Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
:) Spuneti-mi si mie ce inseamna DIY?
m- am decis sa imi creez o pagina pe facbook, in care sa postez lucruri create din materiale reciclate (in special hartie), doar ca nu stiu ce nume sa- i pun, adica nu gasesc niciun id disponibil...? (mai mult)
Ce cadouri aș putea să le iau lui bunica, mama și tata? N-am nici o idee. XD
Salut vreau sa iau creatina monohidrata as putea sa o iau si cu apa? sau cu altceva? dau funda!
Am trimis- o pe domnisoara mea in vacanta din greseala pe lady popular! Exista vreo cale sa oscot fara sa cheltui diamante? fac orice! Mai ales ca sunt si lucrurile alea zilnice pe care trebuie sa le...? (mai mult)
Cine a citit,, conspiratia de sydnei sheldon? cum vi s-a parut? mai ziceti-mi carti de genul asta, va rog mult, sund disperat dupa asemenea carti, politiste-dragoste.
m- am decis sa imi creez o pagina pe facbook, in care sa postez lucruri create din materiale reciclate, doar ca nu stiu ce nume sa- i pun, adica nu gasesc niciun id disponibil pentru ea. Imi...? (mai mult)
Vreau sa fac un blog, dar imi trebuie un subiect interesant. Cele mai interesante si cele mai multe primesc funda!
Vreau sa fac un filmulet in Movie Maker si nu imi pune fisierul mp3 intreg pe care il pun acolo, ba mi- l pune de 7 min cand in realitate are 2 ba mi- l pune mai scurt ...am incercat sa trag de el :)))...? (mai mult)
Salut, stiti un grup foarte mare pe facebook cu numele ceva de genu' "Add te rog! ", il tot caut si nu-l gasesc.
Ce jocuri sa descarc pe pc in afara de gta sa sau cs 1.6! Cine imi da cele mai multe jocuri de lupte razboi, dar fara metin, ai dau funda + vot! :) S- au daca nu stiti jocuri de razboi! altele vreau...? (mai mult)
Dati-mi niste link-uri cu optiuni de mesaje nationale la Orange. Sunt pe abonament.
Cine vrea sa facem un server de Counter-Strike 1.6 sa bage ID de mess costin.cossi say skype daynorth2115.
Am cautat pe net sa imi fac si eu parul cret ca al lui Belleamy si am gasit acest clip despre cum sa imi fac părul creţ cu ajutorul paielor (bucle spiralate fără ondulator) https://www.youtube.com/watch?v=49A0wELWcj4 ...? (mai mult)
Hei TPU.As vrea sa stiu cum se puneau pozele intr- o poveste gen: http://maria- lumeapovestilor.blogspot.ro/2012/04/one- girl- and- two- boys- partea- intai.html pentru ca acum mult timp in urma am inceput...? (mai mult)
Odată, am instalat un joc super, dar intr- o zi m- am plictisit de el și l- am șters. Ma puteți ajuta sa- l gasesc? Am uitat cum se cheamă.Era ceva cu , , amazon, , Era cu un om care alerga...? (mai mult)
Am nevoie de pareri sincere! A fost odata ca niciodata un baiat frumos si bogat, stiu, imposibil dar era semi- bun la inima.Si el avea o iubita.O fata foarte frumoasaa, de aia de bani gata care se...? (mai mult)
Stie cineva un site pentru a cumpara un Penny Board?
Pe site-ul Like me? Like YOU! trebuie sa platim ceva vreodata?
Hei, TPU îmi puteți spune care sunt cele mai populare forum-uri de anime care au mai mult de 200 și ceva de membrii?
Unde egasesc si eu pentru revelion petarde mefisto manna sau raudo manna?
Pe ce data se merge cu neatalasu
imi zice cineva cum as putea sa confectionez o masca de urs.P.S. : nu din hartie. :)
Deși nu desenez prea bine, imi place să o fac. Părinții mă cam descurajează. Ar trebui sa nu mai desenez?
Vreau sa ma apuc sa ma uit la anime-uri, as dori niste site-uri cu anime-uri cu traducerea in romana.
Vreau de Craciun sa cumpar un telefon Quad- Core/Camera de 8 Mp/Android.Am gasit pe acest telefon la reducere http://www.emag.ro/telefon- mobil- alcatel- onetouch- idol- 2 - dual- sim- 16gb- chocolate-...? (mai mult)
Bună seara! La poker. care ar câștiga 3 de k și 2 asari sau 4de j si un 10?
Am inceput sa scriu o carte, sunt pe la jumatate si o scriu pe un caiet A4, 80 coli, dictando. Scriu cu creionul, mi- e mai usor. Va trebui sa o transcriu pe o carte cu foi goale, fara linii sau se...? (mai mult)
BĂĂĂĂ nu îs de aia obsedată dar mă plictisesc, și am chef să cunosc oamenii și prieteni noi. Cine vrea, raspundeți aici și lăsați id-ul intr-un mesaj privat. :)
..Am un jaf de laptop asa ca cine ma poate ajuta cu jocuri gen(sau chiar exact) ca IMVU si Sims daca se poate online nu prea am cine stie memorie...
Am vazut astazi la smile photo niste globulete in care puteai sa pui o poza. Vreau sa merg maine acolo sa iau unul cu o poza de a mea. Cam cat ar dura? Avand in vedere ca poza o sa trebuiasca ...? (mai mult)
Stie cineva cum se curata o husa de tableta?
Deci... am o problema. Am dat super-glue pe geaca si nu stiu ce sa fac, cum sa il scot... help me, please.
Hei Stie cineva filme gen AFK? Adini Feriha Koydum?
Bună, TPU. :) Astăzi, în 22 s- a difuzat pe TVR1 Revoluția Română din 1989. Îmi puteți da vă rog linkul cu documentarul care s- a difuzat la TV, pentru a- l putea viziona pe P.C? ...? (mai mult)
Scuzati categoria. De curand mi s- a spart contul de pe Metin2 ro Daca aveti conturi, nu conteaza lv, si nu aveti ce face cu ele, va rog frumos sa- mi trimite- ti un mesaj cu user, parola. ...? (mai mult)
Bunăăă! Vreau să-mi fac cont pe wattpad și nu știu ce nume să-mi pun... Aveți vreo idee? *nu contează că e în română sau engleză*
Salut, am un abonament la Vodafone si am depasit minutele alocate si mi-a venit cost suplimentar. Daca sun la ei la relatii cu clientii pot sa imi spuna cu ce numar am vorbit? sau pe factura?
Cine are sa-mi dea si mie niste conturi bune de Sweet flirt?
cum să îmi fac mai cunoscut blogul, să afle cât mai multă lume de el, să am cititori?
Exista vreun club in Suceava in care sunt mese de biliard de inchiriat la pret mic? Si tarifele m-ar interesa, multumesc
Buna tuturor! Am si eu nevoie de vot http://piticutz.ro/contest/1/child/624- popovici- nicole- aylin Nu trebuie decat sa intrati pe link- ul care vi l- am dat, va logati cu facebook- ul si sa apasati...? (mai mult)
TPU Pentru a face un AMV trebuie sa download-ezi episoadele anime-ului de care ai nevoie sau cauti direct pe youtube scenele si le descarci de pe youtube-downloader?
De ce ma pune sa fac test de identitate la contul meu de facebook? Am facut foarte multi prieteni in scurt timp... asta o fi cauza? Nu am poze indecente nu am nimic deochiat pe acolo... CIne stie?...? (mai mult)
Cum schimb limba la ps2?
Ce ziceti in timpul liber unde sa ma duc?\
Pe o pagina de pe facebook am 714 like-uri dar imi apare ca doar 3-4 imi vad postarile. Oare de ce?
Cum pot da efectul de ninsoare pe ecran pe iphone, adica cu ce aplicatie? fundita
Cum fac sa pun un videoclip pe youtube in HD, am cautat pe la manager video sau ceva de genul dar n-am gasit.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?