Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
PE 26 Decembrie auchan e deschis?
Spuneti-mi si mie niste animeuri de tip yaoi dar sa fie traduse si in romana ca eu peste ce am dat erau in engleza si spaniola :( si daca se poate si pe unde le gasesc. Fundita
Deci, am doua blogguri pe un cont de Tumblr. Unul e primar si altul secundar, am observat ca atunci cand incerc sa dau follow de pe blogul secundar nu merge si se aduna la cel primar. Cum fac sa dau...? (mai mult)
Am comandat o rochie de pe internet si este putin cam mare.Am sunat la nr de pe site, dr nu mi- au raspuns., Ma gandeam sa comand din nou o marime mai mica, iar cand ma suna sa confirm comanda sa le ...? (mai mult)
Vreau sa-mi schimb numele la facebook si as dori niste idei de nume (pe facebook sunt Predoi Codrut) dar ma cheama si Leo...
Salut.Ce program stiti pentru mate? adica cu linie de fractie...s.a si niste probleme de olimpiada de clasa a 6- a cat mai grele! am luat 9 in teza la mate si sunt fff bun si vreau totusi sa mai exersez.Sarbatori...? (mai mult)
Va cer ajutorul din nou. Am o tableta Serioux Antares 7 Slim si orice card de memorie as pune nu stocheaza dor un GB. Stiiti cum pot mari memoria externa?
Buna TPU Am doar 46 de followeri pe Instagram dar eu mereu primesc notificari ca primesc follow si mereu vad numai 46 Ce sa fac?
Pe unde as putea gasi si eu niste cremene va rog sa imi spuneti! Craciun fericit!
Crăciun fericit tuturor, de aici, din comunitatea aceasta frumoasă! Ce v-a adus Moșul? :D #Hohoho #Christmastime P.S. Hashtag! https://www.youtube.com/watch?v=S9JLbxgMyhg
Ce parere aveti despre fenomenele paranormale? Fara raspunsuri jignitoare!
Am o mica problema la facebook, imi tot spun copiii ca nu imi pot da cerere de prietenie, scrie ca am prea multi.Pai cum ca eu am doar o mie si ceva de prieteni, cum sa fie prea multi? o fi e vorba...? (mai mult)
Vreau si eu mesaje din alea gen "Teresa Fidalgo" cu "daca nu trimiti acest mesaj mai departe..."... Craciun fericit! BTW :)))
Dati-mi si mie niste urări de craciun dar nu ca cele obisnuite, sa fie amuzante si putin deocheate dar nici prea mult ca sa nu supăr pe cineva.
Cine are coduri de PA pentru Sweet flirt?
Povestiti-mi va rog niste experiente haioase.Sunt putin prost dispusa si mi-as dori sa ma inveselesc.Va rog fara raspunsuri jignitoare!
Am nevoie pentru distributia unei carti de pe wattpad de doua gemene blonde intre 15 si 20 de ani. Daca stie cineva numele unor fete (eventual celebre) care sa le pot pune la distributie, va rog,...? (mai mult)
Buna, am primit o umprimanta de craciun si am doar cablul care trebuie bagat in priza, trebuia sa mai fie unul cu care sa ma conectez la calculator(am doar acel sidi)? dau funda nu merge sa o instales...? (mai mult)
Dau Funda. Am Sony vegas pro 11 si am scos de tot cadranul on care imi ruleaza videoclipul. Cine imi poate spune va rog cum pot sa il pun la loc? Multumesc anticipat!
Vot si va votez http://www.bree.ro/adytzumessi.php
Hey TPU! Am 2 intrebar deci... :)) 1.Cum pot modifica wstilul fontului intr- un telefon care nu are asa ceva (Orange Zilo mai exact) est posibil? daca da cum? 2.Cum pot descarca un videoclip de pe ...? (mai mult)
As vrea sa stiu cu pot sa fac bani pe net de-acasa fara sa investescniste bani pe anumite site-uri....Care e cea mai buna metoda(care sa mearga)?
Spuneți mi si mie niste! melodii noo repede please.dau funda☺
Am facut o comanda la okazii am contul pus stiu parola dar am uitat parola la email sad e vreo problema!? APropo saptamana aceasta cargus face livrari?
Poate o sa vi se para ciudata intrebarea mea dar vreau sa stiu cand vine Mos Craciun pentru ca de obicei venea seara dar acum nu a mai venit seara si as vrea sa stiu cand vine.
De la ce varsta poti devenii dublator de voce?
Stie cineva cateva pub-uri de rock din Brasov? Eventual un loc unde se poate petrece revelionul.
Stie cineva foarte bine engleza? Sa imi traduca ceva? :) *Nu e pentru scoala*
Sal TPU. Cum sa fac sa nu se mai ia ciorile de mine (tagani ::)) ) De exemplu astazi mergeam pe strada si l- am vazut pe un jegos din asta mai incolo si m- am intors si am luat- o in cealalta directie,...? (mai mult)
Cum sa-mi conving parintii sa-mi ia un nou telefon? :)) Hei, funda :x
Salut.ce carti interesante cunoasteti? Vreau ceva sa citesc dar nu gasesc nimic captivant
Salut, imi puteti recomanda un PC de gaming care sa coste MAXIM 1200 lei? Sa aiba neaparat windows 7 64 bit( jocurile gen watch dogs, far cry 4 nu merg pe 32 bit).
Vreau si eu niste mesaje de Craciun de trimis prietenilor! :) Dau fundita! Multumesc :* SARBATORI FERICITE! :) :*
Pe interiorul capacului unei sticle de bere ursus de desenat harta romaniei. Ce inseamna?
Cum sa instalez un wifi LB- LINK modelul BL- WR3000, deci m- am conectat la 192.168.16.1 am scris user name si password dupa aceea am urmat pasi pana cand mi- a aparut sa aleg DHCP ( auto config ), Static...? (mai mult)
Are cineva conturi de Sweet flirt cu PA mai multi!?
Vreau niste anime-uri cele mai bune funda
Prietenul meu vine la mine si nu stiu ce sa fac ma-ti ajutati daca mia-ti da niste sfaturi ar fi super
Ce firma de taxi serioasa stiti in Bucuresti?
Pot sa vad cumva pamuntul LIVE? Ma refer sa vad masinile cum se misca live,oamenii,etc. Daca da, cum?
Servus! Am si eu o intrebare : Erea o chestie cu "I love you" scris codat ..deci : Scriai un radical mare si sub radical scriai o ecuatie la mate si daca taiai foaia in doua iti dadea cuvintele "i love...? (mai mult)
Intrebare de baraj :)) Ce ati face dupa terminarea liceului? Facultate, sa te angajeji sau altceva... dati-mi si mie niste idei ca sunt cam nehotarat
Sînt originară din Republica Moldova, dar îmi fac studiile peste hotare. FUNDA celui care mă ajută să aflu cam cît ar costa aproximativ o lună de trăit în Bucuresti. Eu as lua în...? (mai mult)
VREAU SI EU UN SITE DE POCNITORI! VA ROG ajutati-ma!
La jocul killer predate dupa ce fiecare trage cate o carte ce se face mai departe?
Buna! Prietena mea cea mai buna, care mi- era si vecina, s- a mutat de aproximativ 2 luni putin mai departe de mine. De atunci nu mai vorbim asa des cum o faceam inainte si ceea ce am observat e ca...? (mai mult)
Pe 24, cu ce colind se merge? Funda :3
Salutări, TPU! Cu ceva timp în urmă, era un videoclip pe fb cu un băiat care zicea "Bună seara doamnelor şi domnilor, sunt Daniela Crudu", după care se loveşte de un dulap, spărgându-...? (mai mult)
Cat Costa o bicicleta in oser Cluj say zalau cu suspensii si 7 viteze.
dati-mi si mi-e un anime gen kaze no stigma, death note sau highschool dxd si o descriere la ele.Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.