Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Care este diferența dintre pescuitul spininng si cel staționar, nu ma refer la momeala, ci la modul de pescuire La care se arunca momeala in larg si la care aștepți sa miște pluta?
Care firma de pizza este cea mai buna parerea voastra!?
Voi ce preferați să faceți în timpul liber? Eu prefer să citesc.
Încărcătorul de la telefonul mobil. De exemplu pot sa vad cu ajutorul lui ce vad pe Telefon sa vad pe TV!?
Stie cineva cum se numea si mai ales cum se juca exact jocul ala de se punea lumea in cerc si se numără din 1 in 1 si parca la 6 si multiplu din cifra aia se zicea zing si se schimba sensul pana se încurca...? (mai mult)
Ce parere aveti despre siteul VIAGOGO!? Vin biletele de pe el prin e mail sau personal prin fan curier!? În cât timp ajung? Întreabare pentru cei ce au comandat de acolo bilete pentru diferite...? (mai mult)
Cum te poti distra fara bani? Enumerati mai multe modalitati.
Bună, ce sumă ar trebui să pună două persoane la majorat, nu avem datorie mergem la un prieten apropiat și nu am mai participat la așa ceva? Mulțumesc anticipat ….
Bună ziua, aș dori dacă știe cineva locuri înalte, blocuri, clădiri pe care sa te poti urca și sa ai o priveliște frumoasă noaptea! Cât mai multe locuri posibile!
Ma duc la bunici la Ploiești... Știe cineva dacă sunt trotinete electrice Lime prin oraș?
Cat costa intrarea la Loft Mamaia?
Care sunt datele probabile si oficiale ale începutului lunilor de Iarna, Primăvara, Vara Toamna!?
Bună:) știe cineva unde se găsesc partyuri de techno/house/dnb pe litoral? De preferat în Costinești
Bună ziua. Vai deci de cand a început pandemia la orice serial ma uit, niciunul nu îmi place. Am încercat vreo 6 seriale și nu mi-au placut.Ce sa fac?
Cei care locuiesc în Judetul Sibiu. La ce cofetărie va faceți comanda la Tortul de Ziua de Naștere? La Torturi cu desene complicate vorbesc!?
Salut, Stie cineva la ce adresa pot gasi localul lui Luis Stan?
Hello! Știe cineva ce fotografi au fost la Marșul Bucharest Pride 2021? Era unul tanar cu ochi verzi sau albastri si nu stiu cum sa- i gasesc pozele. Pana acum, am gasit poze de la pride de la bettsme,...? (mai mult)
Am 13 ani. Ma dau cu bicicleta in km5 caut pe cineva sa se dea cu mine.
Salut! La sfarsitul lunii septembrie fac 17 ani si caut un local cu muzica si mancare ok, unde pot sa dansez si sa ma distrez cu prietenii mei. Ce local imi recomandati?
As vrea un longboard, știu sa ma dau pe skate sau pennyboard.E același lucru? Merge bine pe asfaltul de țară? MULTUMESC
Se poate face baie in Lacul Roșu?
Va plac plajele de nudiști? Mie da, ca stau liniștita cu amica mea, nu ma deranjează nimeni. (Cred ca jumătate sunt gay acolo) Ceva bunaciuni agățați și voi? Mai greu de găsit stiu...
Hei! Sunt interesată să mă duc la comic con, în București. Vreau să știu dacă trebuie sa cumpăr biletele online, din timp sau pot să le cumpăr direct în București. Și dacă trebuie să ...? (mai mult)
Pe ce data se inchide divertiland?
Imi puteți recomanda niste cluburi mișto in Bucuresti?
Buna, as vrea sa stiu daca pot sa intru la balci fara niciun adult la 14 ani?
Salutare, de foarte mult timp doresc sa fac graffiti, dar nu stiu cum sa imi aleg un nume potrivit de graffer.Mai dau tag- uri ocazional cu initialele celor 2 nume ale mele dar nu este nimic extraordinar.As...? (mai mult)
Mallurile in general sunt deschise de Sf. Marie? Cel din Baia Mare m-ar interesa.
Cate ore ati dormit cel mai mult fără sa va treziți absolut deloc!?
Bună TPU, studenți din Timișoara sunt? Dacă da, exista săli de sport/fitnes/înot în care avem acces? Gratuit sau plătit? Mulțumesc.
In Bucuresti sunt cumva in parcul Herastrau 2 muzee ale satului?
Voi stiați ca Cismigiul miroase ca un coteț de găini? :)) E plin de găinaț de la ciori. N- am mai fost de ceva timp și am rămas surprinsă. Mai erau ciori uneori da asa multe niciodată. Așadar...? (mai mult)
Cum il cer cuiva necunoscut sa imi faca poza, adica fara sa imi fure telefonul sau ceva?
Va place litoralul românesc? Costinesti, Mamaia? Când eram mai mica ma distram. Acum parca ma scârbește, obosește tot balciul, cocalarii, taranii, mizeria... găsești aici talpa țării, ...? (mai mult)
De ce la Gradina Zoologica din Judetul ARAD e deschis doar în zilele de vineri sâmbăta și duminica. Iar restul zilelor este închis care este motivul!?
Salutare! Stie cineva un pont bun pentru un Meniul zilei decent si relativ ieftin (pana in 30 de lei) in zona Dristor/Baba Novac Bucuresti? Dau funda daca incerc si imi place. Multumesc!
Stie cineva de vreun party in club azi, în Craiova?
Care aqua parc e mai mare și mai mișto? Eforie Aqua Park sau Aqua Magic Mamaia?
Care este cea mai apropiată stație de metrou de Băneasa Shopping City (București)?
În ce locație exotică ați dori să călătoriți? Eu în Caraibe (Bahamas și Barbados).
Pentru cei dornici de distracție, voluntari la UNTOLD. https://actualdecluj.ro/untold- cauta- peste- 2000- de- voluntari- ce- trebuie- sa- faci- daca- vrei- sa- faci- parte- din- echipa- care- organizeaza-...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Noul model Nintendo Switch Oled care o sa apară pe piata în data de 08 10 2021?
Salut TPU, vreau sa plec in Republica Moldova si as vrea sa stiu daca stie cineva in ce zile este mai liber la vama? In ziua de luni ma gândeam, intreb asta pentru ca acum cativa ani intr- o duminica...? (mai mult)
Vreau tabara pentru adolescenti 15 ani plus. Vreau sa merg anul viitor in 2022 si o sa am 16 ani. Vreau ceva tabere daca se poate din Transilvania. Cine stie sa imi trimita cateva linkuri. Nu ma deranjeaza...? (mai mult)
A încercat cineva de aici sensory deprivation tank therapy sau floating tank? Ma gândesc să îmi fac o programare și sunt curios cum se simte.
Cine poate sa îmi spună sau sa îmi trimită un link cu întregul program al Jocurilor Olimpice 2020 Tokyo Japonia?
Ce număr de telefon are RCS RDS (DIGI) pentru sesizări cablu TV internet telefon? Eu locuiesc în Județul Sibiu. Care este numărul de telefon pentru JUDEȚUL SIBIU?
Bună! Voi ce faceți când mergeți la tara la bunici? De exemplu, eu, când merg acolo, nu prea am ce face. Și să vă spun și de ce. Pentru mine, nu e o problemă că trebuie să stau fara telefon....? (mai mult)
Buna! Stie cineva unde pot lansa un lampion in Iași?
O pizzerie buna in Brașov? As vrea sa mă duc în concediu in Brașov și ador pizza :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)