Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei TPU :) Dati mi niste idei pentru o scenete sa craciun! Suntem cam 9 persoane! dau funda!
Cum pot sa imi cresc simplu pagina de facebook
Ce este viata? Dau funda celui mai bun raspuns!
Hey dati-mi niste idei de jocuri pentru ziua mea de nastere(o fac acasa) p.s stau la bloc! vreau cat mai multe idei;)
Sall. cum vi se pare restaurantul Mivas star din Bucuresti
Hei TPU cum sa fac sa fiu mai populara pe youtube?
Stie cineva cum se fac biscuitii kuciukai? Va rog am nevoie urgent!
Heii! Am si eu nevoie de putin ajutor. Vreau sa rotesc ( 90 de grade) un filmulet care are extensia.mp4. Stie cineva un program? Nu conteaza daca pe net sau de descarcat. :D
Buna tuturor... as vrea sa practic limba engleza, ma refer anume la vorbire) Ma ghandeam la ceva asemanator unor organizatii de voluntari care majoritatea sunt din alte tari si vorbesc toti in engleza,...? (mai mult)
Am vazut acum vreo 2- 3 luni, un videoclip pe youtube cu un tip care isi prezenta o masina. Avea o camera montata in spate si il filma.Interiorul era rosu, volanul pe dreapta, iar atunci cand...? (mai mult)
Vreau niste site-uri de unde pot descarca filme noi. Cine stie unele calumea?
Hey,cum pot sa fac sa apara pe Facebook relatia doar atunci cand apesi pe persoana si iti apare in descriere, fara sa fie in notificari sa vada lumea si sa dea like? Sper ca se intelege...
Am un experiment pentru voi. Folosiți 5 zile la rand pasta de dinți colgate orice marca doar sa fie colgate. Dupa ăsta 5 zile veți vedea ca în dimineața veți avea un gust foarte neplăcut...? (mai mult)
Hei TPU cum pot sa imi petec timpul liber mai eficient? :)
TPU urgent dau funda! surorile tomsa andra si tomsa amalia, ele sunt la sportul pe nume CONDUINTA, andra( cea mica) are 9 ani, amalia (cea mare) are 11 ani, la acest sport 2 surori = o echipa!,...? (mai mult)
TPU dau funda, cum pot sa fac sa ma vada mai multa lume pe youtube la filmuletele mele?
Cum pot sa invat engleza foarte bine? Ma refer sa o pot vorbi la perfectie.Voi dac o stiti cum ati invatat.o? Ati luat cursuri...
am nevoie de trucuri magice interesante, numai nu cu carti de joc. cele mai multe vor primi FUNDA
Imi da si mie un site cineva pentru carte de magie Leonard Iozefini download pdf.
Ma puteti ajuta cu rolul unui prezentator pentru o serbare de Craciun clasa a 7 a.Dar sa fie haios.Dau funda.Mersii!
Pe skype imi apare mesajul urmator: "Cannot change to undefined button (264, 23)" Ce trebuie sa fac? (Scuzati categoria) Funda!
As dori cateva idei pentru un desen spectaculos, dar sa poata fi facut usor. Orice idee la care pot folosi:tehnica Qulling, creioane(colorate sau simple), carioci, acuarele si multe altele.Imi...? (mai mult)
Nu stiu ce sa- mi iau: PS4 sau Gaming PC? Adica pe PS4 dau 1900 ron + PS Plus + Alte jocuri Pe PC in jur de 2700 ron Daca imi iau PC o sa tina jocurile noi maxim 3- 4 ani. In schimb...? (mai mult)
Cum bag muzica pe un ipod shuffle? Doar prin iTunes se poate?
Am si eu o problema cu un cont de steam. Imi apare aceasta alerta: "You have an alert from Steam Support" si imi zice: "This account has violated the Steam Terms of Service Agreement. This account has...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de youtube si nu stiu ce nume sa imi pun la canal. Daca stiti un nume fain va rog sa ma ajutati si pe mine. Dau FUNDA pentru raspunsul care mi-a placut cel mai mult.
Heii TPU am văzut de curând niste chestii foarte interesante... Acele 'water balz' ( nu stiu cum se scrie ) sunt niste bile pe care le pui in apa si cresc. Vreau sa stiu unde se găsesc si cam cat ar...? (mai mult)
Cine poate sa imi spuna regulile de la jocul "pantomime" sau sa imu dea un link ceva?? Fundaa
Heiii TPU, am nevoie şi eu de o urătură de vreo 5 persoane, vrem să ne mascăm în mascaţi, pnm, de Anul Nou. Am căutat pe google, dar nu am găsit ceva ce- mi place, am găsit una, dar parcă...? (mai mult)
Cum pot să îmi pun doar un nume pe YouTube? Doar unul, nu două(cum am acum).
mi- am deschis de curand un server de Counter- Strike dar am o problema, uni playeri nu se pot conecta le da o eroare ca si cum ar avea numele inregistrat dar nu il au, Dau Admin + Funda...? (mai mult)
Hey am si eu o rugaminte! Am nevoie de un nume de canal youtube, acolo fac video.uri cu poze din TVD si TO si TW, de craciun ma gandeam sa fac gen: cum imi decorez camera de craciun bradul etc, mai ...? (mai mult)
cum se spune la reteta de mancare in engleza?
Spuneti- mi si mie va rog un site bun pe care sa pot urmari seriale preferabil unul in care sa nu imi apara o gramada de reclame... Eu am urmarit un serial pe vplus dar nu au decat trei sezoane pe...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati! am nevoie de o naratiune in care sa povestesti o aventura de o pagina. Apoi acea naratiune trebuie introdusa in povestire in rama facand o naratiune mai ampla de 2 pagini...? (mai mult)
Care are să-mi dea un cont de level 10 sau mai mult, pe care nu-l mai folosește, pe LoL? :o3 În privat. Fundă mersi.
Îmi puteți face un nume ca iRaphahell(care vine de la Rafael)? Este foarte mișto numele acesta. "iRaphahell". Numele meu este Marius. Aș vreau și eu un nume de genul ăsta. Dau fundă celui mai frumos...? (mai mult)
Un loc de vacanta pentru sarbatori undeva pe la munte, un hotel \cabana cu toate conditiile dar mai retras asa?
Hey, TPU! Am si eu o intrebare! As vrea un telefon care pretul sa nu depaseasca 600 lei si sa nu fie fitos, dar sa aiba Android, camera buna si memorie destula. As aprecia daca mi- ati da niste sugestii...? (mai mult)
Cum pot sa scap de griji şi sa ma relaxez, sa scap de stres?
Vreau sa- mi mut calculatorul din Sufragerie in Dormitor si ca sa nu mai dau gauri prin pereti sa mut firul de la internet as vrea sa- mi reinoiesc contractul de la internet cu unul Wi- Fi. Intrebarea...? (mai mult)
Cate ore faci cu autocarul pana in Turcia? DAU FUNDA
Ziceti-mi niste filme educationale care pot fi vizionate la scoala, ca de exemplu God's not dead ( nu trebuie neaparat sa aiba legatura cu religia )
Exista programe online cu care sa faci pozele sa fie clare?
ce sa aleg sa imi cumpar un ciobanesc german, un PlayStation3 sau sa imi fac permis categoria Am? Am 16 ani, mersi
Hei.Cati vloggari precum Princess Peachi,Namiko Kawaii stiti? Adica, sa se ocupe cu... kawaii :3
Stiti ca acum un an, cand exista revista BRAVO, puteai sa cumperi revista impreuna cu o carte. Credeti ca vom putea sa cumparam si revista Super Bravo Girl impreuna cu o carte? Multumesc...? (mai mult)
faceti-mi un program de petrecere in pijamele, care va fi de vineri pana duminica! un program de la orela ore, eu am 11 ani, sora mea 9 ani, verisoara noastra 7 ani!
Ciao TPU, care este cel mai mare vis al vostru?, funda
Ce pot face in timpul liber recomandati ceva muzica, hobby dupa gustul vostru?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?