Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Care sunt siteurile în care să-mi public și să-mi fac popular canalul? https://www.youtube.com/watch?v=t1YnAzSsf38 - Voi ce părere aveți?
VA rog sa ma ajutati la un program in c+ + care sa afiseze * *** ***** *** * daca n=3 de exemplu va trimit cum...? (mai mult)
Raspuns urgent! Cum pot sa fiu spectator in galele finale de la X factor? N-am gasit nimic pe internet! FUNDA GARANTAT!
O întrebare cât de cât complicată şi ciudată. De ce unii oameni, sau majoritatea, apaludă când râd foarte tare?
Stiti un site care da idei pentru scenete(scurmetraj) amuzante nu neaparat de Craciun dar sa fie AMUZANTE.Sau chiar sa-mi dati voi idei...In special pentu clasa a VII.a.Multumesc.
In Italia cand cineva isi boteaza copilul, face o petrecere iar invitatilor li se da un cadou(la baietei o barza cu un copilas in cioc iar la fetite o buburuza). Cine stie cum se cheama acele bomboane?...? (mai mult)
De ce in nordul Africii este mai cald ca la ecuator?
am cont pe antena play pentru emisiunea mireasa pentru fiul meu. de 2 ore imi apare sigla emisiunii in stanga sus..cum as putea sa fac sa nu mai apara? mentionez ca pana azi nu imi aparea. dau...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi ce vehicule are armata romana, fiecare insotit de cate o poza?
A cumparat cineva carti yugioh de pe http://www.yugioh.ro/deck-uri.htm?
Cand apare filmul Terminator 5?
Am nevoie de niste canale pe youtube care sunt videoclipuri de ris dar sa fie active De genul Fail army Funda!
Știe cineva Cum sa numai pun caractere speciale la adresa url?
Bună, stiti cumva un site unde as putea gasi lentile care sa nu fie de ochelari.Am nevoie de 2 lentile rotunde, biconvexe cu df 45 mm. ceva ca pe acest site Doar ca sa fie din romania
A citit cineva Eragon? Imi puteti spune si mie parerea voatra? As vrea sa incep sa citesc...
Buna TPU Voi in ce proiecte v-ati baga? Adica sociale, sau despre oameni... Daca ar fi sa face-ti un proiect despre ce ar fi?
Ce sa fac cind te plictsesti
Euro truck simulator 2 multiplayer joaca cineva? am level 36 skype fabian.balaban dati add si facem coloana
Am o mare problemă, mă simt de ceva timp neîmplinit deoarece nu îmi pot administra foarte bine timpul. Am foarte multe de făcut, la școală. lucruri pe care nu le pot neglija, dar trebuie să ...? (mai mult)
Aseara mama mea a visat ca fratele meu a murit. Nu l- a vazut mort, deci ea era undeva intr- o cladire pe un culuoar lung si deodata o venit tata alergand repede la ea si i- a spus ca a murit....? (mai mult)
Am un motan (are 4ani) si de cand am mai luat Inca un pui de pisica se comporta ciudat :cand il iau in brate maraie si miauna urat si se agita, nu mai vine cand il chem... Etc. CE ar trebui...? (mai mult)
Intrebare legata de SCHIURI ce este acest indicator http://imgur.com/gHQ0iCa, D7pfcfV, 15Hdhli si acesta http://imgur.com/gHQ0iCa, D7pfcfV, 15Hdhli#2 si la ce folosesc lamuriti- ma si pe mine. ...? (mai mult)
La bac se ia in calcul si media generala?
Salut, Vreau si eu wallpap- eruri de genu' : https://www.facebook.com/VersuriDinHipHop/photos/a.3530565347752 93.81531. 353030668111213/728428790571397/? type=1&theater Cu rapperi/hip- hop-...? (mai mult)
As vrea sa imi deschid canal de gaming pe si nu gasesc un nume fain. Daca stiti un nume va rog sa imi spuneti.
Salut,am de facut un desen pentru scoala cu tema VIS DE COPIL-metamorfoza, gen compozitie dinamica cu personaje si nu prea am idei...
Credeti ca e bine sa renunti la ceva ce iti place doar din cauza unui mic obstacol.(eu faceam parte dintr- un ansamblu de dansuri si in urma cu 2 luni am renuntat doar pentru ca instructorul a...? (mai mult)
Stie cineva cum ma pot uita la seriale sau anime- uri ( cum ar fi Supernaturals sau Dragon Ball Z ) pe telefon? Am un HTC one m8 si imi zice pe fiecare site pe care intru ceva de Adobe flash player sau...? (mai mult)
Cine imi da niste siteuri unde as putea sa-mi fac blogul cunoscut si free :)? Cum pot sa obtin trafic? lucreazaonlinero.wordpress.com
Cum vi se pare http://m.youtube.com/watch?v=_ckcYXtirbk.?
Ce sa aleg intre ps4 si un ps3 500gb cu mai multe jocuri incluse? (Gta 5, fifa 14 etc.)?
De ziua Nationala a Romaniei am primit amenda la ratb ca am urcat in 102 sa merg o statie pentru ca ningea ( Bucuresti ) si imi era foarte frig ca eram imbracat subtire si aveam card cu calatorii, dar...? (mai mult)
Sunt din Bucuresti. Credeti ca e vreo sansa sa ne lase acasa maine din cauza ninsorii?
Cel mai bun tutorial de beatbox in romana?
Dati-mi versiuni de imvu Dau funda pentru cea buna
Daca am luat amenda pe ratb si am dat 50 ron si am primit un card de suprataxa asta inseamna ca banii le ramane lor? Nu trebuia sa imi mai dea o chtanta ceva?
Salut, Vreau si eu wallpap- eruri de genu' : https://www.facebook.com/VersuriDinHipHop/photos/a.353056534775293.81531.353030668111213/728428790571397/?type=1&theater Cu rapperi/hip- hop- eri romani....? (mai mult)
Hey TPU.Caut un cont de transformice pro, de fata daca se poate.;)) Funda celui care imi da contul cel mai bun si cel care functioneaza. P.S.:Contul as vrea sa mi-l dati prin mesaj privat.
Buna TPU.In casa am o gramada de jucarii de plus.Sunt prea mare si nu ma mai joc cu ele. Unde le pot vinde? P.S.nu pe net! Multumesc mult, funda!
In noaptea de 30 noiembrie spre 1 Decembrie a fost ultima zi de lucru ca a trebuit si am facut 70 de lei, iar dim m- au prins controlorii in 102 si am dat 50de lei. Ma simt foarte rau si nu prea am niciun...? (mai mult)
Am niste probleme cu telefonul, poate puteti sa ma ajutati. Am un Samsung galaxy ace si am doar asta instalat pe el: whatsApp, ask.fm care nu ocupa mult, bancuri, lanterna, yahoo messenger,...? (mai mult)
Imi zice si mie cineva cateva glume despre alpii italieni? Imi trebuie pentru un proiect, ori macar cateva glume despre alpi in general.
Au fost controlori pe 102 azi de 1 Decembrie si am platit 50 lei, dar ieu am urcat ca ningea si ma stergeam de zapada si a zis ca nu am vrut sa validez, dar aveam card cu calatorii si mi l- au validat...? (mai mult)
Hei :>. Am luat de curand un stick, toate bune am pus tot ce voiam pe el, insa atunci cand il scot din calculator nu mi se salveaza nimic. Ce sa fac?
as vrea sa stiu daca pe 2 decembrie se face scoala in Bucuresti avand in vedere codul galben de nisnsori abundente si vant?
Cine imi da cel mai fain joc pentru Android? Ofer FUNDA
Am primit un telefon, Sony Xperia U. Imi spune si mie cineva de ce nu se conecteaza la cablul de date? Imi arata ca e ceva de instalat dar nu se instaleaza. Vreau sa bag poze de pe PC pe telefon...? (mai mult)
Cine imi da si mie un cont imvu pe privat? am ramas fara...
Salut care știe cum scapi de mirosul de fum de pe mâini?
Daca merg la Fotoland pe Bucurestii Noi pot sa scot cateva poze de pe stick-ul de memorie? Nu am foarte multe, in jur de 10, dar vreau neaparat sa le inramez.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!