Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stie cineva server de metin care sa caute staff? Daca da lasati-mi si mie acel server sau id de la own mersi fain=))O uitam raspunsu corect e rasplatit cu fundita=)
Hei... vrea cineva din intamplare 2 pui mici si pufosi de pisica(Braila)?
Vreau si eu un site daca exista...sa imi fac numele/sa il editez in stilul "tabelulului periodic al elementelor" Ar,Us,Al, Ex..etc...Funda!
Stie cineva pe ce server si ce regat joaca sowtf (mt2 ro)? NIste secrete de crescut pe un sura (am) si ce magi trebuie sa fac m1 primele, unde se fac repede bani etc?
Ce lemn sau metal mi-ati recomanda pentru brațele de la Arc?
Doresc sa fac un PLAYLIST, pentru sala de forta, ce melodii ascultati la sala? Multumesc pentru ajutor! Spor la sala!
Buna TPU De ceva vreme citesc bloguri si vreau ceva de iubire momentan il citesc pe www.radufconstantinescu.ro, www.bloguluotrava.ro si http://allexandrabeatrice.blogspot.com Stie cineva?
Ce parere aveti despre serverul privat club penguin Cpps.me? E bun, merge? Cine la folosit?
Cum sa fac sa am rabdare 2 saptamani?
Am 14 ani, sunt din cluj-napoca si vreau sa invat sa ma dau cu skateboardul. Vrea cineva sa iesim sa ma invete? P.S.:Am deja placa.
Incerc sa fac primul meu gameplay, pentru youtube. As vrea sa filmez, cu ceva bun, am incercat cu hypercam, bandicam, fraps... Jocul se misca bine, dar in videoclip apare ca am lag/ping. De...? (mai mult)
Ce parere aveti de site-ul http://sports.woomie.ro/?
Fratele meu are 12 ani si 60 de kg fiind genul bondonc la 1, 60 cu burta si fund de zici ca e femeie. As vrea sa il iau la sala cu mine, ce parere aveti?
Ieri mi- am schimbat tema la windows xp, si astazi nu mai pot sa bag alta deoarece cand dau pe tema ami apare numa windows classic, ce trebuie sa fac ca sa- mi apara iarasi alta tema? Dau...? (mai mult)
Am filmat un gameplay la un joc(paper please) primul de altfel jocul l- am inregistrat cu bandicam si vocea cu telefonul ( se aude bine) Problema e ca nu pot sa le unesc adica sa se auda sunetul...? (mai mult)
Ce cofetarie din cartierul Pantelimon recomandati?
Care este cel mai bun lemn pentru brațele de la un Arc Take-Down sau Metal? Raspunsul corect primeste funda :)
De unde pot descarca photoshop sa imi mearga dati-mi link de unde pot sa il descarc dau funda+vot IdMess-foltutmarian55 Skype-Criminal69c
ce are metin2 ro adica nu mai e acelasi nu mai sunt aceleasi servere sre exemplu draco nu mai e de fapt nu mai e nici unu din alea vechi si e lyncan e de la gameforge inseamna ca nu e ro originalul?...? (mai mult)
Hei TPU.Intrebare Pentru cei care practica pescuitul:cum preparati arpacasul pentru o partida de pescuit si recomandati- mi o varga buna dar nu prea scumpa pana in 100lei si undeva la 5- 6 m.Multumesc ...? (mai mult)
Ma voi muta in Anglia la vara (prima data trebuia in Italia dar sa- au schimbat planurile) si nu mai am mult timp de stat aici. Va rog ajutati- ma cu niste idei de lucruri pe care le pot face impreuna ...? (mai mult)
Hey TPU, eu si colegii mei am vrea sa mergem intr- un fel de tabara in scoala altfel. Intrebarea este, aveti idee unde putem merge, astfel incat sa vedem si ceva, iar cazarea sa nu depaseasca 100- ...? (mai mult)
Costa ceva contul (sau sa "joci" ) pe site-ul yepp. ro? Multumesc anticipat.
Buna,joaca cineva pengle pe facebook? stiti cum se descarca fara sa trimiti sms cheat engine tool pengle? dau fuuunda
Cum fac ca la Google Chrome in acele ferestre care apar cand deschizi pagina sa imi setez paginile favorite.
Cum fac la opera sa nu imi mai apara "semne de carte" "speed dial" si "descopera" in partea de jos a paginii?
Buna, TPU! Diriga a făcut deja lista cu activități pentru saptamana altfel si ne- a întrebat ce am mai vrea noi sa facem ca sa fie lista completa. Dar nimeni din clasa nu are idei (am avut eu o...? (mai mult)
Se poate sa imi fac unghiile sa creasca mai repede? Daca da, spunetimi plz
În vacanță mă voi duce la munte. Voi merge cu trenul în jur de șase ore. Ce aș putea face în tren ca să nu mă plictisesc? Nu voi fi cu prietenii, ci singură, deci jocurile gen "Adevăr...? (mai mult)
Am comandat o pizza si vine peste ceva timp... stiti cumva daca transportul e gratiuit sau trebuie platit? Vreau sa stiu cam cat e? no fi cat o pizza nu?
Poate sa-mi dea cineva idei pentru origami? Ceva simplu, nu foarte dificil. Dau funda :*
Ați vrea să facem un grup pe whatsapp și să treacă timpul cu tot felul de discuții pe diferite teme?
Ce sa fac cand ma plictisesc? Dau funda. Mersi!
Pentru facultatea ASE, ce profil imi trebuie sa urmez la liceu?
Ce sa fac cand mi.e somn?
stie cineva de unde pot lua sprey graffiti din craiova? P.S. dau funda celui mai bun raspuns :-)
Noroc TPU. Cum credeți, care sunt metodele să-mi ridic canalul. https://www.youtube.com/watch?v=69gb8YhYy2o Am șanse în România?
Vreau si eu un sfat pentru a face bani. O cunoștință dea mea ( o fata ) are un mic business. Pune unghii cu gel si face ceva bani. Eu sunt băiat ce as putea face si eu in timpul liber pentru...? (mai mult)
vreau si eu un site, ceva de unde sa pot sa cumpar si eu blugi asa : https://31.media.tumblr.com/tumblr_m4ww846mV71rolk53.jpg. Dau funda :*
Aveti idee cam cat ar costa prima varianta? : http://highschoolinamerica.org/shortterm.html As vrea sa stiu un pret dar fara sa sun la ei. ma puteti ajuta? Funda si vot!
Trebuie sa fac un proiect la chimie pana marti ca sa pot trece clasa am si eu nevoie de niste idei despre un proiect legata de orice din chimia de clasa a 11- a ofer funda! urgeent! PS: nu am ...? (mai mult)
Cine stie un aim setat pe corp pentru cs 1.6 dar sa trag normal.Nu cand trag sa se duca tinta pe el sau cand playeri(adminu) se uita pe mine sa imi sara tinta aiurea.Dau Fundita!
Vinde cineva mai ieftin hotul de carti? dar sa nu fie rupta si indoita.
Imi puteti spune povesti horror sau siteuri de unde sa citesc astfel de povesti dau funda la cele mai horror povesti
Buna seara, TPU. Cine se pricepe sa scoata vocile dintr-o melodie si sa ramana melodia de pe fundal rog sa imi spuna. Am nevoie urgent de acest ajutor
De la câţi ani eşti adolescent? Jucam Triviador şi era o întrebare: "La câţi ani eşti adolescent?". Eu am răspuns că la 15 ani şi când colo, cică la 11! E adevărat?
Aș dori să dau în viitor la medicină... Știe cineva, nu știu, materiale, cărți, documentare. care m-ar ajuta să deprind mai bine această știință? Mulțumesc mult! :)
Cine imi da un server care merge romanesc pentru. Minecraft 1.7.2? Dau fundita.
Stiti localuri in Ploiesti, care sa faca rezervari pentru petreceri? Daca da, imi puteti spune si preturile?!?!
Este cineva care are o pagina cu talk mare si nu are nevoie de ea? Sau cineva care este administrator la o pagina mare si are nevoie de admina care poate posta jocuri, glume? Sunt fata potrivita,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!