fie cu...? (mai mult)
TPU ce fac ca ma plictisi rau!
și bine v-am găsit. Am o întrebare la care doresc să o împărtășesc cu voi. Dați-mi niște pași cum sa am un vis lucid?
Când va fi noaptea muzeelor? Eu aflasem de la o colega ca e sâmbăta asta. Este adevărat?
Ma ajutati si pe mine cu niste idei pentru vlogg-ul meu? Am pus deja un video in care m-am prezentat si unul cu un Q&A! Idei originale sau gen Whispper Challenge! Challenge-uri :)) si multe altele!
De ceva vreme am inceput sa fac fotografii insa nu am un aparat prea performant. As dori sa-mi dati cateva idei de camere foto nu prea scumpe. Multumesc!
Mai e deschis Nefertiti in Galati? si se fumeaza la narghilea?
Hei all! Am o problema... nu prea stiu sa merg pe tocuri, nu-mi tin deloc echilibrul. Cred ca din cauza ca sunt inalta (1.71) cum pot invata sa merg? Dau funda :*!
Vara asta (chiar cu câteva zile după ce se termina școală) plec in Germania, la nana mea, si stau toată vara. Am făcut o lista cu ce ar trebui sa îmi iau, dar vreau sa ma asigur ca nu...? (mai mult)
Hei stiti cumva niste carti pe wattpad care contin ori multe capitole ori multe pagini?
Am auzit in mai multe locuri despre "Ibiza" cine poate sa-mi explice unde se afla si cateva detalii, ca cica is multe cluburi misto acolo.
Ce faceti atunci cand va plictisiti? :D
Ma intreb daca imi puteti da niste idei pentru ce pot eu si prietenii mei sa facem la majoratul meu pe 2 mai. Eu nu sunt foarte sociabil si ma consider destul de plictisitor si nu vreau sa- ...? (mai mult)
Saptamana asta imi petrec timpul cu familia iar eu aleg unde sa mergem. Ce loc imi sugerati?
Hei. As vrea sa ma duc cu cortul in Deltă, pe 2 mai si am auzit ca este interzisa camparea corturilor in rezervatie.Este adevarat? pentru ca aceasta lege este pusa de foarte mult timp, insa am auzit...? (mai mult)
Ce tigari aromate cunoastesti sau ati fumat? Ps:Care sa se gaseasca usor in magazine.
Hey TPU! De ceva vreme ma obsedeaza reclama asta (https://www.youtube.com/watch?v=uzL3Rx_4GaY ) Vreau sa aflu melodia, o stie careva?
Azi, cand am postat o poza pe facebook pe o pagina dupa o ora am intrat sa vad cate like- uri a facut si nu era niciunul. :| De obicei se strangeau 100- 200 like- uri pe ora si acum cand pun...? (mai mult)
[Capitaly] Am un joc destul de vechi numit Capitaly (joc de societate) As vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un regulament de- al jocului sau cel putin sa imi spuna cat costa INDUSTRIILE. ...? (mai mult)
Hei! Am un blog și aș vrea să crească și să am cititori. Cum fac asta? Blogul este: http://dragoste-pentru-carti.blogspot.ro/
Eu vreau sa fac o farsa prietenilor mei. Spuneti-mi care e cea mai buna farsa nu are importanta ce fel de farsa dar sa fie hazlie
Unde pot gasi un tutorial in care sa-ti explice cum se fac bratarile 'monster high friendship bracelet' (care se gasesc in perioada asta la lidl)? Multumesc.
Am un canal de youtube legat de arta. Cum pot sa- l fac mai popular? In afara de a ruga un mare youtuber sa mi- l promoveze, nu prea merge :|. https://www.youtube.com/channel/UC3yryPHdv2hOBF6xjL1pFfw...? (mai mult)
Sper ca am nimerit categoria. La vara plec in Germania la nana mea, dar ideea e ca merg singura. In fine, asta nu contează, stiu deja hârtiile care îmi trebuie etc. Nu asta e întrebarea....? (mai mult)
Bună, TPU. Două cuvinte : MĂ PLICTISESC. Sfaturi ce as putea face? Dau FUNDA.
Hei. As vrea sa sar cu parasuta si nu stiu foarte multe chestii legate de salturi, imi puteti spune cat costa un salt? Am 14 ani... Unde se pot face salturile cu parasuta si daca trebuie facute teste ...? (mai mult)
Idei de ce as mai putea lua de la Penny :))) (bored)
Ce jocuri sa ma joc
Vă rog spuneți- mi cum se numește acel tip de magie care l- a folosit un băiat la românii au talent pe data de 17 Aprilie. Este acel băiat care l- a atins pe Smiley și a simțit Pavel Bartoș...? (mai mult)
Care- i faza cu porecla/poanta H20 cu ochelari? Ce inseamna? Un coleg de- al meu o tot repeta si ceilalti rad copios si vreau sa aflu de ce.S- ar putea referi la meme- ul hipster Ariel dar nu cred ca e...? (mai mult)
Va rog spuneti-mi unde te poti urca pe acoperisul unui bloc ( de preferat turn ) in Craiova, pentru cateva poze?
din cese face o pluta de undita?
Buna TPU... Stiti cumva tabere de vara gratuite?
Heey. Mă plictisesc de mor. Ce să fac să nu mă plictisesc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?