Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum se numeste acel recipient pentru buri alcoolice metalic, subtire si putin curbat, care se poarta la piept?
Care sunteti din Buzau si aveti habar cand se deschide oraselul copiilor?
Hei lume, uite imi zice- ti si mie ce pot face de revelion? Sa ma duc sa ma distrez cu prieteni nu pot fiind ca bunica mea a decedat acum o luna iar. parinti cu siguranta nu ms vor lasa! :| Deci ce ...? (mai mult)
Se poate umple o pernuta decorativa cu vata normala? De aceea "cosmetica".
Hei, nu stiu ce cadou sa-i fac iubitului meu suntem de 3 luni impreuna si nu stiu ce si-ar dori. El face 18 ani. Vrei idee pentru un cadou frumos de majorat?
Credeti ca exista vreo persoana care nu are nici un hobby sau o pasiune pentru ceva?
Îmi dați niște mesaje de crăciun amuzante? Chiar dacă e prea devreme, aș vrea am deja o urare s-o trimit. Fundă celui mai amuzant mesaj.
E vineri dimineata si nu stiu cum sa treaca timpu mai repede sa vina odata seara
Cum se face o floare mare origami? Din aceea cu capse si foarfeca?(Dau funda.)
Hello TPU.Am si eu nevoie de niste pareri.Ce ziceti despre acest PC? http://www.altex.ro/sistem- it- myria- livev10- intel- core- i5- 4440- 3- 1ghz- 4gb- 1tb- intel- hd- graphics- 4600- free- dos Bine...? (mai mult)
Hei TPU, ajutati- ma plizzzzzz as vrea niste jocuri misto gen microvolts, elsword...dar va rog sa fie multiplayer si cat mai repede...m- am plictisit de jocurile astea.(dau si funda) ...? (mai mult)
SALUUUUUT! Am si eu o problema legata de liceu. Faza e ca in evaluarea nationala am luat nota 10 la mate, dar am mers mai departe la liceu la un profil de relatii internationale- istorie intensiv engleza,...? (mai mult)
Petrol din distilarea plasticului. Ce credeți este rentabil? Trebuie sa fie încălzit la 380 de grade
Cum se numeste melodia de la reclama telekom de acum, este un colind in engleza.
As vrea sa-mi recomandati niste filme petru o petrecere in pijamale.(groaza si drama mi-ar plăcea)
Heei, va rogg frumos sa îmi sugerati si mie niste filme de dragoste cu adolescenti in liceu chestii din astea. Daca puteeti cat mai recente ca atunci când mă uit sa fie calitatea buna(asta e relativa...? (mai mult)
Bună, TPU. Am o problemă cu camera web, nu inteleg de ce nu merge? are microfon incorporat si ala merge, aveti ceva idei de a o repara sau ce s-a intamplat, precizez nu e arsa sau ceva de genul :)
Îmi poate spune și mie cineva dacă există vreun program în care poți face să se vadă doar jumătate din videoclip? Nu vreau să tai anumite părți, doar la video ..la imagini :)) Să nu...? (mai mult)
Ce stiti despre sezonul 2 din Durarara? Din cate am inteles apare in Ianuarie 2015. Dar pe cat? Eventual, fiind in luna decembrie ar trebui mentionata si ora sau ceva gen. Puteti da si site- uri...? (mai mult)
Cat costa ingeneral o pereche de patine?
maine dau teza la matematica clasa 89(sem 1). Cineva care a dat pana acum teza sau care stie din ce o sa fie. nu vreau modele ca am gasit un milion pe net. Funda!
Imi ajung 50gb net de la Orange pe luna daca stau 24 de ore pe zi pe fb, tocmai.ro, ma uit la filme, joc cs si metin?
Vreau sa le fac un cadou frumos parintior mei de craciun, dar cu bani putini....Idei? Mersi
Cum se numeste melodia de la 0:42? dau fundita https://www.youtube.com/watch?v=3gWO_sYpc2o
Cum sa iti faci cea mai buna prietena sa fie geloasa?
Am doi de 4 la chimie.( nu ma judecati nu sunt deloc bun la chimie). Ce nota trebuie sa iau sa trec? Care e media minima? 5 sau 6?
Bisectoarea imparte unghiul in 2 unghiuri congruente.Dar bisectoarea imparte si latura in 2 laturi congruente?
Spuneti-mi si mie niste tipuri de colindatori. pentru vlog :)) Exemplu colindatorul uituc si filmez cand cineva nu mai stie versurile din colind. :)) Dau funda la cele mai bune tipuri :)
Funda! Salut as vrea un top 15 al anime-urilor voastre preferate si sa le faceti o mica descriere.
Am realizat ca jocurile pe calculator reprezinta o pierdere de timp si m-am decis sa citesc carti. Ce carti interesante stiti? Funda :)
As vrea sa-mi bag net de la Orange dar e limitat 50 gb pe luna. Intrebarea este, imi ajung 50gb pe luna daca stau foarte mult pe fb, tocmai.ro, cs si metin. Stau cam 7 -10 ore pe zi... Ms. FUNDA
Mah, am o intrebare Deci pe voi cand va fugaresc cainii, fugiti ca nebunii de intreceti anii de lumina? Ce este asta adrenalina? Da am bagat o viteza de am rupt strada de ea
Cat timp dureaza un cod de-ala PaySafeCard? Ofer FUNDA!
Dati- mi va rog toate subiectele de la concursule national "Lectura ca abilitate de viata, , clasa a 7- 8/nivelul 2. Eu am gasit doar 2 exemplare, unul cu textul "Pantalonii calatori" iar celalalt...? (mai mult)
Hey am acest telefon LG Optimus L5 II E460. ce ziceti se merita sa il schimb pe un Nokia lumia 520? daca da de ce? daca nu de ce?
Hei TPU...mi- am pus windows- ul a 5 oara saptamana asta din cauza driverelor si ma enerveaza la culme, nu stiti un program care imi da drivere automat...inafara de slimdriver ca de la panarama aia iar...? (mai mult)
Cum credeti ca ar arata lumea fara bani? Argumentati
As vrea un top 20 al anime-urilor voastre favorite si sa le si faceti o mica descriere :D Orice doar nu horror pentru ca nu imi plac :D
era o uratura asa era unu negru ca o cioara a cazut de peste pod nu mai stiu. Fundita. URGENT
Stiti un program sau aplicatie cu care sa editez o poza sa o fac sa pare ca ar fi fost desenata cu mana, ca apoi sa desenez eu pe o foaie
Se găsesc in Romania cărți pokemon? Dau fundița.
Buna TPU. A inceput de sa imi placa sa fac torturi/prajituri si sa ma uit la tutoriale de facut, dar nu am echipamentul potrivit. Imi puteti recomanda un site de incredere specializat in patiserie sau...? (mai mult)
Hei TPU Cum pot sa iau un joc de pe net (ex:sniper elite v2, III,etc) Dar sa fie si multiplayer! raspunsul bun are funda! Fara sa il cumpăr!
Sunt eleva in clasa a 11, si vreau sa ma hotarasc ce vreau sa fac in continuare, iar pe mine ma pasioneaza criminalistica. mai bine zis " detectiv in criminalistica", as vrea sa stiu ce facultate...? (mai mult)
http://cartelagratis.eu/profil/511 un vott va rog?
Hey :) de unde pot sa cumpar si eu un boardgame "game of thrones" dar sa fie mai ieftin?
Unde as putea merge intr-o excursie cu colegii mei?
Hei! Am si eu o problema..Sunt in clasa a 8- a iar matematica nu ca o urasc doar ca nu- mi place.Desi fac meditatii, acolo inteleg, dar la test mereu gresesc din neatentie si iau tot 8... mi- e rusine...? (mai mult)
Vine Craciunul, iar eu am 300 de lei si parintii mei imi vor mai da 200 de lei de Craciun. Ce mi-as putea cumpara de 500 lei in afara de telefon si tableta. Mentionez ca am 14 ani.
Care e faza cu "100happydays"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?