Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Recent am dat de un blog, care se pare ca este din orasul nostru. Vroiam sa va intreb ce parere aveti despre acesti "judecatori"? Mie mi se pare umpic cam prea mult.
Aveti planuri pentru Valentine's Day?
Peste cateva luni e majoratul verei mele... si sigur va trebuisa dansez cu ea, dar eu nu prea stiu cum sa dansez la majorate... sunt baiat. Da-ti-mi niste link-uri cu tutoriale va rog.
Buna! Cine cauta admine la o pagina cu Violetta? Va dau add pe facebook si mai vorbim acolo despre detalii. Cei care vin cu niste comentarii gen "Te uiti la Violetta? Ce prostie!" sau "Nu se pun intrebari...? (mai mult)
Dati- mi si mie cat mai multe idei( as prefera peste 20- 30) ce sa fac sa nu ma plictisesc toata ziua si pe afara si in casa.Mentionez ca sunt singur si nu. pot iesi cu prietenii ca nu vor si in casa...? (mai mult)
Ce este mai ieftin si mai ok: majorat cu 4-6 persoane un weekend la munte sau un majorat cu 10 persoane la un restaurant? Cam la ce suna m-ar duce?
va rog sa imi spuneti daca aveti idee cam cat m-ar costa sa imi fac majoratul la un local cu 20 de invitati si bufet suedez?
Cei LBGT, cunoașteti cluburi" gay "? Am 18 ani si mi- as dori sa merg intr- un club gay, si anume in seara " fetelor ". Mi- ar plăcea sa știu dacă se tin astfel de cluburi, in Bacau/Iași...? (mai mult)
Buna TPU. Prietenei mele ii plac cadourile facute, stiti voi, handmade (si aici nu ma refer la orice tampenie debitata de vreun obsedat). Daca tot vine 14 februarie, m- am gandit ca e mai ieftin ...? (mai mult)
Salut, cine poate sa-mi raspunda la urmatoarea ghicitoare : Merge ursu' pe carare, patru maini, patru picioare, 40 de unghioare, ghici ce e. Cine stie? Am nevoie urgent :D
Intrebare:Voi ce faceti cand va plictisiti?
Buna Am nevoie urgent de niste pareri :* Am invitat maine o fata la o intalnire, unde ar fi mai frumos sa o duc, la un suc sau o prajitura? PS: Sunt din Vaslui, daca stiti vreo caffenea mai linistita,...? (mai mult)
Dau funda la un raspuns concret si adevarat! Cum as putea intra in cartea recordurilor? Eu merg mult pe munte, si ma refer la ceva expeditii din afara tarii, ca record de varsta.Cum as putea sa...? (mai mult)
Hey.Ziua mea e pe 11 februarie si.....HABAR N- AM UNDE SA MI- O FAC! Adica locuiesc in Braila si nu e cine stie ce pe aici, m- am gandit sa mi- o fac la patinoar dar nu cred ca e o idee buna si acasa...? (mai mult)
Ce loc sa aleg pentru o prima intalnire? Ceva putin deosebit. Bucuresti va rog. Funda
Ce pot sa fac daca sunt racita, afara e urat si practic sunt, , prizoniera" in casa. Vreau cateva idei pe care sa le pot face ca sa treaca timpul mai repede.Dau fundita. PS: Fara sugestii de genul:citeste...? (mai mult)
As vrea sa fac niste videoclipuri pentru Youtube (ma astept si eu la 8-9 like-uri ). As vrea ceva Gameing sau tutoriale IT. Ce pot filma? Dati niste idei
Am si eu o problema: ma plictisesc! Nu- mi mai plac jocurile favorite, pe facebook n- am ce face decat sa vad poze si imagini, prietenii mei stau prea departe, frati si surori n- am, ce ...? (mai mult)
Ce poti face pe internet cand te plictisesti avand in vedere ca stau in Italia si am un internet vai de steaua lui? In afara de filme!
Voi ce faceţi când afară e vreme urâtă?
Ce jocuri cu carti stiti? Si cum se joaca. Funda
as vrea sa schimb numele grupului si nu stiu ce nume sa pun.as vrea sa fie ceva gen (Autobaza 2.0) Acesta este grupul: https://www.facebook.com/groups/289912711207901/ Dau Funda :)? (mai mult)
Buna ziua as dori sa stiu si eu preturile la starbucks!
Cum as putea sa ma distrez la ziua mea? :))) mi-o fac la cofetarie, inca nu stiu sigur cu cate persoane, ziua mea e pe 15 februarie. :) Ce as putea sa fac acolo in afara sa mancam? :))
Ce cafenele dragute si discrete(pentru o intalnire) stiti in Galati?
Am o intrebare pentru fanii lui Codrin Bradea Satana. In ce zile face live pe twitch? Stiu ca a spus in liveul la nosgoth in ce zile face live, dar am uitat. Multumesc.
Cine imi poate da un site unde sa fie toate datele la care vor fii următoarele festivitati in Buzau, gen festivalul berii sau diferite concerte? Dau funda. Mersi :*
O problema cu care se confrunta oricepersoana este plictiseala. Stiti e vacanta si sunt mai mult ca sigura ca voi fi plictisita de moarte. 1. In primul rand pentru ca am incercat sa citesc...? (mai mult)
Care e treaba cu „am vrut sa fac o poza, dar am apasat pe filmare" :))?
Vreau raspuns serios! Credeti ca ar trebui sa i iau un cadou de Ziua Indragostitilor la iubitul meu? Il cheama Razvan
Draga TPU cine e jeff the killer vreau povestea lui
Uneori seara cand vin prietene la mine sau sunt eu la ele cand rad le vad ciudat ca pe niste fantome nu stiu daca ar trebui sa ma speri.Ce credeti?
Hei! Voi implini 20 de ani si nu dispun de foarte multi bani (max 200 lei). Aveti idei unde as putea sa imi fac ziua, sa ne simtim bine etc (7-8 persoane)? Astept idei, sugestii. Multumesc!
Ce se intampla daca ma duc intr-un restaurant, comand, iar la plecare realizez ca nu am destui bani sa platesc mancarea?
Credeti ca fantomele si stafiile exista?
Ce carți Fantasy îmi recomandați? :)
Ce site-uri cu tutoriale handmade știți? :)
Dati-mi va rog o deviza pentru denumirea echipei ZBURATORII SUBTERANI(suntem 6 fete si 2 baieti! Va rogg multt!
Salutare Cine ma poate ajuta si pe mine! Asi dori sa stiu cum sunt facute aceste pose! http://imgur.com/3IDAdwk, 7UlBkEZ#1 Stiu ca sunt facute in after effects. Dar asi dori un tutorial/video...? (mai mult)
vreau sa imi iau un playstation 3 dar nu prea ma pricep in sensul ca : am vazut ca sunt si de 12GB si de 500GB ..cate jocuri incap pe fiecare? dar pe unul de 160? In medie. sa imi fac o idee
Recent mi- am luat si eu Winsdows 8.1, nu merge sa joc pe el Metin2 NR. Am incercat sa schimb compatibilitatea, Trobleshooter si nimic :(. Eroarea consta in - >Deschid Launcherul nu imi apare ...? (mai mult)
Mi se blochează cs-ul. Când intru pe anumite servere pur şi simplu se blochează fără nici-o eroare, se repetă sunetul şi numai prin restart îşi revine. Ce e de făcut? Am windows 7.
Salut, stie cineva de unde pot sa imi cumpar un Karambit? Nu in Counter- Strike (sau cum se cheama) ci in lumea reala. Pretul sa fie cam 85 de lei, dar daca e un salt mic (90- 100) si asa este bine. ...? (mai mult)
Hei! Poate sa imi spuna cineva cateva jocuri distractive care pot fi practicate in casa? Va rog sa imi spuneti!
Ce parere aveti voi despre copiii mai mici de 12 ani care au Facebook? eu am 12 ani si parintii mei nu ma lasa sa imi fac. :3 Dar, poate e mai ok asa, chiar zi de zi vad la TV o gramada de ...? (mai mult)
Salut,mi-am facut un canal de youtube Vlog/Gaming abonati-va daca va place ce fac si daca vrei sa ma ajutati dati un share :D www.youtube.com/user/mral3x0
ma joc Euro Truck Simulator 2008 cu volan, dar camionul trage putin spre stanga care ar putea fi problema?
Bună, TPU. Dacă am făcut o comandă de pe un site (mai exact de pe Mobile Direct), și m- am răzgândit în privința comenzii, pot refuza coletul când ajunge? Astfel, mai pot comanda altă ...? (mai mult)
Pentru anul viitor am de facut un insectar. Vreau sa stiu cat mai multe metode de a prinde insecte! Urgent!
Care este general vorbind cea mai placuta activitate care poate fi intreprinsa in timpul liber? ma refer la ceva cu adevarat exceptional.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!