Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cine stie sa lucreze in Visual Studio Express 2013 for Desktop sa ma ajute ca nu merge ceva! va rog!
Hei TPU.Imi poate cineva face un cont de wattpad, pentru ca la mine are o problema si unde ajung la pagina asta: https://www.wattpad.com/signup?nexturl=http%3A%2F%2Fwww.wattpad.com%2Flist%2F94450105-...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar o consola si nu m-am decis dintre psp 3 si xbox 360, ma puteti ajuta sa fac decizia corecta? as vrea cat mai multe detalii (pentru mult gaming)
Cum pot sa mut in Sony vegas 12 un mai multe parti din video, fara sa le mut pe fiecare pe rand?
Ce inseamna nii?
dati- mi si mie un joc in care sa ai mai multe sabii si sa le modelezi cum vrei tu! Sa iti personalizezi sabia ca un fierar. Dau funda la cel mai bun joc. Si daca aveti un joc cu biliard ...? (mai mult)
Salut spuneti-mi ce jocuri pot juca cu:Intel(r)core(tm)2 duo e8200 2.66 ghz 8gb ram placa video nVIDIA geforce 210 1gb ....va multumesc.
Care este activitatea care va place cel mai mult?
Vreau sa trimit unui prieten un colet cu o firma de curier rapid.Cum pot face?(vreau sa trimit un monitor din Alexandria spre Ploiesti).
Sunt multe escrocherii savîrșite cu ajutorul cîntarului de catre vînzatorii de la piață.Cum pot fi aceste personae demascate?
Cum se face cerneala invizibila
Buna ziua/seara. De Craciunu asta as dori sa imi achizitionez o tableta, nu prea mare ma refer la una de 7 inch cred ca are fii una buna, as dori sa mearga 2- 3 jocuri. sa fac browsing ceva. m- am gandit...? (mai mult)
Salut, Am de ceva timp un blog prin blogger, l-am monetizat prin Adsense, dar nu mi se vad reclamele... ma chinui de ceva timp si nu stiu ce am facut gresit. Daca stie cineva sper sa ma ajute!
La cat deschide la hanul drumetului?
Ce parere aveti despre blogul meu: http://cumsafacibanipenet.blogspot.ro/
Cesafac in timp liber?
Salutare, cu cata vreme inainte pot sa cumpar un bilet la cinema? as vrea sa merg astazi sa imi cumpar bilet pentru the hobbit care se da la cinema joi in avanpremiera. daca ma poate ajuta careva cu o ...? (mai mult)
Ce fac când nu mai merge un stilou
Ce faci cand ai talent la ce nu vrei si la ce iti doresi cel mai mult esti groaznic?
Neata! Imi dati si mie niste idei de un spot publicitar haios pe care il putem face intr-un minut? nu conteaza la ce sa fie reclama. mersi :)
Scuze pentru categorie dar asta este cea mai potrivita dupa parerea mea. Am aflat ca poti sa tii si vulpi acasa. M- am documentat si am aflat ca daca vrei sa tii o vulpe trebuie sa platesti ...? (mai mult)
Seara buna TPU! Are careva idee de ce nu imi poate scrie nimeni pe facebook? Ei vad ce scriu eu, dar nu li se permite sa imi trimita mesaj. Ce sa fie oare?
Oare de ce femeile nu fac sex cu necunoscuti si barbati fac cu necunoscute? intrebarea e buna de stiinta, filozofie, sex
Am 16 ani si vreau sa fac cumva bani sau sa lucrez si nu stiu cum ca nu am 18 ani Stie cineva ceva fac orice Multumesc anticipat Funda!
Am un căţel, labrador ciocolatiu, are 2 luni şi aş vrea să ştiu cu ce îl pot hrănii să il pot pregătii de concursuri. Dau funda.
as vrea sa stiu daca artificile,,candele romane " sau,, bete" sar singure in are sau trebuie cumparat si un suport?
Stie cineva un program cu care să pot pune fum in poze? Fundă :D
Este posibil sa creezi energie electrica la propiu sau poti doar sa absorbi energie electrica?
Dintre o Cobra si o Vipera din castiga?
Care mi-ar da si mie niste jocuri gen Don't Starve, Minecraft si Terraria...Please.D: va dau funda!
Acest mesaj este pentru interes public! Intrati pe http://www.Metin2DarkFury.fzn.ro este cel mai tare metin! GM de treaba este si amicu meu cel mai bun! Ratele 1000% cresti pan la 65 60 la caini! este ...? (mai mult)
Am cont pe wattpad si nu imi mai da voie sa pun distributia! inainte ma lasa! stiti ce pot fce? nu imi mai apare campul acela cu adauga un personaj!
Am niste carasi de acvariu, se impaca cu alte specii de pesti, dar care sa faca pui nu icre?
Se apropie anul nou si bineinteles mult asteptatele obiceiurile de anul nou. Vreau sa- mi fac o masca gen asta- > https://www.youtube.com/watch?v=5w46bEIFAZA Vad ca acela este un manechin,...? (mai mult)
Ce urmeaza in propozitia: Ne dati ori nu ne dati,...
Hei! Imi puteti spune cum sa dau bani pe origin/steam? PS: Nu garantez ca asta e categoria buna :)))
De ce numai merge sa ma uit la filme pe pc? Adica se incarca foarte foarte greu si merge 4- 5 minute dupa se inchide singur ca si cum s- ar fi teminat.Imi merge netul foarte greu, si din cand in cand ...? (mai mult)
Ce inseamna daca visez in fiecare seara ca mama m- a mutat la o alta scoala si era acolo un baiat care m- a ajutat sa trec prin toate si ne- am imprietenit, el avea 11 ani ca mine. Faza e ca nu il cunosc...? (mai mult)
Sunt baiat, 16 ani. Cum pot scapa de complexul cu nasul meu mare? Unde ies cu prietenii trebuie sa se lege de nasul meu si sa spuna ca e mare, iar eu ma simt prost.
Stie cineva unde se poate face Hanbal in Piatra Neamt? Baiatul meu ar vrea sa se apuce, are 13 ani, numai ca nu stiu unde si cu cine sa vorbeasca.
cine stie unde pot citi online sau de unde pot descarca cartea Altfel de ingeri:Tradari de Lili St. Crow? pls!
Cand sterg un cont de facebook, mai pot face altul cu vechea adresa de e-mail?
Sunt in clasa a XII- a la liceu, iar saptamana viitoare, mai exact vineri, vom ramane in clasa pentru a asculta muzica, vom aduce suc, prajituri etc. Iar pentru o atmosfera mai antrenanta ...? (mai mult)
De ce nu stim sa pretuim ceia ce avem?
Cum pot comfectiona un corn de vanatoare, cine ma poate ajuta cu explicati sau videoclip-uri utile?
Ce pot sa fac in timpul liber inafara sa stau pe telefon... vreau idei... hobby-uri sau orice. Dar sa nu stau pe telefon?
Cine a mers in finala la xfactor?
Hey! As vrea niste site-uri de unde as putea cumpara si eu un jurnal secret(dar nu dala cu printese). Dau funda persoanei care imi da un site de unde imi pot cumpara unul frumos!
Pe ce metine in afara de ro si beta s-a bagat caracterul lycan?
Cat costa un clasor cu 247 de timbre vechi, din 1930 si pana in 1990? Dau funda. ( p.s.:unele sunt rare)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.