Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Se poate face baie in Lacul Roșu?
Va plac plajele de nudiști? Mie da, ca stau liniștita cu amica mea, nu ma deranjează nimeni. (Cred ca jumătate sunt gay acolo) Ceva bunaciuni agățați și voi? Mai greu de găsit stiu...
Hei! Sunt interesată să mă duc la comic con, în București. Vreau să știu dacă trebuie sa cumpăr biletele online, din timp sau pot să le cumpăr direct în București. Și dacă trebuie să ...? (mai mult)
Pe ce data se inchide divertiland?
Imi puteți recomanda niste cluburi mișto in Bucuresti?
Buna, as vrea sa stiu daca pot sa intru la balci fara niciun adult la 14 ani?
Salutare, de foarte mult timp doresc sa fac graffiti, dar nu stiu cum sa imi aleg un nume potrivit de graffer.Mai dau tag- uri ocazional cu initialele celor 2 nume ale mele dar nu este nimic extraordinar.As...? (mai mult)
Mallurile in general sunt deschise de Sf. Marie? Cel din Baia Mare m-ar interesa.
Cate ore ati dormit cel mai mult fără sa va treziți absolut deloc!?
Bună TPU, studenți din Timișoara sunt? Dacă da, exista săli de sport/fitnes/înot în care avem acces? Gratuit sau plătit? Mulțumesc.
In Bucuresti sunt cumva in parcul Herastrau 2 muzee ale satului?
Voi stiați ca Cismigiul miroase ca un coteț de găini? :)) E plin de găinaț de la ciori. N- am mai fost de ceva timp și am rămas surprinsă. Mai erau ciori uneori da asa multe niciodată. Așadar...? (mai mult)
Cum il cer cuiva necunoscut sa imi faca poza, adica fara sa imi fure telefonul sau ceva?
Va place litoralul românesc? Costinesti, Mamaia? Când eram mai mica ma distram. Acum parca ma scârbește, obosește tot balciul, cocalarii, taranii, mizeria... găsești aici talpa țării, ...? (mai mult)
De ce la Gradina Zoologica din Judetul ARAD e deschis doar în zilele de vineri sâmbăta și duminica. Iar restul zilelor este închis care este motivul!?
Salutare! Stie cineva un pont bun pentru un Meniul zilei decent si relativ ieftin (pana in 30 de lei) in zona Dristor/Baba Novac Bucuresti? Dau funda daca incerc si imi place. Multumesc!
Stie cineva de vreun party in club azi, în Craiova?
Care aqua parc e mai mare și mai mișto? Eforie Aqua Park sau Aqua Magic Mamaia?
Care este cea mai apropiată stație de metrou de Băneasa Shopping City (București)?
În ce locație exotică ați dori să călătoriți? Eu în Caraibe (Bahamas și Barbados).
Pentru cei dornici de distracție, voluntari la UNTOLD. https://actualdecluj.ro/untold- cauta- peste- 2000- de- voluntari- ce- trebuie- sa- faci- daca- vrei- sa- faci- parte- din- echipa- care- organizeaza-...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Noul model Nintendo Switch Oled care o sa apară pe piata în data de 08 10 2021?
Salut TPU, vreau sa plec in Republica Moldova si as vrea sa stiu daca stie cineva in ce zile este mai liber la vama? In ziua de luni ma gândeam, intreb asta pentru ca acum cativa ani intr- o duminica...? (mai mult)
Vreau tabara pentru adolescenti 15 ani plus. Vreau sa merg anul viitor in 2022 si o sa am 16 ani. Vreau ceva tabere daca se poate din Transilvania. Cine stie sa imi trimita cateva linkuri. Nu ma deranjeaza...? (mai mult)
A încercat cineva de aici sensory deprivation tank therapy sau floating tank? Ma gândesc să îmi fac o programare și sunt curios cum se simte.
Cine poate sa îmi spună sau sa îmi trimită un link cu întregul program al Jocurilor Olimpice 2020 Tokyo Japonia?
Ce număr de telefon are RCS RDS (DIGI) pentru sesizări cablu TV internet telefon? Eu locuiesc în Județul Sibiu. Care este numărul de telefon pentru JUDEȚUL SIBIU?
Bună! Voi ce faceți când mergeți la tara la bunici? De exemplu, eu, când merg acolo, nu prea am ce face. Și să vă spun și de ce. Pentru mine, nu e o problemă că trebuie să stau fara telefon....? (mai mult)
Buna! Stie cineva unde pot lansa un lampion in Iași?
O pizzerie buna in Brașov? As vrea sa mă duc în concediu in Brașov și ador pizza :)
Cate ore faci cu AVIONUL din România pana în Gibraltar? Fără escala e vorba?
Cate locuri au autocarele cele mai mari pentru transport de persoane? De exemplu București-Sibiu?
Salut! Voi cum va îmbrăcați de obieci când mergeți p-afara?:)
Buna, am 2 nelămuriri la jocul "Săptica cu cărți". 1) Cand se da un as jos si după trebuie acoperit se poate acoperi cu șăptarul? 2) Cand se joacă in 2 si fac eu pachetul daca prima carte...? (mai mult)
Salut, vreau sa plec la mare pe la sfârșitul lunii/începutul lui august cu prietena mea cu plecare din Timișoara, a mai fost cineva recent din oraș sau de prin apropiere, unde ați fost? E prima...? (mai mult)
Bună! Sunt mutata de ceva vreme in Oradea. Ce pot face aici in timpul liber? Am vizitat ce era de vizitat, in mare parte, Baile Felix (langa Oradea), vulturul negru, cetatea, turnul primariei si ...? (mai mult)
Salutare! M- am pregatit putin pentru a ma apuca sa fac niste sedinte foto, dar mai am de pus la punct unele detalii. Vreau sa stiu daca la o sedinta foto există un nr cu aproximatie de poze ce trebuiesc...? (mai mult)
Salut! Vreau sa merg in Bucuresti pentru 2 nopti in weekendul asta (vineri, samb 16, 17) si vreau sa merg intr- un club bun. De preferat un club pentru tineri cu muzica electronic dance gen Pitbull,...? (mai mult)
Ce locuri misto sunt în Iași de iesit cu prietenii? Mi se pare cam plictisitor orașul asta, vreau locații noi
Recent am văzut un clip cu un carusel care aproape se desprindea de la sol cu tot cu platformă. Au intervenit rapid martorii și s- au urcat pe marginei platformei pentru a balansa greutatea, chiar ...? (mai mult)
Salut TPU, după ce am avut un ROCKRIDER 520 și l-am vândut. Vreau sa fac un upgrade, am un buget de 4000 de lei ce recomandați în acești bani?
Salut TPU, doream să îmi fac bicicleta tubeless. Am pus banda cauciucul și am văzut că pe jantă curge lichid iar cauciucul se dezumfla, de ce se întâmplă asta?
Buna. Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi despre cum as putea sa imi fac prieteni noi? Am 33 de ani, locuiesc in Bucuresti. Poate cunoasteti un support grup online sau in Bucuresti? Am o perioada mai...? (mai mult)
Duminica, 11 iulie urmeaza sa merg la mare cu familia. Ideea e ca ne vom intoarce seara acasa iar eu vreau sa profit de ziua asta. Ce locuri putem sa mai vizitam in Constanta in afara de plaja?
Salut. Cine îmi poate recomanda și mie niște ștranduri /piscine frumoase și curate in București va rog?
1 Cum este pe Plaja NeverSeea din Constanța? 2 Care este în opinia voastra cea mai tare plaja în momentul actual de pe Litoralul Românesc și din ce motive?
1 Ce sa fac in timpul liber? 2La ce să mă gândesc în timpul liber? (gen să rămână pe un anume fir al gândirii) Și la ce v-ați gândit voi?
Hei TPU! Știe cineva in care oraș din Ungaria pot găsi Burger King?
Care este festivalul vostru favorit din Romania? Untold, Neversea, Electric Castle, Summer Well, Transylvania Calling, Afterhills Music & Arts, etc.
Pentru cei din București. Sigur ați auzit sau ați fost la localul Berăria H. Înainte de pandemie, am primit de 2 ori câte un metru sau 2 de bere, din partea casei. Cu condiția să fim 4 persoane...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!