Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Https://www.youtube.com/watch?v=JUZ4m2V2Yck cum se numeste melodia de la 2:47?
Buna, eu sunt din Bucuresti dar pentru o scurta perioada de timp ma aflu in Timisoara si as vrea sa trimit un colet cu ramburs prin posta.Pot sa trimit coletul dintr- un oficiu postal din Timisoara dar...? (mai mult)
Heii TPU. Saptamana viitoare plec in Austria si mi-e frica sa merg cu avionul. Cum este senzatia imi poate spune cineva?
TPU ajutor! Tatal meu a aflat ca i- am spart parola, ca am inlocuit administratorul de pe calculator si ca am dezactivat time restrictions pe care mi le pusese el la calculatorul meu. Acum el vrea sa ...? (mai mult)
Salutare. Stie cineva grupuri photoshop de facebook romanesti? Daca da, comentati-le si poate o sa mai fie cineva care cauta asa ceva si stie o sa poata gasi. Multumesc.
Mos Nicolae sau Mos Craciun
Hei, TPU! As vrea sa ma apuc de chitara, am unde sa invat si de la cine, am un vecin care canta de 5 ani si e profesionist... doar problema e ca nu stiu ce chitara sa- mi aleg. Sa fie una clasica, ...? (mai mult)
Voi ce vreți să vă aducă Moș Crăciun? Eu i-am făcut scrisoare, dar mai da-ți-mi niște idei... Mulțumesc! FUNDA! Dar nu am de ce da funda...:)
Imi poate spune si mie cineva unde as putea citi cartea „Cimitirul", de Adrian Teleșpan, online gratis? Multumesc!
Azi am fost in centrul Timisoarei! Si TOATE casutele unde se vindea caciuli, fulare etc... Erau inchise :(! Stiti de ce? Va rog ajutati-ma!
Ce-i snapchat-ul?
V-ati cumparat haine de la VHH? care este problema cu tricourile si cum as putea sa imi pastrez tricourile acelea mai multa vreme?
Salutare, dati-mi si mie va rog exemple de world of warcraft online.
Ce cadou i-as putea face unui coleg de clasa are 15 ani si este pasionat de calculatoare...
Ce cadou i-as putea face unui coleg de clasa? este clasa a 9 a
Spuneti- mi niste mancaruri, de la care aroma, mirosul si gustul lor va da senzatia de Craciun.Mie imi da senzatia de craciun mirosul merelor cu scortisoara.Va rog fara raspunsuri jignitoare!...? (mai mult)
Buna TPU.O intrebare pentru scolari:Voua va place scoala? Sunteti bucurosi ca ati intrat in vacanta de iarna?:) Va rog fara raspunsuri jignitoare.
Cine știe un magazin din IAȘI unde pot găsi păpușa Catrine Demew (monster high) din colecția SCARIS? O zi buna! Aștept răspuns urgent!
Dacă introduc numărul de telefon la aceste " surveys " de pe internet va genera costuri?
sunt varza la dansat si as vrea sa invat. Nu stiti un curs online unde pot sa invat sa dansez, mai multe genuri nu numai unul ms
TPU! Cine stie ceva carti bune disponibile in varianta online?
Ce parere aveti despre masina Škoda Superb? Fundita!:)
La scoala am tras la sorti cui sa- i facem un cadou de Craciun si am nimerit o colega despre care nu stiu prea multe....imi puteti da ceva idei? Adica, in caz de urgenta, daca tot nu gasesc nimic...? (mai mult)
Am foarte mare nevoie de ajutorul cuiva care se descurca sa lucreze in photoshop (sa inlocuiasca doua fete fara sa lase nici macar o urma).Va rog...cine este dispus sa ma ajute, ma gaseste la, ,...? (mai mult)
Vreau o uratura pentru antrenorul meu de fotbal!
Am nevoie de ajutor, vreau ss intru in lumea skateboardingului si mai intai trebuie sa iau o placa de skateboarding.Cam cat costa o placa ft buna si ce brand e si de unde iau una?
Salut, cine ma poate ajuta cu o urare de la multi ani pentru prietena? Dau funda :).
Am o prietena f buna,careia i-am luat un album foto ca, cadou de Craciun si as vrea sa ii scriu si cateva cuvinte.
As dori să-mi ziceți cum comand după siteu hestia.ro.As vrea sa comand artificii.
Azi mi-am instalat counter-strike 1.6, si incerc pe orice server sa intru si nu se incarca nimic, ramane asa. Ma poate ajuta cineva?
Cine imi poate sugera programe bune de facut videoclipuri din imagini, muzica si fragmente de clipuri? Am incercat cu camtasia dar cand am ajuns la finalul clipului, s- a blocat si nu ma mai lasat sa-...? (mai mult)
Cine imi poate spune cateva activitati pentru timpul liber? Cea mai preferata de mine primeste funda!
...ce desene de adolestente pot desena in jurnalul meu? Link-uri pls! Mersi!
Am vazut de curand o reclama cu un copil murdar la gura care statea jos si manca ciocolata iar tatal lui il intreba "ce-i la gura ta?". Stie cineva la ce este reclama, un link ceva?
stiti ca amu in decembrie trebuia sa se dea la profesori ceva bani cum ar fi cam 700lei eee mama e invatatoare si a spus ca daca i- a banii astia imi ia un calculator nou dar am inteles ca din ...? (mai mult)
Careva stie cum pot face USB boot-abil pe Windows pentru Mac?
Salut mi- am cumparat niste casti avantree as1 (prin bluetooth) si am un telefon Samsung gt- s3570 si nu stiu de ce nu imi detecteaza castigale, pe telefonul lui soramea imi merge ( nu are nimic special...? (mai mult)
Am nevoie de niste idei de decoratiuni pentru craciun(care sa le fac eu), imi puteti da?
Am nevoie de niste soturi care colectezi puncte si poti sa promovoze canalul de youtube Ceva de genu http://goo.gl/oda8vK http://goo.gl/eZbBzp
Cum functioneaza pariul la fotbal tip sistem(casapariurilor)? Dupa ce am selectat 4 meciuri imi apar urmatoarele optiuni: 1/4 (4) 2/4 (6) 3/4 (4) 4/4 (1)
Salut, cum 'instalez' netul la xbox? sunt la next-gen, pot lua mufa de la calculator si o pun la xbox sau cum fac?
Urgent imi trebuie sa aflu cit costa la moment un bilet la ice bravo! va rog!
Ce părere aveți de Kfc și Mc Donald's? Ce mâncați de obicei când mergeți la Mc sau Kfc? Ce părere aveți despre produse sunt sănătoase? Care dintre cele două fast fooduri vise ...? (mai mult)
Compune cineva poezii triste, de dragoste sau despartire? Daca da scrieti cateva aici. Ofer Fundita :* :)
Imi poate spune si mie cineva: cum o cheamă pe fata aceasta? http://38.media.tumblr.com/625fa8f0cc75c1190ddbfb0a2c01bf8e/tumblr_n9i3urWtWa1r9alaeo1_250.gif FUNDA!
vreau sa imi cumpar cu ocazia zilei de revelion unde se pot da petarde, sa- mi cumpar de vreo 100lei- 150, niste petare bune, care se aud tare.Anul trecut am luat circoblituri se aud super...? (mai mult)
Buna TPU Sunt la liceu cu profil de filologie bilingv italiana si nusunt sigura la ce facultate sa dau mai am foarte putin timp de gandire si iar nu stiu, prima oara adica in clasa a 9 a am vrut medicina...? (mai mult)
Ce cadou sa fac unei colege de clasa buget minim 50 de lei buget maxim 100 de lei
am pus pariu cu un baiat si el deja stie ce vrea daca voi pierde eu. eu nu stiu ce sa ii zic ca vreau daca pierde. imi dati va rog cateva idei? dar fara sarut, sex sau chestii de genu :)) dau...? (mai mult)
Buna dimineata TPU! Rog seriozitate pentru cei care stiu raspunsul corect, nu pentru comentarii doar ca sa se afle unele persoane in treaba Am voce pentru genul de muzica populara, dar nu prea imi iese...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!