Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Niste idei de povesti horror?
Ce as putea sa fac ca sa nu ma mai plictisesc? Eu acum sunt racita si nu ma duc la scoala...sunt foarte plictisita. Help mee!
La simulare la istorie, am avut sa formulam un punct de vedere referitor la expresionism. Eu am scris spre sfarsit : Parerea mea este... Imi va taia pentru ca am scris asa?
Cum se numeste mall-ul din Pitesti?
De ceva timp am inceput sa ma uit la animeuri si am descoperit de curand Absolute Duo. Il ador dar as vrea sa stiu daca va fi si un sezon 2, chiar daca abia a aparut ep 9 din sezonul 1. Si daca...? (mai mult)
Pe unde mai stiti locuri de gratar? Sunt interesat de locuri la iarba verde, langa marginea padurii si marginea lacului! Exact asa cum este si la Caldararu pentru cunoscatori! Va astept cu recomandari...? (mai mult)
Hei TPU.Ce muzica se pune la restaurantul Rumby din Domnesti?
Vreau sa-mi cumpar un set de pescuit 2-3-4 bete crap + avertizoare, max 500 ron. Care imi zice unde pot gasi i dau fundoaie:D
Imi poate recomanda cineva un restaurant din Bucuresti unde se mananca bine si nu foarte scump? Multumesc
De ceva timp eu si cu inca doi prieteni am pus la cale ca vara asta sa nu o petrecem acasa eu facand 18 ani ceilalti doi prieteni ai mei unul tot de 18 si unul de 19 ani. dupa multa bataie de cap si multe...? (mai mult)
Am facut asta in timpul meu liber. Ii spune Digișor si e un site unde poti sa trimiti martisoare celor dragi care sunt departe. http://digisor.ro Va place?
Hei, TPU! Ma plictisesc rau la PC, afara nu pot sa iea fiindca e frig... Aveti idei ce as putea face? Funda :*
Hei, TPU. Ma plictisesc rau la PC, afara nu pot sa ies fiindca e frig... Aveti idei ce as putea face? Funda :*
Învatatoare mea ne pune s- a facem voturi pentru sap. Altfel, sa ne alegem locul unde mergem.A zis :"Alegeti 2 locati unde s- s mergeti(locatie/zi) Ca o locatie alege ea. Dar colegii mei nu vor chesti...? (mai mult)
Hei, TPU! Ma plictisesc rau la Pc, pe afara nu pot sa ies pentru ca e frig... Aveti idei ce as putea face? Funda :*
Heii, TPU! :> Vara aceasta vreau sa imi personalizez cateva tricouri..ai am vazut pe youtube, cum mai multe persoane isi faceau propiile desene [modele] cu acuarele. Dar erau pentru textile [speciale...? (mai mult)
Maine este ziua mea si lucrez. O sa fiu la birou cu echipa mea de vreo 8-9 persoane. Voiam sa va intreb cu ce sa le fac cinste? Daca iau niste sucuri e in regula? sau e prea putin?
Poate suna ciudat dar era pe TVR1 sau Minimax un desen in care personajul principal întorcea o umbrelă se punea pe ea și își dădea drumul pe un râu pana ajungea pe alt tărâm.. Ajutati-...? (mai mult)
Am nevoie de idei pentru o vanatoare de comori organizata intr-un parc. Funda pentru cele mai multe raspunsuri. Repedee!
Vreau sa intru la UPG Ploiesti. ce specializare imi recomandati? funda
Vreau 20 melodii (separate) pentru sală. ceva tip "Music Motivation" dar să nu exagerăm. ceva uşor şi nici ceva de leşin să te ia somnu`. DAU FUNDĂ CELUI CARE DĂ CEL PUŢIN 5/20 BUNE.
Cat inseamna 3.71 euro?
am si eu o problema. am windows 8.1 si imi cere sa- mi configurez contul Microsoft si cica trebuie sa primesc un email pentru a- l configura si eu nu am primit nici un email. Asa imi apare:...? (mai mult)
Hei! De la un timp mi-a aparut o iritatie(niste pete rosii) pe toata fata, pe picioare si pe maini! Aveti idee ce ar putea fi? O boala sau ceva? Multumesc
Am un coleg la scoala care zice chestii gen :, , Asta asa e! " dar cu o voce asa mai ciudata, si "TACI AM ZIS" sau zice niste cantece amuzante prin ora... Voiam sa imi recomandati ceva de...? (mai mult)
TPU! La mine in oras a venit ceva agentie care alege modele pentru a le prezenta produse cosmetice/imbracaminte. Azi m- au oprit si pe mine si mi- au spus ca beneficiez de ceva suma de bani daca...? (mai mult)
Când se afișează rezultatele la Cangurul Lingvistic - Engleză?
De ce pana acum mi-a mers Gta Vice City Mamaia...cel cu nitro la masina si acum imi apare ca nu mai merge? Imi apare....Cannot find 640x480 video mode.
Imi puteti da mai multe detalii despre parteneriatul Fullscreen?! De exemplu daca canalu meu de youtube deja e pe adsense trebuie sa il scot daca vreau sa ma bag pe fullscreen sau cum e? Cateva informatii...? (mai mult)
Hei TPU... Am auzit ca este 1 sala de mma in Piatra Neamt, stie cineva daca chiar este?
Stiti site-uri online unde se poate invata engleza f. bine?/funda.-.
Hei TPU, am nevoie de niste servere romanesti pentru minecraft..pentru versiunea 1.5.2. sau 1.6.1 Va rogggggggggg!
Ce fel de ceas este acesta? http://forum.softpedia.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1307146
Hei! Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva? Cum spun in engleza as face, as vrea etc.Dar as fi facut? FUNDAAA
Vreau sa invat cantecul de la Five nights at Freddy's la pian. Nu am pian, dar pentru mana dreapta imi este de ajuns tableta. Invat repede melodiile in general dar pe youtube la tutoriale este prea...? (mai mult)
Hey, stiti cumva daca Babi(Maria Valverde) si Hache(Mario Casas) din filmul Trei metrii deasupra cerului, sunt impreuna in realitate? Adica sper ca mai sunt impreuna si acum..Si stiti cumva cat va aparea...? (mai mult)
Maine o sa merg pentru prima data la pregatire cu o profesoara noua pe acre nu am mai vazut- o niciodata pana saptamana trecuta. In fine acolo o sa fiu in grupa cu doua fete si imi e cam rusine...? (mai mult)
Salll TPU! Imi spuneti daca este sala unde se predau cursuri de Judo in Satu Mare? Daca stiti imi spuneti si cat costa? Funda!
Imi puteti da niste link- uri cu niste mingi BUNE care nu se strica daca te joci cu ele pe asfalt/strada si sa nu li se vada cusaturile, va rog! (sa nu fie linkuri catre site- uri cu anunturi) ...? (mai mult)
Salu TPU am nevoie de un slogan frumos si un scenariu pentru o reclama la batonul de ciocolata ROM
:) Cine a facut fisa pentru portofoliu individual la matematica pagina 21? Ma puteti ajuta? Va rog frumos, dau fundita
Care este diferenta dintre parkour si freerunning, si in care sunt cele mai multe sanse sa te accidentezi?
Ma poate ajuta cineva sa gasesc trilogia 50 de umbre la un pret accesibil? Undeva sub 100 de lei daca se poate :D Funda :)
:3, mi- am luat skate si m- am tot dat cu el prin casa, dar cand am iesit afara am vazut ca nu mi se prea invart adidasii pe chestia aia neagra... Stiti cumva daca exista papuci speciali pentru...? (mai mult)
Cine merge la concert Robbie Williams?
vreau sa imi fac ziua, alaturi de alti 7 insi, la o cafenea in chisinau, la botanica. Nu stiu unde? as dori sa fie spatios si nu prea scump.
Momentan lucrez la o firma de mobila ca electrician la intretiinere, salar 850 lei plus 20 bonuri, serviciul este aproape de casa!(undeva la taramacolo si locuiesc).Am primiit o oferta tot ca si...? (mai mult)
Cine stie cateva exemple echipamente de protectie a muncii din unitatile comerciale
Imi dati un site fara virusi de pe care pot lua un Sims in care sa pot sa iesi sa te plimbi, sa ai unjob, sa ai copii, ... GRATIS. Va rog, am windows 7 si imi doresc mult un sims free, dau fundita si...? (mai mult)
Salut am 15 ani si merg la sala de ceva timp Vreau si eu un program bun (eu merg 5 zile pe saptamana) Vreau si eu sa stiu ce sa mananc sa ma ajute la cresterea masei musculare Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!