Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei TPU, mi-am achizitionat un router WI-FI TP Link wr740n si am incercat sa-l instalez, dar la ultima etapa catre finish cand trebuie sa-mi verifice si setarile router-ului, primesc eroare, de ce?
Caut si eu o melodie cred ca e in portugheza si aduce a Ai se eu tu pego si astea de genul, o baga in toate cluburile si e foarte ritmata si pe la refren se aude ca o voce de femeie care zice : ase bale...? (mai mult)
Hey! Vreau sa imi cumpar o camera foto si nu stiu ce sa aleg.Am nevoie de pareri. Vreau o camera cu o focalizare destul de buna si zoom aceptabil. Si de preferat sa fie sub 1000 lei.Nu pasa firma sau unde...? (mai mult)
TPU Sal la totii o intrebare si niste raspunsuri doresc de la voi daca se poate de la un timp fumez cate 2 pachete de tigari la zi cred ca si mai bine ce sa fac sa fumez mai putin, nu astep raspunsuri ...? (mai mult)
Salutare. Daca incep sa fac exercitii cu gantere corect (in afara de cele deasupra coloanei), ma voi opri din crescut? Mentionez ca am 1.61, inaltime 53kg si sunt in clasa a 9-a.
Stiu ca voi arata ca un tampit etc..., dar pun intrebarea asta pentru cei carora le pasa. as vrea sa fie fondata Anonymous Romania Kids. Daca sunteti de acord ca Illumonati trebuie sa dispara, si stiti...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un site care traduce foarte bine in engleza si franceza, Va rog; funda!
Cine ma ajuta sa-mi bag chei si banii la subway surf va rog
Am nevoie de niste canale pe youtube care sunt videoclipuri de ris dar sa fie active De genul Fail army
Stiti jocuri/teste ce pot fi scrise pe un caiet, nu online? Adica niste jocuri ce le pot face prietenilor.Am doua caiete de amintiri, iar pe un caiet am scris 3 jocuri, dar mai am nevoie.Sper...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=t0ElLtThktA este flimul*sau ce o fi* asta in engleza? dar intreg! :3 Link :) Dau funda :D
As vrea sa invat cateva trucuri de magie ADEVARATE nu ca cele de pe Youtube care le stie oricine. VA ROG AJUTATI-MA DAU FUNDA! Ps:
Cine se ofera sa faca un desen cu mine si sa-l puna pe email? Cine se ofera ii dau imaginea p tpu.Va rog foarte mult!
Am nevoie de niste canale pe youtube care sunt videoclipuri de ris dar sa fie active
Unde gasesc si eu niste biciclete mai ieftine in Bucuresti? nu sh. funda
Hei! Am o intrebare : Daca fac geno-flexiuni ( multe) fac mushi la picioare sau slabesc putin? Funda!
Cum sa dau cu pumnul fara sa ma doara sau sa ma doara foarte putin? Azi i-am dat un pumn in gura unui tip pentru ca ma jignea si cred ca mai mult m-a durut pe mine.
Am nevoie de niste canale pe youtube care sunt videoclipuri de ris dar sa fie activ
Hey! Atunci cand uploadezi un video pe youtube iti solicita mai multa memorie ram sau depinde de viteza de net?
Stiti cumva de unde as putea cumpara "fantasy film"? E o folie colorata, arata ca un fel de celofan... Sau ce as putea folosi pentru un efect opalescent? Va rog mult sa ma ajutati!
Cine stie sa imi dea rolul la banta lui bujor corect Funda
Funda sunt bune chestionarele de pe siteul asta https://www.pdc.ro/chestionare-auto/b sunt la fel ca pe drpiciv?
Hey! Am niste intrebari legate de balul bobocilor. 1)Cam cat dureaza? 2) Cu ce trebuie sa ne imbracam? 3)cum e faza cu miss si mister? 4)cum a fost balul vostru?
Imi poate spune cineva site-uri de unde pot cumpara bilete ieftine? Multumesc.
Cineva care e interesat de o sedinta foto asa mai neprofesionala? :)) as prefera mai mult fete, sedinta e moca;) vreau doar sa exersez. Cine e interesat sa imi lase un mesaj.
Odata, mi- a cazut telefonul pe jos in timp ce jucam un joc si dupa cateva secunde a inceput sa piuie si cand l- am ridicat pe ecran scria ceva gen "Sms- uri activate pentru mesaje, apeluri si date", ...? (mai mult)
Cateva videoclipuri cu diferite coregrafii de la dans? De preferat ceva simplu la inceput, multumesc. :)
Stie cineva videoclipu ala care cica daca il vezi vine jeff the killer si te omoara Cine estie videoclipu e depe youtoube spuneti-mi Dau funda
Completati fraza cu ce credeti voi ca sa se potriveste mai bine (si sa rimeze): Cati ani ai da cati nu ai,...
Heey TPU! Am si eu o poveste pe wattpad si asi vre stiu parerea voastra! Multumesc!
Dati-mi va rog niste linkuri pentru DYI de craciun usoare. Multumesc!
URGENT TPU! Cum se numeste melodia de la inceput, prima https://vine.co/v/OKH6KKwFgXE
Dau funda : stie cineva daca in grila de programe de la rcs / rds intra si bbc 2?
Stie cineva cand se deschide patinoarul cismigiu. Funda pls
Un film bun despre dans, daca se poate si cu negrii. Inafara se step up, ca le-am vazut pe toate
Sunt clasa a7-a si trebuie sa organizez serbarea de Craciun.Ma puteti ajuta cu cateva idei,cum sa decorez clasa, cum sa asez copiii etc? Va rog! Dau funda.Merci
Heii TPU :) Va rog sa imi spuneti si mie unde vor fi parade de 1 decembrie. #funda
Spuneti-mi ce ornamente de iarna ppot pune in camera mea
unde pot sa gasesc costum de urs pentru urat de revelion? dau funda :D
Salutaari! Imi spune si mie cineva care ar putea fi cadoul perfect pentru o persoana? mercii!
Salut TPU am o intrebare am pus un anunt pe tocmai fara sa imi fac cont cum sterg anuntu daca nu mai e valabil
Mia spus o persoana pentru a activa contul AdSense si sa primesti bani trebuie sa vina o scrisoare la posta si dupa aia se activeaza contul dar la mine contul este de prin anul 2012 si acolo este indicat...? (mai mult)
Funda cum sa fac la fb cand vreau sa pun fotografia de profil sa nu imi mai apara trage pentru a redirectiona fotografia
Buna seara, am si eu o intrebare.Astazi ma ma jucam pe telefon, si la un moment dat mi- a scapat pe jos.Nu l- am ridicat decat dupa aproximativ 1 minut, cand a incaput sa piuie si cand l- am ridicat,...? (mai mult)
Joc S.A.M.P. si as vrea daca sa poate sa ma ajutati cu un FastConnect Joc pe Rpg.Bigged.RO am mai ancercat cu un prieten sa- l fac cu Cleo 4 dar nu am reusit, daca poate sa m aajute careva va...? (mai mult)
Cum sa decorez clasa de Craciun? Vreau ceva 3D. Si eu una nu am nici o idee Va rog ajutati-ma Funda!
Cum pot sa imi cresc nr. de like-uri la pagina de fb foarte simplu?
Mi- am facut cont pentru google play, dar nu merge sa intru pe magazin play, chiar daca am internet.Am intrat la setari si acolo zica ca este o eroare de sincronizare, asa ca nu pot intra pe...? (mai mult)
Heii TPU! Ce trebuie să știu înainte să încep un videoblog? Vă rog să nu îmi spuneți să caut pe Google, fiindcă poate mă lămuriți voi. Fundoi
Hei! :) de unde pot sa cumpar capde (de lipit) sau niste litere cu sclipici? P.S dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti