Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum se face de la tastatura emoticonul de pe fb care rade cu lacrimi?
Cum se joaca sau daca stie cineva regulamentul la Monopoly Deal Milionaire?
Urmăresc pe facebook o pagină numită Snow Leopard Trust și acolo spune că poți adopta ONLINE leopard al zăpezii. Normal că nu acasă, dar eram curioasă ce înseamnă a adopta online
Care este cel mai bun ghid urban din Bucuresti (concerte, teatru, etc)?
Anonim pe internet va salut vreau sa imi fac cont pe un site din Sua, e vorba de un forum si nu reusesc pentru ca nu primesc useri din afara Sua credeti- ma m- am documentat inainte de intreba aici ...? (mai mult)
Cum este in clasa a VI a? Cum a fost la mate dar la romana? La biologie dar la geografie? Ce materie v- a placut? Dar ce nu v- a placut? Oh, am multe intrebari dar spuneti- mi in mare cum e!...? (mai mult)
Pentru cei care au citit cartea Pânza de păianjen de Cella Serghi: am o temă să aleg niște actori care să interpreteze rolurile dacă s- ar face ecranizarea cărții. Am nevoie de actori pentru:...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva cum se iese din aceasta priza de lupta? http://www.fileshare.ro/e31355857
Cat timp liber aveti?
Buna! Ce pot face sa alung plictiseala?
Stiti unde pot da pe Facebook ca persoanele sa nu imi mai poate trimite cereri de prietenie? FUNDA! :)
Am primit un yoyo de la yomega ieri, si am dat de cateva ori cu el, am facut cateva sleeper- uri(pentru cei care stiu) si dupa aceea nu se mai ridica. Adica atunci cand dau, nu se mai ridica,...? (mai mult)
Cat costa rezervarea mesei in Club One din Bucuresti?
caut prieteni pentru a ne petrece timpul liber din Ploiesti:) cine e interesat imi poate trm un mesaj
Heii, TPU! Nu mai este foarte mult timp și vine Ziua Mamei și mă gândeam să cumpăr niște bilete la teatru, la circ sau la operă, pentru că nu a fost niciodată și sunt sigură că și- ar ...? (mai mult)
Http://www.carrefouronline.carrefour.es/noalimentacion/TemplateProduct.aspx?pila=catalog530002%40cat8450009%40cat1550008%40cat1550014&pag=nodoTerminal&itemMarcado=catalog530002&pagina=1&ordenacion=&nivel_desplegado=cat1550014&itemId=241300800#...? (mai mult)
Imi puteti da exemple de emisiuni precum Visuri la cheie sau mai de mult SOS salvati-mi casa? (eventual emisiuni straine)
Ce naiba faci intr- un club? Deci am fost in club o data pana acum, si a fost groaznic, extrem de multi oameni, nu aveai loc sa dansezi, tot timpul te calca/impingea cineva, muzica a fost oribila...? (mai mult)
Puteti sa imi dati și mie niste intrebari si provocari..pentru un video?
Puteti sa imi dati un cont de Sweet Flirt? Dau funda :D
Bună :3! Aș avea nevoie de puțin ajutor din partea voastră, dacă se poate. Eu și prietenul meu vrem sa mergem mâine, de ziua mea, la Păltiniș. Problema e că nu prea știm cum să ne îmbrăcăm....? (mai mult)
Caut dj pentru radio online, ceva oameni interesati? add messenger:aca_cata sau www.fb.com/mckta
Hei! Pe cat vin bani de liceu in luna martie si cati o sa vina? Ultima data am luat banii de liceu inainte de craciun, pe 17 decembrie, iar acum in ianuarie pe 17 am luat doar 50 lei :|.
Un numar natural este cu 3 mai mare decit altul, iar suma patratelor lor este egala cu 225. Aflati numerele. va rog TPU ..am devoie de un ajutor.P.S dau funda ^^
Pot să schimb iconițele de pe desktop la Windows 7? Mă refer la cum arată.
Ma plictisesc si ma intrebam, (desi e devreme) cum sa imi petrec vacanta de vara.Mai bine spus, ce as putea sa fac ca sa o fac mai interesanta. Nu dau neaparat funda, dar probabil cel ce ...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi acest model de masca airsoft? :D http://9gag.com/gag/aXpAvw9
Ce e un Anime? Si daca puteti sa imi dati va rog si cel mai bun de acest gen...
:) Pe Facebook persoanele pot dor ma urmarii. (nu pot sa-mi trimita cereri) si cum am pe zi vreo 20 de cereri? Cum mai pot trimite? FUNDA!
Hei stie cineva daca mai este pista de karting in Grand Arena?
Cum se numeste jocul cu baby tom, little talking tom, cand ajungi cu level mai mare?
Spuneti-mi si mie niste faze amuzante din viata voastra TPU. Dai fundita
mi- am luat un skateboard :> si nu ma pricep pe aici cu axele astea... Rotile- s de silicon si nu se invart cum vreau eu si deci vreau sa va intreb, cum fac axele sa se lase ca sa iau eu curbele?...? (mai mult)
Heii TPU! :D M- am cam chinuit sa gasesc un film subtitrat =]] Puteti sa imi dati un link cu filmul "Ways to live forever" (cu Robbie Kay; 3) subtitrat in romana? Sau, daca nu se gaseste in romana, macar...? (mai mult)
Hei,puteti sa-mi spuneti cand incepe,, Romanii au talent"Protv 2015? Daca da, atunci multumesc foarte mult!:)
Va rog sa imi spuneti si mie niste site-uri in care ararta cum se fac martisoare! Thanks!
Stie cineva un site care arata evenimentele din Bucuresti (festivaluri, concerte, targuri etc.)!?
Avand in vedere ca incep simularile, voi cat credeti ca luati. am auzit ca e mai greu ca la examen. Eu sper sa iau ceva note mai maricele si asa nu e prea importanta simularea.
Imi poate spune cineva ce arbore este acesta? are inaltime de 180 cm http://s22.postimg.org/n2sui1n8h/IMG_0643.jpg
Pozele se pot clarifica? Adică să nu mai aibă atâția pixeli, există vreun program(online)?
Bună TPU, Eu nu am mai avut caine până acum și acum deoarece stau la curte urmează să- mi cumpăr un Boxer în vârstă 2 ani și mă tem să îi fac baie câinelui în cada în care mă spal și...? (mai mult)
Sobranie (chrome,black, white)care sunt cele mai tari? Fara raspunsuri gen lasa-te sau nici unul dintre. Fundaaa!
Cum fac un screenshot pe PC daca am windows 7?
Cum se numeste programul acela de pe Magazin Play care iti face un video in slow motion?
Acum ceva timp mi s- a blicat furca bicicletei, o furca Suntour xcm 100mm sau 110mm cursa. eu cred ca s- a blocat din cauza apei si a prafului care au intrat in ea si au ruginit- o. Se merita sa...? (mai mult)
Ce sa fac dupa prima intalnire? Sunt baiat!
Buna skaterilor :3 Hey, eu am o problema...I- am spus mamei ca vreau skateboard si mai mult de 1 milion nu vrea sa- mi dea. a noi in oras, am cautat peste tot si nu avem decat skate RCO si am auzit ...? (mai mult)
colectionez abtibilduri de la gumele turbo. stiti cumva de unde as putea sa imi cumpar un album special? sau cum sa imi fac unul? mai bine ar fi sa pot sa imi cumpar unul pentru ca ar fi mai...? (mai mult)
Asta-i portugheza cumva? https://www.youtube.com/watch?v=b4MCR8Ge5ow
Cum poti sa pui intr- un videoclip efecte speciale(imaimagini pe care le faci in asa fel incat sa se vada ca si cum ai avea un perete in spatele tau, triunghiuri sau patratele pe ecran pe care pui imagini...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?