Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum se numeste acel joc in care se punea o plansa desenata cu mai multe culori pe jos, si fiecare trebuia sa aatinga o culoare, cu o mana, un picior, cu comenzi de genul mana stanga la verdele din...? (mai mult)
Hei TPU, am nevoie de putin ajutor! Astăzi sunt sanse ca prietenul meu sa vina la mine acasa(pentru prima oara când ne întâlnim singuri înafara scolii)conform planurilor....problema este ca el e ...? (mai mult)
Ce as putea desena, înafară de anime-uri! Idei originale de la voi! Eu nu am inspirație. Funda!
Am primer,gel uv,cleanser, iv topcoat de la sina....de ce nu mi se usuca gelul si top coatul? E lipicios...Multumesc!
cum este in clubul bamboo sau frateli? Ma refer daca intrarea se plateste si cam care sunt preturile bauturilor, in special cele non-alcoolice!
Hei! Ce parere aveti despre relatia dintre pesti-gemeni?
Heii :* Sunt din jud. Vaslui, si am de gand sa invit o fata la un suc sau o prajitura. Daca sunteti din Vaslui imi puteti spune niste Caffenele sau niste cofetarii mai luxoase, sa fie mai romantic. ...? (mai mult)
Vreau sa aud parerea voastra in legatura cu cartile bicycle si tally- ho in principiu pe partea de, , flourish". Ce alegeti? Argumentati va rog. Dau funda, Eu de ceva ani nu ma pot...? (mai mult)
Buna :) Cat costa un bilet de film ( la cinema ) pentru copii la arena mall?
Imi puteti da un link cu video sau un site unde sunt instructiuni in care arata cum se poate construi un Arc Compond Onedia Kestrel? :D
Salutari vreau si eu sa stiu cum sa slabesc am 13 ani 1, 55m inaltime si am 62 de kile si sunt cam gras, va rog ajutati-ma
Hey, imi puteti da si mie niste bloguri de pe tumblr cu poze...citate :) Multumesc!
Hello everyone! O sa- mi iau niste role ( inline ) si vreau sa invat sa merg pe ele, de distractie si relaxare totodata :). Ceva sfaturi pentru un beginner (incepator ) ca mine? ( echilibru, cum...? (mai mult)
Ce parere aveti de facultatea SNSPA de comunicare si relatii publice? Se face multa matematica? Se castiga bine? Funda
cineva priceput in dedublare astrala, imi poate spune cum se intampla acest fenomen, stiu multe lucruri despre dedublare astrala, insa unele sunt neclare, cum te intorci inapoi in corp, poti...? (mai mult)
Cum sa procedez cu bataia
Buna,am de facut o compunere despre colegii mei, cine ma poate ajuta si pe mine cu cateva expresi frumoase despre ei :)?
Miercuri este Sf. Ion si nu stiu ce sa ii iau profesorului meu de matematică deoarece îl cheamă Ilie Ion. Are cineva idei? Îmi trebuie răspunsul repede caci mai este mai Putin de două zile!
Buna seara TPU, as vrea sa trimit un colet postal la iubita mea de ziua ei, ea fiind plecata, vreau sa- l trimit prin posta romana.Ce trebuie sa cunosc, sa fac pentru al trimite? Nu este ceva enorm...o...? (mai mult)
Buna tuturor, caut si eu un loc ideal unde sa iesi cu prietena in Sibiu. As aprecia ajutorul vostru. Ofer funda :D
Îmi face cineva o piesa de teatru in 3 pentru mama? (Suntem 3 fete)
Pareri despre : http://www.airsoft- cluj.ro/arme- airsoft/pistoale- airsoft/pistoale- manuale- spring/cybergun- hpa- colt- 1911- metal.html si http://www.airsoft- cluj.ro/cybergun- hpa- taurus- pt92- ...? (mai mult)
Ce inseamna "YOLO" p.s.
Buna TPU Care este cel mai cunoscut vlogger, youtuber din categoria lui? Ma intereseaza in special de make-up dar as vrea cei mai buni din categoria lor Funda
vreau si eu sa intreb daca in craiova exista o scoala foarte buna de dans gen aia a lui crbl sau word dance din bucuresti! Mersi pentru ajutor
Srie cineva unde pot gasi rezumatul cartii Jurnalul lui Anne FranK? nu vreau filmul.
Hey TPU! Puteti sa imi spuneti niste povesti cu fantome, sau chiar intamplari ciudate din viata voastra ( daca ati avut) Astept raspunsurile Funda pentru cea mai infricoasatoare. Sa vad ce puteti;)
Stie cineva cat costa sa inchiriezi un ATV in Gura Humorului pe Partia Soimului?
Are cineva idee cum sunt preturile in cafeneaua din magazinul F64? Help.
Buna TPU vreau miste povesti de groaza cu fantome
Îmi dați provocări pentru adevăr sau provocare?
am o tigara electrica bunicica.am o problema la ea,de ceva vreme nu se mai simte aroma, are un gust rau. oare de la ce ar fi?
Cum o cheamă pe fata aia de la reclama cu Zu Tv în care spun că nu e Tv, e Zu Tv. Ultima fată blondă(nu Delia). Cum o cheamă? Dau fundă.
Heei TPU! Poate sa-mi spuna cineva care este facebook-ul adevarat a lui Betty Blue?
Exista niste bile mici invelite in hartie care pocnesc la impact, stie cineva cum se cheama si unde as putea sa le gasesc in timisoara?
Daca am 15 ani am voie sa intru in Mega discoteca tineretului?
Ce actesorii pot face pentru papusa mea?(Ex.un pieptene, telefon sau planset)Fundita!
E vreo modalitate de a-ti mari sansele de castig la pariuri sportive? sau vreo smecherie?
Poate sa imi spuna cineva o poveste de groaza? Vreau sa imi pacalesc prieteni si sa ii bag in sperieti! (NU IMI DA- TI LINKURI SAU POZE DE GROAZA ) va rog sa le scriti voi nu conteaza daca sunt adevarate...? (mai mult)
Voi va uitati la televizor? La ce?
Hey TPU.Cum va relaxati?
Cum pot scapa de teama de a ma bate. adica mai mult de a fii batut. vreau sa am curaj. tupeu. adica chiar daca o sa- mi i- au bataie sa am tupeu sa ma intalnesc cu el. cum sa am incredere in mine? fara...? (mai mult)
Caut admine/admini pentru pagina https://www.facebook.com/pages/Pitica- te- iubesteIntelege- asta- odata/294727917318804. Pagina are doar 481 de like- uri pana acuma dar vrem sa o crestem si sa ne...? (mai mult)
Caut admin pagina facebook.
Un site de dat likeuri la o pagina/postare/poza?
Hei, TPU! Spuneti-mi niste tipuri de profesori pentru vlog. Dau funda :3
De unde beteșig oameni dubioși, fără niciun prieten comun, mă găsesc pe mine (și pe mulți alții) pe facebook? Pur și simplu caută la întâmplare persoane și dacă e o față drăguță dau...? (mai mult)
O parere generala despre Krishna Caffe, preturi, ambient? Multumesc
Cum pot sa fac sa pocneasca o pocnitoare mai tare?
Ce spune-ti de cafeneaua Krishna Caffe, m-ar interesa ce preturi sunt si ce atmosfera ofera,, multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!