Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Dirigintele ne.a zis sa facem un scurtmetraj AMUZANT si vreau sa va rog sa imi spuneti daca este potrivit: Mama gatea in bucatarie si vede ca nu mai are alimente si mere la magazin si fica ei...? (mai mult)
Vreau sa invat niste scheme de autoaparare de orice fel.Dau funda
Hey.Despre ce e vorba in filmul "Blue is the warmest color"? Am vazut putin din el si nu prea am inteles, in afara ca tipele alea doua sunt impreuna, etc. etc. :]] Merita vazut?
cine stie maine 1 dec la cat va avea loc parada militara la bucuresti acord funda?
Vinde cineva toba pentru urs, adica de revelion, din piele preferabil, lasa.ti un nr de telefon si un pret cine vinde. Va multumesc!
cine stie maine la ce ora incepe parada in bucuresti acord funda?
Meow meow star acres e free pe iphone? Dar kardashian?
Hei, sunt insarcinata si tocmai am auzit pe cineva ca ar manca, carne de porc prajita cu usturoi :))) stie cineva unde as putea manca in bucuresti asa ceva? in casa nu pot sa imi fac eu ptr ca vomit fff...? (mai mult)
Am nevoie de cineva cu un talent fantastic la desen pentru niste desene sub o forma de desen animat! Contra cost bineinteles. daca cineva se ofera doar de dragul de a desena nu ma opuna. Ma pueti contacta...? (mai mult)
Stie cineva o carte buna de pe wattpad? *in afara de cele ale lui bright_lady01, pentru ca le stiu pe toate*. Daca aveti o carte da- ti- mi va rog link- ul aici :) Si daca va plictisiti da- ...? (mai mult)
Știe cineva câte volume are cartea scrisa de Irina Binder intitulata fluturi?
Salut, credeti ca cosurile distrug aspectul unei persoane?
Cand va ninge in orasul hateg?
Am o problema... Mi- am luat jocul The Forest ( NON STEAM) si cand dau sa joc mi se incarca dupa se blocheaza ..Am incercat sa downloadez ultima versiune aparuta dar tot nu merge... Cine ma ...? (mai mult)
Cum se explica faptul ca atunci cand avem un cosmar si suntem pe punctul de a muri (in vis), ne trezim instantaneu?
Ce materii o sa am pe clasa a VI-a? :o3
Cum fac sa imi pun alta poza de profil la facebook fara sa trebuiasca sa decupez poza, dau funda la cine stie, am nevoie urgent. Multumesc anticipat!
Zilele trec rapid iar Notele de 10 dispar Si apar atat de rar Clar e educat De asta a picat La chimie, hmm, primul 1 ca a copiat Orice test e foarte prost Ca corigențai contracost Dar ...? (mai mult)
Daca fumezi narghilea o data pe luna iti poate dauna sanatatii daca esti minor? ma refer la cea cu arome
Incerc sa dau de un film da nu mai stiu cum se numeste. Este vorba de un tip care plateste o familie sa stea in casa lor de craciun, casa care a fost a lui cand era mic.
Am de gand zilele astea sa ma duc cu cativa prieteni la patinoar. Nu am mai patinat niciodata si nici nu stiu sa merg pe role. :)) Credeti ca am vreo sansa sa invat? La voi cum a fost prima oara? Mi- ...? (mai mult)
Salutare,TPU! Am și eu o mică întrebare legată de numele Cosmin. Care este prescurtarea numelui de băiat Cosmin?
Cine este din Hunedoara si nu numai si vrea sa socializeze?
Stiti unde trebuie sa merg dupa ce formez 1 din cele 3 sintagme la Vin de'o masina - Cotnari, si unde sunt magazinele partenere?
Stie cineva de unde pot cumpara petarde din Bucuresti?
Salut lume! Cum imi pot face freza ca a lui Vlad Grigorescu (magicianul de la Romanii au talent) din poza asta http://www.google.ro/search?q=vlad + grigorescu&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=AEZ6VJWZIIKN7Ab2-...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog, un truc de magie cu carti fain si care il poate face cam oricine.
URGENT! un motto pentru o firma de karting. ofer funda pentru cel mai frumos;)
Stie careva un server privat cu lycan in afara de ala beta?
Există vreun truc să strângi mai multe like-uri la poza de profil la Facebook? Vreun generator/o șmecherie?
cine imi poate da o varinta de teza la mate pentru semestrul 1 clasa 8 mai des intalnita sau ceva de gen? acord funda
Unde pot gasi cartea a 2 a di seria cronicile flamiliei kane in romana.
Salut, Doresc sa joc poker online. Ce platforma imi recomandati? Caut ceva cu multi incepatori si pestisori, ca sa imi fie mai usor. Obisnuiam sa joc pe partypoker destul de mult. Multumesc, ...? (mai mult)
am o intrebare urgenta. caut o manga care imi place foarte mult, dar am uitat cum se numeste! in ea este vorba de un baiat ren care este o nimfa foarte speciala deoarece are aripile incolore, ...? (mai mult)
:D, cine joaca League of Legends? M-am apucat recent si nu ma prea descurc... Sunt multi campioni si skilluri etc, etc. :D spuneti-mi numele voastre.
As dori si eu, daca se poate, un avatar. Mai scurt, pe http://imgur.com/NMo4V6y sa scrie # Redics Sa vedem care-i cel mai profesionist! Dau funda! :D
Buna, am si eu o intrebare.Am un router D- Link DIR- 100/F(http://imgur.com/3kVQOIX) care nu are optinea de wifi.Ei bine deoarece vreau sa am wifi acasa am cautat citeva metode.Am gasit ca pot sa imi procur...? (mai mult)
Buna am 12 ani, si nu stiu ce cadou de craciun sa ii i-au mamei. Ce sfaturi imi dati sa ii au
Stie cineva filme bune de toate genurile, dat sa nu fie de groaza. Dau funda! :)
Care sunt stirile cele mai importante din ultima vreme? (stirile care afecteaza o mare majoritate a populatiei)
Am o problema acum ceva timp in urma am cumparat un pulover de culoarea roz inchis si cu scris albastru inchis cand l- am spalat si l- am pus la cuscat am observat ca scrisul sa intins pe si sa colorat...? (mai mult)
Nu am chef de teme, ce sa fac?
Dau dublu click pe executabilul de la Farming Simulator 2015 si nu se intampla nimic. Ce trebuie sa ii fac?
Hey TPU! Joaca careva GTA 5 sau Call of Duty: Advanced Warfare pe Xbox One? Sau GTA 5 pe Xbox 360?
A citit cineva FIFTY SHADES OF GREY? cand apare filmul? o sa fie si partea a doua?
Cum fac sa comamd o consola in rate pe eMAG?
Acum o saptamana mi- am facut un blog pe platforma Blogger. Acesta este blogul meu http://www.buips.blogspot.ro/. Mi0am facut cont si pe Google Webmasters, am adaugat blogul si sitemap- ul. Am...? (mai mult)
As vrea sa scriu o poveste horror si as vrea niste titluri.
Sunt controlori pe 335 sambata la ora 11:00?
Hey maine e ziua prietenei mele cele mai bune si nu stiu ce sa ii iau... Ma puteti ajuta plz...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.