Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am un DVD despre Justion Capra semnat de catre el.Cat credeti ca arc osta in momentul de fata acum ca este mort?
Salutare! spuneti- mi niste filme cu 3 prietene care invata impreuna si vine ziua in care trebuie sa se desparta sau ceva de genul acesta exemplu:colega de camera, выпускной etc. doar sa...? (mai mult)
Salu vreau sa incem sa invat sa repar pc-uri, telefoane etc. vreau un site sau o carte dupa care sa invat Dau funda
Am si eu o mica nelamurire.Maine am test la matematica si voi da dib impartiri, inmultiri, adunari si scaderi.Totul cu paranteze de aici.Mai dam din relatii metrice in triunghiul dreptunghic si din rationalizarea...? (mai mult)
Am de facut un desen pe coala A4 si de fiecare data cand ilpictez colturile se indoiesc.Stiti cumva ce pot face ca sa evit acest lucru?
*Am nevoie de cuvinte cheie legate de POLUAREA AERULUI.* Multumesc.
Era un proiect in Bucuresti cred, sau in Timisoara, nu mai stiu exact. Un proiect al unui fotograf: statea ziua pe strada si oprea lumea si ii ruga sa zica cateva cuvinte dragute pentru aproapele lui,...? (mai mult)
Unde gasesc locuri pentru nudisti in Oradea? Help, e pentru o tema!
am un canal de youtube cam de ce jocuri ar trebui sa ma apuc ca sa fac cateva serii care sa placa abonatilor? Multumesc.
Ce sa faci ca sa uiti de plictiseala?
Sunt noua in Brasv. Stiti niste locari, cofetarii, locuri dragute de pierdut timpul?
Buna sunt din moldova si am o intrebare care tabara e mai buna,,Perlele Nistrului";,, Ciresarii"sau,, Luceafarul". P.S.doresc raspunsuri de la cei din moldova sau care au fost la aceste tabere.
Sal TPU, ma cam plictisesc in casa si nu pot iesi afara.Ce jocuri imi recomandati?
Ce as putea face in timpul liber? Mai exact, dați niste idei de locuri unde am putea sa ne ducem eu si mama sa ne mai distram ca fetele. Parcuri din București, etc. Ma gândeam sa ne ducem la patinoar.Este...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste tabere de vara din Romania.La scoala mergem, dar copiii din clasa mea sunt cam fitosi si isi bat joc de mine pentru ca nu am lucruri materiale de valoare si alte chestii(telefoane...? (mai mult)
Salut tuturor cum pot sa imi adun aprecieri la pagina mea fara ca sa dau bani pentru promovare. Daca stiti cumva spuneti va rog dau funda :) si daca vreti dati un like :P si un share PS: nu- s cersetor...? (mai mult)
Daca cineva iti zice "te dai la rele" tu ce ii raspunzi? (am dat comm pe facebook cu " :* " si un coleg mi-a zis "te dai la rele", eu ce sa ii raspund? Pare eu intrebare banala dar totusi :D FUDNA
Sall! Cum ma pot juca ets2 in multiplayer? Vreu raspunsuri in pasi si un link de unde as putea descarca jocul! BAFTA!;)
Hey :) Pot face cumva ca atunci cand vreau sa imi pun o noua poza de profil pe facebook, sa nu imi mai apara chestia aia care imi micsoreaza/mareste poza? Vreau sa ramana asa cum e poza fara sa trebuiasca...? (mai mult)
As avea o rugaminte la voi. Imi spuneti ce parere aveti de pagina asta https://www.facebook.com/pages/Just- a- smile/626045207428182?ref=ts&fref=ts. Imi puteti da niste idei sa o fac mai populara?...? (mai mult)
Unde este mai frumos sa organizezi un eveniment la Palace sau la GrandeOK in Drobeta Turnu Severin?
Idei pentru un majorat? si cat ma costa?
Vreau sa fac o petrecere cu sala inchisa, da-ti-mi si mie sali pe care le pot inchiria pentru o zi si pretul, in brasov
Ce planuri aveti pentru acest weekend?
Am aflat că se redeschide cinema Dacia în Reșița.Îmi puteti spune site-ul pe care să găsesc programul filmelor și cât costă un bilet?
Cum sa iau un bilet la ziua Izabelei?
Cine stie locuri bune pentru parkour in Timisoara? Sa nu aud pe banci in parcuri sau nu stiu unde... Locuri exacte.De exemlu un link pe google maps sau in parcul cu tare, in fata la...
Unde gasesc photo booth in Bucuresti? *nu de inchiriat
Cam la ce pret ajunge o sticla de whisky (0.7l - J&B / Jack Daniel's / Red Label) la o cafenea daca vreau sa cumpar toata sticla. stiti vreo cafenea/pizzerie un pot comanda si pizza si sa cumpar si o ...? (mai mult)
Îmi puteți spune cele mai noi melodii? Mersii!
Salut caut si u o comunitate ipb care are nevoie de un founder sau administrator cine stie una sa-mi lase link dau funda care imi gaseste una multumesc!
Cum imi pot schimba varsta pe facebook? Momentan am 15 ani si vreau sa pun 18 pe facebook pentru a putea lumea sa ma urmareasca ( follow).Am incercat sa schimb, dar nu imi permite...
Salut, am si eu un Vodafone smart 4 si mi-am luat jocul darkness reborn, ma joc aproximativ 3 minute si dupa aceea ma scoate fara nicio eroare fara nimic. pur si simplu imi iese din joc
Dati- mi va rog niste nume de cocalari gen: "Marean Spintecatorul la femeile virgine" =)) eu si o colega punem porecle pentru un coleg =)) sa fie toate cu "Marean" va rog:)) si da, stiu ca se scrie Marian...? (mai mult)
De ce nu pot selecta ca postarile mele sa fie vazute public pe facebook. Imi apare intrebarea "cine poate sa- ti vada postarile viitoare?" si nu imi apare varianta "publi". cea mai larga optiune e "prietenii...? (mai mult)
Bună TPU! Am de gând să încep să fac un videoblog și am nevoie de un video editor și bun și gratis. Dacă știți de unde aș putea descărca îmi puteți lăsa link sau măcar numele video editorului....? (mai mult)
Ce sa fac cand ma plictisesc in ora?
vreau niste idei de exemplu: Afla cind te vei casatori, Afla citi copii vei avea. funda la cea mai buna idie
am un site de acesta http://prntscr.com/5rbg5q vreau niste idei de exemplu: Afla cind te vei casatori, Afla citi copii vei avea. funda la cea mai buna idie
am fost acum joi intr- un club din sibiu (liquid ) si am auzit o melodie super, si nu o gasesc, nu imi mai amintesc decat atat dind melodie "Doesn't matter where you are ". Ajutati- ma plzzz...? (mai mult)
Un link pentru yaman ep 29 enegleza sau romana, va rog.
La ce temperatura se topeste zapada? Vreau sa ma duc la munte la sanie si vor fi 5 grade insorit. Se va topi zapada?
Ce isi merita mai mult banii, un play station 4 sau un i phone 6?
Ce casti cu bass imi recomandati pentru telefon? Vreau ceva care sa-mi bubuie urechile, daca stiti ce zic :3! Sa fie undeva la 50-100ron. Multumesc!
Pe ce site-uri pot sa-mi fac un blog gratis? Ofer funda!
Cat tmp mai este scoala? Ma refer pana la vacanta.
Ajutor! Cand deschid laptopul si ma logez pe user imi apare negru doar ferestrele cum ar fi skypeul sau astea din startup (imi vad cursorul).
Salut, TPU! Am si eu ate ceva sa va intreb: 1.Stie cineva un site pe care iti poti crea design- ul unei camere? 2.Cine stie un site pe care sa scrii un email si sa setezi cand sa il trimiti? 3.Am nevoie...? (mai mult)
Buna TPU cum imi fac un blog
Cum va organizati timpul liber? Aveti intotdeauna timp sa realizati toate sarcinile propuse intr-o zi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!