Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Buna, imi doresc de mult o tableta grafica, insa este o investitie importanta pentru mine, cineva care nu a mai desenat digital pana acum. Deci intrebarile mele sunt: 1. Se poate incerca undeva...? (mai mult)
Hey TPU! Știe cineva care a mai fost la Bâlea cât costă cazarea de o zi la hotelul de gheață? Vă rog să răspundeți doar din experiență! Știu că e foarte devreme si că acum este topit hotelul,...? (mai mult)
Salut! Ce bicicleta imi recomandati sa fie mai usoara, piese bune sa poti da wheele-uri cu ea? Eu ma gandeam la un cross grx7 sau grx8 voi ce ziceti? La un buget de 2.000-2.500lei
Hey! Sunt interesata de o bicicleta Rockrider st100 pe alb cu roz din Decathlon.Problema este ca nu e disponibila nici pe site nici intr- un magazin din judet.Cum pot comanda bicicleta sau cum sa fac sa...? (mai mult)
La trenurile IRN, ai gratuitate daca ai carnetul vizat si buletinul? :)
Ti se intampla sa te trezesti si sa zici: In sfarsit m- am trezit devreme! Apoi dupa vreo ora esti mort de oboseala si atunci realizezi ca n- ai dormit destul :( Ce faci atunci? a. te culci b. bei cafea ...? (mai mult)
Am o grămadă de timp liber dar eu stau in casă toată ziua ce pot sa fac și nici nu am cu cine ieșii. Am aproape 17 ani
Salutare tuturor. Unde as putea scoate o fata in Oradea la prima intalnire? Avand in vedere ca este scenariul rosu si nu prea ai voie nicaieri inauntru. Doar cei din Oradea daca pot raspunde va rog. Dau...? (mai mult)
Buna ziua! O întrebare pentru locuitorii din Reșița: se poate urca pe funicularul din oraș?
Vreau să scriu o poveste despre o fată pe nume Casandra, care poate călători in timp, ce site web îmi recomandați? Vreau să fie ușor de lucrat pe el nu vreau să mă chinui erau asta pentru că...? (mai mult)
Cum era aia,, pepsi cola cola saruta-te cu ala..." cum mai era ca am uitat?
Se poate merge liber in Oradea sau sunt restrictii si te opreste?
Iti trebuie test negativ pentru a urc in tren?
Daca la hotel platesti sa stai 10 zile si in a 10 zi te gandesti ca mai vrei inca 4 zile in plus se mai poate adauga usor fara probleme?
Vreau sa ma pun sa invat, dar de fiecare data cate ceva ma distrage. Azi nu am iesit afara desi m- am abtinut cu greu, pentru ca mi- am propus sa ma pun sa scriu ceva.Dar m- a prins instagramul, mesajele,...? (mai mult)
Activități anti-plictiseală, în afară de citit, pictat, sport?
Aţi fost vreodată? https://www.youtube.com/watch?v=NYSfUX1tm2o
Care este cel mai important organ al corpului omenesc?
Hey! Pentru voi ce înseamnă să te îmbraci frumos?
Puteți sa veniți cu idei pentru un Weekend romantic la mare? Mersi!
Spuneti-mi va rog niste terase/restaurante/ cafenele deschise acum in zona Calea Victoriei. Ofer fundita!
Oare câți oameni au trăit pe pământul acesta?
Stie cineva daca este vreun magazin care face bijuterii din aur pe comanda, cu modelul ales de client?
Bună TPU! Știu că suna a întrebare stupidă dar îmi puteți spune cum pot vedea cum mă văd ceilalți? Gen dacă îmi fac un selfie în realitate mă văd ca în acel selfie?
Ce ziceti sa fac cu timpul meu liber? Adica acum o luna imi pierdeam timpul pe tik tok dar am decis sa nu mai folosesc aplicatia aia. Am inceput sa- mi caut o pasiune, aparent imi place sa scriu carti...? (mai mult)
Buna TPU, am un proiect in care trebuie sa fac o macheta a unui castel medieval.Stie cineva din ce materiale sa o fac?
Buna TPU! Stie cineva cum mi- as putea rezerva un apartament prin airbnb daca vin din strainatate? Ca atunci cand ma mut sa ma duc direct acolo? Care este procesul si cum anume ii pot face plata...? (mai mult)
Buna, știe cineva cum se numește jocul acela cu cărți de poker care seamănă cu jocul război doar ca la acesta trebuia sa dai in fiecare tura cu câte o carte in plus (de exemplu : in prima tura...? (mai mult)
Aveti idee cand se redeschid cluburile de noapte in Capitala?
De unde pot să-mi comand din România vin de la firma Barefoot?
Salut! Care ar fi un cos de baschet pe care pot sa il pun in curte cu suport pe sol si sa pot sa ma agat de el pentru dunk- uri? Mersi anticipat! DAU FUNDA!
Salut. Având în vedere restricțiile de circulație actuale începând cu orele 22, respectiv 20 în weekend, de ce pe site- ul CFR încă activează trenurile de noapte? Deci să înțeleg că ele...? (mai mult)
Salut! Stiti cumva prin Bucuresti un club/bar/pub cu muzica retro, synthwave? (formatii precum MGMT, Crystal Castles, Gunship, Depeche Mode). Nu deschis neaparat acum, dar existent si gata de deschidere...? (mai mult)
Salut. Ai un serviciu de noapte și intri în fiecare seară pe tură la ora 3:30. La ce oră intri pe tură în seara asta? (ora 3 devine ora 4)
Buna! Tin minte ca in 2015- 2016 era o carte pe Wattpad ce se numea "Death machine", sau ceva similar. Era o poveste despre o fata ce traia intr- o lume apocaliptica, unde robotii erau la control si ...? (mai mult)
Salut. Vreau sa achizitionez o bicicleta mtb saptamana viitoare. Vreau sa fie sub 1400 lei, sa aiba frane pe disc, sa aiba roti de 27, 5 si sa arate cat de cat ok. Am 173- 174 cm si 60kg. Eu le- am...? (mai mult)
Salut. Vreau sa achizitionez o bicicleta mtb saptamana viitoare. Vreau sa fie sub 1400 lei, sa aiba frane pe disc, sa aiba roti de 27, 5 si sa arate cat de cat ok. Am 173- 174 cm. Eu le- am gasit pe...? (mai mult)
Poți face kombucha și din alte ceaiuri în afară de ceai negru?
Bună! Voi ce alegeți dintre Converse și Fila? Pe care dintre aceștia doi merită să dai bani?
Imi place foarte mult dansul, e o adevarata pasiune, doar ca nu ma expun in public, sunt timid cand dansez. As vrea sa urmez niste cursuri de dans in care se poate si improviza, dar si coregrafii ...? (mai mult)
Salutare. Ce părere aveți despre Grafferi? Despre cei care fac graffiti pe strada. Cum vi se par?
Vi s-a întâmplat vreodată să aveți bani și să nu știți ce să faceți cu ei și atunci când nu îi mai aveți sa vă vină fel și fel de idei ce sa vă luați? Mie mi se întâmplă mereu.
Salut TPU! Vara trecuta am vizitat Cetatea Colt, de curand am terminat de citit cartea Castelul din Carpati de Jules Verne. In carte Jules Verne povesteste despre un tunel in apropierea Castelului din...? (mai mult)
Salut TPU, eu si cu o prietena facem o excursie pana la Iasi zilele viitoare si cum noua ne place sa exploram, ne gandeam daca stie cineva locuri, cladiri sau case abandonate din Iasi. Tin sa mentionez...? (mai mult)
Salutare! Eu termin anul asta liceul si mereu ma gândesc să plec de la parinti si caut mereu anunturi pe olx cu chirii, eu locuiesc in orasul Husi, jud Vaslui si vreau să mă mut in orice oras din...? (mai mult)
Buna, TPU. As dori sa stiu daca poti calatori cu trenul avand bicicleta cu tine (pana la mare, de exemplu)? Sau daca nu- ti e permis sa o iei in tren, macar in autocar credeti ca ar fi vreo posibilitate?...? (mai mult)
Am o mica mare problema. M- am inscris la o scoala de soferi din Sibiu acum 3 sapt., pe o anumita masina la alegere. Am parcurs cursul de legislatie, am dat iesirea din legislatie, si am facut 2 ore...? (mai mult)
Buna TPU! Deja pun prea multe intrebari, dar sunt foarte curioasa in a- mi rezolva "problemele". Acum vreau sa intreb, avand in vedere ca am scoala dupa- amiaza, iar dimineata invat, cam cat timp ar...? (mai mult)
Sunt pe aici practicanți de vanlife? Cum este? Merită? Există infrastructura pentru a face așa ceva în România?
Un nume pentru canalul de yt dar sa fie cumva legat de samp
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?