Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Daca maine s-ar termina lumea, care-ar fi lucrurile pe care le-ati face, uitand de moralitate?
Deci am si eu o problema de multa vreme deci in 2010 tata mi- a luat un calculator si ieram disperat dupa el pana am devenit obsedat si acu sunt si nu mai ieseam pe afara incepusem sa nu ...? (mai mult)
:) am o nelamurire. daca am laptopul conectat la internet prin cablu, pot sa fac hotspot ca sa ma pot conecta prin wifi la internet si cu telefonul? daca da, care e procedura? va...? (mai mult)
Am un ninja si vr sa imi fac seturi de pvp (nu exista 6/7 pe sv). Ce bns sa pun pe iteme. Spuneti-mi contra fiecare rasa in parte. Dupa cum am zis si mai sus sunt ninja.
Caut niste nume amuzante gen: Dau de sare RAMul, Dau HD mori 3D, etc. Aici am nevoie de ajutorul vostru :D Completati: "Dau de..."
Am găsit întâmplător un ceas mecanic vechi, de prin '85 pe care scrie "SLAVA". Ce-mi puteți spune despre aceste ceasuri? Și cum l-aș putea curăța?
Care este diferenta dintre prost si nanac?
Buna! De unde pot descarca Photoshop gratuit si fara virusi? Funda! P.S: Cineva mi- a recomandat sa il descarc de aici: http://photoshop.ro.malavida.com/d106- descarcare- gratuita- windows insa nu...? (mai mult)
Cum pot curata un stilou de cerneala intarita, am unul de la waterman si unul de la bic Cum a curat fara sa se strice penitele?
Hey, am un stilou waterman care imi face fite cu patroanele de cerneala, ba curge prea mult, bacurge prea putin, am spalat stiloul si se se vede o imbunatatire mica, fluxul de cerneala se mentine constant,...? (mai mult)
Familia mea are o casa pe un teren pe care au avut loc crime, ba chiar au fost găsite lucruri ale victimelor când casa cea veche a fost demolata ascunse.sub casa au gasit o cutie de lemn de mărimea...? (mai mult)
Ce semnifica pentru voi Craciunul? Va rog fara raspunsuri jignitoare!
Cum scap de eroarea cu semnu intrebari,,?" la metin2 draco? Lam reinstalat de 10 ori si tot la fel de fiecare daca cand intru in el.
Cum as putea rezolva aceasta problema la Lady Popular? Funda :-) http://tinypic.com/view.php?pic=30c386w&s=8
Buna vreau niste piese noi k pop faine :) Funda cel mai bun raspuns
Pot seta pe facebook sa primesc cereri numai de la baieti?
HEY TPU! mai întâi specific ca accesata întrebare este adresată NUMAI FETELOR! Cine colecționează papusi originale monster high, sau nu, care păpușa este mai frumoasa:Catrine Demew SCAREMESTER,...? (mai mult)
Are cineva o idee pentru o casa de Lego? Dau funda pentru cea mai interesanta casa.
Buna tpu.Azi prietena mea cea mai buna vine sa doarma la mine.Va rog spuneti- mi cateva activitati pe care le- as putea face cu ea.Am ramas in pana de idei.Multam :) P.S. dati- mi idei speciale nu de ...? (mai mult)
In bagajul de mana ( avion ) este o limita pentru electronice?
Hey :) Imi puteti da niste teme potrivite pentru bloguri grunge, metal, rock, indie, b&w and things like this? Pentru tumblr, thanks :)
Pe cat se merge cu capra? pe 24 sau pe 31? DAU FUNDA!
Vreau sa cumpar niste casti antifoane sub 100 de roni, care sa fie bune, adica sa nu aud nimic! Dati-mi un link pls catre un magazin online, multumesc.
am auzit despre pizzeria lui Freddy, si cum animatroanele ar fi "malefice" Chiar exista pizzeria asta? Si daca da, imi puteti da cateva informatii si unde sunt asa pizzerii? Nu ca...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un laptop de la altex si vreau sa fac prin rate. Am vrut sa fac o simulare si mi- a spus ca voi plati cu 300lei mai mult si rata va fi de 50lei. Atata voi plati cat mi-...? (mai mult)
Salut, cum pot face mai multi follow- uri pe facebook, nu ma luati cu "obsedat de facebook ". Am un prieten ce are 3.200 de follow- uri si nu inteleg cum a facuta asta, zilnic face cate 50 de follow-...? (mai mult)
SAlut TPU. Miercuri seara pe la 11 am dat o comanda pentru un telefon la digi(rcs- rds). Sunt curios cand o sa imi vina findca acum peste cateva zile este si ziua mea si nu vreau sa raman fara el de ziua...? (mai mult)
A MAI LUAT CINEVA TEAPA DE PE OLX? vreau sa imi cumpar ceva si sa-l primesc prin posta si nu stiu daca voi primii teapa
Azi dimineata am bagat un stick in TV si s- a stins TV- ul brusc. Nici macar nu se mai aprinde led- ul acela rosu. L- am scos din priza am stat jumatate de ora nimic, am incercat din nou acelasi...? (mai mult)
Care sunt cele mai circulate (aglomerate) piete din Iasi?
Dupa ce fac inchisoare, oamenii se schimba? Ma refer daca chiar are efect pedeapsa.
Salut. Am un LG LG 42LM613, cabalu RDS, si prind numai 50 canale, acum 1 sapt prindeam 117 + 8 radio, are idee cineva ce s-ar fi putut întâmpla?
Un cadou minunat. - - > https://www.facebook.com/video.php?v=271671806324591&set=vb.100004453203127&type=3&theater Știe cineva unde aș putea să comand un colaj gen cel din videoclip? DAU...? (mai mult)
Care este diferenta dintre xbox 360 slim, xbox 360 super slim, xbox 360 normal si xbox 360 elite slim?
Cine stie o reteta de prajituri simpla de craciun pe care poate s.o faca un copil? P.S.:
Hei. cum vi se pare aceasta consola? http://www.emag.ro/consola- xbox- 360- 250gb- elite- slim- hpc331/pd/DPMH5BBBM/. 1.Se strica rapid? 2.Merg toata jocurile pentru xbox? 3.Aceasta http://www.emag.ro/consola-...? (mai mult)
Salut, am nevoie de promoteri pentru o pagina de Facebook. Se ofera cineva voluntar? Toata treaba este sa dati invitatii la prietenii vostrii de pe FB. Daca doriti sa participati lasati- va adresa ...? (mai mult)
Verisoarei mele pe scurt, ii place Naruto. As vrea acum de Craciun sa- i i- au si eu ceva tematic.M- am gandit la un lantisor ceva ar fi de preferat sau figurine. Acum sa fie si ieftine totusi....? (mai mult)
Ce cadou as putea sa i iau prietenului meu de Craciun? Nu prea am idei. Si fara poza ca deja i am destule :))) multumesc
Ce parere aveti despre MISOGINISM? VA ROG FARA RASPUNSURI JIGNITOARE! Daca vreti sa ma jigniti, descarcati-va pe un perete!
Am 15 ani si vreau sa imi fac un piercing in limba. Am vorbit cu sora mea mai mare care are 20 de ani si si ea a avut. Ea mi- a spus ca ma duce undeva sa imi fac, dar parintii mei nu sunt de acord...? (mai mult)
E vremea cadourile :), dar eu nu mă pricep mai deloc la cadouri - _- , e vorba despre fratimiu, e la facultatea de agronomie şi mă gândeam să îi iau ceva legat de asta, ce aş putea să îi iau...? (mai mult)
De cateva luni, m- am apucat sa invat portugheza si dintr- o data am devenit chiar foarte interesata de Brazilia, desi n- am nicio cunostinta de acolo si din cauza asta nu prea am cu cine conversa...? (mai mult)
Cum sa invat si sa-mi ramana in cap ce am invatat? Invat seara iar a doua zi uit :(
Am cumparat un bilet la marathonul Hobbit 3D de la afi si nu mai pot sa merg. Biletul poate fi returnat? Sau pot sa il vand altcumva?
Jocuri gen kim kardashian și stardom?
Stie cineva cand se vor vira in cont banii de liceu luna aceasta?
Salut, vreau sa vizionez un film pe TV cu ajutorul unui stick, dar nu este formatul bun si am inteles ca avi. este pentru TV, stie cineva un program bun de convertit video?
TPU ajutor! Tatal meu a aflat ca i- am spart parola, ca am inlocuit administratorul de pe calculator si ca am dezactivat time restrictions pe care mi le pusese el la calculatorul meu. Acum el vrea sa ...? (mai mult)
Ce masina este cea din videoclipul "Bella" de Maître Gims (Ce marca si ce model)? Videoclip:https://www.youtube.com/watch?v=rMltoD1jCGI Scuze categoria.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?