Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ziceti-mi niste tipuri de colindatori, va rog. ( pentru vlog ) Ex : colindatorul uituc si ma filmez cand uit versurile de la colind. Dau funda la cel mai bun raspund!
Heii TPU! Mi-am achizitionat o macheta de iphone 6 si nu stiu ce sa fac cu ea... as putea sa fac ceva creativ din ea? FUNDAA :D
Cine îmi poate povesti " Moartea lui Wolverine" cap coada? Am văzut pe Youtube in engleza dar nu prea am inteles.
Hei TPU, cine stie o sceneta frumoasa de craciun pentru. 3 persoane? Va rog sa imi dati idei! Cea mai buna idee are funda! :)
Bună TPU, ce cadou poti sa-i iau prietenului mei de Craciun? sa nu fie ceas sau parfum ca i-am mai luat
Aceasta intrebare este pentru cei mai creativi. La școala este o expozitie cu lucruri create de noi specific Craciunului. Va rog sa- mi dati idei multe, multe. Nu vreau sa imi dati o sumedenie...? (mai mult)
De ce atunci cand castigi la pariuri cel de la casa iti incercuieste suma castigata de pe bilet?
Buna! S-a deschis patinoarul din Constanţa?
Dati-mi si mie niste exemple de decoratiuni (puteti adauga poze... sa fie usor de facut).
am niste tricouri simple si vreau sa imprimez ceva pe ele, dar nu stiu cum sa fac imprimeurile alea ce se lipesc pe tricou? Cel mai bun raspuns primeste funda.
Vreau să-mi fac prieteni noi. Deci, cineva din Constanţa?
Ziua mea e peste doua luni (fac 13 ani) si nu prea am idee unde sa mi.o tin... Adica sunt cam satula de pizza si bowling si da, stiu ca nu prea mai am optiuni, dar daca aveti vreo idee unde...? (mai mult)
Bună TPU, ce cadou poti sa-i iau prietenului mei de Craciun? sa nu fie ceas sau parfum ca i-am mai luat :) si ideea cu o poza in rama e buna, dar pe langa asta? :*
seara. Am nevoie de o minte cu o imaginatie debordanta. Planuiesc sa fac un blog despre... hm, inca nu stiu despre ce. Vreau doar sa scriu. Porbabil vor fi niste ganduri stupide ale unuin adolescent...? (mai mult)
Unde gasesc si eu sabloane pentru tatuaje? Stiti acelea decupate care se lipeste hartia pe piele si se coloreaza spatiile ca sa iasa tatuajul? Bucuresti.
Cine se pricepe in photoshop sa faca imagini gif(adica miscatoare) sa- mi dea si mie o adresa de mess, skype. Vreau sa- mi fac o imagine gif pentru un forum al unui server de CS.Detalii prin...? (mai mult)
Ce jocuri sunt in doi( fata-fata)?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Ce sa fac pentru a avea mai multi abonati pe un canal de YouTube? Am postat azi un video funny si a trecut o ora si nu am nici macar o vizualizare! Va rog sa imi ziceti...? (mai mult)
Bradul de Craciun este pe lista celor mai frumoase lucruri de pe lumea asta. Pentru mine el simbolizeaza Craciunul. Ce combinatii de culori alegem sa-l impodobim?
Oameni de succes cum au moralul mereu ridicat? Adica ei nu isi pierd niciodata increderea in sine?
Cine stie, va rog, cam cat rezista sau dureaza vopseaua de pe fata unei papusi in ani (papusa Barbie de exemplu cati ani rezista fara sa se deterioreze)?
Caut niste nume pentru odnoklassniki ajutati-ma va rog frumos! :(
Ma poate ajuta cineva? Am nevoie de o colinda pentru maine la scoala! Si nu stiu ce sa cant! Ceva idei? Mersi :*
Ce se poate face in seara de Revelion? O gasca de prieteni (baieti, fete) singuri intr- o casa.Nu la munte, nu la club/restaurant.Eu mereu am facut acasa.Niciodata in locurile mentionate mai sus.Insa,...? (mai mult)
Il stie cineva pe Kwik(Quickzone66) de pe youtube? Sunt curios daca il mai urmareste cineva :)
Dati-mi si mie un site de pe care pot viziona hunger games 3!
Heei :D dati mi linkurile de la tumblr-urile voastre :D
Ce cadou ar trebui sa ii iau unui coleg de clasa? Chiar nu stiu ce ii place pentru ca suntem a-9-a.
Stiti vreo expresie pe care sa o folosesti cand te uimesti sau... ca si cum ai spune: "What the F**K?". FUNDA!
Stiti ca este acel parfum: B.U. Ce inseamna B.U?
Salut am trecut in etapa a 2 -a la un concurs de talente...ce pot face ..am nevoie de mai multe ideii intreseante? cum pot combina mai multe melodii impreuna. FUNDA
Buna ziua TPU! sunt un fan inrait TRASNITII. preferatul meu e CHIORETE. spuneti- mi si mie, va rog, care stiti, data nasterii lui. am cautat- o o gramada pe internet si, drept urmare, n- am gasit-...? (mai mult)
Vreau niste poze cu niste tunsori fresh.Mentionez il vreau scurt pana la umeri dar ceva care nu trebuie tot timpu sa fie aranjat dar sa nu fie asa cuminte. :) ceva gen martina stoessel :) asa arat eu: ...? (mai mult)
Imi puteti da si mie va rog frumos un site unde pot comanda haine (Hip-Hop, rap) in Bucuresti?
ghiciti de ce am intrat pe acest site, exact am o intrebare, este adevarat ca, cu bazuka trebuie sa tii gura deschisa ca sa nu mori? da/nu? argumentati
Ce trebuie sa am la mine daca plec cu clasa o zi la Bucuresti? ( colegi, doamna diriginta)
Heyy Raspundeti-mi si mie la urmatoarea intrebare, va rog :) "Ask fm site-ul in care... ( completeaza :) ) Dau funda ^^ :*
Hey! De la ultimul timp mi s- au intamplat numai...lucruri ciudate! Uitati: Intr- o seara eram la calculator si dintr- o data se auzeau pasi pe hol.Mama si tata dormeau. Bunicul meu nu intra niciodata...? (mai mult)
Salutare. Va rog sa ma ajutati cu numele reclamei de vinuri unde pe fundal este recitata poezia "Glosa de Mihai Eminescu". Apare mereu pe youtube atunci cand vrei sa deschizi un videoclip. Multumesc
Daca ar fi sa faceti un proiect (pe net, o pagina de facebook) despre ce ar fi si de ce? De exemplu: un proiect despre media, stiri, publicatii unde puteti posta stiri interesante si alte materiale...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru voi. Vreau sa imi fac un tatuaj pa mana stranga de la cot pana putin mai sus de vene.Ma gandeam la un tribal micut sau un yng yang...Nu stiu ce sa zic. Dati- mi si...? (mai mult)
Se apropie ziua unui bun prieten si ma tot gandeam ce cadou ar fi potrivit. intr- o criza de inspiratie m- am gandit sa ii cumpar un album de muzica care stiu ca il incanta... nu stiu insa daca e ceea ...? (mai mult)
Puteti sa imi zicetisimie un tutorial sau ceva... ca sa pot sa fac si eu stele sau globuri, din origami, piese? Celui mai bun raspuns Funda :3.
Hey TPU:-* cei din Suceava ..stie cineva daca e deschis vriun patinuar pe 25 dec?:-*
Voi credeti în Mos Craciun / Mos Nicolae ..etc? Eu pe cand aveam vreo 9 ani eram la verisoara mea in ziua de Mos Nicolae ( Verisoara mea e de varsta cu mine). Parintii nostri au plecat la cumparaturi...? (mai mult)
Am un grup pe facebook si as vrea aibe mai multi membri! Cum pot sa o fac? Am incercat in mai multe feluri: 1.Am creat un alt cont de facebook si dade- am cerere de prietenie la toata...? (mai mult)
Care sunt colindele din luna decembrie. DAU FUNDA :)!
Cum ii asta cu mosu, parintii sau chiar exista?
Cu ce va ocupati timpul liber?
Cum pot sa fac sa vad postari recente pe fb, in afara sa dau pe partea stanga la noutati. din cauza pc- ului nu- mi mai apare nimic pe partea stanga si m- am plictisit de aceleasi postari importante? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!