Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei! Am cont pe WattPad si carte, nu stiu unde se pune distributia! Ajutati-ma! Va rog!
Cum imi dau seama daca un procesor se potriveste cu placa de baza, la ce trebuie sa ma uit?
vreau sa imi iau un pistol de airsoft dar nu ma pot decide care. http://www.airsoft- cluj.ro/arme- airsoft/pistoale- airsoft/pistoale- manuale- spring/cybergun- hpa- colt- 1911- metal.html http://www.airsoft-...? (mai mult)
Hey, Stie cineva cum il cheama pe baiatul din link? http://imageshack.com/a/img913/3359/NIaaS8.jpg
Buna ziua tpu...am o situatie mai ciudata. Se apropie sarbatorile iar mama mea a inceput sa se comporte (sa ma ierte bunul Dumnezeu) ca si cum ar fi posedata, adica injura cu blesteme si cu morti si ...? (mai mult)
Am o intrebare! Am un router D- Link drw 921 cu abonament de la Vodafone(acces nelimitat la internet). Faza e ca dupa ce trec de un anumit trafic de date(adica daca descarc deodata vreo 2 gb)...? (mai mult)
:) Am un cont de YouTube și vreau să- mi schimb poza de profil. Dar problemă e că nu o pot schimba fiindcă, cand apăs pe poză îmi zice Editați pictograma canalului și mai jos îmi zice...? (mai mult)
Hei lume. Cum as putea sa transform un videoclip de pe facebook intr- o melodie si sa o descarc? E un prieten de al meu care canta si chiar as avea nevoie, doar ca videoclipul este privat si site- urile...? (mai mult)
am o statie AKAI si de azi nu mai merge bine de mers merge se aude dar la volum incet cand e sa dau volum tare si se aude cu bass se sting si se aprind ( numai cand e bass ) ce pot fcae...?
Caut un server Rpg care sa caute admini! Am o experienta foarte mare in acest domeniu deoarece am demonstrat- o pe multe servere si eu ma dedic serverului daca imi place. Joc samp de 4 ani si ...? (mai mult)
Care este mai bun pentru gaming: http://www.emag.ro/compare/91 si de ce?
Buna TPU anul acesta merg la colindat si urat cu sora mea de 9 ani si eu am 11 ani, si vom merge la aproximativ 20 de blocuri si toti de prin zona noastra dau cam cate 1 leu, si cam cat vom primi amandoua...? (mai mult)
Cum pot devenii mai popular pe yt? channelul meu e https://www.youtube.com/channel/UCTD-7tH5Som3wYs6LbYeC8g
Cine stie niste filme foarte bune? Imi plac filmele gen never back down 1, 2, undisputed 2 si 3, filme cu liam neeson gen the grey, taken 1, 2, actori gen tom cruise, filme de actiune...? (mai mult)
Cei care posteaza videoclipuri pe youtube ca acsel(cel care vorbeste de tehnologie) sunt platiti pentru videoclipuri? P.S. Daca sunt platiti pentru videoclipuri atunci cu cat?
Tocmai ce am achizitionat o bormasina skil cu 20 de trepte de torsiune. In mare parte am inteles ca treptele de torsiune sunt pentru anumite materiale, gen treptele 3- 4 pentru lemn, dar nu...? (mai mult)
Sora mea mai mica vrea sa ii pun un joc care l- a gasit acum cateva zile. Ea spune ca era cu un caracter de fata/baiat ce avea o bagheta si "impuscau" baieti respectiv fete. Din cate isi aduce aminte...? (mai mult)
stie cineva vreun site unde pot sa lucrez de acasa?
M- am apucat de un joc pe android numit, , Blitz Brigade" este foarte tare am lvl 22, dar cum fac sa fac xp- ul mai repede adica joc de 2 luni si fac greu. Stie cineva cum vreun glitch ceva...? (mai mult)
Cum pot sa imi reamintesc o parola? Va rog, chiar am foarte mare nevoie.
Am intrat in vacanta de iarna si chiar nu am nicio idee ce as putea face. Pe langa teme, care ne- a dat foarte multe, as vrea sa fac si alte lucruri distractive, astfel incat sa raman cu amintiri...? (mai mult)
Vaaiii, deci am vazut Academia vampirilor si mi- a placut mult ce s- a intamplat intre aparatoarea printesei si profesorul ei...mai stiti filme care s aiba o poveste de dragoste de genul. ...sau filme...? (mai mult)
Ce parere aveti de chitara aceasta? http://www.magazinuldemuzica.ro/Flame-CG-100-BK-4-4-SET-_-69550.html este buna pentru un incepator ca mine?
Am un telefon LG optimus l3 e- 430. Si cand am deconectat castile mi- a iesit slotul ala audio si mi- a ramas pe casti ce pot sa fac am incercat maimulte metode l- am resetat, l- am inchis...? (mai mult)
Vreau si eu niste jocuri 3D( si link-ul daca se poate) :)
Sunt clasa a 6 a si nu ne-a dat teme pentru acasa,, cum imi pot ocupa timpul
Salut.Cum se numestte melodia de la minutul 80 secunda 30 http://www.filme-traduse.ro/2014/12/yaman-episodul-1.html?
Cum se numeste piramida aceea care scoate lumina? Si pui geamuri si isi schimba culoarea la lumina.dau funda. Apropo... este in legatura cu minecaft. Imi trb urgent raspunsul
Am o intrebare legata de renumitul joc LoL. De ce nu merge sa- l instalez? Adica dau pe download si dupa mi- l da in bara si se incarca putin si dupa sta o ora asa. Intr- o zi mi- a mers, dar...? (mai mult)
Cum se numeste piramida aceea cu lumina? Dau Funda!
Salut TPU Am si eu o problema, am comandat de pe net un mcboot pentru playstation2 ca sa il modez, a venit comanda.am băgat cardul modat si am încercat mai multe jocuri dar consola nu citea discurile. ...? (mai mult)
Imi spuneti va rog cum pot sa imi maresc spatiul de stocare la tableta cu cel putin 1GB.
Heii, TPU! Știți cumva la vazele origami cum se fac acele bucățele mici de hârtie pe care trebuie să le împreunezi?
Cine stie unde este licenta la antivirusul kaspersky 2015 pentru ca am luat din Germania de la magazinul Kufland 2 cutii cu kaspersky ambele erau sigilate dar inauntru era o alta cutie care era goala.Licenta...? (mai mult)
cine stie cat e intrarea si inchiriatul de patine in parcul iore la pationoar? mersi acord funda
De curând am vizitat Moldova ...ma rog manastirile de acolo...cu o săptămână înainte, dintr- o noapte am visat o măicuță, iar când am ajuns la mânăstirea Voroneț am văzut acea măicuță,...? (mai mult)
Http://www.wattpad.com/89123077-just-a-simple-girl-inceputul?d=ud
Chitara mea acustica are bridge- ul ridicat in partea din spate vreo 3mm...+ ca acolo lipiciul e intins. Am incercat sa il scot/apas dar nu se misca. Ce imi recomandati, sa il las asa sau sa incerc...? (mai mult)
Aveti idee daca pot cumpara cartea asta de la vreo librarie in Braila? Sau daca nu este, imi puteti da un site de unde o pot comanda? Multumesc anticipat. Cartea: https://scontent- a- ams.xx.fbcdn.net/hphotos-...? (mai mult)
Cati dintre voi (doar ca sa vad cati suntem) isi doresc sa devina ceva in viata, dar sunt constienti ca nu se poate. ex: sa vrei sa fii dj, dar nu ai ureche muzicala, sa vrei sa fii desenator, dar sa nu...? (mai mult)
Se apropie sarbatorile de iarna si asa vrea sa-mi decorez camera.Imi da cineva ceva idei? Fulgusori,luminite, orice:D
Cum veti petrece sarbatorile? Unde veti merge sau v-ar place sa mergeti?
E urgent. Cum sa folosesc H4 pe Transformice? Am unul, pun click pe el si nu se intampla nimic.
Vreau sa va intreb daca stiti cum sa fac o artificie eu singur sa puste ceva colorata sa zboare sa puste sau asa ceva...am vazut pe net una din chibrite dar nu imi place daca stiti sa imi explicati...? (mai mult)
Stiti niste filme mai noi de Craciun? FUNDA :3
Este ok daca merg la colindat de Craciun la 15 ani? bineinteles, nu cu "Steaua" ca e prea copilaresc
Care este diferența dintre Katana și Iaito?
Am urgent nevoie de ajutor! :( Cum pot sterge un clip video de pe YouTube? Acum am vazut ca am gresit ceva si nu-mi place..Pls..FUNDA!
Eu ma descurc destul de bine la engleza! Inca de mic pot sa zic ca m- am nascut cu talentul asta de a putea pronunta destul de bine cuvintele si de a ma exprima si toate cele! Insa in ultimult...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a