Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Caut admini pagina facebook
Am nevoie de cateva replici;/poezii emo/horror Ma puteti ajuta?
Hey! Cam cat costa intrarea la patinoarul din drumul taberei? Dar ascutitul patinelor
Știe cineva niște jocuri de petrecere distractive care se pot desfășura intr-o casă? Nu vreau să aud: scaunele muzicale,caracatița, pic-poc, etc.
Caut admin pentru o pagina de facebook cine e interesat ii dau detalii.
Stie cineva o pizzeria din Ploiesti deschisa azi? 1 Ianuarie?
In primul rand la multi ani! Imi puteti spune si mie va rog tarifele la biliard din Club Oxygen din Sun Plaza?
Voi ce faceti cand sunteti singuri acasa?
Unde as putea sa merg cu prietenii, intr-o zi de iarna, cand ne plictisim (gen: o cafenea)? Fara raspunsuri jignitoare!
Azi este deschis McDonald`s?
Am dat mai demult la un grup pe favebook ca nu mai vreau sa primesc cereri sa intru in acel grup. Este posibil sa schimb cumva "setarea"? Adica sa pot sa primesc iar cerere. Fundaaa ( Un an nou...? (mai mult)
Cum credeti ca ati inceput anul? Funda pentru cel mai amuzant raspuns.
E deschisa vreo pizzerie de revelion in Timisoara? As vrea sa comand niste pizza si nu stiu daca e deschis. Multumesc TPU
Buna TPU asta e destul de urgent este vreun fastfood sau pizzarie deschis acuma de reveloin?
Stiti niste mesaje pentru prieteni de revelion, lungi si frumoasa (sentimente) :D?
Cati banii imi trebuie sa petrec noaptea de revelion in club in Brasov?
stiti si voi niste nume de FLOURISH - uri cu carti de joc, asemanatoare cu Sybil Cut? Stiu foarte multe si nu mai gasesc nimic... daca ma puteti ajuta v- asi fi recunoscator. Dau funda! ...? (mai mult)
Spuneți-mi că nu sunt singurul care nu face nimic de revelion. :( :))!
Stie cineva cum se face o chestie din asta si cum se foloseste? http://imgur.com/8ixCOuq Funda!
as vrea idei pentru ce pot sa fac de revelion, pentru ca nu vor fi rudele. P.S. Nu vreau nimic ce implica iesitul din casa. Dau funda.
Repede...imi petrec revelionul acasa si nu prea stiu ce pot face ..rudele nu vor veni..help
puteti sa-mi spuneti o uratura cu umor nu chiar mare. Va rog frumos, e urgent. Funda (scuzati categorie, nu merge la adolescenti)
Ce youtuberi mi-ati putea recomanda? Dau funda :3
Am nevoie unrgent de niste urari scurte de urat nu Aho! Aho altceva.Cine imi da niste urari dau Funda.
Salut am nevoie de o uratura in engleza urgent.
Sal TPU. pentru cei super ghinionisti, care stau de revelion acasa cu familia.:)) ce ati spune sa facem gen o conferinta pe mess?:)) asa o sa ne treaca din timp. :D
Bunăă. Voi ce faceți de revelion?
Salut cu ce firma de taxi va place cel mai mult sa va plimbati?
Hei.Vreau un metin care sa cresti destul de repede si sa fie multi jucatori DAU FUNDA
Stie cineva daca pot intra la patinoarul din Galati dupa vreo 10 minute?
Salut joc cu varul meu mai mare tabinet si mereu ma face, cum pot sa il fac? vreau si eu niste strategii si vreau un site unde pot sa ma antrenez
Stiti ce-as putea face, fiindca ma plictisesc.
Salut pasionilor de masinute Am o masinuta de cand eram mic si as vrea sa o reconditonez primul lucru i- asi schimba motorasul sa fie putin mai puternica si dupa aia alimentare cu baterii mai puternice...? (mai mult)
Voi cum va sarbatoriti Revelionul? Eu anul asta am cam ramas pe dinafara, am tot refuzat ofertele din diferite motive (a fost un an cam urat pentru mine) si acum chiar imi pare rau ca am...? (mai mult)
E u sunt din Slatina si as vrea sa stiu daca s-a deschis patinoaru? Dau funda! Multumesc anticipat!
Care este cel mai apropiat patinoar de Tineretului?
Mai e patinoar in Sun Plaza anul aata? FUNDAA
As vrea si eu un cont cu nivel 25+ pe Lady Popular Fashion Arena. Daca aveti mi-l dati? Please!
Ma ajutati cu un cont de transformice baiat Pro cat de cat pe privat daca se poate
Hey cine ma poate ajuta cu jocuri de genul: "Alege un numar de la 1 la n si indeplineste porunca respectiva "?
Hey TPU.Ce pot face cand ma plictisesc? Inafara de statul pe net, jucat jocuri etc.
Va rog ajutati-ma si pe mine! Am nevoie de melodia lui Nicolae Datcu - De-ar fi vremea de altadata dar fara voce, negativ. Am incercat sa fac singur negativul dar n-am reusit. Va rog ajutati-ma
Care imi zice un nume pentru un blog (si pagina de facebook) pentru lucruri create de mana (handmade)? As vrea ceva care sa contina cuvantul "craft", dar daca e un nume reprezentativ care nu s- a folosit...? (mai mult)
Cum se numeste unealta din mana lui din link-ul urmator:https://www.youtube.com/watch?v=PKO6CpkWf3Q?
Cine are facebook? eu am! Narcys Fcsb
Ce suprafata are patinoarul din Galati?
Stie cineva unde as putea viziona in intregime cam toate emisiunile de pe ID XTRA? Emisiuni precum "Beauty queen murders", "Who on Earth did I marry?", "A crime to remember", "I was murdered", "Redrum"...? (mai mult)
Vreau sa fac lucruri handmade. Dar nu stiu ce... vreau idei. Si vreau sa stiu unde as putea sa le vand?
Hei! O sa fie deschis la KFC pe 31 decembrie, dimineata?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?