Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut prieteni TPU, doresc sa va intreb: Voua ce va place sa faceti? sau Ce faceti voi cu pasiune, fara sa simtiti oboseala? Multumesc foarte mult!
Buna! Am de facut un proiect la spaniola si n-am ideii despre ce anume sa-l fac, va rog am nevoie de ajutor :)
De unde pot cumpara toata seria Jurnalul Unui Pusti?
Stie cineva un tip de problema care sa aiba mai multe solutii? sau mai multe potentiale solutii?
Sunt noua pe site, si vreau sa va rog asta : POVESTE HORROR VA ROG! Fara site- uri ca nu va mai dau funda. Scrieti- mi o poveste HORROR! Sa ma SPERIE! Dau funda doar la cei care scriu! Nu dau...? (mai mult)
Nu am niciun talent... Voi ce talent aveti si cum l-ati gasit?
Eu am la tom 84 nivelul. Si nu as vrea sa il dezinstalez pt hack, dar totusi vreau hack :))) intelegeti voi..si nu vreau sa incep iar de la 1. Nu stiti daca e vreun hack care sa il pun si sa fiu tot ...? (mai mult)
azi am bătut 3 tigani de la mine de la bloc ( tot ma injurau ). Ok si dupa ce i- am calmat au zis ca vin cu nu stiu ce verisori de- ai lui sa mă bata..Problema e ca no, aia aveau maxim 13 ani...? (mai mult)
Hei. Am nevoie de câteva idei pentru o poveste cu vampiri și iubire. Cine îmi da cele mai multe idei îi dau FUNDA.
Sall all eu am gasit un motor de la un glade care mere foarte bine dar nu gasesc o elice sa i- o pun in varf stiti o elice de avion micuta. Daca stiti cum pot sa fac una sau sa cumpar una va rog sa scrieti...? (mai mult)
Ciao TPU, imi puteti spune moduri prin care te poti sinucide usor?, funda
Este youtube, deci e public. Are cineva fb- ul baiatului asta, un link cu canalul de youtube mai ales pls!)))))) https://www.facebook.com/video.php?v=712175145569546&set=vb.450509848402745&type=2&theater ...? (mai mult)
Levi Elekes.Am vazut ca sunt oameni care il urasc, care spun ca tot ce zice e o prostie ca el vrea sa ne prosteasca si sa ne manipuleze. Oare chiar au dreptate, ca el vrea doar sa ne prosteasca? El vorbea...? (mai mult)
cum credeti ca as putea face rost de bani? sunt fata si am 13 ani, vreau sa fac bani dar sunt prea mica ca sa ma angajez undeva, m- am gandit la optiunea cu vandatul bratarilor facute de mine si ...? (mai mult)
Salut, am o colectie de carti vechi dee la 1925 in jos(Larousse 1927, Anatomie unde Physilogie de Dr. Julius Wiesner 1885 mentin ca are semnatura unui Doctor Universitar care a detinut- o.SI partituri...? (mai mult)
Am windows 7 si mi- am cumparat un wireless si a venit un baiat si mi la instalat cat eram la scoala. Cand m- am intors era plecat si am observat ca scrisul este pixelat, nu mai este cum era ...? (mai mult)
Vara mea a primit o tona de chestii super misto de ziua ei si printre acelea se aflau lucruri care mi le doream si eu. Ce sa fac sa nu par imvidioasa? Dar cum sa fac daca o sa mi le iau si eu si o sa paraca...? (mai mult)
Știe cineva de ce nu mi-a mers Call of Duty Black Ops pe PS3? Am intrat în joc, și mi-a apărut pe televizor Format Invalid. Și nu l-am putut juca. Știe cineva de ce?
Puteti sa-mi dati niste drame gen Devil beside you sau Boys over flowers? :D
As dori sa achizitionez un Nikon D3200. Ce parere aveti despre aceasta camera? Este buna? Isi merita banii? Daca aveti o parere negativa, ce camera mi-ati recomanda? Multumesc anticipat.
Cum pot sa-mi pun o poza de fundal pe ask.fm?
Stie cineva de ce nu merge yahoo mail. Intru pe el bag contul si parola si apoi zice ca nu sunt conectat la internet. Mentionez faptul ca eu am internet. De ce imi arata aia, stie cineva cum...? (mai mult)
Salut.Stie cineva coduri pe Robocraft? Mai ales pentru RP si GC. Fundita...
Imi da si mie cineva cateva poze de pus pe facebook foarte cool? Dar fara animale, peisaje si din astea... Mersi!
Salut ce sa aleg intre caine beagle golden retriever si labrador? P.S. mai am inca un caine...
Pe ce data vin banii de liceu luna aceasta?
Cum pot face mai multe like-uri la o pagina pe Facebook? Sa o cresc la talk. Îmi dedic tot timpul pe ea și am strâns aproape 3k dar talk-ul e mic. Știți generatoare? FUNDĂ!
Sper ca ma puteți ajuta. Îmi puteți da idei de mesaje serioase pentru a invita câteva persoane de majorat? Nu îmi vine nici o idee.
Cine stie un Metin2 lvl max 250 rate 1000 all arme si armuri noi sa aiba 6/7, deci in concluzie un metin usor,crescut repede, bani multi, itm evoluate usor... fara modate in cel mai rau caz itm site
cand deschid minecrft cu forge nu imi deschide minecraftul ma puteti ajuta ofer Fundita ps:am minecraft premium
Va rog spuneti- mi ce sa fac dupa ce mi- am instalat aplicatia Apus pe telefon(Htc desire 310) nu mai pot sa- mi descarc aplicatii de pe Play Market dar imi scrie ca am putina memoria dar eu am memoria...? (mai mult)
Poti sa te mai inscrii la o scoala de fotbal daca ai 18ani?
Sunt clasa a8- a si acusica, acusica vine examenul pentru intrarea la liceu.Am o tinta, si anume, as dori sa merg pe stiinte ale naturii iar mai apoi sa fac dreptul, ce parere aveti? Imi va fi greu?...? (mai mult)
Cum as putea sa-mi conving prietena buna si in acelasi timp,colega,sa vina la banchet? Precizez faptul ca e pendicostala. Efectiv nu mai stiu ce sa-i spun, si imi doresc enorm sa vina.
Mi-am luat clothes...hair, house pentru Sims 3.. Dar nu stiu cum pot sa folosesc casele luate ..nu stiu de unde ..ma puteti ajuta?
Salut prieteni am probleme cu niste tigani mai mici ca mine au inceput sa bage din astea de ce i am injurat etc ceea ce nu e adevarat si au venit azi la mine sa ma bata dar nu au avut tupeu sa dea dar ...? (mai mult)
Stie cineva de ce nu functioneaza World of Warcraftul? Scriu contul si parola si imi apare pana la Succes si de acolo ramane asa pana ce imi spune sa aleg serverele. Ce trebuie sa fac? Va ...? (mai mult)
Porecle pentru numele DAMARIS?
Pub-uri faine prin bucuresti...sugestii, something:)
Ce va place sa facti in timpul liber?
Exista semnul razboiului?
Salut lume Spuneti-mi cat mai multe localuri zgomotoase, muzica rock and such din Bucuresti?
Voi astia de pe TPU care sunteti din Oradea... imi puteti spune unde se pot face dansuri populare?
Placile de skate complete de pe bmx magazin au grip?
Ce jocuri stiti pentru persoane de 17-18 ani gen Remi, monopoly, table...?
Buna ziua am nevoie de Regulamentul de la jocul capital +. Cine ma poate ajuta? Funda
Ce sa fac 9 ore in avion?
Salut tuturor, nu este neapărat o întrebare ceea ce urmează să scriu, este doar ceva ce vreau să îmi confirm, printr- un feedback dat de voi aici. În primul rând vreau să spun că folosezc...? (mai mult)
Salut pe ce data este dreamhack si unde se face? si cam cat ar costa intrarea? mersi
Salut, am vazut la o colega o aplicatie pe telefon "Instagram" in care edita poze, cum pot sa am si eu acea aplicatie? Dar fara sa-mi fac cont pe Instagram, vreau doar sa editez pozele in el.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!